Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω μαζευτηκαμε σχεδον ολες σημερα! διαβασα πολλαααα

φιλακια σε ολα τα μωρακιααα

αγγελικουλα καλως ηρθες

γιωτιτσα πες μας τι θεμα θα εχεις στη βαφτιση?

vasdeli ελπιζω να περασει γρηγορα τους κολικους...ο ολυμπος κ ο κισαβος θα τον ανακουφισουν;)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι μπορει να σημαινει διαρροια? εχει απο χθες στις 20.00 κ 4 φορες εχει κανει μεχρι τωρα. δεν ποναει,δεν γκρινιαζει,παιζει κ γελα. να παρω γιατρο??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε λοιπόν! Ωραία ήταν, το μωράκι κοιμόταν ικανοποιητικά αλλά ο καιρός τις μισές μέρες βροχερός… Αλλάξαμε και διάλεκτο, από «άγου ότο κιο το κιό» που λέγαμε τον 2ο μήνα, τώρα λέμε «άγου, ααααααααα οοοοοοοο» και τέτοια παρατεταμένα και ξεκαρδιζόμαστε… Της αρέσει να φωνάζει και ενθουσιάζεται! Πιάνουμε πολλά πράγματα με τα χεράκια μας και τα κοιτάζουμε καλά καλά και μετά στο στόμα… Γνωρίσαμε και ένα ξαδερφάκι μας 28 ημέρες μικρότερο και δεν είδαμε καμία ομοιότητα, είναι παχουλό και τρώει ανά 3 ώρες και μετά κοιμάται και φτου κι απʼ την αρχή… προσέχανε πολύ να κρατάνε το κεφάλι και ένιωθα περίεργα όταν την πήρα αγκαλιά αφού εγώ δεν έχω μάθει να κρατάω το κεφάλι της μπουμπούς μου… το κρατούσε από μόνη της εκ γενετής.

Οι παππούδες ξετρελάθηκαν με τη μπουμπού, η μητέρα μου δεν την άφηνε από τα χέρια της και η μικρούλα μου έριχνε τρελούς ύπνους σε αντίθεση με την Αθήνα (το κλίμα θα φταίει). Η μπουμπούκα είναι μια πονηρή αλεπού πολυλογού, που τους «κόλλησε» όλους!

Είχαν γέλιο οι δικοί μου γιατί μάλωναν ποιος θα την κρατάει!!! Άπλωναν τα χέρια να την πάρουν αγκαλιά σαν ζητιάνοι ο ένας απʼ τον άλλο κι εγώ έβγαζα φωτο… πλάκα είχε. Ο μπαμπάς μου που είναι βαρύς τύπος και δεν πολύ-ασχολείται με μωρά, την εγγονή δεν την άφηνε….

Κατά τʼ άλλα συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό και όλα καλά αλλά και ζόρικα!

Α δεν σας είπα… Γυρίσαμε σπίτι και μας είχαν κλέψει το χαλάκι της εξώπορτας οι γύφτουλες, τουλάχιστον ξέσπασαν εκεί……….

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν!

Και ξεκινάω τον σχολιασμό από τα παλιά:

Κλειώ τελικά περίοδος ήταν, πάει κι αυτό. Τελευταία περίοδος 21/1/10 και ξανά 12/1/11 χαχαχα… Κάπου είδα ότι η ζουζού σου ιδρώνει στον ύπνο και ρωτούσες… όντως η δικιά μου τις περισσότερες φορές κοιμάται με κοντομάνικο εσώρουχο, αλλά πραγματικά έχουμε πολύ ζέστη σε σημείο που και να μην στρώσουμε το σπίτι πάλι ζεστό θα είναι. Πέρυσι (το 2009 δηλαδή) που κάναμε ανακαίνιση και δεν το στρώσαμε δεν μας πείραξε καθόλου! Τον υπνόσακο δεν τον έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ, τον πήρα στο χωριό αλλά ούτε κι εκεί χρειάστηκε γιατί φρόντιζαν οι δικοί μου να διατηρούν μια καλή θερμοκρασία μέρα-νύχτα, απλά στον ύπνο φορούσαμε φορμάκι αντί για εσώρουχο. Στο σπίτι δεν έχουμε συνέχεια ανοιχτή θέρμανση μιας και είναι η κεντρική της πολυκατοικίας, αλλά είμαστε θερμοί άνθρωποι φαίνεται…. :P

