Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

[quote name=kikileuteris;815124

Πως τα πάτε με τα νινιά?Ποιες από εσάς είναι πρωτομαμάδες?

Εγώ επειδή έχω και το μεγάλο(μεγάλος' date=' 1 1/2 χρονών τέλοσπάντων:tongue:) μου φαίνονται όλα πιο εύκολα.Όταν όμως γέννησα το γιο μου όλα ήταν βουνό!

Γι αυτό να πω καλό κουράγιο στις πρωτομάνες!!!![/quote]

ΚΙΚΙΛΕΥΤΕΡΗΣ απο χτεσ ηθελα να στο πω,εχουμε την ιδια διαφορα ηλικιασ στα μπεμπακια μασ!!!!!κι εμενα η αγγελικουλα μου ηταν 15 μηνων και κατι ,οταν γεννησα την μπουρμπουληθρα!!!!

πωσ τα πανε τα δυο μεταξυ τουσ?

εμενα φαινεται να την αγαπα,ευτυχωσ δεν υπαρχει ζηλια οσο ειναι δυνατον !!!!μ,αλιστα και η μικρουλα τησ γελαει κ τησ ξεκαρδιζεται τησ μεγαλησ και τησ λεει αγκου κτλ!!!!!και η μεγαλη μου την κανει <πωπω>και διαφορα τετοια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΙΚΙΛΕΥΤΕΡΗΣ απο χτεσ ηθελα να στο πω,εχουμε την ιδια διαφορα ηλικιασ στα μπεμπακια μασ!!!!!κι εμενα η αγγελικουλα μου ηταν 15 μηνων και κατι ,οταν γεννησα την μπουρμπουληθρα!!!!

πωσ τα πανε τα δυο μεταξυ τουσ?

εμενα φαινεται να την αγαπα,ευτυχωσ δεν υπαρχει ζηλια οσο ειναι δυνατον !!!!μ,αλιστα και η μικρουλα τησ γελαει κ τησ ξεκαρδιζεται τησ μεγαλησ και τησ λεει αγκου κτλ!!!!!και η μεγαλη μου την κανει <πωπω>και διαφορα τετοια!!!

Ναι!Εμένα ήταν 14 μηνών ο γιος μου όταν γεννήθηκε η μπουμπού(θα περάσω κι εγώ από το καφέ σας Ιουνίου-Ιουλίου αν κερνάτε καφεδάκι;)).

Κοίτα, εγώ πιστεύω ότι έκανα ένα λάθος με το γιο μου.Θεώρησα ότι ήταν πολύ μικρός για να κάτσω να του εξηγήσω όταν ήμουν έγκυος ότι θα έχει αδερφούλα.Γενικώς δεν το χειρίστηκα σωστά πριν γεννήσω.

Κι ενώ την κάνει καλό και μα(φιλί είναι το μα), όταν του το λέμε,εκδηλώνει περίεργες συμπεριφορές.Πχ βλέπει να ταίζω τη μπέμπα, θέλεθ κι αυτός γάλα.Χτυπάει, δαγκώνειι.Αυτά τα 2 τα έκοψε τελευταία.Αλλά όποτε ασχολούμαι με τη μικρή (άλλαγμα ή τάισμα) είναι ακριβώς η ώρα που θα θελήσει να κάνει ταρζανιές.

Μια μέρα που τη θήλαζα, σκαρφάλωσε στον καναπέ και ήταν έτοιμος για σάλτο!Κι εγώ με τα χέρια είχα τη μπέμπα στο στήθος με τα 2 χέρια και με το πόδι τον μάγκωνα μην πέσει.Ακροβάτης!

Και μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο, γιατί κανείς δεν έδειξε να εκπλήσσεται από την άφιξη της μικρής.Όλοι δηλαδή (γιαγιάδες,παππούδες και λοιποί συγγενείς) ασχολούνται μόνο μαζί του, κι όχι επιτηδευμένα, γιατί τους βγαίνει.Τι να πω...Σιγά σιγά διορθώνεται όμως...Θα δείξει!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα!!

Πηγα ΙΚΑ για το επιδομα καισαρικης και με ενημερωσαν πως ειναι νωρις. Τωρα πληρωνονται οι καισαρικες του Ιουλιου, οποτε υπολογιζω κανα διμηνο...

