Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα!!

Fire μην την ψάχνεις, τπτ δεν έχει το μωρό σου, απλά είναι βασανιάρης. Όλα τα μωρά όντως έχουν κάποιου είδους ΓΟΠ, αυτά με την σοβαρότερη μορφή χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, όπως το παιδί της Ειρήνης.

Και εγώ όταν άρχισε η Ελισάβετ την αγκαλίτιδα και την τρελλή γκρίνια όταν την άφηνα, το έψαχνα μήπως έχει ΓΟΠ, μήπως έχει ανασφάλεια. Ρώταγα, άνοιξα θέμα στο φόρουμ. Τελικά το πήρα απόφαση πως είναι αγκαλίτσας, όσο κουραστικό και να είναι αυτό.

Αν είχε ΓΟΠ θα το καταλάβαινες, θα πονούσε θα έκλαιγε, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσεις απαρατήρητο.

Σλινγκ έχεις? Αγόρασε ένα να βρεις την υγειά σου www.babywearing.gr

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

panan μάλλον αλματάκι ανάπτυξης περνάει το μωρό σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην του φτάνει το γάλα σου, το μωρό που πεινάει δεν το κρύβει! Απλά επειδή έχεις αδιαθετήσει, τις ημέρες που έχεις περίοδο μειώνεται λίγο το γάλα, οπότε το μωρό ζητάει πιο συχνά γάλα για να σου αυξήσει την παραγωγή.

Κάτι λέτε για φόρμες και θα φάτε ξύλο. Εγώ είμαι με εφαρμοστά παντελόνια ή κολάν, το μαλλί οκ είναι πιασμένο κοτσίδα (όπως στις φωτο) και κυκλοφορώ με παντόφλες που είναι σαν μποτίνια (όπως της Βίκυς) ή με σπορτέξ.

Μην παραμελείτε βρε τον εαυτό σας... Δεν είπα να κάνετε τπτ τρελλό, φορέστε κολάν ή κάτι που να σας πηγαίνει. Ή έστω όμορφες φόρμες, όχι αυτές που φοράμε μόνο στο σπίτι... Τι γκομενάρες είσαστε, εεεεεε?

GEXxp3.png

καλησπερούδια!!!

τι μου κάνετε? βασανίζεστε? τι να σας κάνω? να σας στείλω τη δικιά μου? ύπνο με τις ώρες το βράδυ, φαΐ και παιχνίδι την ημέρα, η μανούλα δουλίτσες κανοινικά, μαλλί κοτσίδα μόνο όταν τρώει, πυτζάμες μόνο για ύπνο!

περίοδος μου ήρθε κι εμένς κανονικα στις 29 μέρες για 2η φορά και πολύ πόνο ρε κορίτσια! τάχα μου λέγανε θα γεννήσεις και θα αλλάξουν όλα... δε θα καταλαβαίνεις τίποτα... σκατά!!! τα ίδια και χειρότερα και με πολύ αίμα τις 2 πρώτες μέρες! ας ελπίσουμε να αλλάξει!

ρε κορίτσια... τα δικά σας έχουν γίνει καπουτσίνοι μοναχοί???:confused::confused::confused: στο πίσω μέρος του κεφαλιού εννοώ! έχει χάσει όλα τα μαλλάκια της και είναι σαν ξυρισμένη! ο γιατρός μου είπε ότι αυτό το κάνουν αυτά που κοιμούνται πολύ ή αυτά που είναι υπερκινητικά!!! εμένα είναι και τα δυό!!! άλλη το πρωί και άλλη το βράδυ!:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αχαχα!!

Ισι και μενα καραφλιασε σε εκεινο το σημειο, καραφλη θα την βαφτισω μου φαινεται!!

Το δικο μου βασανακι δεν το αλλαζω με κανενααααααα!! Ειναι μια σκατουλα χαχανουλα που ακουει την φωνη μου και ξεκαρδιζεται μονη της (ερχεται η γελοια, σκεφτεται). Ασε που τωρα ισιωσε και δεν ειναι τοσο αγκαλιτσας. Αλλα και παλι με την αγκαλια εγω εμαθα τα τερτιπια του μωρου μου...

GEXxp3.png

Αχαχα!!

Ισι και μενα καραφλιασε σε εκεινο το σημειο, καραφλη θα την βαφτισω μου φαινεται!!

Το δικο μου βασανακι δεν το αλλαζω με κανενααααααα!! Ειναι μια σκατουλα χαχανουλα που ακουει την φωνη μου και ξεκαρδιζεται μονη της (ερχεται η γελοια, σκεφτεται). Ασε που τωρα ισιωσε και δεν ειναι τοσο αγκαλιτσας. Αλλα και παλι με την αγκαλια εγω εμαθα τα τερτιπια του μωρου μου...

