Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και από εμένα,

Δέσποινα και εμένα η σκατούλα θέλει όρθια, στο ριλάξ ή στη κούνια κάθεται μόνο αν της μιλάς αλλιώς δε θέλει. Πολλές φορές τη βάζω μέσα στο κρεβάτι της Εβελίνας στο δωμάτιο των παιδιών που έχει πιο πολλά χρώματα και μας χαζεύει που μαζεύουμε τα παιχνίδια, δηλαδή εγώ τα μαζεύω τα παιδιά εκείνη την ώρα θυμούνται ότι θέλουν να συνεχίσουν να παίζουνε :tongue:

Έχω αυτό εδώ αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς να τη βάλω από τώρα, ίσως τον επόμενο μήνα.

ξυπνησε η μπέμπα, φεύγω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπερα κοριτσια

ελενη ωραιο αυτο για να καθονται ορθια. τοχω δει. ειναι σαν περπατουρα ακινητη.

φωτεινουλα καλα τρεξιματα.

clelia τελικα η ελισαβετ μηπως εκανε αγγαλιτιδες για να της παρεις το πουφ&γυμναστηριο???

τσιπουρα που εισαι??πνιγεσαι???:tongue::tongue::tongue:για πε μας κανα νεο σου..ολο εμας ακους.

μαρακι περαστικα στο παιδακι σου.

εμεις εχουμε αρχισει κεφαλοκλειδωματα.. με το που βλεπει το σωληνακι χτυπιεται στο κλαμα..της εδωσα να παιξει μαυτο μπας κ το δει μαλλο ματι...μπα..

κανω co-bedding γιατι πνιγεται στον υπνο της απο μυξες...ο μαυρος κυκλος εφτασε στο πατωμα απο αυπνια..

Καλλιεργεια ολα καλα. δεν εχει παθογονα.

α πηρε ο αντρας μου χθες παιδιατρο μεσημερι να της πει οτι εχουμε μυξες κ βηχα αφου πνιγεται απο μυξες και τον μαλωσε με το γαντι..του ειπε να μην την ενοχλουμε το μεσημερι που ξεκουραζεται γιατι εχει κ απογευμα ιατρειο, εκτος αν εχει πυρετο πανω απο 38:roll::roll:..

κ οπως λεει κ η Δέσποινα:"ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΑΡΗ"

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamouni τζασε την παιδιατρο, ειναι απαραδεκτη!! Δεν την πηρες για κατι απλο πρωτα απ' ολα, αλλα και ετσι να ηταν να μην γινοταν παιδιατρος! Αλλες πρωτομανουλες τηλεφωνουν για ψυλλου πηδημα!

Ο δικος μου παιδιατρος μου ειπε οτι αυτα τα παιχνιδακια ειναι για την ηλικια των 9 μηνων περιπου. Οχι πως κανουν κακο, απλα τα μωρα δεν μπορουν να σταθουν ορθια, πρεπει καποιος να τα κραταει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

χτες στην Μενεγακη ηταν ενας παιδιατρος νεογνολογος κι ελεγε οτι την στρατα οτι οι παιδορθοπεδικοι την εχουν απαγορευση για την μεσουλα τους , για την σπονδυλικη τους στηλη ,για την λεκανη τους και για τ αγορακια για το πουλακι τους....

κι οτι τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται με τις στρατες και καλο θα ειναι ελεγε να τ'αφηνουμε μονα τους να κανουν την κινηση αυτη οποτε ειναι αυτα ετοιμα .. απο καπου θα πιαστουν σε παρκο ειναι θα πιαστουν απο τα διχτυα , στο πατωμα ειναι θα πιαστουν απο καποιο επιπλο .. { εγω την σκουπα επιασα παντως οπως λεει η μανα μ }

Οσο μαμουνι για την παιδιατρο οπως λεει και η κλελια τζασε την τωρα.. εμενα η δικια μου ειδικα τοτε που ηταν να παμε στο παιδων μεχρι τις 2 το βραδυ στο τηλεφωνο ειμασταν... και ειχε ιασω την αλλη μερα το πρωι τι επρεπε να μου πει κλεισε κοιμαμαι ?θα την εστελνα στον ιατρικο συλλογο με την μια μετα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Χελόου!!!