Χαχα κι εγώ κάνω Co-sleeping και co-bedding και κοιμόμαστε μαζί όπου λάχει, αρκεί να κοιμηθούμε………. αυτό είναι το θέμα μας εμάς….. Μεγειά το καρότσι και καλές βολτούλες! Αυτό με το σαγόνι το κάνει και σε μένα και έχω πιπιλιές για παράσημο. Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στο σαγόνι, ρουφάει μάγουλο, τα χείλι μου, το χέρι μου, την μπλούζα μου και ότι άλλο βρει στο πέρασμα της…

Κλειώ τι διαβάζω; γρήγορα βρες τα κέφια σου, είσαι η ψυχή της παρέας, εσύ μας μαζεύεις όλες, μας εμψυχώνεις, μας συμβουλεύεις μας υποστηρίζεις. Παρακαλώ πολύ τα κέφια της Κλειούλας να επιστρέψουν στη βάση τους, γρήγοραααααααααα. Μη μασάς καλέ!

Μαμουνάκι για τη γεύση του γάλακτος που ρωτούσες δεν είδα διαφορά, αλλά έτρωγε συνέχεια οπότε ίσως η παραγωγή να ήταν μικρότερη λίγο πριν αδιαθετήσω ή απλά να ήταν άλμα, κατά τη διάρκεια της περιόδου όλα καλά. Την πιπίλα δεν την βάλαμε καθʼ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, σήμερα όμως τη χρησιμοποιήσαμε και την κρατούσε με το χέρι της……. Υπομονή με το αλματάκι, εμείς μάλλον το περνάμε μόνιμα, όλο καινούρια μου βγάζει……….

μαμουνάκι πόσο δίκιο έχεις με τις μ@λ@κίες που ακούμε………. γκρρρρρρρ

Α πάρε το γιατρούλη για να είσαι κι εσύ ήσυχη!

ploegisi και η δική μου είναι υπερκινητική και σε συνδυασμό με τις αναγωγές δεν παίρνει πολύ βάρος, αλλά δεν πέφτει από την καμπύλη της, ανέβηκε 1 γραμμή και μετά έμεινε σταθερή, τρέχει όλη μέρα, χέρια, πόδια, μέση, κεφάλι αφού το στήριζε από νεογέννητο και πριν ακόμα σαραντίσει το έκανε ότι ήθελε, χόρευε κανονικά…

Πως περάσατε με τη Δέσποινα, λέγε ζουμερές λεπτομέρειες, καμιά φώτο βγάλατε; Περαστικά στη μπουμπούκα σου!

Κι εμένα στηρίζεται και χοροπηδάει σα μεγάλο παιδί και σηκώνει τη μεσούλα της και γυρίζει από πολύ νωρίς στο πλάι, αλλά το μπρούμυτο δεν το γουστάρει… τη βάζω λίγο για να ξεκουράζεται αλλά τζίφος, την παίρνει το παράπονο και σέρνεται για να γυρίσει…. Οι μικρούλες μας μοιάζουν αρκετά τελικά, μάλλον είναι τσιλιβήθρες γιʼ αυτό τα κάνουν όλα πιο νωρίς!

vasdelaki μια χαρά μεγαλώνει ο ζουζούνος σου! Κάπου διάβασα που έγραψες ότι τα νύχια τα κόβουμε μετά το σαραντισμό, μου το έλεγε και η μάνα μου, εγώ όμως της τα έκοψα από τις πρώτες μέρες γιατί είχε πάθος με το πρόσωπο της και ξυνότανε συνέχεια και δεν δεχόταν πάντα τα γάντια της, οπότε προτίμησα να κόψουμε τα νυχάκια παρά να τραυματίζεται.

Και super κορμάρα η τριτο-μανούλα! Κι εγώ έχασα γρήγορα-γρήγορα τα κιλάκια (δεν είχα και πολλά άλλωστε… ας μη θυμόμαστε το λόγο) και πήγα στα μείον 3-4 αλλά στα ρούχα μου δεν μπήκα αμέσως, μάλλον ήταν διαφορετικό το σώμα μου…… Αν και πήρα μερικά αργότερα, πάλι μείον είμαι! Όλα καλά με τον ομφαλούκο!

Χαχα εμείς σε κάθε επίσκεψη αφήνουμε και 1-2 λερωμένες πάνες μετά το πασπάτεμα! :P

Καλό σαραντισμό και με το καλό το όνομα! Γ@μω το κι εμένα πνίγεται καμιά φορά στον θηλασμό….

