Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει...

Ειρήνη είναι μια χαρά τα στατιστικά σου!! Ακόμα και το πρώτο στατιστικό, που στην ουσία δεν ισχύει, δεν είναι κακό. Τέρμα το άγχος, μπράβο!!

ΜΑΝΟΥ περαστικά σου και να προσέχεις!! Κάνεις πολύ καλά και είσαι ήρεμη! Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία!!

Καλημερα Clelia μου!!!:P:p:p

καλημέρα κοριτσάρες μου!

μια καινούρια βδομάδα ξεκινάει και ελπίζω όλες να είμαστε καλά! να μας δώσει δύναμη το άγιο των ημερών! πηγαίνετε και να κοινωνήσετε αυτήν την εβδομάδα... βοηθάει νομίζω...

ΜΑΝΟΥ μου, μακάρι αυτό που περνάς να μην είναι κάτι σημαντικό και να περάσει γρήγορα! περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!

εγώ σήμερα, σε 1 ώρα έχω ραντεβού για υπέρηχο και δεν ξέρω τι άλλο!!! και είμαι μέσα στην αγωνία, αφού έχω να δω το μωράκι μου περίπου 40 μέρες!!! περιμένω όλα να είναι υπεροχα και να γυρίσω χαρούμενη! και να μάθω τι θα κάνω από δω και πέρα (εξετάσεις, αυχενική κλπ).

ploegisi καλημερουδια και σε εσενα!!!!καποια θα παθει πλακα σημερα με το ζουζουνι της!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ολα καλα θα πανε και ευχομαι να δεις ενα ανθρωπακι να σε χαιρεταει!!!:P

Πως να μην εχεις αγχος βρε καλο μου τοσο καιρο εχεις να πας!!!εδω εγω που εχω σημερα και το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα εχω αγχος εσυ δεν θα εχεις???!!!

Κοριτσια μπορουμε να κοινωνησουμε χωρις να εχουμε κανει νηστεια???:roll::roll:ξερει καμια??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου..

εχω τοσες μερες να μπω και πραγματικα νιωθω αναμεικτα συναισθηματα.Χαρηκα παρα πολυ που ολα πηγαν καλα με το δεσποινακι και περιμενει εναν υγιεστατο γιο αλλα απο την αλλη η χαρα μου σκιαστηκε απο την λυπη και θλιψη που ενιωσα για την τσιπουριτσα μας.αυτη η κοπελα μας εμψυχωνε ολους και αυτη μας βαφτισε October power.Πολυ κριμα ρε γμτ.Ευχομαι απο εδω και περα να της πανε καλυτερα τα πραγματα και πραγματικα οτι θελησει να το κατορθωσει.σου στελνω την αγαπη μου γλυκια μου.

για τις υπολοιπες κοριτσια συγχωρεστε με αλλα δε θυμαμαι.

τα δικα μου τα νεα ειναι οτι εχθες απο το πρωι πετρωνε η κοιλια μου και πονουσε και ετσι αρχισα μαγνησιο και υποθετα βολταρεν.πηγαμε ειδαμε και το νινακι προληπτικα και ειναι μια χαρα.μου ειπε και ξαπλα,το παλευω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ας εχουμε ολες μια καλή Εβδομαδα και μονο ευχαριστα να ακουμε πλέον...

Εγω την Παρασκευη πήγα στον γιατρο μου και ειδαμε το σπορακι που εχει πια σχηματιστει και ειναι ενα μικροσκοπικό ανθρωπάκι..Πολύ συγκινητικό ήταν, χερακια, ποδαρακια, αυτακια..πλάκα είχε

Σε δυο εβδομαδες θα κανουμε και την αυχενικη

Chris εννοειται πως μπορεις να κοινωνησεις ακομη και να μην εχεις νηστεψει..Εγω θα πάω την Τετάρτη ή την Πέμπτη και μεχρι τοτε θα πίνω το γαλα μου και θα τρωω το τυρακι μου και την προηγουμενη δεν θα φαω κτ αρτησιμο..Εγκυες ειμαστε και η θρησκεια το επιτρεπει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια μπορουμε να κοινωνησουμε χωρις να εχουμε κανει νηστεια???:roll::roll:ξερει καμια??

