Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα...

Επιτελους μετα απο 3 ωρες παρλα με τον εαυτο της κοιμηθηκε ;)

Αχχ τρελαθηκα.....μου πεταξε σημερα την πιπιλα εξω απο το καροτσι :D:D:D και μου κατεβασε τοκατω ζειλακι σαν παραπονο , σαν να μου ελεγε την πεταξα δεν θα μου φωναξεις τωρα εεε?

και μετα αρχισε πως κανουμε τα χειλια μας εμεις οταν θελουμε να δειξουμε το πριτς? ετσι εκανε και γελαγε ....δεν την προλαβαινω κιολας με την μηχανη να την τραβηξω γμτ :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πάλι ήμουν για καφέ με τον μπαμπα μου, χθες με τον σύζυγο. Τέλειο το καροτσάκι!! Μαμαλευτεράκι δεν την έβγαζα νωρίτερα με καροτσάκι επειδή φοβόμουν να το πω? Δεν ξέρω, με βόλευε το σλινγκ καλύτερα. Και τώρα με βολεύει αν είναι να μπω σε λεωφορεία κλπ. Αλλά το καροτσάκι καμία σχέση, καλύτερο είναι...

Fire όταν λες σπαστικές κινήσεις με τα χεράκια του είναι σαν να τρομάζει? Και μετά ξυπνάει? Και μένα μου το κάνει, ρώτησα τον παιδίατρο, έχει να κάνει με το παιδί, κατά πόσο είναι νευρικό ή έχει υπερένταση. Αυτό με το τέντωμα όντως όπως τα λέει το μαμουνάκι. Ακόμα και να έχει ρευτεί, ξαναβάλτον στον ώμο και χτούπα τον :D

Μαράκι φεύγεις με μισή καρδιά και αφήνεις τα παιδάκια σου, και σου μαυρίζουν και την καρδιά στην δουλειά με την επικαιρότητα. Τι να πω... Ευτυχώς που δουλεύεις 5ωρο κουκλα μου...

Δεν σας είπα η σκατουλήθρα μου τι μου έκανε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα αγκαλιά, γκρίνιαζε και ξαφνικά αρχίζει να πιπιλάει με μανία το σαγόνι μου:shock: (μου είπε η μαμά μου ότι αυτό έχει να κάνει με δοντάκια). Μου φάνηκε τόσο αστείο! Πήγα στον καθρέφτη και την έβλεπα και γελούσα! Πήρα τους γονείς μου και τους το έλεγα ξεκαρδισμένη! Τόση ώρα το μωρό να πιπιλάει σαγόνι. Μέχρι που μου έκανε μια πιπιλια ΝΑ και ήμουν σαν την αμαρτωλή με την πιπιλιά στην μούρη :lol::lol:.

Από τότε την Ελισάβετ εκτός από φαφούτα, βασανιάρα, κλανιάρα, σαλιάρα κλπ την λέμε και πιπιλίτσα ανωμαλίτσα :tongue:

ακριβως αυτο κλελια μου σα να τρομαζει..

και μετα κλαιει αν δεν τον παρω αμεσως αγκαλια

σας ευχαριστω κοριτσια.. καποια κακοβουλη μου βαλε ιδεες για αυτισμο:|

εμεις σημερα απο τις 7 που ξυπνησαμε κλαιμε κ μονο στο βυζι ηρεμουμε

ειμαι ενα ρακος

ηθελα να κανω φασολακια κ τελικα στα γρηγορα εκανα λιγο τραχανα για να μην πεσω κατω απο την πεινα

επισης προσεξα εδω και μια βδομαδα οτι το βυζι δεν πετρωνει

ειναι μαλακο, αλλα φανταζομαι οτι ειναι λογικο εφοσον με ξεζουμιζει καθε μια ωρα

γειά σας κοριτσάκια,

μόλις συνήλθαμε από μια μικρή ιωσούλα, ευτυχώς όχι το μωρό. Απλά είχαμε μια μέρα πυρετό αλλά πάει πέρασε.

Για το σίδηρο νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο, κάθε γιατρός ακολουθεί τη δική του όμως τακτική. Έμας στην Ιταλία μας έδιναν βιταμίνη Κ (αν δεν κάνω λάθος), στην αρχή πήγαινα κατά γράμμα μετά έκανα ότι θεωρούσα εγώ καλύτερο.

Έχω προβληματιστεί λίγο με το θέμα των εμβολίων, υπάρχουν διάφορες απόψεις.

