Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες....

Μολις ξυπνησαμε και τωρα παιζει με τον παππου της ... καλα την εχει καταβρει ο παππους καθεται και της λεει : Θα σε παιρνω βολτα με το καροτσι και θα μου λενε οι φιλοι μου , εισαι ο Παπουςτης?? κι εγω θα καμαρωνω και θα λαω ναι αυτος ειμαι ....

τι να τον κανω παραμιλαει οταν ειναι μαζι της :D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι φτου φτου σκορδα στον ολυμπο κ κισσαβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fire μου με καλυψαν οι φιλεναδεσ μασ!!!δεν σχολιαζω περαιτερω καθωσ θα πω βαρια πραγματα!!!εξοργηστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οσο για τα δυσκολα,κουραγιο!!!κι εγω πεφτω πολλεσ φορεσ,νιωθω οτι δεν ειμαι αξια μανα κτλ αλλα ευτυχωσ συνερχομαι!!!

κλελια μου γιατι τσακωθηκεσ με την καισαρικουλα???σου ελεγαν δηλαδη να μην την κανεισ???καλα αν ειναι ιατρικοσ λογοσ κ εχει να κανει με την υγεια σου(ζαχαρο κτλ)τι να κανεισ??!!!!!τεσπα...

το αγγελικακι μασ διακοπαρει???πολυ χαιρομαι γι αυτην!!φανταζομαι χαρα η μανουλα τησ!!!

γιωτιτσα μου ολα ετοιμα????????????????????????το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου μπουσουλαει ο στεφανακοσ???!!!!!!αχ τωρα αρχιζουν τα ωραια!!!!!καλεσ βολτεσ!!!!

φωτεινη χαζοπαππουσ ο πατερουλησ ε??κι εμενα ετσι ειναι!!!

σημερα πηγα την μπουρμπουληθρα στο ικα (πλεον τα παιδια που εχουν ικα ,μονο εκει τα κανουν..) και μασ εβαλαν 2 εμβολια!!!!!!!!!!!!!αφου η προηγουμενη δοση ηταν σε μια συρριγγα ,τωρα τα διαχωρησαν καιετσι μασ τρυπησαν και τα δυο ζουμερα μπουτακια!!!!!

επισησ να σασ πω οτι τελοσ τα τραπεζια!!!!!!:tongue::tongue::tongue:το σαββατο ηλθαν και οι φιλοι μασ -15 ατομα κι ετσι ξεμπερδεψα απο το θεμα τραπεζωματα!!!το καλο βεβαια ειναι οτι μετα εχουμε να τρωμε μερεσ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι να πρωτοσχολιασω με τοσα που γράψατε, καταρχήν εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο που μας βρήκε σουπερ, είμαστε 6.900 και 63 εκατοστα, κάναμε και εμβολιάκι και είπε συνεχίζουμε οπως μεχρι τώρα δηλ. μόνο γαλατάκι απο τη μαμα.

Λοιπόν ρωτησα αυτο που λετε με το σίδηρο και μου είπε οτι κάποιοι παιδίατροι το συστήνουν αλλα αυτος θεωρεί οτι ενα παιδάκι που αναπτύσσεται τόσο καλά δεν χρειαζεται να του δώσεις και σίδηρο, είναι υπερβολή.

Fire νομίζω οτι αυτο που κάνει το παιδάκι σου είναι απολύτως φυσιολογικό αλλα και πάλι θεωρώ οτι ο μόνος που πρέπει να ακους ειναι ο παιδιατρός σου ειδικα σε τέτοια θέματα, οι αλλοι μπορεί πολυ ευκολα να σε αποπροσανατολίσουν.

Vasdeli μου άρχισε κολικούς μάλλον το μαναράκι μου, υπομονή ξέρω οτι είναι δύσκολο με τρία παιδιά.

Ελένημου εγω που δουλεύω στο Παίδων έβλεπα τις πιο απίστευτες ασθένειες σε γυφτάκια και Αλβανάκια επειδη ήταν ανεμβολίαστα μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ρατσίστρια, απλώς πιστεύω οτι τα εμβόλια βοηθούν πολύ.

kikileuteris Καλώς ήρθες, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.

Και κατι αλλο ηθελα να σχολιάσω αλλα δεν θυμάμαι, ααα και κάτι που διαβασα κάπου για τα χέρια στα στόμα, εμας ο παιδίατρος μα είπε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό και να μην προσπαθούμε να της τα βγάλουμε.

Ploegisi καλα κι εσυ παιδι μου πρεπει να μάθεις να της κανεις ολα τα ζώα, εδω φοβήθηκε την αγελάδα φαντάσου να της κάνεις και το λιοντάρι.