μπορούμε!!! το έψαξα λιγάκι και μίλησα με ανθρώπους που ασχολούνται! και μου είπαν ότι μπορούμε να κοινωνήσουμε χωρίς να νηστέψουμε, αρκεί να το πιστέψουμε και να προσευχηθούμε. βέβαια να πώ την αλήθεια μου εγώ θα νηστέψω μέχρι την μ. τετάρτη, αλλά όχι αλάδωτο! λέω να μεταλάβω την μ. πέμπτη. επίσης μου είπαν ότι καλά θα είναι σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να κοινωνήσουμε 3 φορές...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!Καλη Μεγαλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!

τι κανετε?πωσ τα περασατε χτεσ?

εγω αρκετα ξεκουραστικα και απο σημερα θα βαλω μπροσ για γενικο στο σπιτι,κατα το μεσημερακι θα φτιαξω και τα κουλουρακια αμμωνιασ!!

Αύριο μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο.. CRP 19.8! και πίεση 16 μεγάλη 9 η μικρή συνεχώς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο γιατρός φοβήθηκε για προ-εκλαμψια... Βασικά, με έχει πιάσει αναισθησία και δεν αισθάνομαι τίποτα, ούτε αγωνία ούτε ανησυχία, δεν ξέρω γιατί..

περαστικα κοριτσακι!!!!!!ευχομαι να κατεβει ευκολα η πιεση και ολα να πανε καλα!!!!με το καλο να βγεισ απο το νοσοκομειο και να μασ πεισ τα ευχαριστα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας

ΜΑΝΟΥ προφανως βρισκεσαι ηδη στο νοσοκομειο, ομως ακομα κι αν δεν μας διαβασεις, σου στελνουμε θετικη ενεργεια. Ολα θα πανε καλα και οσο πιο αισιοδοξη εισαι εσυ η ιδια τοσο πιο συντομα θα ξεμπερδεψεις!

Οσο για την νηστεια κοριτσια, δεν γνωριζω αν λογω της καταστασης μας επιτρεπεται να μην εχουμε νηστεψει, παντως νομιζω οτι αν δεν συντρεχει καποιος λογος (εντολη γιατρου, ειδικη διατροφη) μπορουμε εστω και μια μερα χωρις κρεας ή αυγο ή τυρι (εκφραζω καθαρα προσωπικη μου αποψη). Και ετσι σκοπευω να κανω. Παντως οπως κι αν πραξει ο καθενας, σημασια εχει που θελει να μεταλαβει κι αυτο ειναι που εχει σημασια στο τελος.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα και καλή βδομάδα!!

μανου περαστικά και με το καλό να βγεις από το νοσοκομείο.

πάντως και εγώ πέρα από το κρέας τα υπόλοιπα δεν θα τα νηστέψω.

σήμερα λέω να πάω και για τα πασχαλινά δωράκια.

να 'μαι και πάλι!!!

μόλις γύρισα από το γιατρό μου!!!!!!!!!!!!!! αχ, κορίτσια, όλα τέλεια ευτυχώς! είδαμε το μπεμπάκι μας και ήταν και πολύ ζωηρό μάλιστα! δεν καθόταν καθόλου για να το δούμε καλά!:? τον ζόρισε το γιατρό αρκετά!:D είναι 5,6εκ πλέον και φαίνονται όλα καθαρά! μέχρι και τα δαχτυλάκια!

κάναμε και την αυχενική διαφάνεια! δεν το ήξερα ότι θα γινόταν σήμερα! χάρηκα πολύ γιατί είναι όλα καλά! πήγα και για την εξέταση papp-A και θα έχω αποτελέσματα την επόμενη βδομάδα, αλλά σύμφωνα με τις μετρήσεις δεν υπάρχει κανένα θέμα άγχους...

φύλλο δεν είδαμε, είναι νωρίς ακόμη μας είπε. γύρω στην 14η-16η βδομάδα θα το δούμε και αυτό! τι να κάνω που δεν αντέχει ο αντρούλης μου! έχει ο αδερφός του αγοράκι, η συννυφάδα μου είναι τώρα στη 15η βδομάδα και τον έπιασε να μάθει και το δικό μας!!! χαχαχχα εμ, πως? να μη χαρεί και η πεθερά το όνομα εκτός από τον πεθερό???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi χάρηκα πολύ με τα καλά σου νέα!! Πάντα τέτοια καλά, τέλεια νέα να έχεις κορίτσι μου!!

