Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια!!!

επιτέλους παρασκευή γιωτίτσα πλησιάζει η μεγάλη μέρα.

μαμουνάκι η μικρή μια χαρά αναπτύσσεται φτου φτου σκόρδα!!!!:) όσο για τις αλλεργίες είναι σπαστικό αλλά πιστεύω με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά. εγώ είχα τον μεγάλο μου αλλεργικό μόλις έτρωγε κάτι που τον πείραζε φούντωνε αμέσως αγκαλιά με το αταρξ ήμουν αλλά μόλις έκλεισε τα 2 ως δια μαγείας φύγαν όλα.

και εμείς φοράμε ρουχαλάκια 6-9 μηνών και σε λίγο δεν θα έχω ρούχα γιατί ο μεγάλος μου όταν ήταν 6 μηνών ήταν καλοκαίρι

σήμερα ο σκατούλης μου με έχει από τις 5 η ώρα στο πόδι μέχρι το μεσημέρι θα κουτουλάω

Καλημέρα!!

Mamounaki :( υπομονή! Είμαι αισιόδοξη με τις αλλεργίες στα μωρά, πιστεύω ότι από κάποιο σημείο και πέρα εξαφανίζονται, όπως του αγοριού της Μαρίας. Εκτός των άλλων, ό,τι μα ό,τι και να δουν οι γιατροί, αλλεργία το βαφτίζουν.

Λοιπόν, μαμουνάκι σου το γράφω στα γρήγορα επειδή γκρινιάζει: θα την βάλεις την φούσκα, από την μέση και κάτω γυμνή να την έχεις και να την κρατάς μούρη με μούρη πάνω από τον νιπτήρα της τουαλέτας, απέναντι από τον καθρέφτη (για να δεις πότε γεμίσει η φούσκα). Αν χρειαστεί να θηλάσει ή κράτα της την πάνα με το χέρι σου ή μπες στην μπανιέρα και θήλασε (και τα 2 τα έκανα εγώ). Επίσης πάρε τα τηλέφωνα και καφε στο μπάνιο, μπορεί να σου αργήσει.

Αν χρειαστείς ο,τιδήποτε τηλ μου. Το τηλ το έχω στο φβ, στις συζητήσεις.

ΥΓ. Παναγιά μου το θεριό σου ψηλή σαν την μανούλα και καρδαμωμένη!! Και όλα αυτά με βυζάκι, φτου φτου καλή μου!!

Άσχετο, το σκατό μου κοιμήθηκε, θυμάστε πριν 1' που γκρίνιαζε στο ρηλάξ? Κοιμήθηκε τώρα. Όταν σας λέω πως είναι η ώρα της. 12 η ώρα κοιμάται, έχει ρολογάκι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γιατι ολα τα μωρακια τρωνε ανα 2-3 ωρες και το δικο μου πειναει ανα μια??

τρωει 7 λεπτα παραταει το βυζι κοιμαται κ σε καμμια ωρα ξαναθελει

τι κανω λαθος??

ειναι δυνατον να χορταινει σε 7 λεπτα??:confused:

καλημερα!

hello-happy-winter.gif

γειά σας!!!!! χειμωνιασε για τα καλά!!!!!

μαμουνάκι περαστικά σας! βρισε βρισε κάτι θα βγάλεις! δυστηχώς πλεον οι δουλειες μονο με βρισίδι γίνονται.....

όσο για την ανάπτυξη μονο σκόρδα!!!!!

