Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ηλιάννα...

Είπα να μην γράψω τπτ, αλλά με τρώει η παλάμη μου...

Αν έχει καλή ψυχή δεν θα το καταλάβεις από αυτό, αλλά από το αν παίρνει "φιλοδώρημα" σε κηδεία ή μνημόσυνο...

Εκτός των άλλων αλλιώς εκλαμβάνει την θρησκεία κάθε άνθρωπος. Εσύ παραδέχεσαι ότι επειδή έτσι τα γράφει, έτσι πρέπει να γίνεται.

Εγώ από την άλλη μπορώ να δω πίσω από τα γραφόμενα και να πιστέψω πως δεν ήθελαν προγαμιαίες σχέσεις για να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Όπως ο σαραντισμός της λεχώνας δεν ειναι για να μην της "κοπεί το γάλα" ή την "ματιάσουν" ή επειδη ειναι γρουσουζα. Καθιερώθηκε για την δική της προστασία, για να ξεκουραστεί αλλά και να μην κινδυνεύει από μολύνσεις στα εσωτερικά της γεννητικά όργανα. Η θρησκεια ειναι σοφη, αργοτερα μολυνθηκε απο χαλασμενα μυαλα.

Οπως και να 'χει, οπως δεν μπορω να σε πεισω για την ορθοτητα των επιχειρηματων μου, ουτε και εσυ μπορεις να επηρεασεις καποιον αλλον για τα δικα σου πιστευω.

Ο καθενας μας πιστευει σε οποιον Θεο θελει και με τον τροπο που ο ιδιος επιλεγει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω στην οικογενεια μου ανθρωπο που ειναι στην εκκλησια , που ειναι καλογερος στο Αγιο Ορος.... Λυπαμαι - ντρεπομαι που τον εχω στο σοι , ειλικρινα σας μιλαω.

.

αχ κοπελα μου μακαρι ν αμααξιωση ο θεοσ να δω τα παλικαρια μου αγιοριτες μακαρι τιποτα αλλο δεν θα πω περι του θεματος

:tongue::tongue:

Βρε Ηλιάννα...

Είπα να μην γράψω τπτ, αλλά με τρώει η παλάμη μου...

Αν έχει καλή ψυχή δεν θα το καταλάβεις από αυτό, αλλά από το αν παίρνει "φιλοδώρημα" σε κηδεία ή μνημόσυνο...

Εκτός των άλλων αλλιώς εκλαμβάνει την θρησκεία κάθε άνθρωπος. Εσύ παραδέχεσαι ότι επειδή έτσι τα γράφει, έτσι πρέπει να γίνεται.

Εγώ από την άλλη μπορώ να δω πίσω από τα γραφόμενα και να πιστέψω πως δεν ήθελαν προγαμιαίες σχέσεις για να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Όπως ο σαραντισμός της λεχώνας δεν ειναι για να μην της "κοπεί το γάλα" ή την "ματιάσουν" ή επειδη ειναι γρουσουζα. Καθιερώθηκε για την δική της προστασία, για να ξεκουραστεί αλλά και να μην κινδυνεύει από μολύνσεις στα εσωτερικά της γεννητικά όργανα. Η θρησκεια ειναι σοφη, αργοτερα μολυνθηκε απο χαλασμενα μυαλα.

Οπως και να 'χει, οπως δεν μπορω να σε πεισω για την ορθοτητα των επιχειρηματων μου, ουτε και εσυ μπορεις να επηρεασεις καποιον αλλον για τα δικα σου πιστευω.

Ο καθενας μας πιστευει σε οποιον Θεο θελει και με τον τροπο που ο ιδιος επιλεγει.