Φύγετε παλιο-κολικοί από τον γελαστούλη.

Fwteini γέλασα πολύ με τον παπα-καραγκιοζάκο…… μου θύμισες τα δικά μου όταν δίνοντας τα στοιχεία μας στον παπά, είπαμε την ίδια διεύθυνση με τον άντρα μου αφού μέναμε χρόνια μαζί…. ο παπάς σοκαρίστηκε και ήθελε σώνει και καλά να μας παντρέψει μέσα στον επόμενο μήνα αφού είχαμε προγαμιαίες σχέσεις (σα δε ντρεπόμαστε) μόνο πόρνη δεν με αποκάλεσε ο γύφτουλας……………… ά και για να μας παντρέψει ήθελε μέχρι να γίνει ο γάμος να κοιμάται ο άντρας μου στον καναπέ…….. ακόμα το σχολιάζουμε με μια φίλη μου και ξεκαρδιζόμαστε, είναι μερικοί αλλού γιʼ αλλού……. αχαχαχα και σιγά μην δεχόμασταν να μας παντρέψει αυτός ο παπάς, φαντάσου ευχή που θα μας έδινε………

Η ώρα η καλή κοπέλα μου!

Φωτεινούλα τέλειος ο ύπνος της μπεμπούλας σου, θέλω κι εγώ βρε κορίτσια…….

Μούδιασμα στα χέρια είχα στο τέλος της εγκυμοσύνης και είχα φουλ ουρικό, κάνε μια εξετασούλα για καλό.

Βρε Δέσποινα διάβαζα τα δικά σου…… τι τραγελαφική μέρα ήταν εκείνη, δεν υπάρχει λέμε……

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τις αλλεργίες……. αλλά καταλαβαίνω πόσο ζόρι είναι για το παιδάκι να μην τρώει αυτά που θέλει…. Έχει και η μαμά μου αλλεργία αλλά σε βαριά μορφή, αλλεργικό βρογχικό άσθμα, γμτ…. άλλο αυτό.

Όσο για το αίμα στα κακάκια εγώ δεν ξαναείδα και συνεχίζω σοκολατίτσες…

Περαστικά στο Μελινάκι.

Για τις σταγόνες που λες δεν έχω ιδέα. Με διαφώτισε η Γιωτίτσα που έχουμε τον ίδιο γιατρό, αλλά τα μωράκια μας δεν έχουν την ίδια ανάπτυξη. Ο γιατρός όμως δεν έχει πρόβλημα με τα κιλάκια της.

Ελένη δόντια η μικρούλα; Αχ εγώ το υποψιάζομαι αυτό πριν ακόμα κλείσε τον 2ο γιατί χώνει την μπουνιά της και χτυπιέται…. άσε που έμαθα ότι ο άντρας μου έβγαλε δόντι από τον 4ο μήνα………….

Θα σου πω ότι κι εγώ αντλούσα γαλατάκι για συμπλήρωμα καμιά φορά και είχα κάνει αποθήκη και το χρησιμοποιούσα που και που, αν και η μικρή μου δεν το θέλει στο μπουκάλι, τέσπα, αλλά το άφησα για 1,5 μήνα και όταν το ξεπάγωσα δεν μου άρεσε και πολύ η όψη του (το χρώμα του) και το πέταξα…. και το ψυγείο είναι καινούριο και η κατάψυξη ανοίγει αυστηρά όταν υπάρχει λόγος και δεν το αποθηκεύω μπροστά μπροστά…. τι να πω…. δεν το διακινδύνεψα πάντως να της το δώσω ούτε και να το δοκιμάσω να δω τη γεύση του, κάπου το είχα διαβάσει κι αυτό.

Γιωτίτσα super η γόβα και το φόρεμα, πολύ θέλω να σας δω κι από κοντά, μακάρι να τα καταφέρουμε και να έρθουμε στη βάφτιση! Super και η κοριτσάρα μας!!!!!!!!! Έτοιμη για τη βουτιά λοιπόν!!!!!!

Μαράκι χρόνια πολλά στο γιόκα σου! Εγώ δεν είμαι κατάλληλη να σου πω για τον ύπνο, γιατί η δική μου είναι δύστροπη σʼ αυτό…., έμοιασε στη μανούλα :P

Υπομονή με τη δουλειά…

Μαμαλευτεράκι πως τα προλαβαίνεις όλα και πας και στη δουλειά; Μπράβο κοριτσάρα!

