Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια...

βρηκα σημερα λιγο τωρα κενο , κοιμαται η μικρη και εχω στειλει μπαμπα και νονο να πανε σε 3 διαφορετικα φαρμακεια για γαλατακι της μικρης ειναι και σπανιο παναθεμα το δεν το εχουν ολα τα φαρμακεια :(:( και η παιδιατρος που την πηρα τηλεφωνο μοου ειπε να οτι δεν θα το αλλαξουμε μεχρι να κλεισουμε 6 μηνων ,{ειναι λογω των εμετων που καναμε }

εγω ορο σταματησα να της βαζω , βαζαμε πριν απο καθε μας γευμα λογω κατι βροχνων που ειχε , απο τοτε που γυρισαμε απο την αραχωβα δεν ξανακουστηκε τιποτα και η γιατρος μας ειπε να το σταμτησουμε και να βαζουμε μερα παρα μερα πριν το τελευταιο της γευμα κι ετσι ειμαστε μια χαρα τωρα , χαλαει και το ph της μυτουλας ετσι.

vasdeli μπραβο στον μπεμπη.τελεια αναπτυξη...καλα του κανε του γιατρουλη..κ μεις τη δικια μας γιατρο υην κατουραμε, αλλα την εχουμε χ..σει κιολας:tongue::tongue::tongue:

φωτεινη να σαι χαρουμενη πουναι ησυχη κ μην ακους κανενα. μια χαρα ειναι το παιδι. κ μενα ειναι ησυχη, παιζει μονη της, κοιμαται με φασαρια, δεν με κουραζει καθολου σαν παιδι.

ομως απο χθες κατι εχει...ή αλμα γιατι θελει βυζι καθε 2 ωρες ή ποναει απο δοντακι, ξυνει με το δαχτυλο τα κατω ουλα..

αγγελικουλα που εισαι? ακομα χωριο?

Μαμουνακι κι εμενα κατι εχει με τα δοντακια της και βαζει συνεχεια ολητην μπουνια στο στομα και ετσι κι εγω την εχω ολη μερα με τα γαντακια μονο την νυχτα τα βγαζουμε γιατι μουλιαζουν ολη μερα μεσα κλεισμενα :D:D στον υπνο δεν τα βαζει και την διευκολυνω γιατι ψανχει την πιπιλα της αμα της φυγει με τα χερακια... .

απο αυριο θα ειμαστε για 3 μερες στον παπου και στην γιαγια φευγει σε ασκηση ο μπαμπας μας κι ετσι εμεις δεν μενουμε μοναχουλες τετοιες μερες...:D:D καθε αλλο για μενα το σπιτι του εκανα γενικη σημερα κι ετσι θα ειναι καθαρουλικο , θα ερθει το πρωι και η κοπελα ενος συναδελφου του εδω να κατσει μεχρι τ απογευματακι που θα την παω εγω στα κτελ και ετσι θα εχω παρεουλα να κανω το σιδερο μου με ησυχια και παρεα μαζι :D:D:D και μετα στην μαμα μου ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμενα..

εχω φρικαρει με τη γκρινια της μελινας σημερα...πουφ..καταραμενες ιωσεις..

μπηκα να ρωτησω κατι στα γρηγορα. σας ειπε κανενα απο τα ντοκτορια σας να ξεκινησετε σταγονες σιδηρου στα μπεμπακια; μου το ειπε εδω η σαλονικια να του δινω 3 σταγονες τη μερα μεχρι τον 6ο που θα ξεκινησουμε μοσχαρι και μου φανηκε κουλο γιατι στη μελινα δεν μου ειχε πει τιποτις το ντοκτορι της αθηνας..εεε;

vasdeli μεγάλωσε ο καρδουλίνος μου και φοράει πάνες νο2 :D!!!!

Δέσποινα ιδέα δεν έχω. Δεν το έχω ξανακούσει γενικά να δίνουν σταγόνες σιδήρου. Μήπως έχει να κάνει με τις αλλεργίες του, για να συνηθίσει και να μπορεί να τρώει μοσχάρι? Μήπως λέω βλακείες? Δεν είμαι σίγουρη, τώρα μου 'ρθε... Αλλά νομίζω σου φαίνεται καλή παιδίατρος αυτή... Για ψάξτο στο φόρουμ μήπως έχει τύχει και σε άλλη μανούλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli μεγάλωσε ο καρδουλίνος μου και φοράει πάνες νο2 :D!!!!