καλέ θέλω κι εγώ ξακαρδίσματα! σπάνια η σοβαρούλα μου... τι να πω... βλέμμα διαπεραστικό και κανα χαμόγελο που και που! βέβαια εκείνο το πρωινό "καλημέρα" δεν υπάρχει λέμεεεεεεεεεεεεεε!

κουμπαρούλαααααααααααα! δε σε ρώτησα: βίζα, διαβατήριο ή με απλή ταυτότητα?????????

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

clelia ειμαι ηλιθια ρε..ευτυχως που χω μεγαλο νιπτηρα κ τη γλιτωσα..χεχεχε!!!

fire κ μενα τα εκανε αυτα κ εχει παρει βαρος κανονικα. ολα τα μωρακια, άλλα πολυ κ άλλο λίγο εχουν παλλινδρομιση. εγω ειδα οτι καμια φορα οταν ειναι γεματο το στηθος κ το πιεζω εκτοξευεται πολυ μακρια...φανταζεσαι τι παθαινει οταν το καταπινει με τετοια πιεση.. μπουκωνει

ειμαι κρυωμενη χαλια χαλια..το μωρο μου τελικα μπορει να κολλήσει ή εχει αντισωματα? τη φιλω ή οχι???

γυρισα απο εκθεση με βαπτιστικα ειδα πολυ ωραια πραγματα αλλα ξεποδαριαστηκα..

γιωτιτσα με το καλο αυριο η βαπτιση της μικρουλασ σας.να σας ζησει!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλησπερα κι απο μενα!

Δεσποινακι πηγαινοερχομαστε Βολο γιατι εκει εχει παρει μεταθεση ο αντρας μου και κανονικα εκει ειναι πλεον το σπιτι μας, μονο που για 3 μηνες θα εχει μετεκπαιδευση στην Αθηνα κ ετσι μας φιλοξενουν οι γονεις μας και πληρωνουμε τσαμπα ενοικια στον Βολο. Δεν βαριεσαι, εμεις ερχομαστε για εκδρομη στο σπιτι μας, καλο ε??! Απ'ο,τι ειδα μετακομισατε κι εσεις βορεια σε λεω, ετσι? Πώς παει η ζωη στην συμπρωτευσουσα?

Κοριτσια εγω απο ΓΟΠ δεν εχω ιδεα, το παπακι αντε να εχει βγαλει 4-5 γουλιες απο τοτε που γεννηθηκε. Κριμα να ταλαιπωρουνται τα μωρουλινια μωρε, αλλα περναει αυτο καθως μεγαλωνουν ετσι δεν ειναι?

Οσον αφορα την περιοδο, εγω οπως σας ειπα δεν εχω ακομα :( κι εχω αρχισει να αγχωνομαι να πω την αληθεια. Εχω πολλα υγρα, αλλα απο περιοδο τιποτα. Εχω ραντεβου με τον ντοκτορα μεσα στην εβδομαδα, για να δουμε...

Εγω εχω τσακωθει με τις πυτζαμες, τις φοραω μονο στον υπνο αυστηρα. Μαλλι λυτο κι ανεμελο, που συχνα πεφτει θυμα του παπιου και το τραβολογαει, αλλα δεν βαριεσαι, ας χασω και καμια τριχα!

Ισουλα κι εμεις εχουμε την γνωστη "τρυπα¨" στο πισω μερος του κεφαλιου, αφου δεν καθεται καθολου ησυχο και τριβεται συνεχεια. Μαλλι μετα τον πρωτο χρονο τον βλεπω να βγαζει! Θα τον βαφτισουμε καραφλο στα σιγουρα

μαμουνακι περαστικα με το κρυωματακι σου, νομιζω παντως πως δεν κολλαει το μωρακι σου, θα σου απαντησει η δρ Κλελια για σιγουρια ;)

Να ευχηθω ολα να πανε κατ' ευχην για την μικρη της Γιωτουλας αυριο. Η σκεψη μας θα ειναι μαζι σας :):)

καλο βραδυ με φιλια Βολιωτικα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Mamounaki φίλα την ρούφα την!! Πριν 1-2 μέρες της έδωσες τον ιό με το γάλα, τώρα με το γάλα της δίνεις αντισώματα!!

ellain τι τρεχαντήρι κατάντησες καλέεεεε! Πότε σταμάτησες τελείως τον θηλασμό? Έχουν περάσει 40 ημέρες? Θα σου πει και ο γιατρός που θα σου κάνει υπέρηχο, πότε θα αδιαθετήσεις. Από αγκαλίτιδα πώς πάτε? Ηρέμησε καθόλου ο πάπιος ή τσου?