Stone σε πρήζουν κι εσένα με τη δουλειά; Αχ τι να πω; Μας εκμεταλλεύονται φουλ…

Τσιπουράκι μου πως είσαι; Καλή αρχή με τη γυμναστικούλα!

Καλές στρατούλες και στον μικρούλη σας! Πότε θα γίνεις νονά του; ή μήπως έχασα κανένα επεισόδιο με το Στεφανάκο ή απλά οφείλεται στο Άλτσι; Για πες…

Ειρήνη να χαίρεσαι τον άντρα σου! Τα έδωσες όλα πάλι σʼ αυτό το τραπέζωμα βρε παιδί. 25 πιάτα; δεν παίζεσαι! Και στο καπάκι κι άλλο τραπέζωμα; Και 2 μωρά; Άξια!!!

Βάσω η δικιά σου κι αν είναι Σκλεναρίκοβα!!! φτου φτου!

Fire κι εμένα δεν τον δέχεται το ορό, της βάζω μόνο όταν έχει καμιά μυξούλα βαθιά στην μυτούλα από το γαλατάκι (άτιμες αναγωγές) και ρουθουνίζει. Ο παιδίατρος δεν μου έχει πει κάτι.

Κι εμένα κάνει σαν να τρομάζει και να μην έχει ισορροπία και σαν να προσπαθεί να σηκωθεί. Αν μπορούσε είμαι σίγουρη ότι θα περπατούσε και θα μιλούσε, γιʼ αυτό μην ακούς όλα όσα σου λένε οι «ειδικοί»… μόνο κακό κάνουν, να έχεις εμπιστοσύνη στον παιδίατρο σου! Τέλεια όσα σου γράφει η Κλειώ και η φώτο θεϊκή!!!

Μπράβο στο μωράκι της Ellain μας!!!

Evita να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

kikileuteris να σου ζήσει κι εσένα η μπεμπούλα σου!

Επιτέλους σας διάβασα!!!

Τώρα θα έχετε να διαβάζετε κι εσείς!!!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Stone δεν ξέρω να σου πω με τα εμβόλια καθώς έρχεται παιδίατρος ιδιώτης σπίτι και της τα κάνει. Τελικά γυρίζεις στην δουλειά μανάρι μου? Καλό κουράγιο... Μωρά βασανιάρικα, καλά είναι μωρέ...

Mamounaki ιδέα δεν έχω για την διάρροια. Μήπως κρύωσε? Πάρε τον γιατρό και πες το αφού το είδες παραπάνω από μία φορά. Έτσι, ενημερωτικά.

Κορίτσια η δικιά μου κοιμάται από τις 11-12 το βράδυ μέχρι τις 11-12 το μεσημέρι. Επειδή κοιμάται δίπλα μου στο ίδιο κρεβάτι δεν μπορώ να σας πω ακριβώς πότε ξυπνάει καθώς δεν με ξυπνάει ουσιαστικά, οπότε δεν βλέπω την ώρα. Συνήθως πεινάει κατά τις 6 αν δεν απατώμαι, αλλά και πάλι δεν τρώει πολύ. Ή υπάρχει περίπτωση να ζητήσει βυζί για πιπίλα (δεν είμαι αξιόπιστο δείγμα για να ρωτάτε). Κατά την διάρκεια της ημέρας δεν έχει σταθερούς ύπνους. Αν κοιμηθεί συνήθως 30-45' για 2-3 φορές κατά την διάρκεια της ημέρας. Αλλά δεν είναι στανταρ. Ή κάτι φορές χτυπάει 2ωρα. Σας είπα δεν είμαι αξιόπιστο δείγμα.

Φωτεινή εννοείται πως τα μωρά στο καρότσι τα δένουμε, δεν έγραψε καμία ότι δεν τα δένουμε. Ή έγραψε και δεν το είδα, δεν ξέρω δεν απαντώ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Απαπαπα Αγγελική!! Από το μεσημέρι διαβάζεις και γράφεις κορίτσι μου??

Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα, πάντα τέτοια!!

Η δικιά σου στηρίζει κεφαλούμπα από πάντα!! Τι καλά... Η Ελισάβετ από 2+ μηνών.

