Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου σευχαριστουμε για την σκορδοβροχη!!

βρε κοριτσια ,η τσιπουρα ειναι απαιχτη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηλθε απο εκει .σκορδισε,μασ εβαλε και ωραιοτατεσ φωτο!!!πολυ γελιο λεμε!!!!(αν θετε ,περαστε να τισ δειτε!!!)απορω που τησ βρισκει!!!!

παντωσ υποστηριζω οτι η σκορδοβροχη τησ πιανει παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(βλεπεισ ειναι σκορδοβροχη απο καλο ανθρωπο και με καλη ψυχη!!!!!)

φωτεινουλα πιο γαλατακι εχετε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλήμερα, η μικρή μου είναι σούπερ κοιμάται πολλες ωρες τη νύχτα και με αφήνει και ξεκουράζομαι. Σήμερα ομως είναι μια δύσκολη μέρα για μένα γιατι εφυγε το πρωι ο αδερφός μου, η νυφη μου και ο ανιψιός μου που ηταν εδω για τρείς μέρες και μου άφησας ενα σπίτι μπουρ.... μετα συγχωρήσεως και πρεπει να το μαζέψω γιατι το Σαββατο ερχονται οι κουμπάροι να τους φιλοξενήσω και σαν να μην εφτανε αυτο το απογευμα πρέπει να παω να βοηθήσω το γιατρό τον οποίο δουλευα παλιά γιατι αρρώστησε η κοπέλα που εχει στο ιατρείο και μου στοιχείζει πολυ γιατι δεν εχω ξανααφήσει την μικρή μου (κλαψ). Τελος πάντων ας μην γκρινιάζω θα τα βγάλω πέρα.

Αγγελικούλα θα ηρεμήσει σιγα σιγα η μικρη μην ανησυχείς, οσο για το ματάκι να της κάνεις και μασαζάκι βοηθάει πολύ και γλυτώνεις το κολύριο, εμας βγάζει πολυ σπάνια πια και πολύ λίγο, αλλα κάθε βράδυ την ωρα που την κάνουμε μπανάκι μασαζάρουμε και το μάτι.

Μαμουνάκι πολυ πετυχημένο το σχόλιο σου.

Τσιπουρίτσα οντως στην τελική ευθεία και ανυπομονώ πολύ. Ανησυχώ λιγο για τον καιρό γιατι θα κάνει ψωφόκρυο.

Stone σε ευχαριστώ για τις ευχές.

Φωτείνη περαστικά σου.

Φιλάκια σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτιτσα ευχαριστω πολυ....

Ειρηνη NAN AR ειναι για τις αναγωγες

Τα φαρμακεια τα περνουν δυο δυο τις συσκευασεις γιατι οπως μου εχουν πει οι περισσοτεροι δεν τα περνουν ολοι αυτα.Κι ετσι εγω στο φαρμακειο της γειτονιας μου παραγελνω 3-4 καθε φορα βδομαδα.Το κανω ετσι απο τα χριστουγεννα οταν θα ξεκιναγαν τις απεργιες και επειδη μου ειπε η παιδιατρος οτι θα αλλαξουμε αν θ'αλλαξουμε γαλα μετα τον 6ο μηνα , για αυτο κι εγω για ναμην τρεχω και καθε μερα και στο παρα πεντε τα περνω μαζεμενα μπολικα.Τωρα ομως??? που εχω παραγγειλει στον φαρμακοποιο μας και ειναι κλειστος τι κανω??? προχτες το σκ εστειλα νονο και μπαμπα μεχρι την νεα σμυρνη να παρουν :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπέρα!!!

ζωντάνεψε όντως το καφέ μας!!!

αλλοι ειναι ρατσιστες με τους Αλβανους, τι να κανουμε?

δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω με καλύπτεις!

και άλλο πίστη, άλλο το ..."ανθρώπινο δυναμικό"... της εκκλησίας

δεν έχω πολύ χρόνο, να στείλω μόνο τα φιλάκια μου σε όλες, και θα τα πούμε αναλυτικότερα το σκ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

με ταξιδευει αυτη η μουσικη

μπραβο στα παιδια,

μπραβο στα ελληνοπουλα

I Love the way,the way you move

the way you walk inside the room..

I Wanna mess with you tonight

and see this life from different sides…

I Love the way,the way you are

You always try to reach the Stars..

I Wanna built a brand new world

tomorrow’s just a useless word..