φωτεινή και σε σένα περαστικά ελπίζω να μην ταλαιπωρείσαι αλλο από το συνάχι σου!

fire μου απο τα λίγα που εχω καταλάβει ειναι μαλλον μυθος το 3ωρο στην αρχη... αλλά θα σου απαντήσουν οι βετεράνες καλύτερα

αγγελική η τζαναμπέτα αγγελος χθες ε;;;;;; λες να παρεξηγηθηκε το καλό μου;;;;; <3

κουμπαρουλα μου <3

ηλιάννα τρέχεις ε;;;;; φιλιά

γιώτα μου για λίγο θα την αποχωριστείς μονο για λιγο! όσο για τις ετοιμασίες κουραζζζζζζ και με το καλό όλα!!!!!! (το κρυο μην το σκέφτεσαι, θα ντυθειτε καλά καλά και όλα σουπερ)

μαράκι ξενυχτισες ε;;;; όσο για το παιδί γιγαντας κι αυτος! του εχουμε κι ετοιμη την νυφη την καμηλοπαρδάλομάμουνη!!!!!!!!!

σας φιλώ

ματς!

Διαφημίσεις

γιατι ολα τα μωρακια τρωνε ανα 2-3 ωρες και το δικο μου πειναει ανα μια??

τρωει 7 λεπτα παραταει το βυζι κοιμαται κ σε καμμια ωρα ξαναθελει

τι κανω λαθος??

ειναι δυνατον να χορταινει σε 7 λεπτα??:confused:

καλημερα!

χαχα αγαπουλα μου και σε 5 λεπτα μπορει να χορταινει μην κιτασ το ρολοι σου δωσε στηθοσ τσο παιδακι σου πετα το ρολοι και απολαυσετο σε νιωθω περασα απο αυτο το σταδιο ενιωθα πσ ισωσ κατι δνε παει καλα ολλα ηταν φυσιολογικα

αφησε το παιδακι σου να σε οδηγηση σε μονοπατια υπεροχα απολαυσε αυτουσ τουσ θηλασμουσ γιατι θα ερθει αργοτερα πολυ αργοτερα η ωρα του αποθηλασμου και τοτε ολλα αυτα που σε απασχολουν τωρα θα δεισ πωσ αδικα σε βασανιζαν ;););) αναφερω τον αποθηλασμο γιατι εμεισ βρισκομαστε σε αυτο το σταδιο με τον μεγαλο μου γιο και τωρα μετα απο 32 μηνε σκαι 1 μερα θηλασμου γυρισε το μυαλο μου πισω στην αρχη και μεσα απο τα ποστ σου βλεπω εμενα που παλευα για μια μερα παραπανο που ειχα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

καλο ταξιδη κοπελα μου και μια συμβουλη μην κιτασ την ωρα δεν σου χρειαζεται απο τα ποστ σου βλεπω μια μαμα υπεροχη αγωνιοδεισ ενα πλασμα με πολυ πισμα που θεσ να πετυχεισ να θηλασεισ θα πετυχεισ να σε συγουρη ................ φτανει να μην εχεισ ανχωσ

:tongue::tongue:

Fire, ναι!! Μπορεί ένα μωρό να φάει σε 7', η δικιά μου πλέον τρώει σε 3-5' και την υπόλοιπη ώρα παίζει.

Άσε τον στο βυζί, μπορεί να πεινάει ή απλά να θέλει πιπίλα, ή να θέλει να μυρίσει την μαμά του ή να έχει κολικούς και να ανακουφίζεται με το βυζί...

Έχεις κουραστεί, ε? Όταν νιώθεις κούραση, θήλασε ξαπλωμένη ή κάτσε κάπου αναπαυτικά αλλά να μπορείς να κοιμηθείς με ασφάλεια αν σου έρθει. Να κοιμάσαι μαζί με το μωρό στην διάρκεια της ημέρας και όπου μπορείς. Τις δουλειές σου να τις κάνεις όταν το μωρό κοιμάται το βράδυ. Επειδή θα είσαι ξεκούραστη αφού θα κοιμάσαι κατά την διάρκεια της ημέρας, το βράδυ θα μπορείς να μαγειρεύεις, να σιδερώνεις κλπ.

Εγώ κατά τη 1.00 το βράδυ σηκώνομαι και καθαρίζω την κουζίνα, βάζω πλυντήρια κλπ.