συμφωνω μαζι σου και εγω τρωγομαι απο το πρωι που το διαβασα ηλικρινα μακαρι να βγη κατι καλο απο ολοι αυτην την κουβεντα κ ο καθενασ μασ να κκερδιση και να δει την αλλη πλευρα ......
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:!
χαχαχαχ γιατι καλε εβγαλεσ τετοια ματια :rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν το εχω στον γραπτο γεγονοσ αλαλ οχι και να σασ βγαζω τα ματια εξω ιχιχιχ

Οπως μοιυ ειπε ειναι 2 διαφορετικα μυστηρια και το ξερω αυτο.Δεν του ειπα να κανει και γαμο και κηδεια , του ειπα οτι θελουμε να κανοουμε 2 ευχαριστα μυστηρια μαζι.Αυτος ηταν ανενδοτος εντελως και με ενα περιεργο στυλ ηθελε να μ'απομακρυνει απο εκει.

Γνωμη μου... οι παπαδες μας εχουν απομακρυνει απο την εκκλησια ....επισημαινω οτι ΔΕΝ ειναι ολοι οι παπαδες ιδιοι...υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Δεν θα χαλαστω για εναν παπα που απλα ηθελε να κανει εκεινη την ημερα μονο γαμους και οχι και την βαφτιση μαζι.Η ταριφα του γαμου ειναι μεγαλυτερη απο οτι η βαφτιση.Δεν πειραζει ηρθα στην ενορια μου και μπορω να πω καλυτερα γιατι ο Παππουλης ειναι και στην ηλικια μου και ειναι πιο κοντα στον κοσμο και πιο ευχαριστος.

αφου επαιζε με την μικρη μ οταν πηγαμε να κλεισουμε την ημερομηνια και δεν τρομαξε η μικρη μ :D

κουκλα μου με το καλο η γαμοβαφτιση σου ηλικρινα να ειναι οπωσ το ονειρευεσαι μουτσσσσσσσσ

Καλησπέρα κοριτσια!!

Αγγελικη καλωσηρθατε απο το ταξιδακι σας!!Να ειστε γεροί να ξαναπάτε πολλές βολτες στου παππουδες και στις γιαγιαδες.Οσο για τα πο@τσο@ανα, χαχα σαν αγορομανα δεν το εχω ξανακούσει..πολλές φορες κι εμενα με κατουρησαν τα αγορακια μου και αυτοκατουρηθηκαν οπως ειπε και η Βικυ

Κικηλευτερης χτες που μπήκα βιαστικα αμέλησα να σε καλοσωρισω..Να χαίρεσαι τα παιδακια σου και να ερχεσαι να τα λέμε..σε εχω "δει" πολλές φορες στο αλλο φορουμ στις ιντερνετικές αγορες (αν δεν κανω λάθος) ;)

Συμφωνω απόλυτα με τα οσα λές για τα πρωτα και τα δευτερα παιδακια..Μεγαλύτερες και περισσότερες ευθυνες αλλα πλέον εισαι πολύ πιο χαλαρός και ψυχραιμος!!

Δεσποινα σε εσκασε η μικρη ε;;Ξεκιναει μια περιεργη φαση τωρα και να εισαι προετοιμασμενη να ακουσεις και να δεις πολλά!!!

Κλέλια αυτο που λές με το μωρό που ξυπναεικαι τρωει οταν θελεικαι οσο θελει το εμεις το καναμε απο τον 4ο μηνα και μετα (με τον πρωτο μου) και ομολογω οτι ηταν σωτηριο..Τωρα ψιλοφοβαμαι να το κανω γιατι ειναι καποιες φορες που μες τη νυχτα ξυπναει ο μεγαλος και ερχεται αθορυβα και ξαπλώνει διπλα μας, οποτε φοβαμαι μην το πλακωσει το παιδι..Απο την αλλη τις τελευταιες φορες που τον παιρνω τον μικρό στο κρεβατι μου απλώνει το χερακι του και με κραταει απο το πέτο της πυτζαμας και λυπαμαι να τον βαλω στην κουνια του και τον αφηνω μαζι μου , εγω ομως δεν καλοκοιμαμαι οταν τον εχω πλάι μου...εχω το νου μου μην τον χτυπήσω μες τον υπνο και δε χαλαρωνω καθολου

Οσο για το ρεψιμο τωρα, σας συμβουλευω να κανετε οτι σας λέει το ενστικτο σας..Η δικημας παιδιατρος μου ελέγε να τον βαζω να ρευτει γιατι ειναι μικρούλης και επιβαλλεται να μεινει εστω και ενα 10λεπτο ορθιος..Για οσο διαστημα το εκανα λοιπόν πάντα μου ξυπνουσε μετα και δεν ξανακοιμοταν με τπτ..το εκοψα κι εγω και τωρα που κοιμαται μονο μπρουμυτα ειμαι και καπως πιο ησυχη..