Clelia ωραια η καροτσάδα και τα καφεδάκια εξω, ξεσκάς και εσυ και η μικρή. Ευτυχως μας ειπες νεα για την Ellain γιατι δεν μας εχει συνηθίσει σε τοσο μακρόχρονη απουσία. Μια χαρά και το παπάκι.

Ειρηνη μου ναι είναι ολα ετοιμα για τη βάφτιση. Ακομα δεν το πιστευω οτι εφτασε ο καιρος και την αλλη εβδομάδα θα ειναι βαφτισμένο το καρδουλάκο μου. Εισαι πάντως θηρίο κατάφερες και εκανες δυο τραπέζια, ευτυχως δεν θα ξαναμαγειρεψεις για λίγες μέρες.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!!

Fire καλύτερα τα κέφια κορίτσι μου??

Φωτεινή τελικά όλοι οι παππούδες την ίδια μούρλα έχουν... Μα το φαντάζεσαι και εσύ σε 25-30 χρόνια να κρατάς ένα μωρό που θα το έχει γεννήσει το παιδί σου? Δλδ το μωράκι αυτό το όμορφο που κρατάς? Είναι να τρελλαίνεσαι...

Δεν είμαι καλά σήμερα, δεν έχω καλή διάθεση... Ναι, ναι, τα ίδια πάλι.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τώρα διάβασα και τις από πάνου και θυμήθηκα ότι δεν σχολίασα τα της vasdeli μου.

Vasdeli τα πονάκια θα του περάσουν γρήγορα-γρήγορα με βυζάκι. Είναι αυτές οι πρώτες μερούλες που πονούν τα μωράκια όταν κάνουν κακάκια ή έχουν κλανίτσες. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις την υπερπαραγωγή με θήλαστρο? Έχεις τα τηλ από τους συμβούλους θηλασμού, έχεις και την ηλιάννα, για κάνε καμιά ερωτησούλα.

Ειρήνη εκνευρίζομαι γενικότερα με τις απόλυτες απόψεις και τα κολλημένα μυαλά. Δεν μπορούν να παραθέτουν λίστες με όοοοολα τα δεινά που μπορεί να πάθει κάποια που θα γεννήσει με καισαρική, τους κινδύνους που διατρέχει το παιδί της καθώς και το επόμενο παιδί της κλπ. Όντως στο ίντερνετ υπάρχουν πηγές που μπορείς να διαβάσεις τις ενδεχόμενες επιπλοκές που μπορεί να συμβούν σε μια καισαρική, όπως και τις ενδεχόμενες επιπλοκές που μπορεί να συμβούν σε φυσιολογικό τοκετό ή σε μια εγκυμοσύνη γενικότερα. Δεν σημαίνει όμως ότι όποια γεννήσει με καισαρική θα τα πάθει όλα όσα γράφει η παγκόσμια βιβλιογραφία. Έλεος! Και το καλό: αν η καισαρική είναι επιβεβλημένη για διάφορους λόγους, τότε καλώς γίνεται. Αν όμως η έγκυος επιλέξει καισαρική για δικούς της λόγους, τότε θα πάθει όλα τα δεινά. Ασταδιάλα κολλημένες!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλίτσες μου! Το ταξίδι μας τελείωσε…

Ήταν όμορφα και συγκινησιακά!

Πάω να σας διαβάσω…

Φιλάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αχχχχ κλελια μου μακαρι να ζουμε να τα δουμε κι αυτα τοσο ευτυχισμενα οπως ειναι τωρα οι δικοι τους παπουδες....

ειναι στιγμες που βλεπω τον πατερα μου να κραταει την μικρη και βλεπω τον Γιωργο και "ταξιδευει" και ξερω που παει το μυαλο του.... οτι μακαρι να ηταν εδω ο πατερας του και να την κραταγε αγκαλια, ξερω ποσο πολυ του λειπει ... και τον βλεπω πως οσα "εχασε" - "στερηθηκε " απο τον μπαμπα του τα δινει ολα στην μικρη.Κανει πραγματα που του εκανε εκεινος πχ τις βολτες που πηγαιναν μου τις εχει διηγηθει και εγω χωρις να του το πω του τα εκπληρωνω και βλεπω την χαρα του.Αυτο που δεν καταφερα να του κανω ηταν να παμε τα Χριστουγεννα στο συνταγμα κι αυτο λογω της δουλειας του δεν τα καταφεραμε.

Πουφ στεναχωρηθηκα τωρα :(:(:(

Κλελια ηρεμησε τωρα μην συνχιζεσαι . Τα μυαλα τα κολλημενα αστα μακρυα μας... αυτες θα ειναι οι χαμενες σε ορισμενα πραγματα ...

