Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχααχχαχαχαχαχ!

όποια το πετύχει κερνάω ρεβανί!!!

(κι αν το καταφέρω θα τρομάξουν και οι γείτονες!)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι απιστευτη η κακια του κοσμου, γενικοτερα

και το πιο απιστευτο ειναι με ποση ευκολια του βγαινει..

λες και σε περιμενουν στη γωνια

εχω εναν παιδαρα -γκρινιαρη κλαψιαρη και νευρικο - αλλα παιδαρα, 2 μηνων

65 ποντους και 6 κιλα και αυτη το μονο που ειχε να μου πει ειναι οτι κουναει τα χερια του σαν αυτιστικο

anyway σας ευχαριστω κοριτσαρες

εμεις το πρωτο εμβολιο μεχρι τελη της βδομαδας μαλλον αλλα με την απεργια των φαρμακειων ισως και οχι

η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πιο δυσκολα απ οσο περιμενα

τα βρηκα μπαστουνια πραγματικα

ενιωσα πολλακις ανικανη κ αχρηστη

εκλαψα πολυ κ φοβηθηκα επισης

καποιες φορες μου ρθε να παρω τους δρομους

ειναι μερες που πελαγωνω

κ απο μοναξια αλλο τιποτα

οσοι θελουν να σε βοηθησουν θελουν να το κανουν με τους ορους τους κ οχι με τους δικους σου - σκονη σκονη σκονη!!!-

κ τετοια βοηθεια δεν τη θελω

Καλησπέρα κι από μένα:D

Εμένα η μπέμπα μου γεννήθηκε 31/10/2010.Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες.Διάβασα πρόχειρα τις τελευταίες.

Fire δεν υπάρχει σύνδεση αυτισμού και MMR.Δες το παρακάτω λινκ:http://www.noesi.gr/node/568 . Κατά τη γνώμη μου το πιο αντικειμενικό στο θέμα.Και προέρχεται κι από ένα σάιτ που έχει να κάνει με την ειδική αγωγή.

Καλώστην!! Νομίζω είχαμε "βρεθεί" στο θέμα της καισαρικής που πλακώθηκα με κάτι πορωμένες??

Να σου ζήσει η κουκλίνα σου!! Ό,τι επιθυμείς!!

Να μας γράφεις πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Fire και μόνο που το σκέφτομαι μου ανάβουν τα λαμπάκια!!

Βρε, εδώ βλέπεις παιδάκια με πρόβλημα συμπεριφοράς κλπ εμφανέστατο και δεν τολμάς να υπαινιχθείς κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον επειδή λέει κουνάει τα χεράκια του!! Άμα δεν τα κουνούσε πάλι κάποια κακιάρα θα πέταγε, μην ανησυχείς!!

Είσαι πολύ αξιέπαινη κορίτσι μου που τα παλεύεις όλα μόνη σου και τον αποκλειστικό θηλασμό... Μην πέφτεις, το αγοράκι σου έχει την καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να βρει!!

Να μας ζήσουν βρε και οι κακιασμένοι να φάνε σκ@τ@!!

Λοιπόν fire, παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία, κάνε μοντάζ και βάλε το κεφάλι του γιου σου και να της το στείλεις ταχυδρομικώς

358111xwwaet3oi8.jpg

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

fire συμφωνώ και επαυξάνω με τις προλαλήσασες η γυναίκα είναι για πολύ ξύλο

όσο για το ρέψιμο και εμένα το κάνει αυτό μπορεί να περάσει μια ωρα απ΄οταν έχει φάει και να θέλει να ξαναρευτεί.

ρε ουστττττττττττ απο κει ακου τι ειπε τισ κοπελασ ρε ουσττττττττττττττ ετσι ν τισ πεισ κ αφτα που σου λεει κλεουκο ακουσετα

γρυγορα γρυγορα θα πω οτι εμενακανει κανονικο βαρελαλι απο ανασκελα μρουμιτα κ τουμπαλιν κ σερνετε με την κοιλια αν του εχω παιχνιδακι μπροστα εδω κ κανα δυο βδομαδεσ

νωρισ νομιζω ειναι κ για μασ αλλα το κανει ...

πηγαμε γιατρο 6570 ο κουκλοσ μου και 68 εκατοστα σουπερ ειπε ο γιατροσ μουτσ το χαραμα θα σασ διαβασω κ θα σχολιασω αναλιτικα για βιταμινεσ κ σιδιρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μουτσσσσσσσσσ

φτου φτου καλέ!!!! σκορδα στον κουκλο σου!

Καλησπέρα κι από μένα:D

Εμένα η μπέμπα μου γεννήθηκε 31/10/2010.Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες.Διάβασα πρόχειρα τις τελευταίες.

Fire δεν υπάρχει σύνδεση αυτισμού και MMR.Δες το παρακάτω λινκ:http://www.noesi.gr/node/568 . Κατά τη γνώμη μου το πιο αντικειμενικό στο θέμα.Και προέρχεται κι από ένα σάιτ που έχει να κάνει με την ειδική αγωγή.

καλώς την! να σου ζήσει η μπέμπα σου!!!!!!

ρε ΚΟΥΜΠΑΡΑ???????????

πως κάνει ο ελέφαντας???????????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

και............

αχαχαχα!!!!

Έτσι:

HpfEVRCXEq0

΄νατο!!!!!!!!!!!

ο ανηψιός μου εχει ενα βιβλιο με ζωα που κάνουν και ήχο, ε στον ελέφαντα... χ@ζολαξ!!!!!!!!!!! για αυτό το ειπα

χαχααχχαχαχαχαχ!

όποια το πετύχει κερνάω ρεβανί!!!

(κι αν το καταφέρω θα τρομάξουν και οι γείτονες!)