Και μην έχεις την απαίτηση να διατηρείς το σπίτι στην εντέλεια, αφοσιώσου στο μωρό σου και άσε την σκόνη, σκασίλα μας!

Από ό,τι έχω καταλάβει ο άντρας σου σε υποστηρίζει, μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα πλην του θηλασμού.

Όταν η Ελισάβετ ήταν 2 μηνών είχε πάθει οξεία αγκαλίτιδα και ακόμα και για τουαλέτα πήγαινα με το μωρό στο σλινγκ. Τώρα ηρέμησα λίγο και μπορώ να μαγειρεύω να παίζω στον η/υ και να κάνω δουλειές γενικότερα χωρίς το μωρό σκουλαρίκι πάνω μου...

GEXxp3.png

ειστε καταπληκτικες σας ευχαριστω για τα γλυκα σας λογακια

ελπιζω καποια στιγμη να μου φυγει η ανασφαλεια για τ οτι κατι δεν κανω σωστα

απλα ζηλευω τις μανουλες που τα παιδακια τους τρωνε κ κοιμουνται

εμενα τρωει κ γκρινιαζει κ ξανατρωει κ ξαναγκρινιαζει

συνεχομενο 2ωρο εχει να κοιμηθει εδω κ 3 βδομαδες

και δεν ειναι οι δουλειες κ τα μαγειρεματα που μ απασχολουν

ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο για μενα

εχω ξεχασει την γυναικεια μου υποσταση

anyway δεν θελω να επαναλαμβανομαι

σας φιλω

γιεα σας κοριτσια.μπαινω λιγο ξεκαρφωτα αλλα θελω να στιρηξω την φιλη μας fire.κι εμενα τα ιδια εκανε και κανει ο μικρος.αυτες τις μερες παλι ξυπναει το βραδυ με κλαμα και θελει αγκαλια.κι εμεις περασαμε φασεις που θηλαζε πολυ συχνα,και παλι μετα γκρινιαζε,δνε κοιμαται πολυ,θελει αγκαλια,και παλι απο την αρχη ολα.

δεν θυμαμαι καλα αν το εγραψες εσυ η αλλη κοπελα αλλα κι εμενα τα βραδυα οταν τον βαζω στο κρεβατι ξυπναιε τεντωνεται,χαρακας το κορμι,χαχαχα,τρωει τα χερια του και κλαιει να τον ξαναπαρω.με το που τον σηκωνω εχει κοιμηθει πριν τον βαλω στον ωμο μου.

πραγματι ειναι κουραστικο,τα νευρα τεντωμενα,εγω ειμαι και μονη μου,ο αντρας μου κανει τις εξωτερικες δουλειες και ψωνια οταν δνε μπορουμε να βγουμε.οσο μπορεις να το βγαζεις βολτες το μωρο.και θα κοιμαται κια θα ηρεμει.

γυναικα?τοχω ξεχασει.ολη μερα με τις φορμες και μαζεμενο μαλλι ειμαι.

υπομονη θα κανεις κοριτσακι μου,κι εμεις οι υπολοιπες.εγω βλεπω οπως λεει και η clelia σιγα σιγα το μωρο αλλαζει,ασχολειται με αλλα πραγματα και θα σου αφηνει χρονο.ας τα χαρουμε τωρα γιατι σε λιγο καιρο θα μας λειπουν αυτες οι στιγμες αγκαλιτιδας.

τα φιλια μου σε ολα τα ομορφα μωρακια σας.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

γιεα σας κοριτσια.μπαινω λιγο ξεκαρφωτα αλλα θελω να στιρηξω την φιλη μας fire.κι εμενα τα ιδια εκανε και κανει ο μικρος.αυτες τις μερες παλι ξυπναει το βραδυ με κλαμα και θελει αγκαλια.κι εμεις περασαμε φασεις που θηλαζε πολυ συχνα,και παλι μετα γκρινιαζε,δνε κοιμαται πολυ,θελει αγκαλια,και παλι απο την αρχη ολα.