Τσιπουριτσα με το καλό η βαφτιση του μπέμπη σας!

Γιωτα πλησιαζει και η δικη σας μερα..Με το καλό!!

Για το φλέγον θεμα της ημερας εχω να πω κι εγω οτι μεσα στον κλήρο υπαρχουν και καλοί ιερείς -και εχω γνωρισει τετοιους- που δεν εχουν ξεχασει αυτο που υπηρετούν..για καποιους (ίσως για τους περισσότερους) η εκκλησια ειναι μια "βιομηχανία" που αποφερει εσοδα οπως η καθε κοινη επιχειρηση..Τα εχουμε δει, τα εχουμε ακουσει, εχουν γινει καταγγελίες και δημοσιοποιησεις για τοσα και τοσα σκάνδαλα!! Η θεση της εκκλησιας σε καποια θεματα (οπως αυτο των προγαμιαιων σχεσεων ειναι ξεκαθαρη, το γνωριζουμε) ο πνευματικος οφειλει να συμβουλεύσει και οχι να απαγορευσει!!Ο καθενας εχει δικαιωμα να πραξει κατα συνειδηση, οπως επιθυμει και χωρις να κατακρινεται και να περιθωριοποιείται απο τους κληρικούς..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Για το φλέγον θεμα της ημερας ..

:oops::oops::oops: εγω το φουντασα ........ συγνωμη κορες σασ διαβαζω καθε μερα και σκαλοσα σε αυτο μπιρρρρρρρρρρ γριιιιιιιιιι

[quote=Stone;816696

Κικηλευτερης χτες που μπήκα βιαστικα αμέλησα να σε καλοσωρισω..Να χαίρεσαι τα παιδακια σου και να ερχεσαι να τα λέμε..σε εχω "δει" πολλές φορες στο αλλο φορουμ στις ιντερνετικές αγορες (αν δεν κανω λάθος) ;)

Συμφωνω απόλυτα με τα οσα λές για τα πρωτα και τα δευτερα παιδακια..Μεγαλύτερες και περισσότερες ευθυνες αλλα πλέον εισαι πολύ πιο χαλαρός και ψυχραιμος!!

Ε, ναι!Είμαι τακτικότατος πελάτης εκεί:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

η θρησκεία μας λοιπών αυτό θέλει να μην υπάρχουν προγαμιαίες σχέσης κάλος η κακός αυτό είναι το σωστό:D:D:D

αυτό ειναι το σωστό;;;;

βρε καμάρι μου τί λες;;;;;;;;

για τους καλους και κακους παπάδες δεν θα κάνω κουβέντα αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι Δεν πρέπει να εχουμε προγαμιαιες σχεσεις;

με σοκάρεις βαθύτατα και το εννοω

κατά τα αλλα εννοείτε σε αγαπώ... <3

αυτό ειναι το σωστό;;;;

βρε καμάρι μου τί λες;;;;;;;;

για τους καλους και κακους παπάδες δεν θα κάνω κουβέντα αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι Δεν πρέπει να εχουμε προγαμιαιες σχεσεις;

με σοκάρεις βαθύτατα και το εννοω

κατά τα αλλα εννοείτε σε αγαπώ... <3

και εγω σε αγαπω και ολλεσ μουτσσσσσσσσσσσσ την απαντησει νομιζω την εχεισ παρει μουτσσσσσσσσσ

Διαφημίσεις

μα το θεό ζωντανεψε το καφέ μας!!!:P:p:p

καληνυχτα σε όόοοοολα τα κοριτσια!

