Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα, σας χαιρετω κι εγω!!! Σας ελειψα??? Εμενα μου λειψατε πολυ πολυ!!!

Διαβασα τις 2-3 τελευταιες σελιδες και γενικα βλεπω οτι τα ζουζουνακια ολα μεγαλωνουν μια χαρα και χαρηκα πολυ!

Εμεις οπως σας ενημερωσε η Κλειω, ειμαστε καλα, ειμαστε Αθηνα(φιλοξενουμενοι στο πατρικο μου.... hard core καταστασεις λεμε!) ως το τελος Απριλιου και πηγαινοερχομαστε Βολο για να ανοιγουμε το σπιτι (εκει θα ειμαστε και το προσεχες ΣΚ κι ετσι δεν θα ερθουμε στην βαφτιση της μικρης της Γιωτιτσας.... :().

Το παπακι ειναι μια χαρα, εφτασε τους 64 ποντους και τα 6 κιλα, ειναι πολυ κινητικος και ανησυχος, θελει παιχνιδια ολη μερα, κοιμαται το βραδυ 10ωρο με διακοπη για γαλα (ξενο πλεον γιατι της μαμας στερεψε...).Κανει αγκου, μπου, γελακια και χαρουλες, ειναι πολυ παρατηρητικος και κοινωνικος. Καναμε τις εξετασεις καρδιολογικες και υπερηχο νεφρων για να αποκλεισουμε πιθανη ανωμαλια σε καποιο εσωτερικο οργανο που συνδεεται με την ανωμαλια στο δαχτυλο του. Καλως εχοντων των πραγματων παμε για βαφτιση τον Μαιο και χειρουργειο τον Ιουνιο.

Οσον αφορα εμενα, εχω χασει τα 15 απο τα 20 κιλα της εγκυνοσυνης και αρχισα γυμναστηριο (εκμεταλλευομαι την μανουλα και την πεθερουλα που κρατανε τον μικρο :)) . Ανησυχω λιγο για την περιοδο μου που δεν εχει ερθει ακομα, θα παω γιατρο την ερχομενη εβδομαδα.

Αυτα ειναι εν ολιγοις τα νεα μου, πλεον εχω και υπολογιστη και ιντερνετ οποτε θα με φορτωθειτε για τα καλα, θα επιστρεψω με σχολιασμο. σας φιλω ολες αλλα κυριως τα ζουζουνακια σαςςςςςςς

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα, σας χαιρετω κι εγω!!! Σας ελειψα??? Εμενα μου λειψατε πολυ πολυ!!!

Διαβασα τις 2-3 τελευταιες σελιδες και γενικα βλεπω οτι τα ζουζουνακια ολα μεγαλωνουν μια χαρα και χαρηκα πολυ!

Εμεις οπως σας ενημερωσε η Κλειω, ειμαστε καλα, ειμαστε Αθηνα(φιλοξενουμενοι στο πατρικο μου.... hard core καταστασεις λεμε!) ως το τελος Απριλιου και πηγαινοερχομαστε Βολο για να ανοιγουμε το σπιτι (εκει θα ειμαστε και το προσεχες ΣΚ κι ετσι δεν θα ερθουμε στην βαφτιση της μικρης της Γιωτιτσας.... :().

Το παπακι ειναι μια χαρα, εφτασε τους 64 ποντους και τα 6 κιλα, ειναι πολυ κινητικος και ανησυχος, θελει παιχνιδια ολη μερα, κοιμαται το βραδυ 10ωρο με διακοπη για γαλα (ξενο πλεον γιατι της μαμας στερεψε...).Κανει αγκου, μπου, γελακια και χαρουλες, ειναι πολυ παρατηρητικος και κοινωνικος. Καναμε τις εξετασεις καρδιολογικες και υπερηχο νεφρων για να αποκλεισουμε πιθανη ανωμαλια σε καποιο εσωτερικο οργανο που συνδεεται με την ανωμαλια στο δαχτυλο του. Καλως εχοντων των πραγματων παμε για βαφτιση τον Μαιο και χειρουργειο τον Ιουνιο.

Οσον αφορα εμενα, εχω χασει τα 15 απο τα 20 κιλα της εγκυνοσυνης και αρχισα γυμναστηριο (εκμεταλλευομαι την μανουλα και την πεθερουλα που κρατανε τον μικρο :)) . Ανησυχω λιγο για την περιοδο μου που δεν εχει ερθει ακομα, θα παω γιατρο την ερχομενη εβδομαδα.

