Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κι από μένα!!!

Ειρηνάκι δες το αλλο! το τακτοποιησα το σκόρδισμα!!!!!

Βικυ τρελάθηκα με το αυτοκατούρημα! φαντάζομαι την έκπληξή του! και τη δική σου!!!!

Γιωτίτσα μια χαρά ο κομμωτής! ήμουν σίγουρη ότι θα εβρισκες και καλό και λογικό σε τιμή! όσο για την αλλη άστη να περιμένει!

Μαράκι πως πάει η δουλίτσα; κουράγιο κοριτσάκι!

Αγγελική δεν σου απάντησα χθες γιατί κόντευα να κοιμηθώ όπως εγραφα ότι τον μικρό θα τον βαφτίσουμε με το καλό το καλοκαίρι!

Κλέλια συμφωνώ 1000 % , όλα για την εκμετάλευση!

Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σε όλες τις δουλειές, μακάρι να μην το έβλεπαν οι παπάδες σαν δουλειά όμως.... ελάχιστοι ειναι λειτουργοί πλεον... ελάχιστοι

Σε όλες τρελά φιλιά <3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire όχι δεν την βάζω να ρευτεί όταν κοιμάται. Και ούτε το έκανα από όταν ξεκινήσαμε το co-bedding. Άλλωστε δίπλα μου είναι, γκουχ να κάνει, ξύπνησα. Άλλωστε μωρέ το βράδυ η δικιά μου μην φανταστείς ότι τρώει ποσότητες. Μια-δυο ρουφηξιες και μετά πιπίλα κάνει.

Πάντως και ο παιδίατρός μου και πολλοί λένε πως δεν χρειάζεται να ρευτεί το μωρό του μητρικού θηλασμού, δεν είναι όπως το ξένο γάλα που είναι βαρύ και πρέπει να ρευτεί. Εγώ το πίστεψα και έτσι πράττω. Δεν μπορώ όμως να συμβουλεύσω άλλη να κάνει το ίδιο.

Αντε κατά την διάρκεια της ημέρας να την βάλω 2-3΄να ρευτεί, μέχρι εκεί όμως, δεν επιμένω. Αυτό από την αρχή το έκανα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιωτα τελεια!!

Αντε γιατι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι παει να πει κριση.

Και επειδη τολμας να βαφτισεις, σκεφτονται οτι το φυσας το παραδακι και ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα...

Ασε τα ξερω. Εγω τολμησα να γεννησω σε μονοκλινο, πηρα δανειο και μου ζητουσαν παραπανω χρηματα επειδη προφανως αυτο σημαινει. Μονοκλινο=πλουτος :mad:, βαφτισια=λεφτα, ιδιωτικη εκπαιδευση=περιουσια μεγαλη.

Ακριβώς ετσι μεγάλη αισχροκέρδεια μιλάμε, να σου τα πάρουν απο παντού.

Fire κι εγω γύρω στις 6 που ξυπνάει και τρώει δεν την βάζω να ρευτεί απλώς την κρατάω για λίγη ωρα αφου την εχει πάρει ο ύπνος και μετα τη βάζω κάτω. Αν τη βάλω να ρευτεί ξυπνάει και μετα άντε γεια ύπνε, ομως εμένα δεν μου εχει κάνει εμετό ποτε γι αυτο το κάνω αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και το σωστό.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

να περασεισ οποτε θελεισ!!!!!!!μα 16 μηνεσ δεν εχουν τα νινακια σου?λαθοσ εκανα?ή το τικερακι ειναι λαθοσ?

οσο και να εχουν παντωσ,να σου ζησουν!!να τα χαιρεσαι!!!

Ναι 16!Μπερδεύτηκα!!Ξέρεις, 1 χρονών και 4 μηνών, 16 μηνών;)

Ευχαριστώ!Κι εσύ και όλες σας!

Wktmp2.png

qIogp3.png

μακαρι να μπορουσα κ γω να μη του χαλαω τον υπνο

βγαζει ομως αρκετες γουλιες κ πολλες φορες αν τον ξαπλωσω γρηγορα κανει κατι γκλουπ γκλουπ κ κατατρομαζω

οποτε τον κρατω 10 λεπτα στον ωμο

μου ειχε πει η μαια οτι οταν το μωρο θηλαζει δεν ειναι απαραιτητο το ρεψιμο αλλα δεν μου αρεσε σαν ιδεα

πριν μια βδομαδα που τον λυπηθηκα κ δεν τον εβαλα να ρευτει εκανε ενα γκλουπ σα να πνιγοταν κ εβγαλε κ γουλια απ τη μυτη

εχασα ισα με 20 χρονια απ τη ζωη μου

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου

ΓΙΩΤΙΤΣΑ ευχαριστω για απαντηση.μαλλον ιωσουλα θαναι. παλι εκανε διαρρ σημερα κ αν συνεχιστει κ σημερα αυριο θα φωναξω γιατρο.