Αχαχα είσαι θεάαααααα..... :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μην με πειτε χαζη το ξερω μερικες φορες ειμαι και εχω κι ενα μικρο προβλημα δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα ...τωρα εδω το προβλημα μου ειναι οτι εχω μπερδευτει με τα ψευδωνυμα και τα πραγματικα ονοματα σας στο fb :(:( προσπαθω αλλα λιγα καταφερα να μαντεψω ... ρε κοριτσια θυμηστε μου τα pleaseeeeeeeeeeee

Θυμαμαι την κλελια ειναι η κλειω την τσιπουρα ειναι η μαριετα :P και την βικυ που ειναι το βασδελακι μας με τον γελαστουλη... οι υπολοιπες????:(:(:(

Το ξανθο το εβαψα το σκουρινα παντως χιχιχιχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

και εγω σε αγαπω και ολλεσ μουτσσσσσσσσσσσσ την απαντησει νομιζω την εχεισ παρει μουτσσσσσσσσσ

<3 <3 <3

μα το θεό ζωντανεψε το καφέ μας!!!:P:p:p

καληνυχτα σε όόοοοολα τα κοριτσια!

αχαχαχαχαχαχααααααααα τρομερό μαμουνάκι τρομεροοοο!!!!

Μην με πειτε χαζη το ξερω μερικες φορες ειμαι και εχω κι ενα μικρο προβλημα δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα ...τωρα εδω το προβλημα μου ειναι οτι εχω μπερδευτει με τα ψευδωνυμα και τα πραγματικα ονοματα σας στο fb :(:( προσπαθω αλλα λιγα καταφερα να μαντεψω ... ρε κοριτσια θυμηστε μου τα pleaseeeeeeeeeeee

Θυμαμαι την κλελια ειναι η κλειω την τσιπουρα ειναι η μαριετα :P και την βικυ που ειναι το βασδελακι μας με τον γελαστουλη... οι υπολοιπες????:(:(:(

Το ξανθο το εβαψα το σκουρινα παντως χιχιχιχ

κοριτσάκι καλύτερα με προσωπικά μηνύματα αυτά... <3

coffee-cup.jpg

Γειά κι από μένα, εργασία και χαρα!!!!!!!

Γιώτα μου στην τελική ευθεια;;;;;

Vasdelaki δεν σε παιδεύει το φρατζολάκι ε;

Οι υπόλοιπες αν εχω καταλάβει καλά πλεον κοιμάστε μια χαρά, ίσως λίγο η μικρή της αγγελικής ειναι λίγο τζαναμπέτα ακόμα, το μικρό μας αλλά ... θα στρωσει κι αυτό άμεσα <3

Καλημέρα!!

Η φαφούτα κοιμήθηκε στο ρηλάξ! Εκεί που έπαιζε με την πεταλούδα της, ησυχία. Γυρίζω, την κοιτάω, είχε κλειστά μάτια και έκανε 2 φορές αγκού :D!

Αυτό που κατάλαβα είναι όταν ξυπνάει νωρίτερα από τις 12, τότε οπωσδήποτε θα ρίξει τον υπνάκο της εκείνη την ώρα.

Βαριέμαι να μαγειρέψω (ψάρι με τι? με πατάτες μάλλον).

Θα παίξω παιχνιδάκια στο ίντερνετ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα ...

Ειμαι σαν μεθυσμενη :( μ'εχει μαστουρωσει ο βηχας και το μπουκωμα στην μυτη και δεν υπαρχει κοντινο φαρμακειο να παω να παρω κατι για αυτο :(:(:(...

Θελω να παω να παρω και γαλα για την μικρη , περνω τηλεφωνο σ'οποιο φαρμακειο εχει η γειτονικη περιοχη μου και ειναι τετοιο το γαλα που δεν περνουν ποσοτητες τα φαρμακεια και ετσι παω σ'ολα μια τουρνε :(:(:( τι προβλημα κι αυτο τωρα ουτε το εμβολιο μπορω να προμηθευτω γκρρρρρρρρρρρρρρ:evil::evil::evil:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...