Μην ξαναπετάξεις μητρικό γάλα καλέεεεεε!!! Διάβασα στο βιβλίο της Πατσούρου ότι μπορεί να μας φαίνεται νερουλό ή χαλασμένο ή κάποιες φορές να μυρίζει περίεργα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χαλάσει. Έχει να κάνει με τις ιδιότητες του γάλακτος, δεν ήταν χαλασμένο, μην το ξανακάνεις αμαρτία το άρμεγμα... Το γάλα στην κατάψυξη που είναι σε χωριστή πόρτα αντέχει μέχρι 6 μήνες

Ποιοι γύφτοι καλέ σας κλέβουν?? Να τους καεί το βίντεο τζαναμπέτηδες!!

Και η δικιά μου πάντως πνίγεται 8 στις 10 φορές όταν τρώει. Βέβαια ο θηλασμός ουσιαστικά διαρκεί 5', μετά κάνει πιπίλα. Οπότε σε 5' υπολογίζω ότι πίνει 150 μλ (με πρόχειρους υπολογισμούς) και το φαγανόπαιδό μου λογικό να πνίγεται...

Είσαι και αμαρτωλή με προγαμιαίες σχέσεις (ναι, ενώ ο παπάς παρθένος παντρέυτηκε, μας επεισε).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Είσαι και αμαρτωλή με προγαμιαίες σχέσεις (ναι, ενώ ο παπάς παρθένος παντρέυτηκε, μας επεισε).

Φοβερή ατάκα λέμε....:-P:razz::-P

Γελάω δυνατά και φοβάμαι μήπως ξυπνήσει ο γελαστός!!!:P:p:p

Κοιμήθηκε στο μάρσιππο...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdelaki μια χαρά μεγαλώνει ο ζουζούνος σου! Κάπου διάβασα που έγραψες ότι τα νύχια τα κόβουμε μετά το σαραντισμό, μου το έλεγε και η μάνα μου, εγώ όμως της τα έκοψα από τις πρώτες μέρες γιατί είχε πάθος με το πρόσωπο της και ξυνότανε συνέχεια και δεν δεχόταν πάντα τα γάντια της, οπότε προτίμησα να κόψουμε τα νυχάκια παρά να τραυματίζεται.

Και super κορμάρα η τριτο-μανούλα! Κι εγώ έχασα γρήγορα-γρήγορα τα κιλάκια (δεν είχα και πολλά άλλωστε… ας μη θυμόμαστε το λόγο) και πήγα στα μείον 3-4 αλλά στα ρούχα μου δεν μπήκα αμέσως, μάλλον ήταν διαφορετικό το σώμα μου…… Αν και πήρα μερικά αργότερα, πάλι μείον είμαι! Όλα καλά με τον ομφαλούκο!

Χαχα εμείς σε κάθε επίσκεψη αφήνουμε και 1-2 λερωμένες πάνες μετά το πασπάτεμα! :P

Καλό σαραντισμό και με το καλό το όνομα! Γ@μω το κι εμένα πνίγεται καμιά φορά στον θηλασμό….

Φύγετε παλιο-κολικοί από τον γελαστούλη.

Επιτέλους! Καλωστους!!!!

Τελικά κι εγώ δεν άντεξα και του τα έκοψα στις 18 μέρες!!!:oops::oops:

Είχε χαρακωθεί το παιδί!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κι από μένα!!!!!

πόσα γραψατε!!!! μου θυμίσατε τίς παλιές εποχές!!!!!! :)

σας διαβασα και εχω να πω ότι η αγγελική μας κάλυψε όλες μα όλες!!!!

αγγελική μας έλλειψες βρε!

παιδάκια πάω να απλώσω και μετά μπάνιο!

σας φιλώ να εχετε μια όμορφη νύχτα

κλελια τα κέφια πίσω παρακαλώ μέχρι αύριο το πρωί να εισαι περδίκι!!!!!

Επιτελους κοιμηθηκε αφησε το πςςςς το καινουργιο της παιχνιδακι με τα χειλια της ....