βγήκα για καφεδάκι στη λιακάδα κι έχω κέφια!!!!

Κύριος ο γελαστός! χθες κοιμήθηκε το βράδυ 4 ώρες σερί!!!! Τι καλούλης που είναι!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

φτου φτου βικακι και χαρα στα κεφια σου!! και μπραβο στον γελαστουλη!

το παπι εκπεμπει sos, δεν ξερω τι συμβαινει εδω και 2 μερες, δεν τρωει, εχει γκρινια, ειναι μελαγχολικος, ουτε γελακια ουτε τιποτα. Καθεται στην αγκαλια και κοιταει το υπεεπεραν... Πυρετο δεν εχει, κακακια κανει κανονικα, δεν ξερω τι τον ενοχλει και ειμαι να σκασω... Τον παιρνω αγκαλια και αναστεναζει. Λεω να παρω την παιδιατρο. Εγω σκεφτηκα μηπως ειναι απο τα δοντια (ειπε η γιατρος οτι εχει ηδη φουσκωμενα ουλα), ενταξει η γκρινια δικαιολογειται αλλα αυτη η γενικη ατονια?? Καμια ιδεα??

Μαμουνι θα συμφωνησω με τα κοριτσια για την γιατρο, το απαραδεκτη ειναι και λιγο για την περιπτωση της. Ακου μην την ενοχλησεις... Εμεις την φεραμε σπιτι Κυριακη απογευμα που ειχε παρτυ των παιδιων της και δεν ειπε τιποτα η γυναικα. Μαλλον ειναι λιγο μη μου απτου και θελει την ξεκουραση της.

Παω για διαβασματακι καθως αποψε δεν μου κολλαει υπνος. Φιλακια σε ολες και καλο βραδυ

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημερα ανντλω αντλω κ μονο 100 σημερα τι εγινε οεοοοοοοοοοο που πηγε το γαλα μου ?

χτες στην Μενεγακη ηταν ενας παιδιατρος νεογνολογος κι ελεγε οτι την στρατα οτι οι παιδορθοπεδικοι την εχουν απαγορευση για την μεσουλα τους , για την σπονδυλικη τους στηλη ,για την λεκανη τους και για τ αγορακια για το πουλακι τους....

κι οτι τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται με τις στρατες και καλο θα ειναι ελεγε να τ'αφηνουμε μονα τους να κανουν την κινηση αυτη οποτε ειναι αυτα ετοιμα .. απο καπου θα πιαστουν σε παρκο ειναι θα πιαστουν απο τα διχτυα , στο πατωμα ειναι θα πιαστουν απο καποιο επιπλο .. { εγω την σκουπα επιασα παντως οπως λεει η μανα μ }

.

συμμφωνω μαζι σου φωτηνουλα αλλα πολυ ομορφο αυτο που εβαλε ηελενη κ εμενα με τα ζορια καθετε απο γυμναστιριο σε γυμμναστηριο των εχω ευτηχοστον απασχοληκ ο λευτερησ αρκετη ωρα του κανει τρελα κ ο μικροσ σκατουλησ γελαει :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

ellain μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά καλά θα ήταν να μιλήσεις με το παιδιατρό σας αν δεις να συνεχίζεται. Ίσως τον ταλαιπωρεί κάτι και δεν έχει κέφια.

Και τώρα που το θυμήθηκα ένα από τα βιβλία που διάβασα πέρσι και μου άρεσε πολύ είναι ο Μπρούτζινος καβαλάρης, αυτό ουσιαστικά είναι το πρώτο βιβλίο, ακολουθούν και άλλα δυο. Τα διάβασα και τα τρία και προσωπικά μου άρεσαν πολύ.

Φωτεινή ούτε εγώ είχα πάρει περπατούρα ούτε θα πάρω και αυτή τη φορά κυρίως γιατί δε τη θεωρώ απαιραίτητη και φοβάμαι τα ατυχήματα. Αυτό που έβαλα δεν είναι περπατούρα, μοιάζει λίγο αλλά το παιδί κάθεται εκεί και χοροπηδάει και παίζει με τα παιχνιδάκια του. Μπορεί να περιστρέφεται και γύρω γύρω. Έχει πολύ πλάκα. Απλά φοβάμαι ότι δε θα προλάβει να μπει το μωρό γιατί είμαι σίγουρη ότι μόλις το δουν θα μπουν πρώτα τα μεγάλα!:tongue:\

mamounaki πως είναι η μικρούλα σήμερα;

καλημέρα και πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!