Αυτα ειναι εν ολιγοις τα νεα μου, πλεον εχω και υπολογιστη και ιντερνετ οποτε θα με φορτωθειτε για τα καλα, θα επιστρεψω με σχολιασμο. σας φιλω ολες αλλα κυριως τα ζουζουνακια σαςςςςςςς

που εισαι βρε κοπελα μου!!χρονια και ζαμανια!

μπραβο που πανε ολα καλα στο μικρουλι! και 64 ποντους βρε και εσενα; τελικα ο δικος μου ειναι στουμπος!:mrgreen::mrgreen:

γιατι πηγαινοερχεστε στο βολο ακομα δεν καταλαβα; (εχω χασει καποια επεισοδια το μηνα που δεν εμπαινα με τη μετακομιση αφου και για το μικρο χθες το εμαθα:confused:)

επισης πειραζει που χαρηκα που δεν ειμαι η μονη που πηρε 20 κιλα στην εγκυμοσυνη(πάλι!):mrgreen::mrgreen: εγω εχω χασει τα 13 και τα υπολοιπα χλωμα τα βλεπω γιατι αντι για γυμναστικη το εχω ριξει στη μασα:mrgreen:

καλως μας ηρθατε και παλι! βαλε καμια φωτο του μικρου στο γκρουπακι να τον δουμε!

μαμουνιτσα και εγω με την αλλεργια του μπεμπη το εχω παρει αποφαση πια και εχω χαλαρωσει αλλα αυτο που δεν αντεχω με τιποτις ειναι οτι δεν μπορω να φαω μια lacta!:evil: ολα τα αλλα τα αντεχω αλλα θηλασμος χωρις σοκολατα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!:evil::evil:

Fire μην τρελαινεσαι με τα ωραρια του μπεμπη!θα στρωσει μονος του και μην προσπαθησεις να τον βαλεις σε προγραμμα οπως λενε μερικοι παιδιατροι γιατι ειναι μπουρδες δεν γινεται. και εγω ειχα λιωσει στους θηλασμους στην αρχη και τωρα στρωσαμε το πρωι καθε 3 ωρες και την νυχτα 11!!! ω ναι!!!το καμαρι μου κοιμαται στις 8 και ξυπναει πρωτη φορα στις 7 το πρωι και χωρις να κλαιει αλλα βγαζει φωνουλες σαν να μου μιλαει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:γαμω τα παιδια ο κλανιαρης μου! θα δεις που θα ερθει στα ισα του και ο δικος σου και δεν θα το πιστευεις!οσο για τα μαλλια και τις πυτζαμες ενα θα σου πω...εχω να βγαλω τις πυτζαμες 15 μερες!!! (οχι τις ιδιες ειπαμε:mrgreen::mrgreen:)και το μαλλι εχει αλλαξει σχημα απο τον κότσο! γυναικα ειπατε;ποια γυναικα;:(

τσιπουρακι αμα νομιζεις οτι κανει κρυο εκει ελα προς τα εδω να δεις τι γινεται...προχθες στις 7 ειχε -6!!!μπρρρρ....

γιωτουλα αν δεν καταφερω να μπω αυριο ευχομαι να ειναι τελεια η βαφτιση και λυπαμαι που δεν ειμαι πια εκει για να ερθω (και ειμασταν και κοντα ρε γμτ στην ηλιουπολη παντρευτηκα!)

θα περιμενω πως και πως να δω τις φωτο!

ρε κοριτσια να ρωτησω και κατι;ειχε καμια σας πονους πριν αδιαθετησει για πρωτη φορα μετα τη γεννα γιατι εδω και 4 μερες εχω φριχτους πονους σαν περιοδου....

Καλησπερα...

αχχχ κοριτσια ταλαιπωρια που εφαγα ολη μερα σημερα ... και η μικρη λες και το ηξερε και ξυπναγε και τα μεσανυχτα και το πρωι... και μου εκανε και στριπτιζ πρωι πρωι αλλα.... απο σηεμρα ειναι πιο πολυ φασκιωμενη....της εβαλα υπνοσακο αμεεεεεεε...οχι θα μου γδυνεται και θα μου βγαζει τα μπουτακια της τα παραζυμωμενα οξω να περνουν αερα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Και γαλα βρηκαμε τελικα και το εμβολιο προμηθευτηκα και το εχωσα αμεσως στο ψυγειο μεσα στην εβδομαδα ειναι αν το κανουμε , αλλα εμεις εχουμε ενα μικρο προβλημα με το βιβλιαριο της μας το καθυστερουν γκρρρρρρρρ βασικα ειναι λογω οτι ο γιωργης κανει ταξιδια τωρα αρκετα και οταν το καραβι λειπει δεν μπορουν να στειλουν το βιβλιαριο ... δημοσιου γραφειοκρατια :twisted::twisted::twisted:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αχ τα μωράκια-βασανάκια μας!!!