I Love you Just the way you are,

I Love you Just the way you are……

I’ve had my days and now I’m back

And I am Yours with All my Heart…

So walk your man to come in now

I’m ready for the final round…

The runaways are rainy seas

to stop this love by any means

We had be waiting for so long

the time has come….I can’t wait more!!

I Love you Just the Way you are…

You’re the One that I’m Waiting for

your -Waves-I feel I know

The One that I’m Waiting for

your -Waves- I feel I know

The One that I’m Waiting for..

I Love you Just the Way you are..

Don’t ever tell me Who You are..

Don’t ever tell me Who You are……

σημερα τα χω παρειιιιι λεμε...μαλωσα με τη wind, με τον ασφαλιστη, με την παιδιατρο...γκρρρρ...δεν ξεκινησε καλα η μερα..

η μικρουλα μου ειναι στο 3ο 24ωρο με διαρροια κ το πρωι εκανε εμετουλη (τυχαιο?) κ πονανε δοντια (με δαγκωνει συνεχεια κ τα τριβει) κ εχει γεμισει σπυρακια (κουτελο,μαγουλο)...ουφ!

ή αλλεργια ή ιωση ή δοντια???

9.00 θα την παω γιατρο να χει τελειωσει μολα τα παιδακια...την ξεχεσα γιατι δεν μπορουσε να μας δει κ οταν της ειπα να αποφασισει αν θελει να μας εχει πελατες ή οχι (με αγανακτησε) ειπε να μας περιμενει...αει σιχτιρ..παλι θα ψαχνω γιατρο!

σας ευχαριστω που με διαβασατε..ξεθυμανα:tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

σημερα τα χω παρειιιιι λεμε...μαλωσα με τη wind, με τον ασφαλιστη, με την παιδιατρο...γκρρρρ...δεν ξεκινησε καλα η μερα..

η μικρουλα μου ειναι στο 3ο 24ωρο με διαρροια κ το πρωι εκανε εμετουλη (τυχαιο?) κ πονανε δοντια (με δαγκωνει συνεχεια κ τα τριβει) κ εχει γεμισει σπυρακια (κουτελο,μαγουλο)...ουφ!

ή αλλεργια ή ιωση ή δοντια???

9.00 θα την παω γιατρο να χει τελειωσει μολα τα παιδακια...την ξεχεσα γιατι δεν μπορουσε να μας δει κ οταν της ειπα να αποφασισει αν θελει να μας εχει πελατες ή οχι (με αγανακτησε) ειπε να μας περιμενει...αει σιχτιρ..παλι θα ψαχνω γιατρο!

σας ευχαριστω που με διαβασατε..ξεθυμανα:tongue:

δεν ξερω αν θα σε καθησυχασω

διαρροια κ σπυρακια τα εμφανισαμε και μεις μαζι

δεν υπηρχε καποια συγκεκριμενη γνωματευση,ισως κρυωμα ισως αλλεργια

τα σπυρακια εφυγαν με κρεμουλα η διαρροια κραταει καποιες μερες κ αλλες εξαφανιζεται κ ξανα απ την αρχη,κανενα αγχος μας ειπε η γιατρος αρκει να κατουραει πραγμα που σημαινει οτι δεν αφυδατωνεται..

αυτα!

mamounaki περαστικούλια :(.

Θες να μου πεις ότι δεν ήθελε να σας δεχτεί αρχικά η παιδίατρος επειδή δεν είχε χρόνο? Οοοοοοκ!

Πες και άλλα, γιατί τσακώθηκες με τον ασφαλιστή? Πληρώνεις παιδίατρο με την ασφάλειά σου και δεν σου έβρισκε άλλο παιδίατρο?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

mamounaki περαστικούλια :(.

Θες να μου πεις ότι δεν ήθελε να σας δεχτεί αρχικά η παιδίατρος επειδή δεν είχε χρόνο? Οοοοοοκ!

Πες και άλλα, γιατί τσακώθηκες με τον ασφαλιστή? Πληρώνεις παιδίατρο με την ασφάλειά σου και δεν σου έβρισκε άλλο παιδίατρο?

ναι δεν ειχε χρονο να μας δει. δηλαδη 4 μηνων παιδι να ειναι αναγκη κ να μου κανει τη δυσκολη???