αλήθεια η τσιπούρα που χάθηκε;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!!! πρόλαβα και σας διάβασα!

Χθες και σήμερα λόγω απεργιών ειμαι ελευθερη πολιορκημένη στο σπίτι μου, δουλεύω εδω , ευτυχώς προχώρησα καλά (με έπιασε το φιλότιμο) και δεν ήθελα να χαζολογάω

Vasdelaki μεγαλώνει ο γελαστός και γινεται μωρουδέλι από γατάκι ε;;;;

<3

Μαμουνι δεν εχω λόγια για την παιδίατρο μόνο χαστούκια!!!!!!

Φωτεινή αυτό που ειπε ο γιατρός ειναι πολύ σωστό κανένας παιδίατρος δεν επιτρέπει τις στράτες εδώ και χρονια.

Δεσποινάκι εμαθα ότι ο μπούλης είχε πυρρετό, πως είναι σήμερα; Ευχομαι να του έπεσε και να ειναι σουπερ! (εχω τους πράκτορες μου... χχιιχιχιχιχιχι)

Ελενα πολύ χάρηκα που μας ξαναήρθες! Αντε τωρα ξαναμαζευτήκαμε!!!!!!

Θέλω να δω πότε εκανε η Κλέλια την πρωτη καταχωριση εδω (πέρσυ τέτοιες μέρες ήταν ) να κάνουμε ενα διαδικτυακό παρτάκι! τί λέτε;;;;;;;

Οσο για βιβλία μόλις τελειωσα το Δικιο ειναι Ζορικο Πολύ της Μαρως Δουκα και μου άρεσε πολύ.

Τωρα ξεκίνησα το Μουσειο της Αθωοτητας του Οχραν Παμουκ και εχω πάρει ακόμα: Καθε μερα λίγο πιο κοντά του Υαλομ και το Χαστούκι (the slap) του Τσιολκα (αλλά το πήρα στα αγγλικά γιατί ήθελα να το διαβάσω στο προτοτυπο). ψωνίζω λίγο μαζικά τα βιβλία μου

Επίσης προτείνω το Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΟΥΕΛ ΣΙΜ του Τζοναθαν Κοου και όλα του Κοου. Επίσης αν δεν εχει τυχει να διαβασεις το Μαζί της Αννας Γκαβάλντα ..... τρέξε!

Ελενη τέλειες οι φωτογραφίες !!!!!! άξια!!!!! δεν είδαμε δική σου όμως και την εβελίνας....

Ειρήνη, Ισουλα ;;;;;

κοριτσάκι σας αφήνω, τέρμα το διάλειμμα πρεπει να προχωρήσω!

κερνάω καφεδάκια

coffee460.jpg

28-01-10, 21:30

Καλησπέρα!!

Εγώ κάνω σεφτέ?? Καλά να πάθω, αφού έσπευσα να κάνω τεστ πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου! :D

Λοιπόν, με ΤΕΡ=31/12/2009 και βάσει διαφόρων sites που βρήκα, έχω ΠΗΤ=7/10/2010.

Προς το παρόν το μοναδικό νέο που έχω είναι ότι η β-χοριακή μου από 95 που βρέθηκε, μετά από 48 ώρες πήγε στο 189, πράγμα τέλειο όπως είπε ο γιατρούλης μου...

Αυτά...

Σας περιμένω λοιπόν, είμαι επί της υποδοχής :D !!

Περασε τσιπουρα!! Αλλα δεν το ξεχασα και εζησα λεπτο προς λεπτο εκεινες τις στιγμες, με αρκετη νοσταλγια... 25/1 καταλαβα οτι ημουν εγκυος, 26/1 εκανα τεστ +++ και εκανα β-χοριακη.

Δεν εχουμε φωτος της Ελενης με την κορουλα, επειδη η ιδια τις τραβουσε με επαγγελματικη μηχανη παρακαλω (με φακους κλπ). Οχι τις ψηφιακες που εχουμε οι λοιποι.