Δέσποινα ιδέα δεν έχω. Δεν το έχω ξανακούσει γενικά να δίνουν σταγόνες σιδήρου. Μήπως έχει να κάνει με τις αλλεργίες του, για να συνηθίσει και να μπορεί να τρώει μοσχάρι? Μήπως λέω βλακείες? Δεν είμαι σίγουρη, τώρα μου 'ρθε... Αλλά νομίζω σου φαίνεται καλή παιδίατρος αυτή... Για ψάξτο στο φόρουμ μήπως έχει τύχει και σε άλλη μανούλα...

οχι δεν εχει να κανει με την αλλεργια. μου ειπε οτι στα τελευταια συνεδρια παιδιατρικης εχει ειπωθει οτι μετα τον 3ο μηνα δεν επαρκει ο σιδηρος που περνουν τα μπεμπακια απο το γαλα (κυριως λεει απο ξενο γαλα και λιγοτερο σε αυτα που θηλαζουν αποκλειστικα ) και ειναι καλο να περνουν σταγονες μεχρι να ξεκινησουν το μοσχαρι..τωρα ξερω γω; μου ειπε παροτι θηλαζει ειναι καλο να παρει αλλα εγω δεν του εχω δωσει ακομα. δεν πολυγουσταρω κιολας να του δινω τετοια..αλλα σκεφτομαι οτι οι εξετασεις αιματος που εχει τυχει μεχρι σημερα να κανω στη μελινα παντα δειχνουν χαμηλο αιματοκριτη και μου ειχαν πει οτι ετσι ειναι συνηθως στα μωρα. μηπως τελικα εχει δικιο σκεφτομαι...και μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση αυτη η γιατρος (και ειμαι και παραξενη στριγγλα εγω..)

Εγώ στην θέση σου θα το έψαχνα στο φόρουμ και θα άνοιγα θέμα αν δεν υπάρχει...

Όντως ούτε και εμένα μου φαίνεται σαν ιδέα καλή η φάση να δίνεις συμπληρώματα στο μωρό χωρίς λόγο...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα..

εχω φρικαρει με τη γκρινια της μελινας σημερα...πουφ..καταραμενες ιωσεις..

μπηκα να ρωτησω κατι στα γρηγορα. σας ειπε κανενα απο τα ντοκτορια σας να ξεκινησετε σταγονες σιδηρου στα μπεμπακια; μου το ειπε εδω η σαλονικια να του δινω 3 σταγονες τη μερα μεχρι τον 6ο που θα ξεκινησουμε μοσχαρι και μου φανηκε κουλο γιατι στη μελινα δεν μου ειχε πει τιποτις το ντοκτορι της αθηνας..εεε;

Δέσποινα, ναι!

Και στα 2 προηγούμενα παιδιά μου, η παιδίατρος μας είπε να δίνουμε σταγόνες σιδήρου μέχρι να αρχίσεουν να τρώνε κρέας γιατί το μητρικό γάλα το μόνο που δεν έχει είναι σίδηρο.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Χθες μετά το μπανάκι κοιμήθηκε ο μπέμπης από τις 11 ώς τις 3.00 τα χαράματα. Θήλασε και ξαναξύπνησε στις 6.00 και κοιμήθηκε ξανά μέχρι τις 8 το πρωί.

Μια χαρά, Δόξα τω Θεώ....αν δεν ήταν ήσυχο παιδάκι δεν ξέρω κι εγώ πώς θα τα έφερνα βόλτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γειά σας!!!!!! ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο σκ! εμεις καλά :)

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Είμαι χαρούμενη!!!!:-D:grin::-D:grin:

Όλα καλά στην παιδίατρο και το κυριότερο ο ομφαλός μας ειναι εντάξει!!!!!

Κρέμεται πλέον από μια κλωστούλα(το μανάρι μου, δεν πονάει:wink: αλλά φτηνά την γλιτώσαμε γιατί αν είχαμε πρόβλημα θα γινόταν εισαγωγή στο νοσοκομείο, μιας και μέχρι 2 μηνών τα μωράκια παίρνουν ενδοφλέβια αντιβίωση αν χρειαστεί(φτου, κακά, μακρυά από εμάς).