Μαρακι ζηλια ειναι του μεγαλου σου. Σου λεει: το μωρο κλαιει και αυτοι τρεχουν, ε ας κλαψω και εγω...

Παντως Δεσποινα απο ο,τι εχω ακουσει τα terrible twos ειναι μεγαλο βασανο. Ο γιος της ellain γεννηθηκε με ενα παραπανω δαχτυλο στο ενα του χερακι, οποτε θα κανουν επεμβαση το καλοκαιρι. Μια χαρα ειναι το παπακι.

Μαμαλευτερακι, καταρχην ο παπα-καραγκιοζακος ειναι αυτος που συναντησε η Φωτεινη και της ελεγε παλαβομαρες, δεν το ειπε η Αγγελικη για τον δικο της. Και εγω δεν συμφωνω με την αποψη σου. Δεν θα παω στο αλλο ακρο οτι ολοι οι παπαδες ειναι ανωμαλοι και κακοι κλπ, απλα η εκκλησια πρεπει να εκμοντερνιστει και να μην ακολουθει κανονες που ισχυαν επι τουρκοκρατιας. Παντως - ασχετο - αν εκποιουσαν καποιο μερος (οχι ολο) της εκκλησιαστικης περιουσιας θα εξοφλουσαμε το ΔΝΤ. Γενικα παντως οι περισσοτεροι παπαδες δεν επιμενουν σε απαγορευση προγαμιαιων σχεσεων και τρεχα-γυρευε, τρελλοι ειναι? Στο 2011 ζουνε δεν μπορει να λενε τετοια παρωχημενα πραγματα. Και στην τελικη βρε κοριτσι μου, αποψη της ειναι. Μπορει να ειναι ρατσιστρια με τους παπαδες, γουστο της-καπελο της, αλλοι ειναι ρατσιστες με τους Αλβανους, τι να κανουμε?

kikileuteris εγω ειμαι πρωτομανουλα με μια μπεμπα χαχανουλα που ειναι βασανιαρα καθως ειναι αγκαλιτσας. Εννοειται πως εγω τις δινω τις αγκαλιτσες μου απλοχερα. Το μονο βασανιαρικο αυτο ειναι, κατα τα αλλα μια χαρα με τον αποκλειστικο θηλασμο, με τον υπνο (κανουμε co-bedding) και με την κοινωνικοτητα της. Ειναι καλο νινι, δεν με πολυ-παιδευει. Ουτε κολικους περασε, ουτε ιωσουλα (φτου μακρια). Ολα καλα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα!!

kikileuteris εγω ειμαι πρωτομανουλα με μια μπεμπα χαχανουλα που ειναι βασανιαρα καθως ειναι αγκαλιτσας. Εννοειται πως εγω τις δινω τις αγκαλιτσες μου απλοχερα. Το μονο βασανιαρικο αυτο ειναι, κατα τα αλλα μια χαρα με τον αποκλειστικο θηλασμο, με τον υπνο (κανουμε co-bedding) και με την κοινωνικοτητα της. Ειναι καλο νινι, δεν με πολυ-παιδευει. Ουτε κολικους περασε, ουτε ιωσουλα (φτου μακρια). Ολα καλα!

Μια χαρά!Και η δικιά μου είναι πολύ καλή.Την κοιμίζω στο δωμάτιο μου αλλά όχι στο κρεββάτι μου, αλλά αν συνεχίσει με τέτοιο καλό ύπνο, στο 6μηνο θα την πάω με τον αδερφό της.

Εγώ δε θηλάζω άλλο γι αυτό ίσως:(.Για τις θηλάζουσες πιστεύω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει ότι το co-bedding είναι σωτηρία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μην το συζητάς, είναι ΤΕΛΕΙΟ!! Στην αρχή την κοίμιζα σε λίκνο δίπλα στο κρεβάτι μου. Κάθε φορά που πεινούσε έκλαιγε, εγώ ξύπναγα, την έβαζα να θηλάσει, μετά κοιμόμουν.

Τώρα απλά κουνιέται, της δίνω βυζί και κοιμάμαι. Μόνη της τρώει, μόνη της κοιμάται.