Και εμένα η Ελισάβετ πιάνει 2-3 τριχούλες από τα μαλλάκια μου και δεν τις αφήνει μέχρι που τσαφ! τις ξεριζώνει (άουτς!!). Γι' αυτό και η τρελλή κοτσίδα-ανανάς. Άσε που όταν είναι ξαπλωμένη πάω πάνω της και κουνάω την κοτσίδα δεξιά-αριστερά και γελάειειει και μετά της πειράζω την μύτη με την κοτσίδα και πάλι γελάειειει και μετά σηκώνομαι όρθια και γυρνάω σαν την σβούρα και κουνάω τον κώλο μου και πάλι γελάειειει!!

GEXxp3.png

Άντε πάλι τα ίδια...

Θηλασμός, γκρίνια κατά τη διάρκεια θηλασμού-σώμα τόξο προς τα πίσω, κλάμα αλλά συγχρόνως να μην αφήνει την θηλή...κοκκίνησε έγινε σαν παντζάρι...μετά έχε... και τα δύο σόγια...μιλάμε μέχρι την πλάτη πάνω...

Και ξανά...αλλαγή θηλασμός, γκρίνια-σώμα σαν τόξο....πορδίτσες.....τα' χω παίξει....

Οεο, τι έχει πάθει ο γελαστός;:|

Πάτησα μια τον Όλυμπο, μια τον Κίσσαβο τινάχτηκε μέχρι απέναντι το γάλα....

Μήπως θέλει απλά πιπίλα, ρε γμτ, αλλά επειδή βγάζει και γάλα τσατίζεται γιατί δεν πεινάει;

Έχει γίνει σαν φούσκας, 4700 σήμερα ήταν....

Βοηθάτε.....

βασδελακι ο μπομπος ειναι ολα τα λεφτα...και οι φωτο σουπερ! φτου σας!

Ο μπόμπος σούπερ είναι αλλά με έχει βγάλει off σήμερα, Δεσποινάκι μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli, σαν ΓΟΠ μου ακουγεται...

Δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις επι του θεματος, εσυ βυζι δινε του, δεν θελουν πιπιλα τοσο μωρα δεν την εχουν αναγκη

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Βικυ δεν ξερω καθολου απο ΓΟΠ αλλα μηπως μωρε εχει πονακια και δεν θελει στηθος εκεινη την ωρα και σου πεταγεται;;το κανει σε ολα τα γευματα αυτο ή μονο οταν τον βαζεις για να ηρεμησει;;

Ελενα καλώς την!!Τι κανετε;;Τι ευχαριστα νεα που κανατε τον ελεγχο στον μπέμπη κι ειναι ολα τελεια;;Την επεμβασούλα μην τη φοβασαι καθολου..σου μιλαω εκ πειρας!!Μια χαρα θα πάνε ολα!

Ελένη καλέ μην αγχωνεσαι που ειναι σοβαρη η μπουμπου σου..θα σκασει χαμογελα και συντομα!!Καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του..Ο μεγαλοςμου πρωτοχαμογέλασε στους 4 μηνες και τον εχεις δει ποσο ζωντανό και χαμογελαστοπαιδι ειναι και ο μικρος απο 2 μηνων ξεκινησε..μπορει στην πορεια να μου βγει μουντρουχος!!:D:D Τπτ δεν ειναι απόλυτο!!

Μαμουνακι πετραστικα σας!!!Εγω τωρα με τον μικρό που περασα μια ιωση η παιδιατρος μου ειπε οτι εχει το παιδι αντισωματα και να μην ανησυχω αλλα να φοραω και μια μασκα..αγορασε μια μασκα χειρουργική απο ενα φαρμακειο και θα την προστατευσεις καπως ακομη κι ετσι!

Δεσποινα κι εγω οταν αδιαθετησα μετα απο 10 μηνες για πρωτη φορα ειχα εντονες ενοχλήσεις..μετα δεν το καταλάβαινα καθολου!!!