εκανα ασφλεια ιδιωτικη κ επρεπε να εχει ενεργοποιηθει απτον 3ο μηνα κ οι επισκεψεις σε εξ.γιατρους απο τον 4ο μηνα. σημερα πηρα πρωι πρωι να κλεισω ραντεβου κ δεν ειχε ενεργοποιηθει η ασφαλεια γιατι δεν ειχε πληρωθει λεει, ενω ταχω δωσει...να μην τα πολυλογω κομπιναδορος ο ασφαλιστης..ελπιζω να τακτοποιηθει αυριο το θεμα..αλλιως θα μακουσει ολη η εταιρεια:twisted::twisted::twisted:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν θα σε καθησυχασω

διαρροια κ σπυρακια τα εμφανισαμε και μεις μαζι

δεν υπηρχε καποια συγκεκριμενη γνωματευση,ισως κρυωμα ισως αλλεργια

τα σπυρακια εφυγαν με κρεμουλα η διαρροια κραταει καποιες μερες κ αλλες εξαφανιζεται κ ξανα απ την αρχη,κανενα αγχος μας ειπε η γιατρος αρκει να κατουραει πραγμα που σημαινει οτι δεν αφυδατωνεται..

αυτα!

ευχαριστω κοπελα μου!

το ξερω μαλλον με την απορια θα μεινω..θα κοψω παλι γαλακτοκομικα([πριν 10 μερες ξεθαρρεψα κ πινω γαλα-μια κ στο παρελθον ειχε παλι σπυρακια-ποτε ομως διαρροια, κ ταχα κοψει όλα)

θα σας ενημερωσω το βραδακι

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Τσιπουράκι πολύ μου άρεσε το Τζαναμπέτα!!! :D

Clelia μια χαρά τα πάει η φαφουτίτσα! φτου φτου!

Fwteini ελπίζω να βρήκες γαλατάκι για τη μπουμπού σου. Το εμβόλιο για πότε το θες;

Γιωτίτσα μου ευτυχώς η μικρούλα δεν ξαναέβγαλε τσίμπλες, μια χαρά ήταν το υπόλοιπο της χθεσινής μέρας αλλά και σήμερα. Μασαζάκι εγώ δεν της κάνω στο ματάκι. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάς να βοηθήσεις στη δουλειά.

Ειρηνάκι πως τα πας; Εμείς είχαμε πολύ γκρίνια 2-3 μέρες, από τη στιγμή που επιστρέψαμε δηλαδή… χθες έδειχνε να πονάει, μια δόντια; μια κοιλίτσα; και το βράδυ της έδωσα λίγο ντεπόν. Σήμερα είναι καλό παιδάκι, παίξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, όλα μαζί, αλλά καμία σχέση με χθες. Είναι με τις μέρες του αυτό το παιδί… Εδώ και 3 βράδια κοιμόμαστε αγκαλίτσα… τουλάχιστον να κοιμόμαστε!

Vasdelaki δοκίμασέ το να μας πεις αν δουλεύει στον συντριβανάτο σου :P

ploegisoula hello, σε περιμένουμε το ΣΚ! :tongue:

μαμουνάκι περαστικά στη μαμουνίτσα σου και ουστ στην παλιοπαιδίατρο που έπρεπε να την απειλήσεις για να σας δεχτεί. Ουστ και πάλι ούστ……….. :evil:

Περιμένουμε νέα το βράδυ!

Φιλάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γυρισαμε απο γιατρο..τελικα μαλλον αλλεργια πρεπει ναναι..μουπε να κοψω μοσχαρι κ ολα τα παραγωγα του κ σοκολατα όχι γαλακτος:cry::cry::cry:

θα κανουμε κ καλλιεργεια αυριο..clelia θυμαμαιαυτα που λεγες με ουροσυλλεκτες..θα γελασουμε αυριο..

παντως γελαγε η μπεμπουλα κ της βουταγε τα ακουστικα..κ κρατηθητε 7,05 κιλα κ υψος 67 ποντοι..γιαυτο φοραμε πια για 6μηνων ρουχο.καμηλοπαρδαλομαμουνο μου βγηκε:mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Μαμουνάκι καλά αποτελέσματα στο καμηλομάμουνο πως το είπες τέλος πάντων και φτου φτου για την ανάπτυξη της!!!

Φεύγω γιατί στριγγλίζει το σκατούλι μου........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαμουνάκι καλά αποτελέσματα στο καμηλομάμουνο πως το είπες τέλος πάντων και φτου φτου για την ανάπτυξη της!!!

Φεύγω γιατί στριγγλίζει το σκατούλι μου........

ευχαριστω αγγελικουλα. φιλακια στη στριγγλιτσα σου!:tongue::tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...