9zlup2.png

μια χαρα κλελια μου σημερα σ ευχαριστω!:D

τουλαχιστον μου παει μια μια οπως λεει ο αντρας μου

σημερα για 1η φορα εκανα μπανιο χωρις να περιμενω τον καλο μου να ρθει να κρατησει το μωρο

εβαλα τον μικρο στο καροτσι και τον ειχα στην πορτα της τουαλετας να τον τσεκαρω

xtreme sports δηλαδη:rolleyes:

εντωμεταξυ βλεπω οτι του αρεσει το καροτσι απλα δεν ξερω αν ειναι ορθοπεδικα σωστο.. τον εχω στην ημικαθιστη θεση κ ειμαστε 2,5 μηνων σχεδον

Fire, ημικαθιστή θέση είναι και στο ρηλάξ του και στο καρεκλάκι αυτοκινήτου, έτσι δεν είναι? Νομίζω αν δεν τον βόλευε θα τσίναγε.

Όταν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για την χρήση του καροτσιού μου είπε να είναι ελαφρώς γερμένο, αφού ούτως ή άλλως σε όρθια στάση δεν κάθονται τα σκατούλια.

Οπότε, μια χαρά μου φαίνονται έτσι όπως τα γράφεις...

GEXxp3.png

και γω ετσι λεω οτι ειναι οκ.το χω σχεδον ξαπλωτο

ο δικος μου -παιδιατρος- στραβωνει κ με τα ρηλαξ κ με τα σλινγκ

καθενας με τα βιτσια του

χθες του τηλεφ και μου πε οτι ολες αυτες οι κινησεις που κανει το μαναρι μου ειναι φυσιολογικες κ οτι θα γινει υπερδραστηριο κ υπερκινητικο..!!!

περαστικα μας!!!:tongue:

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ ο μικρος αντι ν ανοιξει τα γευματα,οσο παει τα μικραινει

εκει που τον ταιζα ανα 2 ωρες περιπου εχουμε πεσει στη 1 κ 15

τρωει λιγοτερο κ σε πιο τακτα διαστηματα

ο σκορπινος θα με τρελλανει

κορίτσια γεια σας. κοιμούνται και οι δύο και βρήκα ευκαιρία να μπω. σήμερα έβαλα το μικρό στη κούνια με τη πιπίλα και σε 10 λεπτά κοιμόταν μόνος του το μόνο που έκανα ήταν να του βάζω τη πιπίλα που του έπεφτε.

εσας ρε κορίτσια πόσο κοιμούνται τα μωράκια σας;

εμένα εκεί που κοιμόταν πολλές ώρες το πρωι πλέον δεν κοιμάται καθόλου και κοιμάται το μεσημέρι όπως και το απόγευμα δεν ξανακοιμάται ενδιάμεσα και στις 9:30 κοιμάται για όλο το βράδυ σερί. αυτό βέβαια με βολεύει ειδικά το βράδυ που δεν ξυπνάει αλλά μου κάνει εντύπωση από τόσο νωρίς να έχει κόψει τους ενδιάμεσους ύπνάκους.

Εμενα παλι μου εβαλε χερι η γιατρος μας οταν ειχαμε παει για εμβολιο και την ειχα στο καροτσι και απλα την ειχα τυλιγμενη - φασκιωμενη με μια κουβερτουλα που κλεινει με φερμουαρ και φυσικα και το καλυμα του ποδοσακου μας.Μου ειπε να την δενω οπωσδηποτε... Ετσι κι εγω σε οποια θεση και αν την εχω την δενω και οταν παμε βολτα και τωρα που την εχω στο καροτσι που μενω στους γονεις μου {ε δεν λεει να κουβαλαω καθε φορα ολα τα πραγματα , κανουμε κανονικη μετακομιση ετσι } και την βλεπω και το βολευεται καλυτερα γιατι οταν ειναι λυμενη κουνιεται και φτανει στο υπογειο που λεω εγω στο τελος του ποδοσακου.

Και ειδικα τωρα που σηκωνεται μονη της δεν το ρισκαρω.Καλο θα ηταν για σιγουρια να τα δενετε τα μικρα.

Εγω μαρακι το πρωι προσπαθω να την κραταω ξυπνια οσο μπορω γιατι αμα θελει να κοιμηθει κοιμαται οπου βρει :tongue::tongue: {εδω εμοιασε και σε μενα και στον μπαμπα της }

Αλλα ο υπνος μας εχει ως εξης: το πρωι θα ξυπνησουμε καπου αναμεσα στις 10 με 11:30 θα φαμε και η θα κανουμε κουνια μπελα η θα παιξουμε στο γυμναστηριο μας η θα κατσουμε στο καροτσι μας να δουμε τηλεοραση για να μαγειρεψει η μανουλα μας.

