Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fire θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είσαι πιο άνετη στον θηλασμό. Ο μπέμπης μεγαλώνοντας θα μπορεί να στηρίζεται και να βολεύεται μόνος του. Η Ελισάβετ όταν την θηλάζω σε καρέκλα με μπράτσα τεντώνει τα πόδια της και στηρίζεται όπου θέλει η ίδια. Τώρα είναι, κοντά στους 2,5 μήνες που θηλάζεις και κάνεις ό,τι θέλεις, έχεις εξοικειωθεί τόσο ώστε δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προσεκτική και τυπική στον θηλασμό.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κουκλίνες!!Ας ξεκινησω απο το τελος..

Γιώτα να χαίρεστε την νεοφωτιστη!!Να είναι γερη, ευτυχισμένη και μεσα σε χαμόγελα και αγκαλιές!!Συντομα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας και να της κανετε το πιο ομορφο δωρο..

Ελενα εγω δεν ξερω ακομη ποτε θα επιστρεψω..ειχα μια κρούση πριν λίγες μερες και τελικα πριν 4-5 μερες μου ειπαν οτι μπορω να καθησω καθως εχουν παρει παραταση καποιες διαδικασιες που πρεπει να ολοκληρωθουν και για τις οποιες με ειχαν καλέσει..Ελπίζω να βγαλω Φεβρουαριο και Μαρτιο και απο Απρίλη που θα ξεκινησουν και οι στερεες δεν εχω κανενα απολύτως προβλημα να ξεκινησω..

Απο βιβλία αυτο τον καιρό το εχω ριξει λίγο στην ψυχολογία-παιδοψυχολογία οπως "Στην καρδια των συναισθηματων του παιδιου" και "Μεγαλώνοντας ευτυχισμενα παιδια"

Απο λογοτεχνικά θα σου προτεινα το "Ματια μου" και "Το παιδι της αγαπης" της Μ. Τζιριτα..Εξαιρετικα και τα 2!!Ριξε μια ματια στο google για να διαβασεις την πείληψη τους

Χαιρομαι πολύ που με το παπί και χωρις ιδιαιτερη βοηθεια βρισκεις και χρονο για αναγωση..κι εγω το βραδυ πριν ξαπλώσω πάντα διαβαζω 8-10 σελίδες..ποτε δεν εχω καταφερει περισσότερες!!χαχα

Μαμουνακι ειναι η πρωτη φορα για αυτο και αισθανεσαι ετσι..μετα απο καποιους μηνες και ειδικα στο 2ο παιδακι θα κανεις κεφαλοκλειδωμα κανονικό για να βαλεις τον ορό..Ετσι πρεπει να γινει!!Δεν ειναι απο τα πιο ευχαριστα πραγματα και σπαραζει η καρδια μας οταν τα βλέπουμε να κλαίνε αλλα αυτη ειναι και η γιατρεια τους.Καλά εκανες και πήρες otrisalin αποσυμφορητικό, ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του..Επίσης κυκλοφορεί και το physiomer baby για χρηση 2-3 φορες την ημερα.Περαστικα και πάλι!

Βικυ διαβαζοντας κι εγω τα γραφομενα σου για ιωσουλα θα σου ελεγα αλλα αλλα στη συνεχεια ειδα οτι σας το επιβεβαιωσαν..Περαστικα του γελαστου σας!!

Ελένη να χαίρεσαι το παλικαρακι σου!!Προλαβες και πήγες στη βαφτιση και μας εφερες ωραια ντοκουμεντα!!Ολες οι μαμαδες και τα παιδακια ηταν μες την ομορφιά!!!

Fire με προλαβε η Ελενα (νομιζω) που σου εγραψε για το ρεψιμο σε καθιστη θεση του μωρού..Μου την ειχε δειξει η παιδιατρος (ετσι τα βαζουν στις κλινικες να ρευονται) ως πιο αμεσο και ευκολο τρόπο να ρευτει το μωρό και να ανακουφιστεί..Ποτε δεν το εκανα γιατι το θεωρησα δυσκολο..Για ρωτα και τη δικη σου παιδιατρο