Κοριτσάκια εγώ γενικά δεν νηστεύω... Βέβαια όταν συναντιέμαι με τους γονείς μου Μ. Παρασκευή τρώω νηστίσιμα, δεν έχω πρόβλημα. Και γενικότερα σε προηγούμενες χρονιές μαγείρευα φαγητάκια χωρίς κρέας την Μ. Εβδομάδα. Με αιματοκρίτη όμως 30-33 και ούσα έγκυος, δεν ρισκάρω να μην φάω τσιτσί έστω 1 φορά (μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα φτιάξω κάτι).

Πάντως να ξέρετε ότι: ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει, και λέγοντας "οδοιπόρος" δεν είναι ο ταξιδευτής όπως έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Η αρχική του έννοια ήταν η θηλάζουσα ή η έγκυος γυναίκα.

Οπότε αν ένα κοριτσάκι θέλει να νηστέψει από το κρέας (έστω και μόνο για μία εβδομάδα), ας τηλ τον γιατρό της.

Εγώ σήμερα θα πάω να δώσω δωράκι και αυγουλάκι στον μπέμπη που θα βαφτίσω τον Μάιο. Είναι η μόνη μέρα που έχω κάπως ελεύθερο χρόνο. Τις υπόλοιπες μέρες ή θα μαγειρεύω, την Τετάρτη έχω ραντεβού με τον αιματολόγο, την Πέμπτη θα βάψω 9 αυγουλάκια (μόνο, για να μην "κλαίω" περισσότερα σπασμένα) και θα δω αν θα καταφέρω να φτιάξω τσουρέκι η ανεπρόκοπη...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ploegisi μπραβο κοριτσι μου!!!τελεια τα νεα σου! Αντε βρε κοριτσια καλα νεα, μονο τετοια να εχουμε ολες....

clelia μια χαρα θα το καταφερεις το τσουρεκακι! εγω ειμαι των κουλουριων καθοτι τα κανω απο μικρη (η γιαγια ελεγε δηθεν για να περασουμε ωραια ελα να φτιαξουμε κουλουρακια, πριν παντρευτουμε ομως πεταξε το καλο, ειδες που σε προετοιμαζα απο μικρη?χιχι) και εδω που τα λεμε ειναι και πιο σιγουρη η επιτυχια τους απο οτι στα τσουρεκια, εγω τα θεωρω πολυ δυσκολα, οποτε μπραβο σου και μονο που προσπαθεις. Οσο για το βαφτιστηρακι, αντε και του χρονου θα του πας και την λαμπαδα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια τι μου κάνετε;

Τσιπουρόψαροο........δεν έχω λόγια!!Υπομονή κούκλα μου!!!Πιστεύω οτι πολύ συντομα θα μας πεις καλά νέα!!!!!!!!Το ελπιζω και το εύχομαι!!!!φιλάκια πολλά πολλά θα σε σκεφτόμαστε όλες!

Δεσποινάκι!!!!!Είδες που πήγαν όλα καλά;Αφου σου είπα ο γιος σου σε βάζει στο κλήμα!!!!Ρώτα και μένα 100 ανήψια αγόρια έχω!!!

Chris μου φυσικά και μπορείς να κοινωνήσεις!Έγω έχω πνευματικό πατέρα και μόνο που δεν με έδειρε όταν του είπα οτι θέλω να νηστεψω!Κανένας πάτερ δεν θα σε αφήσει να νηστέψεις και φυσικά όλοι θα δεχτούν να κοινωνήσεις!!!!Εγώ έχω ένα θέμα με το μάτι γι'αυτό κιόλας δεν έχω πει και πουθενα για την εγκυμοσύνη!Έτσι πήρα και μία ευχούλα απο τον πάτερ για τη νηστεία γιατι είμαι πιο ήρεμη έτσι γιατι το ήθελα τελοσπάντων!Μπορείς ακομα να πας να κοινωνήσεις και πριν απο 5 λεπτα να εχεις φαει κρέας!Στο λέω με πολύ μεγάλη σιγουριά!!!