:( εμενα αρχισε να μ΄ενοχλει λιγο ο λαιμος μου λετε να με παει προς κρυωμα??:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γ

Fwteini γέλασα πολύ με τον παπα-καραγκιοζάκο…… μου θύμισες τα δικά μου όταν δίνοντας τα στοιχεία μας στον παπά, είπαμε την ίδια διεύθυνση με τον άντρα μου αφού μέναμε χρόνια μαζί…. ο παπάς σοκαρίστηκε και ήθελε σώνει και καλά να μας παντρέψει μέσα στον επόμενο μήνα αφού είχαμε προγαμιαίες σχέσεις (σα δε ντρεπόμαστε) μόνο πόρνη δεν με αποκάλεσε ο γύφτουλας……………… ά και για να μας παντρέψει ήθελε μέχρι να γίνει ο γάμος να κοιμάται ο άντρας μου στον καναπέ…….. ακόμα το σχολιάζουμε με μια φίλη μου και ξεκαρδιζόμαστε, είναι μερικοί αλλού γιʼ αλλού……. αχαχαχα και σιγά μην δεχόμασταν να μας παντρέψει αυτός ο παπάς, φαντάσου ευχή που θα μας έδινε………

Η ώρα η καλή κοπέλα μου!

ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ :shock::shock::shock::shock::shock:

και μην μπεις στο κόπο ν ρωτήσεις αν κ τι έκανα με τον σύζυγο………. :rolleyes::rolleyes:

Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο Παπάς ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ αυτά είναι τα σωστά K DENEINAI PAPAGKARAGKIOZAKOS :shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλημέρα ζουζου καλός ήρθες συγγνώμη που σε πήρα από τα μούτρα αααααααααλλα φρίττω όταν κοροϊδεύουν την εκκλησία

ποπό με φούντωσες πρωί πρωί για δυο πράγματα φουντώνω

ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ Ν ΞΕΡΟΥΝ

ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :oops::oops::oops::oops:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρααα! εγώ στη δουλειά πω πόσο λυπάμαι τα μαναράκια τα σηκώνω από τις 6:30 για να τα ετοιμάσω και να φύγουμε

:cry:

εντωμεταξύ έχω ένα θέμα με το μεγάλο μου γιο έχει γίνει πολύ κλάψας με κλάμα ξυπνάμε με κλάμα κοιμόμαστε και όταν θέλουμε κάτι πάλι με κλάμα τις περισσότερες φορές αφού πλέον τον λέω μάρθα βούρτση δεν το αντέχω τόσο κλάμα. τον έχω πάρει με το καλό να δω τι θέλει τον έχω πάρει και με τις φωνές να πάει στο δωμάτιο του όταν και όταν ηρεμήσει να βγει έξω αλλά τζίφος. θεωρώ ότι περνάει τη φάση του και λόγω του μωρού αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι τα παιδάκια στην ηλικία των 3-4 περνάνε μια προεφηβία την έβαψα

ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ :shock::shock::shock::shock::shock:

και μην μπεις στο κόπο ν ρωτήσεις αν κ τι έκανα με τον σύζυγο………. :rolleyes::rolleyes:

Αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο Παπάς ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ αυτά είναι τα σωστά K DENEINAI PAPAGKARAGKIOZAKOS :shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλημέρα ζουζου καλός ήρθες συγγνώμη που σε πήρα από τα μούτρα αααααααααλλα φρίττω όταν κοροϊδεύουν την εκκλησία

ποπό με φούντωσες πρωί πρωί για δυο πράγματα φουντώνω

ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ Ν ΞΕΡΟΥΝ

ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :oops::oops::oops::oops:

καλημερα αλλα τωρα φορτωσα εγω! οι προγαμιαιες σχεσεις τον μαραναν τον τραγοπαππα...

ολοι οι παπαδες δηλαδη που εχουν ασκησει βια (τόσο ψυχολογικη, οσο και σωματικη..καταλαβαινετε τι εννοω γιατι φρικαρω μονο που το σκεφτομαι) σε 10χρονα παιδακια τι ειναι; αγιοι;και συνεχεια ακουμε για αυτα...

για το οτι εχει γινει επιχειρηση και ζητανε λεφτα για τα μυστηρια δεν μιλαμε;

για το οτι κορυφαια στελεχη της εκκλησιας (βλεπε ανθιμο) ειναι ρατσιστες και φασιστες του κερατα δεν μιλαμε;

για το οτι μετα τον σεισμο της αθηνας εδωσαν τα λιγοτερα χρηματα απο ολους τους οργανισμους για τους σεισμοπληκτους δεν μιλαμε;(κριμα δεν εχουν λεφτα, να τους δωσουμε μερικα ακομα γιατι λιγες γιαγιαδες εκμεταλλευονται και τις μαδανε)

μην ξεχναμε οτι αλλο πραγμα η θρησκεια και αλλο η εκκλησια..

ελεος πια με τους παππαδες..