οσο για κομμωτρια μπραβο.!!! τοσα παιρννουν κανονικα μωρε.γλιτωσες 70 ευρω, δεν ειν καθολου λιγα. κανε ενα σχετικα απλο χτενισμα για βγει σιγουρα πετυχημενο, εφοσον δεν την εχεις ξαναδοκιμασει.

vasdeli ο γελαστος ειναι κ συντριβανατος???:P:p:p

να μην αφησω ασχολιαστο κ το θρησκευτικο...αλλο χριστιανισμος κ αλλο παπαδες. οντως σημερα υπαρχουν κ διεφθαρμενοι κ ασεβεις παπαδες. το να βρισω ενα συγκεκριμενο παπα (οπως αυτος που φωναζα στη μιση ευχη, κ ολο μουλεγε πως θαρθει κ δεν ερχοταν ποτε) δε σημαινει οτι δεν πιστευω. κ συμφωνω οτι πρεπει να εκσυχρονιστουν κ να αποδεκτουν τον πολιτικο γαμο.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Η θρησκεία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο και φυσικά δεν ταυτίζεται σώνει και καλά με την κάθε έννοια «παπάδων»… Κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν εξαίρετοι άνθρωποι που έχουν ακολουθήσει το δρόμο του Θεού και που με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύουν αθόρυβα και είναι αυτό που λέμε «Άγιοι άνθρωποι»! Αυτούς τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους υπερασπίζομαι! Αυτό δεν αναιρεί όμως ότι υπάρχει και η αντίπερα όχθη.

ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ Ν ΞΕΡΟΥΝ

ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

μαμαλευτεράκη δεν γνωρίζεις ποιοι ξέρουν και ποιοι δεν ξέρουν για να λαμπαδιάζεις, απλά και μόνο γιατί υπάρχει και μια άλλη άποψη που ίσως να διαφέρει από τη δική σου, ας μην είμαστε απόλυτοι.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε εγώ μίλησα για τους τρόπους συγκεκριμένων παπάδων και δεν κορόιδεψα καμία εκκλησία και κανένα πιστεύω. Ας μην μπαίνουμε σʼ αυτή τη διαδικασία.

Κατά τʼ άλλα με κάλυψε η Δέσποινα, η Clelia και η Γιωτίτσα!

Κοριτσάρες ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κι εμένα μου λείψατε!!! <3

Το γαλατάκι το πέταξα με βαριά καρδιά, αφού το μάζεψα σταγόνα-σταγόνα. Είχα διαβάσει για όλα αυτά που λέτε και ότι για να βεβαιωθούμε αν έχει χαλάσει πρέπει να το δοκιμάσουμε κλπ αλλά και μόνο από την όψη του εγώ δεν θα το έπινα, οπότε πως θα το έδινα στο παιδί μου; Από τη στιγμή που δεν θα το δοκίμαζα εγώ και δεν θα μπορούσα να είμαι σίγουρη ότι είναι καλό, θεώρησα σωστό να μην το διακινδυνέψω. Και αν όντως ήταν χαλασμένο και το έπινε τι θα έκανα μετά;;; Βάσει αυτού έκανα την επιλογή μου.

Κλειούλα ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα! Ζήτω το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΔ. Εγώ ακόμα περιμένω το επίδομα…….. 4/2 μου είπαν…

Φωτεινή περαστικά, πιες κάτι ζεστό. Το ίδιο σύμπτωμα είχε και ο άντρας μου πρωί-πρωί και με ένα ζεστό καφέ ένιωσε καλύτερα. Ελπίζω να μην είναι τίποτα!

Μανούλες υπομονή με τα παιδάκια μας που μας παιδεύουνε!

kikileuteris κι εγώ πρωτομανούλα είμαι με ένα ζωηρό ζουζουνο-κορίτσαρο που δε στέκεται όλη μέρα και που δεν προλαβαίνω να φάω και να κάνω μπάνιο αν δεν είναι ο άντρας μου στο σπίτι, αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!!!!!

Γιωτίτσα κι εμείς θα χαρούμε πολύ να σας καμαρώσουμε!!! Μπράβο που βρήκες λύση με τον κομμωτή. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας.

Η μικρή δεν είναι πια ήρεμη…. της πέρασε.

Σήμερα την βρήκα με κλειστό το ματάκι από τις τσίμπλες και το καθάρισα με ζεστό νεράκι, δεν χρησιμοποίησα χαμομήλι ή tobrex, προς το παρόν δεν έχει ξανατσιμπλιάσει, το παρακολουθώ …. από 23/10 είχε να συμβεί…

Vasdelaki έχει πολύ πλάκα το συντριβανάτο. Μια γνωστή μου, πριν μάθει αν έχω κορίτσι ή αγόρι με είχε συμβουλέψει για τα λεγόμενα π@υτσ@πανα.... Κόψε πανάκια και χρησιμοποίησε τα για κάλυμμα σε κάθε αλλαγή πάνας… Σωτήρια λύση!