Η Μανου μπαίνει στο νοσοκομείο σημερα η κάνω λάθος;;;Περαστικά σου κοριτσάρα μου!!!!Όλα καλά θα πάνε δεν το συζητω!!!!

φιλάκια!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

ellain μην χαίρεσαι: το γεγονός ότι θα κάνω τσουρέκι δεν σημαίνει ότι θα βγει και καλό!! Μαζεύω εδώ και χρόνια συνταγές από τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ (πλάκα-πλάκα έχω φτιάξει ένα τέλειο ντοσιέ με τις συνταγές που με ενδιαφέρουν, είναι και αρχειοθετημένες ανά είδος - πατάτες, μακαρόνια, κιμάς, κοτόπουλο κλπ) και βρήκα από πέρυσι μία συνταγή τσουρέκι χωρίς μαγιά? Δεν θυμάμαι ακριβώς...

Πέρυσι βάλθηκα να φτιάξω κουλουράκια (επίσης είχα βρει συνταγή). Και ενώ μύριζαν τέλεια (το σπίτι μύρισε Πάσχα), βγήκαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Σαν ψωμάκια ένα πράμα. Επίσης δεν ήταν ιδιαίτερα γλυκά. Δλδ τι με νουτέλα τα έτρωγες για γλυκό, τι με μυζήθρα σαν αλμυρό, το ίδιο και το αυτό. Έλα όμως που μέρα με την μέρα αυτά σκλήραιναν (ενώ στην αρχή ήταν πολύ μαλακούλια και τέλεια - ΤΕΡΑΣΤΙΑ είπαμε όμως) και στο τέλος έγιναν πέτρα...

Εγώ όμως έψησα κουλουράκια για το έθιμο.

Βλέπεις ellain? :tongue: :tongue: :tongue:

Είσαι σίγουρη ότι το τσουρέκι μου θα βγει καλό?? :tongue::D

GEXxp3.png

Καλημερα σε ολες τις κοριτσουδες του October power!!! Τι γινεστε κοπελια? Που χαθηκατε? Προετοιμαζετε σπιτακια για Πασχα? Καλα κανετε, αντε νοικοκυρουλες μου!

Clelia τελεια η ιστορια με τα κουλουρια!!! Εγω ομως ειμαι σιγουρη οτι το τσουρεκακι θα σου βγει τελειο!!! Λαστιχωτο και μοσχομυριστο! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ....Πρωι-πρωι τι παθαμε.... Παντως εισαι και οργανωμενο κοριτσι, για συνταγες ακουω και μαλιστα αρχειοθετημενες, μωρε μπραβο!!!

Εγω θα κανω τα κλασικα κουλουρια μαστιχας της γιαγιας μου(αυτα ειναι μικρουλια! ;) ) και θα βαψω λιγα αυγα, γιατι μαλλον χαμενα θα πανε, αλλα απο την αλλη δεν μου παει και να μην βαψω.

Αντε να περασουν οι μερες να παω για αυχενικη την αλλη εβδομαδα, με εχει φαει η αγωνια. Τωρα μου μπηκαν αλλες σκεψεις στο μυαλο, πως γινεται να γινεται φλατ η κοιλια μου οταν ειμαι ξαπλωμενη ανασκελα??????? Σας συμβαινει κι εσας ή παραλογιζομαι? (Μεταξυ μας πιο πιθανον ειναι να το χανω το παιχνιδι με την λογικη, μεχρι να βγει αυτο το μωρακι θα φοραω το γνωστο λευκο κρουαζε φορεματακι χωρις μανικια....ζουρλομανδυας λεγεται...αχ ρε η μανα τι τραβαω)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέεεεεεεεεεερα σε όλες!!

elain την ίδια απορία έχω με εσένα, και κατά καιρούς την έχω εκφράσει και εδώ: "Μα να έχω ένα νινί 6+ εκατοστών και να μην νιώθω τπτ? Ούτε γουργούρισμα, ούτε μια κίνηση? Και όλο αυτό το νινί μαζί με τον σάκο του που είναι μεγαλύτερος, γιατί δεν φαίνεται?? Δεν θα έπρεπε να φαίνεται?". Μπλα. μπλά, μπλα.