Τρωμε κατα της 2 και εκει τον περνουμε λιγο τον υπνο μας.μετα ξυπναμε κατα τις 5-6 ξανατρωμε αλλαζουμε γιατι εχουμε κανει κακακια μας και μενουμε ξυπνιες μεχρι τις 9 με 10 το βαδυ οπου κανουμε μπανακι και μετα μασαζ και μετα γαλατακι και ξερενομαστε στον υπνο , αλλες φορες κοιμομαστε απο τις 11 {σπανιες αυτες οι μερες} κι αλλες φορες μας παει και 1-2 το πρωι ... αυτη ειναι η μερα μας :P:p:p και γενικοτερα δεν ακουγεται ;)

9zlup2.png

καλησπέρα!

όσον αφορά το θέμα του μπάνιου με το μωρό, έχω βρει το κόλπο! μου φέραν δώρο ένα καρεκλάκι chicco (http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244)

και την παίρνω μαζί μου στο μπάνιο. εγώ μπανιαρίζομαι κι αυτή με κοιτάει πίσω από την κουρτίνα που την κλείνω για να μην κάνω μούσκεμα!

όσο για τον ύπνο μαράκι, η δικιά μου κοιμάται από τις 11-11.30 το βράδυ ως τις 6.30-7 το πρωί, ξυπνάει τρώει, κοιμάται ως τις 10-11, ανάλογα και μετά όλη μέρα δεν πολυοιμάται. ζήτημα μέχρι το βράδυ να κοιμηθεί σύνολο καμιά ώρα το πολύ. αλλά σε αυτό το διάστημα είναι πολύ ευδιάθετη και δε με δυσκολέυει, το αντίθετο θα λεγα. η μόνη περίπτωση που δε μπορούσα να κάνω ρούπι ήταν αυτή του μπανιου, που όμως βρήκα τη λύση τις τελευταίες βδομάδες.

με ριλάξ και σλίγκ και ο δικός μας παιδίατρος δεν είναι και πολύ υπέρ, αλλά στο κάτω κάτω λέει όπως βολέυεται το κάθε παιδάκι. η δικιά μου σε ριλάξ δεν κάθεται, νευριάζει. ΄πως μου το δωσαν έτσι κάθεται στο δωμάτιο. θα το γυρίσω πίσω. σλιγκ φυσικά δεν πήρα γιατί εγώ δεν είμαι υπέρ. πήραμε μόνο μάρσιπο για τος βόλτες την άνοιξη! τώρα καροτσάδες για να είναι και καλυμένη από παντού!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Τι κανετε;;Διαβαζω τα μικρα ειναι ολα καλά..

Ρε Μαρακι θηλάζεις και το μικρο κοιμαται ολη νυχτα;;Μπραβο σας!!Εμεις πάνω που πήγαμε να βρουμε ενα ωραιο ρυθμο και ξυπνουσε μονο στις 4, τωρα ξυπναμε πάλι 3-6..Να δω πως θα το ρυθμισουμε κι αυτό τωρα που θα ξεκινησω δουλεια..Το αποφασισα τελικά θα πηγαινω καποιες μερες τις ωρες 8-1, μολις ξεκινησει ο μεγαλος παιδικό..

Βικυ κανε υπομονη με τους κολικούς του μπέμπη..Γρηγορα θα περασουν και θα ξαναβρει το χαμογελο του ο μικρούλης σου..Για την υπερπαραγωγή νομιζω στην παρουσα φαση αυτο που εχεις να κανεις ειναι να βαζεις το μωρό στο στηθος και αυτο θα τα ρυθμισει ολα!Καλό κουραγιο και καλή ευκολία

Κτ εχασα με τη fire..ποια βρω$#ρα σε στενοχωρησε βρε κοριτσακι;;Τι ειναι αυτα που ανεχεσαι και δεν τους στελνεις ολους να πάνε για κουρεμα;;;Αυτα τα ατομα μακρια απο τη ζωη σου..στη δυσκολεύουν περισσότερο και δεν τους χρειαζεσαι στην τελική!!!!

Εχουμε χασει κι εμεις το 2ο εμβολιο μας λόγω της απεργίας και δεν ξερω τι θα γινει..εσεις που ειχατε εμβολιο αυτες τις μερες τι κανατε;;;

Κατα τα αλλα ειμαστε καλά κι εμεις..δεν ειμαστε υπναραδες αλλα ειμαστε φαγανοί και κτ μου λέει οως κι αυτο το παιδακι μου (γερό να είναι) θα με βασανισει με τα κολπα του και τη ζωηραδα του!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...