Ηλιαννα, αυριο θα εχεις διπλασιο γαλα, συμβαινουν αυτα...

ellai τι επαθε το παπι μας, το μαλωνετε?

Σημερα παρελαβα απο ΕΛΤΑ 2παιχνιδακια για το καροτσι/ρηλαξ, το ψηφιακο αλμπουμ που της εφτιαξα απο το www.foto.com το οποιο βγηκε ΤΕΛΕΙΟ!! Παλι ζωγραφισα παναθεμα με η ψωναρα. 25 ευρα οι 20 σελιδες με 72 φωτο. Εβαλα μεχρι και καποιους απο τους υπερηχους!! Τελος παρελαβα την αποκριατικη στολη της Ελισαβετ: δεινοσαυρουλα!! Καλα, τελεια στολη και ποιοτητα, καμια σχεση με τις ελληνικες πλαστικες σαχλαμαρες που τις χρυσοπληρωνουμε. Ειναι βαμβακερο φορμακι με το σκουφι του http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170554686167&var=470009628055&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Το ειχα βρει σε ξενο e-shop 30 λιρες+10 μεταφορικα και απο το e-bay (καινουριο εννοειται-ται) 16 λιρες+5 μεταφορικα!!

GEXxp3.png

Κλελιά μου τέλεια η στολή!!!!!!!! αχαχαχχαχχααα

θα ειναι πολύ χαριτωμένη!!! επιτέλους και μια αστεία στολή!

οσο για την επέτειο διαλέξτε όποια μερα βολευει και κάνουμε το γλεντάκι μας!

Χελόου!!!

βγήκα για καφεδάκι στη λιακάδα κι έχω κέφια!!!!

Κύριος ο γελαστός! χθες κοιμήθηκε το βράδυ 4 ώρες σερί!!!! Τι καλούλης που είναι!!!!

Δεν ειχα καμια αμφιβολια! Τα μωρα που μεγαλωνουν με αγαπη, σε αποζημιωνουν παντα!! Ακομη και για την αγκαλιτιδα νιωθουν ευγνωμοσυνη οι ψυχουλες μου. Ειναι χορτατα απο ασφαλεια και αγαπη και σου το δειχνουν

GEXxp3.png

να μαι κι εγώ!!!

χάθηκα... ήμουν κρυωμένη και λίγο χάλια, το μωρό στην πεθερά και στη μαμά μου, προχθές καλύτερα, χθες τέλεια (να ναι καλά τα ομοιπαθητικά), έκανα και γενική στο σπίτι χθες με την ευκαιρία που έλειπε η μικρή. σήμερα πήγαμε στην υπαπαντή! είχε πολύ κόσμο και πολλές μανούλες με παιδάκια, εγκυούλες... θυμήθηκα τα περσινά κι εγώ... ήμου έγκυος αλλά δεν το ήξερα, το υποπτευόμουν! φέτος το κερί μου πήγε για τη γκουγκουφκίτσα! και φυσικά ένα κεράκι για όλες σας!!! με πολλή αγάπη!

τα δικά σας, πολλά..............

γιώτα να σας ζήσει η νεοφώτιστη μικορύλα σας και να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! τέλειες οι φωτογραφίες σας και Γιώτα, Κλειώ, Αγγελική καρακουκλάρες με τις κοράκλες σας!!!

έλενα, εγώ τα τελευταία που διάβασα ήταν: το νησί (καλό), το χαμένο σύμβολο - σε συνέχεια των άλλων του νταν μπράουν (πάρα πολύ καλό αν είσαι λάτρης του είδους), στο καλύβι του αργιά - καπελούζου (καλό ως πολύ καλό, με ιστορικά στοιχεία)

κουμπαρούλα μου φιλάκια!!!!!!

μαρή κρισάκι μου!!! επιτέλους μας θυμήθηκες κι εδώ??? τζαναμπέτα η μικρή σου ε? την καλόμαθες μου φαίνεται!!!

κλελούκω συγκινήθηκα μαρήηηηηηηηηηη! πότε πέρασε ένας χρόνος!!! και τώρα επί της υποδοχής είσαι! σταθερή αξία!!!

κλαίει, θα τα πούμε αργότερα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...