τσιπουράκι με το καλό η βάφτιση του Στεφανάκου σας!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

μακαρι να μπορουσα κ γω να μη του χαλαω τον υπνο

βγαζει ομως αρκετες γουλιες κ πολλες φορες αν τον ξαπλωσω γρηγορα κανει κατι γκλουπ γκλουπ κ κατατρομαζω

οποτε τον κρατω 10 λεπτα στον ωμο

μου ειχε πει η μαια οτι οταν το μωρο θηλαζει δεν ειναι απαραιτητο το ρεψιμο αλλα δεν μου αρεσε σαν ιδεα

πριν μια βδομαδα που τον λυπηθηκα κ δεν τον εβαλα να ρευτει εκανε ενα γκλουπ σα να πνιγοταν κ εβγαλε κ γουλια απ τη μυτη

εχασα ισα με 20 χρονια απ τη ζωη μου

το ιδιο κανει κ μενα. ειναι αδυνατον να την ξαπλωσω αν δεν ρευτει τουλαχιστον μια φορα. κ αν την παρει υπνος θα θελει να ρευτει μετα. αρχιζει τα γκλου γκλου κ προσπαθει να γυρισει μπρουμητα.. αλλα η χοντρη δεν μπορει:tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

το ιδιο κανει κ μενα. ειναι αδυνατον να την ξαπλωσω αν δεν ρευτει τουλαχιστον μια φορα. κ αν την παρει υπνος θα θελει να ρευτει μετα. αρχιζει τα γκλου γκλου κ προσπαθει να γυρισει μπρουμητα.. αλλα η χοντρη δεν μπορει:tongue::tongue:

χα χα χα!!! :tongue::tongue::tongue:

να σαι καλα! κ μενα ο μπουλης μου ετσι!!!

βεβαια δεν ειναι ακομη σε φαση που μπορει να γυρισει μπρουμυτα..

Διαφημίσεις

Fwteini γέλασα πολύ με τον παπα-καραγκιοζάκο…… μου θύμισες τα δικά μου όταν δίνοντας τα στοιχεία μας στον παπά, είπαμε την ίδια διεύθυνση με τον άντρα μου αφού μέναμε χρόνια μαζί…. ο παπάς σοκαρίστηκε και ήθελε σώνει και καλά να μας παντρέψει μέσα στον επόμενο μήνα αφού είχαμε προγαμιαίες σχέσεις (σα δε ντρεπόμαστε) μόνο πόρνη δεν με αποκάλεσε ο γύφτουλας……………… ά και για να μας παντρέψει ήθελε μέχρι να γίνει ο γάμος να κοιμάται ο άντρας μου στον καναπέ…….. ακόμα το σχολιάζουμε με μια φίλη μου και ξεκαρδιζόμαστε, είναι μερικοί αλλού γιʼ αλλού……. αχαχαχα και σιγά μην δεχόμασταν να μας παντρέψει αυτός ο παπάς, φαντάσου ευχή που θα μας έδινε………

!!

δεν θα μπω στον διαδικασία να πω ποιοι είναι καλοί παπάδες κ ποιοι όχι ποιο έδωσαν κ ποιοι δεν έδωσαν

αλλά η θρησκεία μας λάθος μου που είπα εκκλησία το πρωί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η θρησκεία μας λοιπών αυτό θέλει να μην υπάρχουν προγαμιαίες σχέσης κάλος η κακός αυτό είναι το σωστό:D:D:D

κ αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε χωρίς να το χλευάζουμε το θεωρώ χρέος μου να πω ότι γνωρίζω ώστε ν μην ισοπεδώνονται όλα

δεν είπα ότι είπα με σκοπό ν διαπληκτιστώ η να το παίξω ότι εγώ είμαι σωστή γιατί ούτε εγώ είμαι σωστή :(:(:(:(

και πληγώνομαι που δεν μπορώ να είμαι σωστή απέναντι στον θεό μας ……

νεύριασα γιατι κορόιδεψες γυφτουλα έναν άνθρωπο πραγματικά ενάρετο που όπως είπες σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι συγκαττκητε φαντάσου πόσο αγνή ψυχή είχε ?

υ,γ δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά κ να μου κρατάς κακιά απλά θα χαρώ να σκεφτείς λίγο ίσως από αυτήν την κουβέντα μας να βγει κάτι καλό για σένα μουτσσσσσσσς

το χαραμα θα διαβασω τα πάντα μουτς σε ολλες

:tongue::tongue:

Πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω.............

