Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααα

εμεις ειμαστε μια χαρουλα , πηραμε παρκο κι η μικρη τηνε χει καταβρει εκει μεσα ... κοιμαται οποτε θελει και δεν γκρινιαζει γιατι ειναι με τα παιχνιδια της και παιζει οποτε θελει ...

Αρχισε και κανει σαν το γοριλα και τον λιονταρι ... βγαζει κατι ηχους που πεθαινουμε στα γελια ...

την ζυγισαμε {σε δικη μας ζυγαρια στο περιπου} και ειναι 7000 κιλα καλα ειπα εγω γουρουνακι σκετο , το μηλαρακι της λειπει .....

Τωρα ετοιμαζομαστε να παμε στην εκθεση σοκολατας στον Παυλιδη ..... μιαμμμμ μιαμμμμ .....

αχχχχ τι θα τραβηξω κι αποψεεεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα σας φερω κι εσας παντως τσοκολατουλες εντατσιιιιιιιιι????????????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και να έχετε μια τέλεια κυριακη!!!

Επανεμφανίσεις βλέπω!!!!

Ελενα και Μαρηκρισάκι να μην χάνεστε!!!!!!!

Τέλεια τα μωράκια σας το καθένα με δικό του στυλ!

πολύ χάρηκα που σας διάβασα!!!!

Βικυ μου εύχομαι να ειναι εντελώς τυχαίο αυτό και να περάσει γρήγορα!

Σε όλες πολλά φιλιά!!!!

κουμπαρούλα ούτε το ενα ούτε το αλλο, όταν παίρνω φορα..... ;)

ματς!

Κορίτσια, έχετε καμιά ιδέα;

Πριν από λίγο έκανε κακάκια του ο γελαστός και η πάνα αν και ήταν μουσταρδί είχε και μαύρα(!!!) σποράκια!!! Οέο, τι είναι αυτό τώρα;

Πήρα την παιδίατρο και μας είπε να κόψω τα γαλακτοκομικά για 2 μέρες...επίσης ο vasdelos πηγαίνει την πάνα ήδη στο νοσοκομείο να πάρουν δείγμα για καλλιέργεια....

Αμάν Παναγιά μου....να είναι χωνεμένο αίμα δεν πιστεύω....άλλα 2 παιδιά μεγάλωσα ποτέ δεν είχα δει τίποτα τέτοιο...

Του έβαλα θερμόμετρο μήπως έχει πυρετό μια χαρά είναι η θερμοκρασία του....

Τι κάνουμε τώρα;:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Hello!!!

Vasdeli δεν μου φαινεται κατι περιεργο, μπορει να κρυωσε μπορει να ειναι τυχαιο, θα το δεις! Οσο για τα γαλακτοκομικα το ειπαμε: και να φταρνιστει το παιδι, αλλεργια λενε οι παιδιατροι.

Fire και εγω ωρες-ωρες την λεω Βετα-τζαναμπετα (Ελισα-Βετα)! Ρεψιμο μονο στον ωμο σε ορθια σταση γινεται κοπελα μου...

Αχ Χρυσα μου, βασανιαρα πολυ και η δικη σου αλλα ειπαμε: τωρα μας βασανιζουν, μετα θα ηρεμησουν (ναι, ουουου, πώς το θελω?)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κορίτσια,

πριν λίγο αποχαιρέτησα την αδερφή μου και είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Είχε έρθει από τις Σέρρες για λίγες μέρες για τα γενέθλια του Δημήτρη και για να δει και τη μπέμπα. Τι καλά που ήταν! Πήγαμε και για ψώνια, βοηθούσε και με τα παιδιά, είχα και καλή παρέα! Τώρα τη πήγε ο Γιώργος με το μηχανάκι ως το μετρό για να πάει στα ΚΤΕΛ γιατί χάλασε το αυτοκίνητο! Δεν παίρνει μπροστά και μόλις χθες είχε πάει στο σύνεργείο για λάδια! Να δούμε τι ζημιά θα μας βγάλει :(

Και το χειρότερο είναι ότι σήμερα είναι η βάπτιση της Γιώτας και θέλαμε να πάμε! Είμαι να σκάσω!!!! Και έχω και το βιβλίο ευχών! Πως θα της το δώσω; Τουλάχιστον αν το ήξερα νωρίτερα θα το έστελνα με courier.

Clelia μου έστειλες μήνυμα στο κινητό ή κάνω λάθος, δε μου έβαλε όνομα αν και σε έχω καταχωρήσει. Συγνώμη που δε σου απάντησα νωρίτερα αλλά με το κινητό μου δεν έχω καλή σχέση (το ξέρει και η Νένα αυτό) το χρησιμοποιώ σπάνια. Τώρα που έστειλα μήνυμα στη Γιώτα το είδα!