Η μπέμπα εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αρχίσει και κρατάει αντικείμενα και αν την αφήσει κάτω τη βρίσκεις σε άλλη θέση κάθε φορά μέχρι που από εχθές αν την αφήσω κάτω στο γυμναστήριό της μετά από λίγο την βρίσκω μπρούμυτα!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ακριβως αυτο κλελια μου σα να τρομαζει..

και μετα κλαιει αν δεν τον παρω αμεσως αγκαλια

εμεις σημερα απο τις 7 που ξυπνησαμε κλαιμε κ μονο στο βυζι ηρεμουμε

ειμαι ενα ρακος

ηθελα να κανω φασολακια κ τελικα στα γρηγορα εκανα λιγο τραχανα για να μην πεσω κατω απο την πεινα

επισης προσεξα εδω και μια βδομαδα οτι το βυζι δεν πετρωνει

ειναι μαλακο, αλλα φανταζομαι οτι ειναι λογικο εφοσον με ξεζουμιζει καθε μια ωρα

Μην ακούς ό,τι βλακεία σου λέει ο καθένας! Άκου εκεί!!!! Απαράδεκτο!!!

Και για το βυζί είναι φυσιολογικό, ακριβώς όπως το φαντάζεσαι!

και εμένα ο μικρός μου ήταν πολύ δύσκολο μωρό τους πρώτους μήνες. Ήθελε συνέχεια αγκαλιά και βόλτες. Δοκίμασες να τον βάλεις σε ένα μάρσιπο ή σλιγκ, να ανοίξεις τον αποροφητήρα ή την ηλεκτρική σκούπα. Εμένα ηρεμούσε με τη σκούπα, τον έβαζα και πάνω μου και σκούπιζα και για να ησυχάσει, και να καθαρίσω και να περάσει η ώρα. Και εγώ στο πρώτο παιδί έτσι είχα χάσει τα κιλά αμέσως, δεν προλάβαινα να φάω.

Είναι αστείο και τώρα με τρια παιδιά και ενώ η μικρή δεν είναι και πιο βολικό μωρό ακόμα τα καταφέρνω, αν και κάποιες στιγμές είμαι πολύ κοντά στα πρόθυρα να μπω σε κάποιο ίδρυμα :rolleyes:

Για αυτό vasdeli ακόμα και ήσυχος να μην ήταν ο χαμογελαστός μπέμπης (δεν είναι ολα τα τρίτα παιδιά έτσι δυστυχώς) θα τα κατάφερνες μια χαρά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα η σκατουλήθρα μου τι μου έκανε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα αγκαλιά, γκρίνιαζε και ξαφνικά αρχίζει να πιπιλάει με μανία το σαγόνι μου:shock: (μου είπε η μαμά μου ότι αυτό έχει να κάνει με δοντάκια). Μου φάνηκε τόσο αστείο! Πήγα στον καθρέφτη και την έβλεπα και γελούσα! Πήρα τους γονείς μου και τους το έλεγα ξεκαρδισμένη! Τόση ώρα το μωρό να πιπιλάει σαγόνι. Μέχρι που μου έκανε μια πιπιλια ΝΑ και ήμουν σαν την αμαρτωλή με την πιπιλιά στην μούρη :lol::lol:.

Από τότε την Ελισάβετ εκτός από φαφούτα, βασανιάρα, κλανιάρα, σαλιάρα κλπ την λέμε και πιπιλίτσα ανωμαλίτσα :tongue:

χαχαχαχαχαααα τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα!

καλή βδομάδα και ελπιδοφόρα!!!!

κλέλια τι γέλιο!!! κι εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα με πιπιλά δεξιά και αριστερά στο σαγόνι, κάτω από τα μάγουλα! είναι τρέλα όταν το κάνουν αυτό! κι εγώ χθες ξεκαρδίστηκα να γελάω... της μιλούσα και μετά άρχισα να της κάνω ήχους από ζωάκια, δηλάδή, πως κάνει το γατάκι, το σκυλάκι κλπ. όταν έκανα την αγελάδα να δείτε!!! την έπιασε το παράπονο και κατέβασε τα χειλάκια προς τα κάτω παραπονεμένη!!! δεν ξανακάνω την αγελάδα!!!

το τρομαξες βρε το παιδι;;;; χαχαχα πλάκα που έχουν! κοιτα μην κάνεις και τον ελέφαντα και τρομοκρατηθει!

Καλησπερα...