Χρυσα ζορικη η μπέμπα, ε;;Ολα καπως ετσι ειναι..Ευχομαι να ηρεμησει γρηγορα!!Πάντως όλα ειναι θεμα συνηθειας..Εγω εχω συνηθισει να μη κοιμαμαι, να τρωω στο πόδι, να πηγαινω τουαλέτα οταν κοιμαται ο μικρός και ο μεγαλος ειναι στο πεδιο ορατοτητας μου και άλλα πολλά!!Και μια που το είπα φευγω τρεχοντας γιατι μολις τον ξύπνησε!!!:mad::x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ps:κλειω φυσικα κ χω παρει σλινγκ.δεν το χω ομως το αθλημα,φοβαμαι οτι θα του σπασει ο αυχενας

πηρα κ ενα μαρσιπο εμποριου για εξω,βολευει αλλα βαραινει πολυ τη μεση

Το ξέρω ότι πονάει η μέση με το μάρσιπο. Το καλό του σλινγκ είναι ότι δεν επιβαρύνει την μέση. Μπες στο www.babywearing.gr για να δεις τους τρόπους που φοράμε το μωρό. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες, φωτογραφίες και βίντεο. Εγώ μία μέρα πριν γεννήσω έκανα πρόβες με το σλινγκ. Και μετά που ήθελα να κάνω άλλες στάσεις στο σλινγκ, εκεί τα βρήκα

GEXxp3.png

Βικυ χαρηκα πολυ με τα νεα σου.. η αληθεια ειναι οτι εγω ετσι κι αλλιως δεν τρωω λαχανικα κ φρουτα γιατι φοβαμαι τους κολικους

μονο μπανανα μηλο

πορτοκαλι που το λατρευω γιοκ..

με το θεμα της παλινδρομησης τι γινετε?? ηρεμησατε καθολου?

Έτσωγα και γω πορτοκάλι αλλά διάβασα γενικότερα ότι κάνει κολικούς οπότε στοπ...:-( Οι κολικοί μάλλον σταμάτησαν προς το παρόν...

Ο άτιμος, ο γελαστός, σήμερα κοιμάται σαν τον βόα...ξέρετε γιατί; Γιατί κοιμάται στο μεμέ καθώς τον θηλάζω ξαπλωτά και μετά τον αφήνω στο κρεββάτι, το δικό μας....Είναι η δεν είναι βασανιάρης;:P:p:p:tongue:

Ρε παιδιά...σήμερα τον ζύγισα και μου τον έβγαλε 5 κιλά!:!: Είναι δυνατόν; Έπειτα του φόρεσα ένα φορμάκι και δεν έκλεινε στον λαιμό....Χε, χε!!!:cool: χοντρολαίμης και προγουλάτος!:-P

Ellain, ένα υπέροχο κατ' εμέ βιβλίο: Χαμένος χρόνος μιας Χιώτισσας συγγραφέος, όνομα δεν θυμάμαι τώρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπηκα για πολυ λιγο γιατι ξεκρυωσα εγω και τωρα ειναι το μεγαλο μου μωρο αρρωστουλικο και ειναι πιο μωρο κι απο την μπεμπα :tongue:..

λοιπον ΔΕΝ μπηκαμε καν μεσα στον παυλιδη και ΔΕΝ σταματησα καν να κανω προσπαθεια να παρκαρουμε ειχε ουρα κοντα στα 500μετρα και ανω και περιμενανε πανω απο 2 ωρες που ρωτησαμε στην ουρα. Δεν σφαξανε να πληρωσω και εισοδο και να περιμενω τοσες ωρες κι ετσι πηγαμε για καφε στο θησειο και το ευχαριστηθηκαμε καλυτερα πηραμε την δοση μας και ηρθαμε σπιτι μας...

Παω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω το μωρο καλα γιατι ξεκιναει η αδεια του την πεμπτη και εχουμε την ευκαιρια για τρεξιματακι για τον γαμο :D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα.

έλενα εγώ έχω επιστρέψει στη δουλειά εδώ και κανα δυο βδομάδες σνιφφ..:( αλλά το καλό είναι ότι με το μειωμένο στις 12 τους χαιρετάω και πάω στα παιδάκια μου

όσο για βιβλίο έχω να διαβάσω πολύ καιρό και δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο

stone συμφωνώ στο μεγάλο μου και εγώ για να του καθαρίσω τη μυτούλα βασανιζόμουν τώρα με ένα κεφαλοκλείδωμα τελειώνουμε αμέσως

εντωμεταξύ έχω και το μεγάλο μου γιο κρυωμένο με μυξούλες και βήχα και αρχίσαμε πάλι τα σιρόπια και τις εισπνοές και σήμερα δεν πήγαμε και παιδικό

Κοριτσακια καλημερα!!!