Γι' αυτό και δεν ξέρω πότε έφαγε τελευταία φορά (όταν κοιμόμαστε) και πόσες φορές με ξυπνάει. Επειδή στην ουσία στον ύπνο μου τα κάνω :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα

θεωρώ οτι δεν πρέπει να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις για θέματα οπως η θρησκεία, κάθε άποψη είναι σεβαστή και διαμορφώνεται απο τα βιώματα και τα πιστεύω του καθενός πάνω σε αυτο το θέμα. Προσωπική μου άποψη ειναι οτι δεν πρέπει να τους βάζουμε ολους στο ιδιο καζάνι γιατι υπάρχουν και ιερείς που κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Αγγελικούλα καλώς ήρθες, χαίρομαι που περάσατε καλά και που η μικρή ηταν ηρεμη. Την χάρηκαν για τα καλά οι παππούδες της. Το εχω ακουσει κι εγω αυτο για το γάλα οτι μπορει οταν το αποψύξεις να φαίνεται κάπως γι αυτο μην το πετάς, κρίμα είναι. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην βάφτιση.

Δευτερομανουλες και τριτομανούλες είστε πολυ αξιες που τα βγαζετε πέρα και με τα μεγαλύτερα παιδιά εγω καμια φορα πελαγώνω και με το ενα και θέλω και πολλα παιδιά παναθεμά με.

Μαμουνάκι η μικρή μαλλον περνάει καμια ιωσούλα, εαν δεν εχει αλλα συμπτώματα μάλλον την περναει ξώφαλτσα.

Φιλάκια σε ολες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Δευτερομανουλες και τριτομανούλες είστε πολυ αξιες που τα βγαζετε πέρα και με τα μεγαλύτερα παιδιά εγω καμια φορα πελαγώνω και με το ενα και θέλω και πολλα παιδιά παναθεμά με.

Θα δεις ότι στο δεύτερο θα είναι καλύτερα;).

Βέβαια ισχύει το ενα ίσον κανένα, αλλά με το δεύτερο έχεις πάρει τον αέρα, άλλη άνεση!Γκρινιάζει η μικρή, λέω,α, γκρινιάζει θα πεινάει και της ετοιμάζω φαγητό!

Ο γιος μου, όταν έκλαιγε, πανικοβαλλόμουν!!Είχα το νου μου να είναι έτοιμο το φαγητό του από πριν μην κλάψει λίγο παραπάνω.

Γενικώς όλα είναι πιο χαλαρά στο 2ο!Το μπάνιο, οι μυξούλες, το φαγητό όλα!!!

Με το γιο μου κι εγώ πελάγωνα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Θα δεις ότι στο δεύτερο θα είναι καλύτερα;).

Βέβαια ισχύει το ενα ίσον κανένα, αλλά με το δεύτερο έχεις πάρει τον αέρα, άλλη άνεση!Γκρινιάζει η μικρή, λέω,α, γκρινιάζει θα πεινάει και της ετοιμάζω φαγητό!

Ο γιος μου, όταν έκλαιγε, πανικοβαλλόμουν!!Είχα το νου μου να είναι έτοιμο το φαγητό του από πριν μην κλάψει λίγο παραπάνω.

Γενικώς όλα είναι πιο χαλαρά στο 2ο!Το μπάνιο, οι μυξούλες, το φαγητό όλα!!!

Με το γιο μου κι εγώ πελάγωνα!

Θα δείξει, ούτως αλλως εχουμε ηδη αρχίσει προσπάθειες για το δεύτερο, δεν με πτοεί η κούραση μου αρέσουν πολυ τα παιδιά και θέλει και ο αντρας μου μεγάλη οικογένεια και ευτυχώς με βοηθάει πολύ και με το μωρό και με τις δουλειές.

Κορίτσιααααααα....

Να σας πω τι έκανε ο γελαστός να γελάσετε;

Καθώς τον άλλαζα....κατούρισε!!!!:P:p Συντριβάνι μιλάμε.....έβρεξε το μαξιλάρι μου.....και....το πρόσωπό του!!!!:D:D:D:D:D:D Και μετά έβαλε κατι κλάματα....

Είναι μέγας αλητάμπουρας!!! Κλειώ, βοήθεια!!! Στο πάρσιππο κοιμάται, τον βάζω στο κρεββάτι του και ξυπνάει....αγκρρρρρρ!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Συντριβανάκιας ο γελαστός Vasdeli και μάλλον είναι και αγκαλίτσας.