Ο μπεμπίνος μια χαρά χορταίνει και παχαίνει με το μαμίσιο γαλατάκι που πίνει....Έγινε κιόλας 4135 γρ(βάρος γέννας 3700, εξόδου 3580). Η παιδίατρος είπε ότι πρέπει να παίρνει περίπου 25 γραμμάρια την μέρα οπότε αν υπολογίσουμε 13 μέρες από τότε που βγήκαμε από το Ιασώ θα έπρεπε να πάρει 325 γρ για να θεωρείται καλά. Το μανάρι μου όμως πήρε 555 γρ άρα είμαστε πολύ καλύτερα! Και μιας και θηλάζει αποκλειστικά δεν μας απασχολεί το παραπάνω!!!!

Επίσης από 52 εκ έγινε 55, το καλό μου!

Θα μας ξαναδει όταν με το καλό 40ίσω!

Στο τελος, κατούρησε και την γιατρό για πληρωμή!:-D:tongue:

αχ μωρέ το κουκλάκι!!! μεγαλώνει! φτου φτου!

εγω εχω αρρωστη τη μελινα (παλι!) και για αυτο δεν πολυμπαινω..

βασδελακι μπραβο στο μπεμπακο!:D

βασω με κουφανες!!!71 εκατοστα παιδι μου!!!ντοινγκ!! η επομενη σκλεναρικοβα γεννηθηκε!!:shock::shock::shock::shock:

μαμουνακι βυζαινε βυζαινε!!!:mrgreen:

κλελια θα σου στειλω τη διαιτα οπως και δηποτε....εχω παρει μισο κιλο!!:evil::evil::evil::evil: α στα διαλα! παλι σε κανα χρονο θα τα χασω τα ρημαδια τα κιλα:evil::evil:

περαστικά στο μελινάκι!!!!!! όσο για τα κιλά είπαμε χαλάρωσε λίγο γυναίκα που θηλάζει! μην τρως χαζομάρες κι όλα θα πάνε σουπερ! θα δεις!

αχαχαχα!!

Η άλλη φουκαριάρα έκανε δίαιτα και πήρε κιλό!! Μωρέ άσε τις δίαιτες τώρα θηλάζεις...

Εγώ πάλι έχασα 1 κιλό μετά από 3 μήνες και μετά από τρελλό φαγητό. Βρε λες να ξεμπλόκαρε η παλιοζυγαριά?? Λες??

Fire περαστικά στο αγοράκι σου!!

Σήμερα πήγαμε και πήρα παπούτσια και μετά θήλασα στο αμάξι και μετά πήγαμε στο άλσος καροτσάδα (η πρώτη καροτσάδα της Ελισάβετ)...

Τώρα πάω μέσα να ξαπλώσω, να την θηλάσω να κοιμηθεί/ούμε

με γειά τα παπουτσάκια και μπράβο σας για την πρωτη καροτσάδα!!!! χάρηκε η μικρά; για πες! το καρότσι σούπερ;;;;;

καλησπέρα και καλό σκ!

εμείς είμαστε καλύτερα αρκετά, η μικρούλα μου αναρρώνει το καλό μου. γλιτώσαμε την αντιβίωση και της βάζω aerolin 3 φορές τη μέρα. είναι κεφάτη ευτυχώς και κάνει τους παπούδες να κατουριούνται από τη χαρά τους! καλά μη νομίζετε! κι εγώ εντελώς χαζομαμά είμαι!!!

περαστικά σας κουμπαρούλα μου κι αγύριστα!

geia sas κοριτσακια. περασα να πω ενα γρηγορο γεια! σας διαβασα γρηγορα κ φευγω για καφεδακι. κ μεις καροτσαδα πηγαμε πρωι..φοβερη μερα, παρολο που η ΕΜΥ ειχε πει βροχες.

φιλακια σε ολα τα μωρακιαααα. καλο ΣΚ!!

γειά σου μαμουνιον!!!!! ωράια τα περάσατε!!!!!

κοριτσούδες μου καλή σας εβδομάδα :)

ηη

Καλέέέέέ.....αλήθεια; Είχαν δημοσιεύσει την ιστορία μου στο περιοδικό τους, η LLL.!!!!!!

Μαμάλευτεράκι πες μου ότι είσαι κι εσύ σε κάποια από αυτά, θα τρελλαθώ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΟΧΙ ψυχή μου εγώ θα γράψω όταν τελιωσω με τον θηλασμό είμαι μέλλος κ σύντομα θα εκπαιδευτώ για σύμβουλος

tsipoura μου γλυκιά καλές ορθοπεταλιες τώρα

FwTeiNi άντε καλό μου να ξεμπερδέψετε με την πρώην κ να ξεκολλήσει κ η πεθερά ….