Σε λίγο που θα ξεκαρδίζεται θα πεθάααανεις!!

Μαμούνι τι έγινε με την φούσκα? Κατουρήσατε??

μπηκα τετοια ωρα μονο για να πω στην δρ κλειουλα μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ

Στελνω σοκολατες κ πολλα φιλιαααααα

10 λεπτα μετα παιρνω την μπεμπα την πλενω κοιταει καθρεφτη κ γινεται το θαυμα..κακα κ τσισα μαζι...10 ml!!!!! εννοειται οτι πανυγυριζα κ εφυγα κατευθειαν να δωσω εξετασεις. οντως το πιπι εχει κοκκινιλα...της εκανα χαλαουα προωρα...

και παλι ευχαριστωωωω:D:D:D

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέεερα!!

Φωτεινή αφού βρήκατε γάλα και εμβόλιο, πάλι καλά. Με την γραφειοκρατία δεν ξέρω τι να σου πω. Είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα!

Μαμουνάκι χάρηκα πάρα πολύ που έπιασε!!! Να σε ρωτήσω όμως: το μωρό κοιτούσε τον καθρέφτη?? Και πώς δεν σε έχεσε :D:tongue: ? Εγώ εννοούσα μούρη με μούρη να είστε, να την κρατάς αγκαλιά και να σε κοιτάει. Αλλά αφού μάζεψες τσισάκια μην λες κουβέντα λέμεεεεεε

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια

Δεσποινακι απ το στομα σου και στου μικρου μου τ αφτι,μακαρι να στρωσει

Οχι για μενα, αλλα γι αυτον.. να ηρεμησει το πουλακι μου

Ξεχασα να σου πω οτι εκτος του καφε που οπωσδηποτε θα παμε μολις.. στρωσουν τα πραγματα,για οποιαδηποτε πληροφορια που αφορα στην πολη μας μη διστασεις να με ρωτησεις..

οσο για το μαλλι ετσι οπως τα λες.. οταν εμεινα εγγυος ηταν στο στηθος,τωρα εχει φτασει στη μεση το χω παντα κοτσο να μην πεφτει στη μουρη του μωρου μου οταν το θηλαζω

σημειωτεον ειναι και αφανα!!!

φορμες κ πυτζαμες ειναι το new trend για μενα winter-spring 2010-2011

λοιπον,χθες μια μαια μου πε οτι καποια απ τα συμπτωματα του μικρου μπορει να δειχνουν ΓΟΠ

το γεγονος του οτι οταν θηλαζει κανει το σωμα του τοξο ή δειχνει να ενοχλειται κ κανει το βυζι μου τσιχλα

το οτι τωρα τρωει πιο συχνα κ πιο μικρα γευματα

το οτι οταν τον ρευω καποιες φορες κλαιει και ειναι σαν να ποναει

κ το γκλου γκλου που κανει καποιες φορες που νομιζω οτι ειναι σα να του ανεβαινει το γαλα κ προσπαθει να το ξανακατεβασει...

κ γενικοτερα μπορει εξαιτιας αυτου να δικαιολογειται το οτι ειναι ετσι ανησυχος..

πειτε μου τη γνωμη σας

Καλημέρα,

Καλε, τι ψόφος είναι αυτός; Είμαι σίγουρη πως εδώ έχει απαγορευτικό...κοιτάω την θάλασσα από το μπαλκόνι και φοβάμαι....ζεστούλα μέσα ωστόσο, τζακάκι και χουχούλιασμα!

καλημερα κοριτσια

λοιπον,χθες μια μαια μου πε οτι καποια απ τα συμπτωματα του μικρου μπορει να δειχνουν ΓΟΠ

το γεγονος του οτι οταν θηλαζει κανει το σωμα του τοξο ή δειχνει να ενοχλειται κ κανει το βυζι μου τσιχλα

το οτι τωρα τρωει πιο συχνα κ πιο μικρα γευματα

το οτι οταν τον ρευω καποιες φορες κλαιει και ειναι σαν να ποναει

κ το γκλου γκλου που κανει καποιες φορες που νομιζω οτι ειναι σα να του ανεβαινει το γαλα κ προσπαθει να το ξανακατεβασει...