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

η θρησκεία μας λοιπών αυτό θέλει να μην υπάρχουν προγαμιαίες σχέσης κάλος η κακός αυτό είναι το σωστό:D:D:D

κ αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε χωρίς να το χλευάζουμε το θεωρώ χρέος μου να πω ότι γνωρίζω ώστε ν μην ισοπεδώνονται όλα

δεν είπα ότι είπα με σκοπό ν διαπληκτιστώ η να το παίξω ότι εγώ είμαι σωστή γιατί ούτε εγώ είμαι σωστή :(:(:(:(

και πληγώνομαι που δεν μπορώ να είμαι σωστή απέναντι στον θεό μας ……

νεύριασα γιατι κορόιδεψες γυφτουλα έναν άνθρωπο πραγματικά ενάρετο που όπως είπες σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι συγκαττκητε φαντάσου πόσο αγνή ψυχή είχε ?

υ,γ δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά κ να μου κρατάς κακιά απλά θα χαρώ να σκεφτείς λίγο ίσως από αυτήν την κουβέντα μας να βγει κάτι καλό για σένα μουτσσσσσσσς

το χαραμα θα διαβασω τα πάντα μουτς σε ολλες

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:!

μαρακι αν ρωτασ εμενα,ειμαστε κακο παραδειγμα!!!!!καθολου ομωσ!!!!ισωσ φτεει και η γοπ που μασ ταλαιπωρει!!!!παντωσ η μικρουλα ειναι μαλωμενη με τον υπνο τησ!!!!!

και εχω να πω ενα<φτου φτου και ξανα φτου σκορδα >στο αγγελικακι (καλα θυμαμαι το ονομα?)τησ φωτεινησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!!

επισησ εχω μια παραγγελια για την κυρια τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιπ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκ μερουσ των μαμαδων του ιουνιου-ιουλιου σε προσκαλουμε για μια βολτιτσα,να ελθεισ να πιεισ ενα γρηγορο εσπρεσσακι απο το αλλο καφε!!!!και επι ευκαιρεια να ριξεισ μια σκορδοβροχη!!!!μπορεισ???????????????????????????(απλα γινεται χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε μερα αρρωστενουν και αλλοι.πολλεσ αρρωστειεσ κ νοσοκομεια)

Φτυσε φτυσε ειρηνη μου γιατι αμα αλλαξει τον υπνο της καηκα :tongue: τωρα χορταινω κι εγω υπνο μαζι της αν αρχισει να ξυπναει δεν ξερω αν θ'αντεξω....

Τωρα οσο αφορα το θεμα με τον Παπα...

Εχω στην οικογενεια μου ανθρωπο που ειναι στην εκκλησια , που ειναι καλογερος στο Αγιο Ορος.... Λυπαμαι - ντρεπομαι που τον εχω στο σοι , ειλικρινα σας μιλαω.

Πιστευω στον ΘΕΟ για πολλους και διαφορους λογους προσωπικους.Δεν με υποχρεωνει κανεις να πιστευω η οχι.Το νιωθω το πιστευω.

Τωρα οσο αφορα τους παπαδες οπως το ειπε κι αυτος ο συγκεκριμενος οταν πηγα να του πω για τον γαμο και την βαφτιση ηταν οτι ειναι οργανα του Θεου.Κι εγ θα πω οργανα του Θεου δεν θα ειχαν ταριφα σε γαμο η σε βαφτιση...

Οπως μοιυ ειπε ειναι 2 διαφορετικα μυστηρια και το ξερω αυτο.Δεν του ειπα να κανει και γαμο και κηδεια , του ειπα οτι θελουμε να κανοουμε 2 ευχαριστα μυστηρια μαζι.Αυτος ηταν ανενδοτος εντελως και με ενα περιεργο στυλ ηθελε να μ'απομακρυνει απο εκει.

Γνωμη μου... οι παπαδες μας εχουν απομακρυνει απο την εκκλησια ....επισημαινω οτι ΔΕΝ ειναι ολοι οι παπαδες ιδιοι...υπαρχουν και εξαιρεσεις...

Δεν θα χαλαστω για εναν παπα που απλα ηθελε να κανει εκεινη την ημερα μονο γαμους και οχι και την βαφτιση μαζι.Η ταριφα του γαμου ειναι μεγαλυτερη απο οτι η βαφτιση.Δεν πειραζει ηρθα στην ενορια μου και μπορω να πω καλυτερα γιατι ο Παππουλης ειναι και στην ηλικια μου και ειναι πιο κοντα στον κοσμο και πιο ευχαριστος.

αφου επαιζε με την μικρη μ οταν πηγαμε να κλεισουμε την ημερομηνια και δεν τρομαξε η μικρη μ :D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...