Επιτελους μετα απο 3 ωρες παρλα με τον εαυτο της κοιμηθηκε ;)

Αχχ τρελαθηκα.....μου πεταξε σημερα την πιπιλα εξω απο το καροτσι :D:D:D και μου κατεβασε τοκατω ζειλακι σαν παραπονο , σαν να μου ελεγε την πεταξα δεν θα μου φωναξεις τωρα εεε?

και μετα αρχισε πως κανουμε τα χειλια μας εμεις οταν θελουμε να δειξουμε το πριτς? ετσι εκανε και γελαγε ....δεν την προλαβαινω κιολας με την μηχανη να την τραβηξω γμτ :(:(

μα κανονικό show! :)

θα αρχίσω πάλι να Χαστουκίζω μου φαίνεται! Μην τις ακους βρε κορίτσι! υπάρχει πολύ κακός κόσμος! απίστευτο αλλά υπάρχει! Ελεος δηλαδή! ειναι δυνατόν να σου πει κάτι τέτοιο; μα τι άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!

γειά σας κοριτσάκια,

μόλις συνήλθαμε από μια μικρή ιωσούλα, ευτυχώς όχι το μωρό. Απλά είχαμε μια μέρα πυρετό αλλά πάει πέρασε.

Για το σίδηρο νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο, κάθε γιατρός ακολουθεί τη δική του όμως τακτική. Έμας στην Ιταλία μας έδιναν βιταμίνη Κ (αν δεν κάνω λάθος), στην αρχή πήγαινα κατά γράμμα μετά έκανα ότι θεωρούσα εγώ καλύτερο.

Έχω προβληματιστεί λίγο με το θέμα των εμβολίων, υπάρχουν διάφορες απόψεις.

Η μπέμπα εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει αρχίσει και κρατάει αντικείμενα και αν την αφήσει κάτω τη βρίσκεις σε άλλη θέση κάθε φορά μέχρι που από εχθές αν την αφήσω κάτω στο γυμναστήριό της μετά από λίγο την βρίσκω μπρούμυτα!

Πολλά φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Περαστικά σας!!!!!!

κι η αδελφή μου του έδινε βιταμίνη Κ στην αρχή και μετά D, γιατί δεν εχουν ήλιο εκει...... προφανώς το ίδιο σύστημα

Δεν σας είπα ότι ο μικρός μας άρχισε να μπουσουλάει!!!!! τρέλα σας λέω τρέλα!

Fire μην ριξω κανα μπινελικι ξεγυρισμενο στην μ@λ@κω που μιλησε για αυτισμο!! Οταν ειναι οι μερες οι τρελλες σαν την σημερινη που ολο κλαιει, κανε στα γρηγορα ενα φαγητο (οπως σωστα εκανες) και μετα ξαπλωσε με το μωρο. Δεν παλευεται αλλιως. Το βυζι γινεται μαλακο επειδη εγινε εμπειρο στον θηλασμο. Νομιζω 2 μηνων ειναι ο μικρος, λογικα εχετε εδραιωσει θηλασμο. Ετσι πρεπει να γινεται. Φανταζεσαι να ειχαμε πετρωματα για περισσοτερο καιρο?

Ελενη περαστικα σας! Και η μικρη μου κανει κατι κουλα και γυριζει στο μπρουμυτο, το ειπα στον παιδιατρο και εμεινε ετσι :shock: καθως ειναι νωρις για τετοια ακροβατικα. Γιατι το σκεφτεσαι για τα εμβολια? Επειδη τωρα ειναι της μοδας και ακουγεται οτι τα εμβολια ευθυνονται για αυτισμο κλπ? Εγω δεν τα πιστευω. Τα εμβολια εχουν σωσει εκατομμυρια παιδια τοσα χρονια. Τωρα αν μελετησεις 1 περιπτωση που επαθε κατι (μακρια απο εμας), φαντασου ομως ποσες περιπτωσεις θα κλαιγαμε χωρις τα εμβολια. Αποψη μου παντα. Εγω θα της κανω και το εμβολιο για τα κονδυλωματα (οταν φτασει στην ηλικια βεβαια)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Και επειδη εξακολουθω να ειμαι συγχισμενη με την μπουρδα που σου πεταξε η ανεπροκοπη, θα σου ελεγα fire να μην την ξαναβαλεις σπιτι σου και γενικα οταν την συναντας να κανεις πως δεν την βλεπεις!! Κακος ανθρωπος ειναι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Και εμένα Clelia νωρίς μου φαίνεται και μου έκανε εντύπωση. Δε θυμάμαι πότε γύρισαν τα μεγαλύτερα αλλά νομίζω αρκετά αργότερα. Επίσης εδώ και πολύ καιρό σηκώνεται ως τη μέση. Εκεί που την έχω στο ριλάξ ή σε θέση όχι τελείως ξαπλωτή σηκώνει το σώμα της! Μάλλον θέλει να αρχίσει τους κοιλιακούς από τώρα:tongue:

Για τα εμβόλια ο προβληματισμός μου είναι γενικότερος. Αυτό για τον αυτισμό το ξέρω εδώ και χρόνια, αλλά είναι ένα εμβόλιο που θα κάνουμε αργότερα και δεν είμαι σίγουρη αν έχει και βάση. Αλλά γενικά όλα αυτά τα εμβόλια είναι απαραίτητα στα αλήθεια; Δεν είμαι κατά των εμβολίων γενικότερα αλλά από τη στιγμή που βοηθούν πραγματικά και υφίσταται η ύπαρξή τους. Στην Ιταλία είχαμε κάνει πολύ λιγότερα εμβόλια σε σχέση με αυτά που γίνονται εδώ. Βέβαια από τότε που γυρίσαμε τα αναπληρώσαμε. Κάθε μήνα σχεδόν το πρώτο χρόνο αφότου γυρίσαμε κάναμε εμβόλιο για να τα συμπληρώσουμε!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Και επειδη εξακολουθω να ειμαι συγχισμενη με την μπουρδα που σου πεταξε η ανεπροκοπη, θα σου ελεγα fire να μην την ξαναβαλεις σπιτι σου και γενικα οταν την συναντας να κανεις πως δεν την βλεπεις!! Κακος ανθρωπος ειναι!!
ρε ουστττττττττττ απο κει ακου τι ειπε τισ κοπελασ ρε ουσττττττττττττττ ετσι ν τισ πεισ κ αφτα που σου λεει κλεουκο ακουσετα

γρυγορα γρυγορα θα πω οτι εμενακανει κανονικο βαρελαλι απο ανασκελα μρουμιτα κ τουμπαλιν κ σερνετε με την κοιλια αν του εχω παιχνιδακι μπροστα εδω κ κανα δυο βδομαδεσ

νωρισ νομιζω ειναι κ για μασ αλλα το κανει ...

πηγαμε γιατρο 6570 ο κουκλοσ μου και 68 εκατοστα σουπερ ειπε ο γιατροσ μουτσ το χαραμα θα σασ διαβασω κ θα σχολιασω αναλιτικα για βιταμινεσ κ σιδιρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μουτσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα:D

Εμένα η μπέμπα μου γεννήθηκε 31/10/2010.Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες.Διάβασα πρόχειρα τις τελευταίες.

Fire δεν υπάρχει σύνδεση αυτισμού και MMR.Δες το παρακάτω λινκ:http://www.noesi.gr/node/568 . Κατά τη γνώμη μου το πιο αντικειμενικό στο θέμα.Και προέρχεται κι από ένα σάιτ που έχει να κάνει με την ειδική αγωγή.

Wktmp2.png

qIogp3.png

βρισε κι εσύ να βρίσω κι εγώ... μα τι κόσμος!!!!!!!!!!! αλητεία κονονική!

ακου πράγμα που είπαν σε φρέσκια μανούλα!

όσο για τα εμβόλια ειναι μεγάλη η κουβέντα... εγω πιστεύω ότι καλό ειναι να γίνονται .... τί να πω;

ρε ΚΟΥΜΠΑΡΑ???????????

πως κάνει ο ελέφαντας???????????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

η δικιά μου μπρούμυτα δε γύρισε ακόμα, αλλά γυρνάει εδω και 10 μέρες δεξιά αριστερα! επίσης όταν είναι μπρούμυτα σηκώνει το καφαλάκι και σπρώχνει με τα πόδια της και σέρνεται!

όταν της δίνουμε τα χέρια μας βάζει δύναμη και σηκώνεται καθιστή και καμιά φορά στηρίζεται στα πόδια της κάθεται με βοήθεια και όταν την καρατάμε από τις μασχάλες, ανεβοκατεβαίνει σαν ελατήριο πολλές φορές και χαζογελάει!

ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ μπροστά για την ηλικία της αλλά εκτός του ότι είναι υπερκινητική γενοκότερα έχει πολύ δυνατούς μύες και στέκεται σε θέση αεροπλάνου απότο 2ο μήνα. είναι και γενικότερα ελαφριά στα κιλάκια της και της είναι ακόμη πιο εύκολο να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις!

σήμερα που πήγαμε στο γιατρούλη για το συναχάκι τη ζύγισε 5150γρ.

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...