θα προσπαθήσω γιατι το ρεβανί σας δεν παίζεται!!!! το αγαπημένο γλυκό του κουμπάρου σου!

ειναι απιστευτη η κακια του κοσμου, γενικοτερα

και το πιο απιστευτο ειναι με ποση ευκολια του βγαινει..

λες και σε περιμενουν στη γωνια

εχω εναν παιδαρα -γκρινιαρη κλαψιαρη και νευρικο - αλλα παιδαρα, 2 μηνων

65 ποντους και 6 κιλα και αυτη το μονο που ειχε να μου πει ειναι οτι κουναει τα χερια του σαν αυτιστικο

ι

να μου δωσεις τη διευθυνσή της να σου πω εγώ ποια θα πεις τον δεσπότη παναγιώτη! άντε μωρέ! γίνομαι ΕΞΑΛΛΗ !

kikileuteris καλως ηρθες.να σου ζησει το μωρακι σου!!!εχεις αλλα παιδακια??

(μας πετυχες τσαντισμενες μαυτα που ακουμε)

ταχω παρει...δεν μπορεις να τρομοκρατεις ετσι μια μανουλα. στο αγχος μας να ειμαστε τελειες ακουμε κ ενα σωρο μαλ....ς απο πανω για να μας διαλυουν ψυχολογικα...απτο οτι εχει αυτισμο εως ερωτησεις τυπου " το παραταιζεις??"ή "δεν ειναι καλο το γαλα σου"...πφφφ!ας κλεισουμε τα αυτια μας κ ας ακολουθησουμε το ενστικτο μας κ ισως τη συμβουλη του γιατρουλη..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αγαπούλες μίλησα με ellain! Είναι μια χαρά, βρίσκονται Αθήνα αλλά ενώ είχε ίντερνετ δεν είχε υπολογιστή!!

Σας στέλνει την αγάπη της, ο μικρός της είναι μια χαρά, του έκαναν εξετάσεις καρδιολογικές κλπ διότι αυτό με το δαχτυλάκι του ίσως υποδήλωνε πρόβλημα άλλων οργάνων, αλλά είναι μια χαρά το ξανθόπαπο!!

GEXxp3.png

δηλαδη κλελια το οτι ειχε ενα ακομα δακτυλακι σημαινει οτι υποδηλωνει κατι αλλο oργανικο?

αυτο πως γινεται?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή δεν σημαίνει ότι απαραίτητα κάτι τρέχει οργανικά, αλλά όταν βλέπουν τέτοιο θέμα οι γιατροί, πρέπει να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Δεν γνωρίζω παραπάνω πράγματα επί του θέματος, σίγουρα η Έλενα ξέρει περισσότερα ως άμεσα ενδιαφερόμενη.

GEXxp3.png

δεν το ηξερα και δεν ξερω αν θα πηγαινε το μυαλο μου προς το εκει ποτε :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Clelia μου ναι έχουμε συναντηθεί στο τόπικ της καισαρικής!

Έχω ένα ακόμη παιδάκι 1 1/2 χρονών!Αγοράκι!(έβαλα και τίκερ, τα κατάφερα χεχε)

Εύχομαι το παιδάκι που αναφέρεται της ellian να είναι πολύ καλά!

Όσο για τις βλακείες που ακούμε...άσε...και ειδικά όταν τις δίνουν σε πρωτομάνες...τι να τους πω ρε παιδί μου!Άκου αυτισμό!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Από χθες που δεν πρόλαβα να μπω ξεσκιστήκατε πια...:P

Εμείς περάσαμε ένα σχετικά δύσκολο απόγευμα χθες....Ενώ όλα ήταν καλά, βγήκαμε και για φαγητό σε ταβέρνα με τον γελαστο και συμπεριφέρθηκε μια χαρα(κοιμόταν συνεχώς) Από τις 6 το απόγευμα και μετά είχε πονάκια.....:PΤο μανάρι μου....μάζευε τα ποδαράκια, τεντωνότανε και κοκκίνιζε κι εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τον βάζω συνέχεια στο στήθος όπου και ανακουφιζόταν το πουλάκι μου....Αυτή η αίσθηση να βλέπεις το παιδί σου να πονά και να μην μπορείς να το βοηθήσεις άμεσα....σε σκοτώνει...Στο τέλος (12 τα μεσάνυχτα) έκανε αεράκια, έκανε και κακά και ηρέμησε...κοιμηθήκαμε καλά...

Σήμερα το πρωί πάλι από τις 8 κοιμήθηκε στη 1 το μεσημέρι, είχε ανησυχίες....Από το απόγευμα όμως όλα καλύτερα....Τι να πω....ελπίζω να μην μας μείνουν για πολύ οι κολικοί...

Το άλλο πρόβλημά μας είναι η υπερπαραγωγή γάλατος:oops::oops::oops:...με αποτέλεσμα να πνίγεται η ψυχούλα μου....Διάβασα ότι οι κολικοί ίσως να προέρχονται 1) από την υπερπαραγωγή 2)τις αναγωγές 3) ή απλά τον χαρακτήρα του παιδιού.

Μαμώ τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο, μαμώ που παιδεύουν το παιδάκι μου!:oops:

Κατά τα άλλα περάσαμε πολλές ώρες αγκαλίτσα και μου ερχόταν να τον σφίξω τόσο πολύ....μεγάλος έρωτας!:oops: __________________

Για αυτό vasdeli ακόμα και ήσυχος να μην ήταν ο χαμογελαστός μπέμπης (δεν είναι ολα τα τρίτα παιδιά έτσι δυστυχώς) θα τα κατάφερνες μια χαρά!

Μα κάθε φορά που σε διαβάζω ηρεμώ ρε παιδάκι μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...