κ γενικοτερα μπορει εξαιτιας αυτου να δικαιολογειται το οτι ειναι ετσι ανησυχος..

πειτε μου τη γνωμη σας

Εύα, ό,τι θα έλεγα τα ίδια....

Ο μικρός μου κάνει συνεχώς αναγωγές....θηλάζει ασύστολα, τρώει μάλλον παραπάνω από ότι του χρειάζεται και βγάζει συνεχώς...

Φοβάμαι μήπως έχει ΓΟΠ...κι εμένα όταν θηλάζει κάνει ορισμένες φορές το σώμα του σαν τόξο προς τα πίσω και μασάει τη θηλή, κλαίει μερικές φορές όταν τον βάζω να ρευτεί, κάνει γκλου-γκλου....όταν θηλάζει...

Μήπως έχεις κι εσύ υπερπαραγωγή; Ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές, όταν απλά θέλει παρηγοριά στο στήθος ο γελαστός και τον βάζω να θηλάσει από ένα γεμάτο στήθος τότε είναι που τα παρουσιάζει όλα αυτά τα συμπτώματα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσάκια τι κάνετε έχω πολύ καιρό να μπω.

απ' όσο διάβασα όλα πάνε τέλεια!!!!

Και εμείς είμαστε πολύ καλά. Η μικρή είναι πόλύ ήσυχη. τα βράδια κοιμάτε κανενά 10ωρο σερι και τη μέρα τρώμε καθε 3,5 ώρες.Το γαλατάκι της μαμας τέλος δυστυχώς. Δευτέτα πάμε γιατρούλη για το 3ο εμβολιάκι.

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πι ο συχνά και να σας γράφω νέα.

Φιλάκια σε μανούλες και μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βικυ αυτο θα ηταν πολυ ειρωνικο για μενα,γιατι φαντασου πως εγω αναρωτιεμαι ακομη αν εχω αρκετο γαλα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και γω για παρηγορια τον βαζω στο βυζι γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω αφου καμμια σταση κ κανενα κρατημα δεν τον ικανοποιει..

αν λοιπον παρηγοριεται τρωγοντας ενω ειναι ηδη χορτασμενος μαλλον του δημιουργειται προβλημα..

γι αυτο κ εγραψα τα συμπτωματα

μηπως και εχει διαγνωστει καποιας κοπελας το μωρο με γοπ κ μπορει να μας πει τη γνωμη της

ο παιδιατρος στο διαβαλκανικο μας ειπε ενα ξερο

"ολα τα παιδακια μεχρι τον 6ο μηνα εχουν παλινδρομηση.."

Διαφημίσεις

Βικυ αυτο θα ηταν πολυ ειρωνικο για μενα,γιατι φαντασου πως εγω αναρωτιεμαι ακομη αν εχω αρκετο γαλα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και γω για παρηγορια τον βαζω στο βυζι γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω αφου καμμια σταση κ κανενα κρατημα δεν τον ικανοποιει..

αν λοιπον παρηγοριεται τρωγοντας ενω ειναι ηδη χορτασμενος μαλλον του δημιουργειται προβλημα..

γι αυτο κ εγραψα τα συμπτωματα

μηπως και εχει διαγνωστει καποιας κοπελας το μωρο με γοπ κ μπορει να μας πει τη γνωμη της

ο παιδιατρος στο διαβαλκανικο μας ειπε ενα ξερο

"ολα τα παιδακια μεχρι τον 6ο μηνα εχουν παλινδρομηση.."

Κι εμάς έτσι μας είπανε....μην ανησυχείς...για τους γιατρούς έχουν γίνει ρουτίνα τα περισσότερα από τα συμπτώματα που απασχολούν εμάς και απαντούν έτσι...

Με παρηγορεί το γεγονός ότι και τα άλλα παιδιά μου κάνανε αναγωγές με τα ίδια συμπτώματα και δεν είχανε ΓΟΠ.:-D Για να δούμε...