Χθες είχαμε και το πάρτυ γενεθλίων για το Δημήτρη. Λίγα παιδάκια αλλά περάσαμε καλά αν και ο μικρός ήταν αρκετά κουρασμένος και ένα προβληματάκι που είχε δεν το άφησε να το διασκεδάσει όσο θα μπορούσε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Ναι Ελένη μου, εγώ ήμουν... Κρίμα με το αυτοκίνητο :(.

Και δεν μου αρέσει να σε διαβάζω πεσμένη, πρώτη φορά το παρατηρώ αυτό σε σένα... Η αδελφούλα που έφυγε σε έριξε, ε?

Να χαίρεστε τον Δημητράκη σας!!!

Μην μου στενοχωριέσαι...

GEXxp3.png

καλησπερα και απο εμενα!

μαρικρισακι!!! που εισαι παιδι μου!!! σε βασανιζει η μπουμπου και σε χασαμε;

ελενη μου να σου ζησει ο δημητρακης σου! 4!!!πωπω!! μεγαλος αντρας πια!

βασδελακι ντοντ γουορι! τιποτα δεν θα εχει ο βασανιαρης σου, κανενα κρυωματακι θα ειναι..τελικα αυτο το θεμα του να κοιταμε ολη την ωρα τα κακα του παιδιου δεν το ξεπερναμε ποτε εε;;και εγω τα ιδια κανω...μονιμο θεμα πια τα σκατα του μπεμπη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελενα για τη ζωη στη συμπρωτευουσα δεν γραφω αλλα γιατι θα με βρισουνε εδω μεσα (γκρινιαζω ασυστολα:rolleyes:)

τωρα ρε κοριτσια οσο για τους πονους που ρωτησα εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα αλλα αυτη την εβδομαδα εχω συνεχεια αυτους τους πονους. και ψιλοαγχωθηκα μηπως εχω τπτ ή απλα ετοιμαζεται να κανει την εμφανιση της η ακατονομαστη...(απο τοτε με το σκηνικο με τα ραμματα εχω φριξει και αγχωνομαι με το παραμικρο). εγω παντως ομολογω πως μετα την πρωτη γεννα ειχα ξεχασει τι σημαινει πονος στην περιοδο. μιλαμε για μεγαλη αλλαγη οποτε δεν ειναι μυθος believe me..

vasdeli κ μενα μια φορα ειχε μαυρα σπορακια περιπου οταν ηταν 2μηνων, που ειχε κολικους..δεν νομιζω ναναι αιμα..καλου κακου κοψε λιγες μερες το γαλατακι που πινεις. εχει σπυρακια καθολου??

α κ αν εχεις υπερπαραγωγη πιεζε λιγο το στηθος να φευγει το πολυ. ειχα διαβασει στη συμβουλο θηλασμου του καφε αγλαια για το θεμα με την εκτιναξη τα πρωτα λεπτα.

fire δοκιμασε μπρουμητα στα γονατα σου, με χτυπηματακια στην πλατη. τωρα που στηριζει κεφαλι την βαζω μονη της μπρουμητα κ ρευεται κ μονη της.

chrisaki μην χανεσαι μωρε

ελενιτσα δεν πειραζει στειλε το με το ταχυδρομιο.

να στειλουμε κ φιλακια στην Εμελλεια που σημερα εχει την τιμητικη της.

φωτεινη καταφερατε να μπειτε στον παυλιδη? ακουγα ραδιοφωνο οτι ειχε τεραστια ουρα..

εμεις μυξουλες μανα κ κορη..ελαφρια το περναμε σημερα..κακακια καλυτερα. αυριο θα παρω αποτελεσμ ουρων.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Σήμερα έγινε η πρώτη βάφτιση του October Power!!

Να σας πω εντυπώσεις: η μαμά Γιώτα μια κούκλα στο όμορφο φόρεμά της, μια χαρά ήταν με τις 12ποντές, σούπερ-ντούπερ-ουΑου μανουλομάνουλο, και το μαλλί περιποιημένο!! Σαν να μην γέννησε αυτή η κοπέλα, μια χαρά αδυνατούλα! Ο μπαμπάς-Δημήτρης είναι πολύ όμορφος και ευγενικός!

Η Εμμέλια είναι ένα πανύγλυκο μωράκι που ήταν ντυμένο στα κόκκινα πριν την βάφτιση και στα άσπρα μετά. Τα έκανε όλα πάντως: γκαγκάνιασε, ηρέμησε με κούνημα στην μαμά της, πάλι γκαγκάνιασε, βαφτίστηκε, κοιμήθηκε :D.

Το μυστήριο ήταν πολύ όμορφο, λογικά ο παπαδάκος όλα τα λόγια πρέπει να είπε. Οι μπομπονιέρες μου άρεσαν πολύ, εικονίτσες της Αγίας Εμμέλιας με την ιστορία της στην πίσω μεριά και για πρώτη φορά πήρα δικαιωματικά μπεμπέ μπομπονιέρα για την Ελισάβετ!! Και αυτή πολύ μπεμπέ, μου άρεσε...