Αντε από,τι ειδα εκτος απο το Μαρακι μας, οι υπολοιπες ειστε ανετες ακομα απο αδεια. Με καλυτερη βεβαια την δρα Κλελια, η οποια θα συνεχισει να κρεμαει την μικρη Βετα μεχρι Οκτωβρη! μια χαρα ολες!

Κλελια θα παω γιατρο να δουμε τι θα δουμε με το θεμα της περιοδου, γιατι αγχωνομαι. Οσο για την παρουσια μου στο καφε, κι εμενα μου λειπετε, αλλα τι να κανω που προς το παρον ειμαστε νομαδες πανω κατω... Ουτε εμενα μου αρεσει και μου δυσκολευει την ζωη, αλλα κανω υπομονη. Παντως τωρα υπαρχει ιντερνετ ειτε Αθηνα ειτε Βολο οποτε θα κατσικωθω για τα καλα! ;)

Πετρουλα το εχω διαβασει κι εγω το παιδι της αγαπης, ηταν καλο. Λες να το ριξω κι εγω στην ψυχολογια? Ελεγα μηπως ταυτοχρονα με την λογοτεχνια αρχιζα και λιγο διαβασμα περι φιλολογικων μηπως και δωσω ΑΣΕΠ αλλα ακομα το σκεφτομαι. Οσο για το διαβασμα, γινεται μονο την νυχτα οταν εχει κοιμηθει το παπι, εχω φωτακι προσαρμοζομενο στο βιβλιο που δεν ενοχλει ουτε το μικρο ουτε το μεγαλο μωρο κι ετσι διαβαζω πολλη ωρα ανενοχλητη. Βεβαια εγω δεν εχω δευτερο παιδακι να πρεπει να φροντισω κι ετσι μπορω και κοιμαμαι ως τις 9 το πρωι.

Φωτεινη πολυ καλυτερη η βολτα στο Θησειο. Ειναι υπεροχα οταν εχει ηλιολουστη μερα, εμεις πηγαινουμε καροτσαδα απο το σπιτι, ειναι καμια ωρα δρομος αλλα ειναι ωραια.

μαμουνακι και βικυ, ευχαριστω για τους τιτλους, θα τους ψαξω παραυτα.

fire ευχαριστουμε για την ενημερωση, το θεμα με αυτες τις περιπτωσεις ειναι πως αν δεν ανακαλεσει ολες τις παρτιδες η εταιρεια δεν θα ξερουμε ποτε αν μας τυχει το προβληματικο εμβολιο...

Παω να αγορασω πιπιλες με το παπακι γιατι με την αποστειρωση χαλανε γρηγορα και να παρω και κανενα μασητικο παιχνιδακι μπας και γλιτωσουμε απο την γκρινιτσα....

υ.γ. ο σκλαβενιτης στην γειτονια μου εχει προσφορα 30% μειον στις οικονομικες συσκευασιες pampers για οποιον ενδιαφερεται, φανταζομαι θα το εχουν ολα τα καταστηματα .

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Αχχχ παιδια στο "πρωινο μου" εχει εναν τυπο που ζωγραφιζει παιδικους τοιχους ειναι τελειοιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι να μην ειναι δικο μου το σπιτι να το κανω ολο το σπιτι ετσι :(:(

Καλημερα κοριτσια απο την χαρα μου που το ειδα δεν ειπα καλημερα

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εμεις καναμε 2 μηνων και 10 ημερων περιπου το πρωτο το εμβολιο μετα χασαμε την μπαλα λογω της επεμβασης , κανονικα τωρα θα ειχαμε κανει και το 4ο εμβολιο .Τωρα θα το κανουμε την πεμπτη αυτο που θα παμε στην γιατρο μας και θα μας δει χοντρες χοντρες :tongue::tongue:

9zlup2.png

Καλημερα!!