καλημέρααα! εγώ στη δουλειά πω πόσο λυπάμαι τα μαναράκια τα σηκώνω από τις 6:30 για να τα ετοιμάσω και να φύγουμε

:cry:

εντωμεταξύ έχω ένα θέμα με το μεγάλο μου γιο έχει γίνει πολύ κλάψας με κλάμα ξυπνάμε με κλάμα κοιμόμαστε και όταν θέλουμε κάτι πάλι με κλάμα τις περισσότερες φορές αφού πλέον τον λέω μάρθα βούρτση δεν το αντέχω τόσο κλάμα. τον έχω πάρει με το καλό να δω τι θέλει τον έχω πάρει και με τις φωνές να πάει στο δωμάτιο του όταν και όταν ηρεμήσει να βγει έξω αλλά τζίφος. θεωρώ ότι περνάει τη φάση του και λόγω του μωρού αλλά μια φίλη μου μου είπε ότι τα παιδάκια στην ηλικία των 3-4 περνάνε μια προεφηβία την έβαψα

καλημερα μαρακι...

μην μας λες τετοια γιατι και εμενα με εχει μουρλανει η μικρη και ολοι μου λενε οτι ειναι η φαση των 2 ετων και περιμενω εναγωνιως τα 3!:mrgreen:

αγγελικουλα καλωσηρθες! μπραβο για το ποστ ρε κοπελα μου! ποτε δεν εχω βρει το κουραγιο να διαβασω τοσες σελιδες μαζεμενες (ουτε και το χρονο βεβαια)!εισαι θεα!

σαλονικια φιλεναδα σε ακουω ανεβασμενη! ετσι σε θελω! καλα τι αηδιες σου ειπανε ρε για το παιδι; :shock::shock::shock: ελεος!

κλελια τι εχεις παιδι μου; γιατι; εχασα επεισοδια παλι! για ανεβα παρακαλω γιατι θα σε χαστουκισω!

και ρε κοριτσια διαφωτιστε με για κατι γιατι μαλλον το διαστημα που δεν εμπαινα λογω μετακομισης το εχασα..τι εχει το μικρο της ellain;και γιατι χαθηκε;

kikileuteris καλωσηρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!Τι κάνετε?

Σας ευχαριστώ!Να χαίρεστε κι εσείς τα δικά σας τα παιδάκια!

Πως τα πάτε με τα νινιά?Ποιες από εσάς είναι πρωτομαμάδες?

Εγώ επειδή έχω και το μεγάλο(μεγάλος, 1 1/2 χρονών τέλοσπάντων:tongue:) μου φαίνονται όλα πιο εύκολα.Όταν όμως γέννησα το γιο μου όλα ήταν βουνό!

Γι αυτό να πω καλό κουράγιο στις πρωτομάνες!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

εσας ρε κορίτσια πόσο κοιμούνται τα μωράκια σας;

εμένα εκεί που κοιμόταν πολλές ώρες το πρωι πλέον δεν κοιμάται καθόλου και κοιμάται το μεσημέρι όπως και το απόγευμα δεν ξανακοιμάται ενδιάμεσα και στις 9:30 κοιμάται για όλο το βράδυ σερί. αυτό βέβαια με βολεύει ειδικά το βράδυ που δεν ξυπνάει αλλά μου κάνει εντύπωση από τόσο νωρίς να έχει κόψει τους ενδιάμεσους ύπνάκους.

μαρακι αν ρωτασ εμενα,ειμαστε κακο παραδειγμα!!!!!καθολου ομωσ!!!!ισωσ φτεει και η γοπ που μασ ταλαιπωρει!!!!παντωσ η μικρουλα ειναι μαλωμενη με τον υπνο τησ!!!!!

και εχω να πω ενα<φτου φτου και ξανα φτου σκορδα >στο αγγελικακι (καλα θυμαμαι το ονομα?)τησ φωτεινησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!!

επισησ εχω μια παραγγελια για την κυρια τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιπ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκ μερουσ των μαμαδων του ιουνιου-ιουλιου σε προσκαλουμε για μια βολτιτσα,να ελθεισ να πιεισ ενα γρηγορο εσπρεσσακι απο το αλλο καφε!!!!και επι ευκαιρεια να ριξεισ μια σκορδοβροχη!!!!μπορεισ???????????????????????????(απλα γινεται χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε μερα αρρωστενουν και αλλοι.πολλεσ αρρωστειεσ κ νοσοκομεια)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...