Μπράβο Γιωτίτσα, όλα τέλεια, να μας ζήσει το μωρό μας, πάντα άξια να οργανώνεις χαρούμενες εκδηλώσεις!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Η πρώτη βάφτιση του καφέ μας είναι γεγονός!!!

Και το όνομα αυτής: Εμμέλεια!!!

Να μας ζήσει το κοριτσάκι μας και να είναι πάντα καλότυχο!!!

Γιωτίτσα να την χαίρεστε!!!

Και ναι πήραν και τα σκ@τούλια μας μπομπονιέρες!!!

Όλα ήταν υπέροχα! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!

ps: Επίσης έχω να πω τα εξής: Η Κλειώ καρα-αδύνατη (μην την ακούτε) και το Λιζάκι κιουρία!!!

Και η Ελένη άψογη μαζί με την ομορφούλα Εβελίνα.

Και εις άλλα με υγεία!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Α ξέχασα.... μαμουνάκι καλά αποτελέσματα!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω άλλα...

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Chrisakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Καληνύχτα!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εσείς τώρα είχατε την εντύπωση ότι με ένα μόνο μνμ θα σας άφηνα... Πριτς!

Λοιπόν, στην βάφτιση ήρθε και η Ελένη με την Εβελίνα της η οποία είναι ένα πολύ κοινωνικό και όμορφο παιδάκι που μου έστελνε φιλάκια και μου είπε ότι με αγαπάει πολύ :D. Τα κατάφερε η τρίτεκνη μάνα-κουράγιο, παρά τις αναποδιές και έφερε το βιβλίο των ευχών στην εκκλησία!

Είδαμε και την Αγγελική μετά του συζύγου και του τέκνου - το οποίο τέκνο είναι ένα απίθανο χαμογελαστό πλασματάκι που σου βγάζει την γλώσσα της!! Αλήθεια, σε κοιτάει, σου γελάει και στην ψύχρα βγάζει την γλώσσα, να έτσι :tongue:. Είναι μια τέλεια γλωσσού, την έκανα πολύ χάζι...

Πήγαμε με τα παιδιά στο ΟΣΤΡΙΑ και καθήσαμε 3 ώρες περίπου - η Ελένη με την Εβελίνα ίσα που ήρθαν αλλά έπρεπε να φύγουν για να θηλάσει την μπέμπα. Ταΐσαμε τα μωρά μας και τα είπαμε. Πλάκα είχε, την πρώτη φορά που είδωθήκαμε με την Αγγελική ήμασταν γκαστρούλες και τώρα είχαμε τα μπεμπέ μας αγκαλιά! Ο αγγελικο-σύζυγος είναι ένα πολύ εντάξει παιδί, συμπαθέστατο και ταιριάζουν τα κουτσουνάκια μου... Μοιάζουν κιόλας! Εναλλάξ κρατούσαν το μωρό τους για να φάνε με την ησυχία τους.

Η Ελισάβετ με έβγαλε ασπροπρόσωπη καθώς κάθησε περίπου 2 ώρες στο καρότσι της, μετά ήθελε αγκαλίτσα και μετά κοιμήθηκε :D. Το είδε και η Αγγελική και αναθάρρεψε...

Ακούτε μανούλες βασανιάρικων μωρών? Ισιώνουν από κάποια στιγμή και έπειτα. Η Ελισάβετ 31/12 που ήμασταν στο ρεβεγιόν δεν κάθησε ούτε λεπτό στο καροτσάκι, ήθελε αγκαλιά. Και όχι την αγκαλιά του μωρού της Αγγελικής, εμάς ήθελε να ήμαστε και όρθιοι. 1 μήνα μετά και μια χαρά, χωρίς να της το επιβάλλω εγώ!

Πέρασα πολύ όμορφα!! Μου άρεσε, να το κανονίζουμε πιο συχνά βρε!!

ΥΓ. Αγγελική ξέχασα! Υπάρχει κάγκελο που μπορείς να το βάλεις από την έξω μεριά του κρεβατιού ώστε να βάζεις το μπεμπέ όταν κοιμάστε και να μην φοβάσαι μήπως πέσει. Θα το αγοράσω καθώς σκοπεύω να συνεχίσω το βράδυ το co-bedding, δεν το έχω ψάξει ακόμα. Μου είπαν πάντως πως η chicco έχει κάτι τέτοιο. Για δες το και αν προλάβω πρώτη θα σου πω τι θα πάρω εγώ...

GEXxp3.png

Αχαχαχα!!

Μαζί με την Αγγελική γράφαμε...

Γι' αυτό το αγαπάω αυτό το κορίτσι, επειδή λέει καλά λογάκια για μένα :D.

Δεν θα σχολιάσω αν η Αγγελική είναι αδύνατη, όταν γέννησε ήταν +6, οπότε δεν της μιλάμε λέμεεεεεεε

GEXxp3.png

Δεν προλαβαίνω λέμε.... στα πεταχτά διαβάζω.... θέλω να σχολιάσω.......

Αγκαλιά και Άγιος ο Θεός.....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...