Απολύτως φυσιολογικό είναι, προφανώς δεν έχεις πάρει πολλά κιλά, μια χαρά δλδ...

Τις παραπάνω απορίες τις είχα μέχρι το Σάββατο να πω? Δεν θυμάμαι. Το θέμα είναι ότι εδώ και λίγες (πολύ λίγες) ημέρες, μόνο το πρωί που ξυπνάω φαίνομαι κάπως (κάπως λέμε) αδύνατη. Μετά από πολύ λίγη ώρα και μέχρι το βράδυ έχω ένα φούσκωμα που πιάνει από το στομάχι μέχρι κάτου. Μικρο μεν, φούσκωμα δε... Είχα την εντύπωση ότι οφείλεται στα 3-4 κιλά που έχω πάρει (= φακλάνα), μου την έπεσαν όμως οι ειδήμονες (=ήδη μανούλες) και μου είπαν ότι αυτό το φούσκωμα είναι επειδή τα εσωτερικά όργανα έχουν μετατοπιστεί προς τα πάνω για να κάνουν χώρο στην μήτρα. Δλδ αρχή κοιλούμπας εγκυμοσύνης...

Οπότε ellain μου να μην αγχώνεσαι!! Πόσο είσαι είπαμε?? 12+ εβδομάδων? Περίμενε λίγες ημέρες και θα δεις :tongue:.

Μια χαρά θα δεις το ανθρωπάκι σας στην αυχενική να σας κάνει νάζια!!

Υ.Γ. Βλέποντας στο tickerάκι μου ένα σχηματισμένο ανθρωπάκι μεγάαααλο, χαίρομαι πάααααρα πολύ μιλάμε!! :D:D

GEXxp3.png

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

όλες με κέφια βλέπω ξυπνήσαμε σήμερα ε??? πολύ όμορφα! μπράβο σας που ασχολείστε με κουλουράκια και τσουρέκια! εγώ λέω να κάνω λίγα μπισκοτάκια με αρώματα από τσουρέκια (μαστίχα, μαχλέπι), γιατί τα υπόλοιπα τα κάνουν οι μανούλες και δε μ' αφήνουν αλλά θέλω να μυρίσει λιγάκι το σπίτι. και θα βάψω και λίγα αυγουλάκια, πρώτη φορά σε δικό μου σπίτι! να πάω και 3 στο βαφτηστήρι!!! του πήρα παπουτσάκια και λαμπάδα και παιχνιδάκι και αυγό σοκολατένιο και την πέμπτη θα τον πάρουμε να πάμε να μεταλάβουμε όλοι μαζί και μετά θα του πάμε τα δωράκια του σπίτι!

τι όμορφες μέρες! άντε λίγα ακόμη μαθηματάκια σήμερα και αυριο και τέλος!!! να ξεκουραστώ λίγο και να δω αγαπημένα πρόσωπα! όσο για τη μετακόμιση του γραφείου, δεν κάνω και τίποτα!!! ας ασχοληθούν άλλοι!!! απο βδομάδα μόνο θα βοηθήσω στην αρχειοθέτηση!!!

και η δική μου κοιλίτσα έχει φουσκώσει λιγάκι, αλλά πήρα μόλις 800 γρ. ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και μου έδωσε συγχαρητήρια που δεν πήρα κιλά!!! χάρηκα πολύ χθες! βέβαια μου είπε να κόψω εντελώς τη ζάχαρη μέχρι να κάνω ακόμη μια φορά εξετάσεις για ζάχαρο. δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά επειδή έχουμε ιστορικό στην οικογένεια είπαμε να το προσέξουμε λιγάκι... ίσα τώρα με τις γιορτές... θα κάνω υπομονή... μου έδωσε και σίδηρο και ασβέστιο να ξεκινήσω προλήπτικά!

κορίτσια την αυχενική την πληρώσατε επιπλέον? εμένα μου πήρε όσα σε κάθε κλασική επίσκεψη!!! και η εξέταση papp-A θα μου βγει 32? με το τεβε...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...