Κούκλα μου να πω και ένα δημόσιο ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου

vasdeli χαχαχαχ ετσι ετσι καλα του εκανε του ντοκτορα χαχαχαχ

η Ellain οντος που χαθηκεεεεεεε εχει καμία τηλ της ?

despina100 περαστικά σας κούκλα μου

Clelia μεγειά τα παπουτσάκια!καλέ πρώτη βόλτα με το καρότσι τώρα πήγατε ? ααααααα γιατι ?

Μπράβο με τον θηλασμό τσουπρα

ploegisi αντε κοπελα μου παλι καλα αφού την γλυτώσατε περαστικά

despina100 χμμμμμμμ πατάτα σου είπε ο παιδίατρος σου άσχετος τελιος :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

το μητρικό είναι φτωχό σε σίδηρο σου δίνει προληπτικά σιδηρά έτσι σε δουλεία ν βρισκόμαστε είναι δυνατών ν χορηγούμε φάρμακα χωρίς αιματολογική εξέταση ?:cool::cool::cool::cool::cool::cool::shock::shock::shock::shock:

• το μητρικό που παράγεις αυτόν την στιγμή είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για το παιδάκι σου κ το γαλακτικό σίδηρο που περιεχει το μητρικού είναι το ποιο απορρόφηση σίδηρο.
  • αχ τι διαβάζω πρωι πρωι η γυναίκα κούκλες μουτς έλιωσε η άντληση η συνεχεία αυριο

μουτσσσσσσσσσσσσσσ κουκλεσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

κορίτσια καλημέρα και καλή βδομάδα τι μου κάνετε; εγώ χάθηκα αλλά σας διάβαζα αφού από την πέμπτη ξεκίνησα τη δουλειά και όπως καταλαβαίνετε ακόμα είμαι στην προσαρμογή. το κλίμα είναι και λίγο βαρύ λόγω των προβλημάτων που έχουμε και έρχομαι με μισή καρδιά.

απ΄ότι διάβασα τα νέα σας είστε όλες καλά

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

θελω τα φωτα σας για 2 θεματα που στην αρχη ελεγα οτι ειναι οκ αλλα τωρα αρχισαν να με προβληματιζουν

το μωρο κανει συνεχεια κινησεις με τα χερακια του κ αυτο ειναι φυσικα ευχαριστο οταν ειναι ξυπνιο

αλλα οταν τον ταιζω τον ρευω και τον ξαπλωνω αντι να κοιμηθει αρχιζει να κανει διαφορες κινησεις με τα χερια του σα να μην τα ελεγχει με αποτελεσμα να μπαλατζαρει και να ξυπναει

καποιες φορες οι κινησεις ειναι ηπιες και καποιες φορες πιο σπαστικες

σα να παλευει με κατι

εχω αρχισει να φοβαμαι μην εχει κατι νευρολογικο

το αλλο θεμα ειναι οταν τον ρευω στον ωμο

πολλες φορες λοιπον τρωει και οταν τον βαζω στον ωμο να ρευτει τεντωνει το κορμι απιστευτα και κανει μικρη υπερεκταση με το κεφαλακι του κ αρχιζει να κλαιει

στεναχωριεμαι και για τα δυο κ περιμενω τη γνωμη σας:|

κοριτσια καλημερα!

θελω τα φωτα σας για 2 θεματα που στην αρχη ελεγα οτι ειναι οκ αλλα τωρα αρχισαν να με προβληματιζουν

το μωρο κανει συνεχεια κινησεις με τα χερακια του κ αυτο ειναι φυσικα ευχαριστο οταν ειναι ξυπνιο

αλλα οταν τον ταιζω τον ρευω και τον ξαπλωνω αντι να κοιμηθει αρχιζει να κανει διαφορες κινησεις με τα χερια του σα να μην τα ελεγχει με αποτελεσμα να μπαλατζαρει και να ξυπναει

καποιες φορες οι κινησεις ειναι ηπιες και καποιες φορες πιο σπαστικες

σα να παλευει με κατι

εχω αρχισει να φοβαμαι μην εχει κατι νευρολογικο

το αλλο θεμα ειναι οταν τον ρευω στον ωμο

πολλες φορες λοιπον τρωει και οταν τον βαζω στον ωμο να ρευτει τεντωνει το κορμι απιστευτα και κανει μικρη υπερεκταση με το κεφαλακι του κ αρχιζει να κλαιει