Από βάρος πώς είναι; Αν παίρνει κανονικά βάρος λίγο χλωμό να έχει ΓΟΠ. Εμένα αυτό με παρηγορεί και πάλι...Σήμερα τον ζύγισα και έφτασε 4700 ο τατάνκας!!!(βγήκε από το Ιασω στις 07.01.11 3680γρ)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μακαρι Βικυ μου γιατι δεν θελω να τον τρεχω για υπερηχους ουτε κ να του δημιουργηθει οισοφαγιτιδα..:(

μιλησα με μια φιλη τωρα κ τι μου ειπε??

τοξο εκανε κ το δικο της νινι οταν το θηλαζε αλλα γιατι??

γιατι το βυζι δεν ειχε αλλο κ εκνευριζοταν

το εντελως αντιθετο δλδ

what to say

μακαρι Βικυ μου γιατι δεν θελω να τον τρεχω για υπερηχους ουτε κ να του δημιουργηθει οισοφαγιτιδα..:(

μιλησα με μια φιλη τωρα κ τι μου ειπε??

τοξο εκανε κ το δικο της νινι οταν το θηλαζε αλλα γιατι??

γιατι το βυζι δεν ειχε αλλο κ εκνευριζοταν

το εντελως αντιθετο δλδ

what to say

ρε συ στο σταδιο που εισαι εσυ τωρα εχει εδραιωθει ο θηλασμος.αποκλειεται να μην εχεις γαλα (αν και το σεναριο της φιλης σου μου φαινεται λιγο κουλο, ειναι δυνατον να μην εχει το ενα βυζι γαλα;:confused: δεν ξερω κιολας αλλα μου φαινεται παραξενο. εμενα και στα 2 παιδια τους πρωτους 2 μηνες ηταν ζορικος ο θηλασμος και ειχαμε και εμεις αυτα που περιγραφεις αλλα μετα ολα εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας. πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω γιατι νομιζω οτι περα απο αυτο ειμαι τυχερη με το θηλασμο γιατι ολα ειναι ευκολα και παλι τωρα.παντως εχω φιλη με παιδι με γοπ (και δυστυχως γυρισε σε οισοφαγιτιδα) και ταλαιπωρειται απιστευτα. το μωρο κλαει ολη μερα και μπορει να θηλασει μονο σε ορθια σταση και ενω η μαμα του κοβει βολτες μες στο σπιτι....εκει να δεις ζορια...καθε μερα μπραβο της λεω που συνεχιζει εγω θα τα ειχα παρατησει προ πολλου στη θεση της γιατι δεν εχω τετοιες αντοχες.

βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε την ηλικια του μικρου...

βασδελακι ο μπομπος ειναι ολα τα λεφτα...και οι φωτο σουπερ! φτου σας!

fire κι εμενα τα διια εκανε κι ακοαμ εχουμεπολλες γουλιες κι αναγωγες.φυισιολογικο μας ειπε ο γιατρος.κι ο δικος μου τρωει λαιμαργα και μαλλον παραπανω.

εγω να ρωτησω κατι αλλο ρε κοριτσια.εμενα κοντευει 4 μηνων κια κομα τρωμε στα 3ωρα η στις 2μιση.κια ειναι φορες οπως αυτες τις μερες που σαν να μην χορταινει κια τρωει μια στις 2ωρες,μετα στην 1μιση.

επισης ακομα και τα βραδυα ετσι τρωμε και κοιμαται3 ωρα φυσικα.αυτες τις μερες δε ξυπναει ενδοιαμεσα με γκρινια,πεταγεται με το παραμικρο ακι γενικα την ημερα κοιματα λιγα μισαωρα.

βαρος βαζουμε κανονικα.τον στους 3 μηνες ηταν 6300.αλλα κανει ακι 8-9 γευματα την ημερα.μηπως ντως δεν του φτανει το δικο μου γαλα?

δεν αντεχω αλλο ξενυχτι.....

οσο για το θεμ αμαλλι πυτζαμα.και το δικο μου απο το ακλοκαιρι ολο αμζεμενο το εχω.εχω χασει την χωριστρα μου.χαχαχα

περιοδος μου ηρθε πρωτη φορα στις 40 μερες ακριβως και τωαρ περιμενω την τεταρτη.εγω παλια πονουσ απολυ και καθε φορα εχω ολο και πιο εντονους πονους τωρα.οποτε αμλλον δεν αλλαζει τιποτα.σνιφ......

καλο σκ σε ολες.καλα να περασετε με τα μωρακια σας.φιλια.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...