Ααα ξέχασα να σας πως οτι βρήκα μεσω μιας φίλη κομμωτή που θα ερθει σπίτι να με χτενίσει με 30 ευρώ και είναι και πολύ καλος στη δουλειά του, η αλλη ας περιμένει ακόμα τα 100.

Διαφημίσεις

Αχαχαχα!!

Καλε, δεν το ειχες παθει ποτε με τον Παυλο? Το κανουν τα αγορακια, συντριβανακι! Αυτοκατουρηθηκε, αχαχαχα :lol:. Προσεξε μην σου κατουρησει το στομα, πολλες το εχουν παθει, αχαχαχα!!

Ξυπναει στο κρεβατι επειδη θελει την ζεστασια της μαμας του. Καθολου παραλογο. Και σου λεω απο πρωτο χερι πως το μωρο που ειναι να βγει αγκαλιτσας, θα βγει! Δεν ειναι κατι που το προκαλεις εσυ, αν ειναι να βγει ετσι, θα βγει. Και οταν περνουν φαση αγκαλιτιδας, απλα κρεμας το μωρο πανω σου, το φορτωνεσαι και ρυθμιζεις αντιστοιχα την ζωη σου. Οταν ειναι να ξεπερασει την φαση, μονο του θα το κανει και θα το καταλαβεις.

Θυμασαι η δικια μου που ουτε τουαλετα με αφηνε? Σιγα-σιγα αρχισε να καθεται γυμναστηριο, κουνια, ρηλαξ, καροτσι, ολο και περισσοτερη ωρα. Τωρα ειναι στο κρεβατι της και κοιμαται, το πιστευεις? Εγω αντλω και γραφω.

GEXxp3.png

Γιωτα τελεια!!

Αντε γιατι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι παει να πει κριση.

Και επειδη τολμας να βαφτισεις, σκεφτονται οτι το φυσας το παραδακι και ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα...

Ασε τα ξερω. Εγω τολμησα να γεννησω σε μονοκλινο, πηρα δανειο και μου ζητουσαν παραπανω χρηματα επειδη προφανως αυτο σημαινει. Μονοκλινο=πλουτος :mad:, βαφτισια=λεφτα, ιδιωτικη εκπαιδευση=περιουσια μεγαλη.

GEXxp3.png

δηλαδη κλελια οταν την ταιζεις το βραδυ,δεν τη σηκωνεις να ρευτει??

εγω προσπαθω να τον κανω να ρευτει κ το βραδυ κ σχεδον ξυπναει ο καημενος..

καλημερα ειπα?? δεν ειπα!

εμενα ποτε θα κοιμηθει συνεχομενα το βραδυ...??? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ο Παύλος με είχε κατουρίσει στο στόμα!!! :) Ποτέ δεν είχε αυτοκατουρηθεί! :)

Στο μάρσιππο τον έχω...πάω να τον αφήσω τον κλανιάρη....πατάει κάτι αεράκια μιλάμε....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ναι!Εμένα ήταν 14 μηνών ο γιος μου όταν γεννήθηκε η μπουμπού(θα περάσω κι εγώ από το καφέ σας Ιουνίου-Ιουλίου αν κερνάτε καφεδάκι;)).

να περασεισ οποτε θελεισ!!!!!!!μα 16 μηνεσ δεν εχουν τα νινακια σου?λαθοσ εκανα?ή το τικερακι ειναι λαθοσ?

οσο και να εχουν παντωσ,να σου ζησουν!!να τα χαιρεσαι!!!

Γιωτα τελεια!!

Αντε γιατι μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι παει να πει κριση.

Και επειδη τολμας να βαφτισεις, σκεφτονται οτι το φυσας το παραδακι και ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα...

Ασε τα ξερω. Εγω τολμησα να γεννησω σε μονοκλινο, πηρα δανειο και μου ζητουσαν παραπανω χρηματα επειδη προφανως αυτο σημαινει. Μονοκλινο=πλουτος :mad:, βαφτισια=λεφτα, ιδιωτικη εκπαιδευση=περιουσια μεγαλη.

κολλημενα μυαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

η γλυκεια τσιπ που χαθηκε σημερισ????μαρη τσιπ!!!!!!!!!!!σημερα που καταφερα να μπω εγω ,χαθηκεσ εσυ?????

ο δε γελαστοσ ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...