στεναχωριεμαι και για τα δυο κ περιμενω τη γνωμη σας:|

ετσι οπως το διαβαζω μου φαινεται οτι κανει προσπαθειες για να ρευτει..οταν τεντωνει το κορμακι προς τα πισω ειναι χαρακτηριστικη κινηση...εμενα αν τη βαλω να ξαπλωσει μετα απο λιγο σπρωχνει κεφακι κατω κ βογγαει κ τη σηκωνω κ ξανα ρευεται...παρατηρησε τον αν το κανει μονο μετα το φαγητο

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πάλι ήμουν για καφέ με τον μπαμπα μου, χθες με τον σύζυγο. Τέλειο το καροτσάκι!! Μαμαλευτεράκι δεν την έβγαζα νωρίτερα με καροτσάκι επειδή φοβόμουν να το πω? Δεν ξέρω, με βόλευε το σλινγκ καλύτερα. Και τώρα με βολεύει αν είναι να μπω σε λεωφορεία κλπ. Αλλά το καροτσάκι καμία σχέση, καλύτερο είναι...

Fire όταν λες σπαστικές κινήσεις με τα χεράκια του είναι σαν να τρομάζει? Και μετά ξυπνάει? Και μένα μου το κάνει, ρώτησα τον παιδίατρο, έχει να κάνει με το παιδί, κατά πόσο είναι νευρικό ή έχει υπερένταση. Αυτό με το τέντωμα όντως όπως τα λέει το μαμουνάκι. Ακόμα και να έχει ρευτεί, ξαναβάλτον στον ώμο και χτούπα τον :D

Μαράκι φεύγεις με μισή καρδιά και αφήνεις τα παιδάκια σου, και σου μαυρίζουν και την καρδιά στην δουλειά με την επικαιρότητα. Τι να πω... Ευτυχώς που δουλεύεις 5ωρο κουκλα μου...

Δεν σας είπα η σκατουλήθρα μου τι μου έκανε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα αγκαλιά, γκρίνιαζε και ξαφνικά αρχίζει να πιπιλάει με μανία το σαγόνι μου:shock: (μου είπε η μαμά μου ότι αυτό έχει να κάνει με δοντάκια). Μου φάνηκε τόσο αστείο! Πήγα στον καθρέφτη και την έβλεπα και γελούσα! Πήρα τους γονείς μου και τους το έλεγα ξεκαρδισμένη! Τόση ώρα το μωρό να πιπιλάει σαγόνι. Μέχρι που μου έκανε μια πιπιλια ΝΑ και ήμουν σαν την αμαρτωλή με την πιπιλιά στην μούρη :lol::lol:.

Από τότε την Ελισάβετ εκτός από φαφούτα, βασανιάρα, κλανιάρα, σαλιάρα κλπ την λέμε και πιπιλίτσα ανωμαλίτσα :tongue:

GEXxp3.png

καλημέρα!

καλή βδομάδα και ελπιδοφόρα!!!!

η μικορύλα είναι πολύ καλύτερα, έχει λίγες μυξούλες μονάχα ακόμα και δεν έχει ακροαστικά και βρογχικά. μια χαρά δηλαδή, το μπουκωματάκι θα της περάσει!

κλέλια τι γέλιο!!! κι εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα με πιπιλά δεξιά και αριστερά στο σαγόνι, κάτω από τα μάγουλα! είναι τρέλα όταν το κάνουν αυτό! κι εγώ χθες ξεκαρδίστηκα να γελάω... της μιλούσα και μετά άρχισα να της κάνω ήχους από ζωάκια, δηλάδή, πως κάνει το γατάκι, το σκυλάκι κλπ. όταν έκανα την αγελάδα να δείτε!!! την έπιασε το παράπονο και κατέβασε τα χειλάκια προς τα κάτω παραπονεμένη!!! δεν ξανακάνω την αγελάδα!!!

κουμπαρούλα μου φιλάκια γλυκά! χαίρομαι που είστε καλά!!!

fire μάλλον το μωράκι σου είναι υπερκινητικό! κι εμείς τα ίδια έχουμε ,αλλά από τη μέρα που γεννήθηκε!!!

μαράκι υπομονή με τη δουλειά!

δέσποινα θα το ρωτήσω κι εγώ αυτό για το σίδηρο στον παιδίατρο. δεν το είχα ακούσει, αλλά δε χάνουμε και τίποτα να το ρωτήσουμε! (φιλάκια στο μελινάκι και στο γαλανομάτη)

βασδελάκι φτου φτου στο γελαστούλη!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...