δεν θυμαμαι καλα αν το εγραψες εσυ η αλλη κοπελα αλλα κι εμενα τα βραδυα οταν τον βαζω στο κρεβατι ξυπναιε τεντωνεται,χαρακας το κορμι,χαχαχα,τρωει τα χερια του και κλαιει να τον ξαναπαρω.με το που τον σηκωνω εχει κοιμηθει πριν τον βαλω στον ωμο μου.

πραγματι ειναι κουραστικο,τα νευρα τεντωμενα,εγω ειμαι και μονη μου,ο αντρας μου κανει τις εξωτερικες δουλειες και ψωνια οταν δνε μπορουμε να βγουμε.οσο μπορεις να το βγαζεις βολτες το μωρο.και θα κοιμαται κια θα ηρεμει.

γυναικα?τοχω ξεχασει.ολη μερα με τις φορμες και μαζεμενο μαλλι ειμαι.

υπομονη θα κανεις κοριτσακι μου,κι εμεις οι υπολοιπες.εγω βλεπω οπως λεει και η clelia σιγα σιγα το μωρο αλλαζει,ασχολειται με αλλα πραγματα και θα σου αφηνει χρονο.ας τα χαρουμε τωρα γιατι σε λιγο καιρο θα μας λειπουν αυτες οι στιγμες αγκαλιτιδας.

τα φιλια μου σε ολα τα ομορφα μωρακια σας.

:P:p:p:p:p!!!!

thanx

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογακια.

Fire υπομονηηηη

και γω με εχω βαρεθει με τα μαλλια κ της μπιτζαμες μες το σπιτι.

clelia τωρα το ειδα το μηνυμα κ παω να το δοκιμασω.

εχω απελπιστει δεν μπορω να τα μαζεψω, τα κανει στον αερα:cry::cry:εστειλα μονο κακα γιατι θελουν 3 μερες αποτελεσματα κ αμα καταφερω να συλλεξω τσισακια θα τα παω κ αυτα.

χαλασα 6 σακουλακια κ τωρα πηρα αλλα 12. τι πακετο ειν αυτο???

αμα πιασει ο τροπος σου κλελια θα σου στειλω σοκολάτες:tongue::tongue:

τσσσσσσσσσςςςςςςς.....όλες μαζι...τσσσσσσσςςςςς

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Fire είδες?? Καταπληκτικές είμαστε πανάθεμά μας! Τα έχουμε περάσει γι' αυτό σου τα λέμε έτσι. Αυτά που νιώθεις τα έχουμε περάσει ούλες μας (!). Και όοοοοολες στην αρχή λέγαμε ότι κάτι λάθος έχουμε κάνει, όοοοοοολες ζηλεύαμε τα μωρά των διαφημίσεων που γελάνει και παίζουνε μόνα τους στο ρηλάξ/πάρκο κλπ, όοοοοοολες νευριάσαμε με τα μωρά μας - αλλά μετά μας γελάνε και μας περνάνε τα νεύρα και νιώθουμε καρι@λες που τα βάζουμε με τα μωρουλίνια μας! Εσένα άρχισε να σου γελάει??

Mamounaki κάνε ό,τι σου γράφω, απλά θέλει υπομονή... Μετά από τόσες φούσκες λογικά θα σου συγκάψει, να της βάλεις αρκετή αλοιφή στο πιπί της γύρω-γύρω και μεθαύριο δεν θα έχει κοκκινίλα...

GEXxp3.png

μου χαμογελαει ναι,εδω κ καιρο!!

γενικα ο παιδιατρος εχει παθει πλακα με την αναπτυξη κ την αντιληψη του

κραταει κεφαλι απο 1 μηνα

εστιαζει το βλεμμα του

ολα καλα

μονο εμενα παιδευει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...