Fire τα συμπτωματα που περιγραφεις τα ειχαμε κι εμεις μεχρι πριν ενα μηνα..δλδ κλάμα στο στηθος, κλάμα και γκρινια για να ρευτει, γουλιές κοκ..δεν υποψιαστηκα όμως ΓΟΠ..Εδω και αρκετο καιρό δεν κλαίει, ρευεται αμεσα και δεν βγαζει πλέον γουλιές.Τωρα για το τοξο που γραφετε κι εσυ και η Βικυ δεν το εχω παρατηρησει και ευχομαι να ειναι τυχαίο και ναμην οφειλεται σε ΓΟΠ..Ο δικος σου ο μπέμπης νομιζω πως ειναι ο μικρότερος της παρεας (απο τα οκτωβριανα παιδακια), ετσι δεν ειναι;;

panan εμενα ολα αυτ απου περιγραφεις μου ακουγονται εντελώς φυσιολογικα..και τα δυο μου παιδια θηλαζαν στο τριωρο, νυχτα-μερα, κοιμοντουσαν ελαχιστα κατα τη διαρκεια της μερας, εκαναν 8-10 γευματα κλπ

Γιατι αναρωτιεσαι οτι δεν του φτανει το γαλα σου;;Σου ειπε κανεις οτι θα επρεπε να κοιμαται 8ωρο;;Το κανουν καποια παιδακια αλλα αυτο δε σημαινει οτι χορταινουν περισσότερο απο αυτα που ξυπνανε..

Κουκλες σας αφηνω..Στελνω τα φιλια μου σε ολες και ευχες για μια ηρεμη και ξεκουραστη νυχτα!!

Τα δικα μας νεα δεν προλαβα να σας τα γραψω αλλα πάω γιατι νυσταξα και σε λίγο εχουμε εγερτηριο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΟΡΤΣΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

Μαρη Κλελιαααααααα για καλο μου ειπες οτι γραφετε ακομα εδω???δεν διαβασα πολλα αλλα απο αυτα που διαβασμα μονο η δικια μου ειναι τετοιο χτυπητηρι?????:roll::roll::roll:

εμεις συνεχιζουμε τον θηλασμο αποκλειστικα αλλα μεχρι και σημερα ξυπναμε καθε δυο ωρες ή καθε τρις στην καλυτερη το βραδυ!!!!!!δεν εχω κοιμηθει παραπανω ειμαι κομματιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ακομα κοιμομαστε η στην αγκαλια με κουνημα ή στο καροτσι με κουνημα και ουτε μια φορα απο μονες μας.Δεν θελουμε πολυ κοσμο πανω απο το κεφαλι μας τους θελουμε απο μακρια και αν μας παρει καποιος αγκαλια που δεν ξερουμε κλαιμε για το επομενο μισαωρο ασταματητα!!!!επισης αν τροαμξουμε με κατι κλαιμε παλι ασταματητα για κανενα μισαωρο.Βαριεται ευκολα τα παιχνιδια και καθε τεταρτο αλλαζουμε παιχνιδι και μερος.Αυτα τα λιγα με την δικια μου πεταλουδιτσα.Κατα τα αλλα εγω αν και θηλαζω εχω κανονικα περιοδο με πολυ αιμα και πονο.

Η μικρη ειναι 64 εκατοστα και 6280γρ..παω να διαβασω και αλλες σελιδες τωρα που ειναι ησυχη...φιλακια πολλα πολλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!

Είχαμε μια ήσυχη νύχτα...

Το βράδυ θήλασε τόσο καλά!!!

Κλειώ, δεν το κάνει πάντα.....μόνο όταν νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί...υποψιάζομαι ότι θέλει νε πιπιλάει μόνο για παρηγοριά και τσατίζεται γιατί βγάζει γάλα.Όταν πεινάει δεν το κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ΓΟΠ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα!! (και καλα!!)

ευγε Βικυ

εμεις παλι δεν κοιμηθηκαμε καλα

την ημερα ειμαστε τζαμι κ το βραδυ σκ..α

ταισμα,στον ωμο για ρεψιμο κοιμισμενος -οποτε ρεψιμο γιοκ- ξαπλα στο κρεβατι του και μεσα σ ενα τεταρτο χερια ποδια break dance και γκλουπ γκλουπ κ ξανα σηκωμα στον ωμο κ κλαμα γοερο

μηπως το ρεψιμο στον ωμο δεν ενδεικνεται κ υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος??:confused:

αφου δεν πηρα φορα να πηδηξω απ τον τεταρτο..

και ο καλος μου που ειναι τοσο ψυχραιμος ελιωσε απ τη στεναχωρια του

κατι δεν καταλαβαινω,κατι κανω λαθος

πετρουλα ναι,ειμαστε του νοεμβριου παιζακια,...2,5 μηνων περιπου

κλειω πολυ μ αρεσει το βασανιαρης που γραφεις,θα το υιοθετησω..

εδω βορεια το λεμε και τζαναμπετης..:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...