Ακουμε www.babyradio.gr, πλακα εχει! Ευχαριστουμε Δεσποινα!

ellain η δικια μου ξεπερασε το σταδιο της οξειας αγκαλιτιδας και τωρα θελει αγκαλιτσες οταν νυσταζει. Μετα την μεταφερω στο κρεβατι/ρηλαξ της. Την ημερα βεβαια, το βραδυ co-bedding και ξυπναμε κατα τις 11. Γι' αυτο γραφω τετοια ωρα συνηθως. Πλεον καθεται αρκετη ωρα στην κουνια/γυμναστηριο/πουφ της. Χωρις να της το επιβαλλω, μονο του εγινε το θαυμα! Σκεφτεσαι να ριξεις διαβασμα? Χαρα στο κουραγιο σου!

Μαρακι περαστικα μαναρα μου!

Fire τα εμβολια της τα εχω κανει ακριβως στα μηνογενεθλια της (ωραιο δωρο). Δεν μου εχει αρρωστησει, οποτε μπορεσα να ακολουθησω αυστηρα το προγραμμα των εμβολιων.

GEXxp3.png

κλειω,ποτε της κανεις αγκαλιτσες για νανι? οταν χασμουριεται??

εμενα δεν κοιμαται μονος του με ΤΙΠΟΤΑ!!

τον παιρνω αγκαλια σε σταση θηλασμου,του βαζω και την πιπιλα κ αν ειμαι τυχερη αποκοιμιεται..

αυτο το κανω ομως μονο αν δω οτι χασμουριεται..

και για να μη λεμε μονο τα δυσκολα και τα ..βασανιαρικα ;)

ο μικρος μου χθες το βραδυ κοιμηθηκε 8 ωρες με 2 θηλασμους και σημερα παιζει στο γυμναστηριο μονος του..

μεταλλαχθηκε εν μια νυκτι

ellain το τελευταιο βιβλιο που διαβασα ηταν του νικ κειβ κ ΔΕΝ θα το προτεινα..

φωτεινη κ μεις θα το κανουμε τωρα στους 2,5 μηνες το πρωτο μας εμβολιο και αγχωθηκα μηπως αργησαμε..

Fire την παιρνω αγκαλια επειδη γκρινιαζει :D. Αν ηθελα, ας εκανα και αλλιως :D.

Η Ελισαβετ ουτε για πλακα δεν καθοταν μονη της 2,5 μηνων, πολυ λιγο στην κουνια μονο. Σλινγκ και κουνημα, αλλα σου εγγυωμαι οτι η αγκαλιτιδα θα του περασει, μη σου πω και νωριτερα απο την δικια μου!

Να μην αγχωνεσαι καλεεεε για τα εμβολια, σιγα 15 μερες πανω ή κατω μην κανουν τη διαφορα. Αλλωστε τα μωρα που δεν εμβολιαστηκαν στην ωρα τους επειση ηταν αρρωστα, τι παθανε? Εμβολιαστηκαν 1 μηνα και αργοτερα. Don't worry!

GEXxp3.png

καλημερα και απο εμενα...

βρε fire με αγχωσες πρωι πρωι..

τι ακουσεις για το prevenar13; γιατι καναμε την πρωτη δοση τον προηγουμενο μηνα...αγχωθηκα τωρα! και εχει αλλες 2 δοσεις αν δεν κανω λαθος...

ellain και εγω το σκεφτομαι να αρχισω διαβασματα για ασεπ αλλα που να βρω χρονο:( αληθεια εχεις ακουσει ποτε θα γινουν οι εξετασεις;

και κατι ακομα ρε κοριτσια..

ο μικρος εχει αρχισει να δυσανασχετει στο ριλαξ γιατι θελει να καθεται σε ορθια σταση ( ο ατιμος ηδη μπορει και σηκωνεται και καθεται αρκετη ωρα μονος του!). τι μπορω να παρω για να τον βαζω να καθεται; τη μελινα σε αυτη τη φαση την κρατουσα συνεχεια αγκαλια αλλα τωρα εννοειται πως αυτο δεν γινεται να το κανω συνεχεια..εχετε καμια ιδεα τι κυκλοφορει στο εμποριο;εσεις που τα βαζετε εκτος απο ρηλαξ;

ισι που εισαι; τι κανει η μαιμουδιτσα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...