Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασδελακιον τι κανεις τετοιες ωρεσ εσυ κοριτσακι μου εδω???

:D:D

Εγω μολις τωρα καταφερα να κοιμησω την μικρη

Την εβαψα οταν λειπει ο μπαμπας μας αργουμε να την πεσουμε για νανι...:(:(καλομαθε η μικρη απο τωρα...ε ειναι και λιγο η αλλαγη σπιτιου καθε τοσο .. πουφ πολλα ειναι ...

Παντως οσο αφορα τον αφαλο κι εμας δεν ειχε πεσει ολος, εμεινε το μανταλακι στο ιασω και ενα κομματακι μικρο επεσε στο σπιτι μετα απο περιπου 2 βδομαδες που ηδη ειχαμε φυγει απο το ιασω.

Αυτο το κρατησα και μαλιστα ειχε κολλησει στην πανα κι εγω μολις ανοιξα την πανα και δεν τον ειδα επανω της τρομαξα λεω που πηγε τον ρουφηξε? και μετα τον ειδα κολημενο πανω στην πανα , τον οποιο τον εβαλα σε μια γαζουλα και το φυλαξα στο κουτακι που της φυλαω μερικα πρωτα αντικειμενα..{μεχρι και το χανσαπλαστ που της εβαλε η παιδιατρος στο 1ο & 2ο εμβολιο εχω κρατησει η τρελη , την πρωτη συριγγα που ηπιε ντεπον στο παιδω κ.α τρελα πραγματακια }

Πρεπει να απω κι εγω τωρα σιγα σιγα για νανι γιατι αυριο ειναι πολυ φορτωμεη η μερα μου, το πρωι πρεπει να παω να δω τι θα κανω με την αδεια του 2010 που μου χρωστανε γιατι τελειωσε η λοχεια μ και ξεκινησε η αδεια ανατροφης και τα εχουν κανει λιγο ψιλομπαχαλο και πρεπει να ψαχτω στα κεντρικα ... και μετα εχει ραντεβου με την ακατανομαστη ο Γιωργης κι εγω πρεπει να παω να ειμαι καπου εκει να τον περιμενω να επιστρεψουν... δεν θα την δω , δεν θα το προσπαθησω να την δω γιατι θα την τσουρομαδησω σιγουρα... μεσα μου βραζω με την παρτυ της αρκετα....:(:(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!!

Βικυ τελεια τα νεα σου!!

Σιγα μη και δεν παχαινε ο βυζανιαρης, ΧΑ!! Τι τα εχουμε τα βυζα, μονο για επιδειξη :tongue:??

42 γραμ/ημερα, τελεια φτου φτου!!

Ο συντριβανακιας την κατουρησε? Καλα της εκανε!!:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλημερα!!

Βικυ τελεια τα νεα σου!!

Σιγα μη και δεν παχαινε ο βυζανιαρης, ΧΑ!! Τι τα εχουμε τα βυζα, μονο για επιδειξη :tongue:??

42 γραμ/ημερα, τελεια φτου φτου!!

Ο συντριβανακιας την κατουρησε? Καλα της εκανε!!:D

Ναι, ο ατιμούλης!!!!

Για να μάθει που τον πασπάτευε!!!!:D:D:tongue:

Κορίτσια, χθες με έβγαλε ο άντρας μου για μπυρίτσα!!!! Ε! ρε γλέντια!!! Ήπια μια μικρή Κάιζερ και την άκουσα κανονικά!!!!:tongue:

Τον είχα φουλάρει τον γελαστό, και άντεξε 3,5 ώρες το μανάρι μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdeli μπραβο στον μπεμπη.τελεια αναπτυξη...καλα του κανε του γιατρουλη..κ μεις τη δικια μας γιατρο υην κατουραμε, αλλα την εχουμε χ..σει κιολας:tongue::tongue::tongue:

φωτεινη να σαι χαρουμενη πουναι ησυχη κ μην ακους κανενα. μια χαρα ειναι το παιδι. κ μενα ειναι ησυχη, παιζει μονη της, κοιμαται με φασαρια, δεν με κουραζει καθολου σαν παιδι.

ομως απο χθες κατι εχει...ή αλμα γιατι θελει βυζι καθε 2 ωρες ή ποναει απο δοντακι, ξυνει με το δαχτυλο τα κατω ουλα..

αγγελικουλα που εισαι? ακομα χωριο?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

vasdeli μπραβο στον μπεμπη.τελεια αναπτυξη...καλα του κανε του γιατρουλη..κ μεις τη δικια μας γιατρο υην κατουραμε, αλλα την εχουμε χ..σει κιολας:tongue::tongue::tongue:

Ναι, δόξα τω Θεώ! Όλα καλά μέχρι στιγμής! Σήμερα έπεσε εντςλώς ο αφαλός και τον κράτησα μαζί με τους άλλους δύο...:P

Ρε παιδιά, η Ellain πού χάθηκε;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!!

βικουλα να σου ζησει κ παλι!

θα ηθελα καποια να μου περιγραψει πως βαζει ορο στη μυτουλα γιατι ετσι πως το κανω εγω πλανταζει στο κλαμα..:confused:

γεια σου γειτονισσα...

εγω βαζω με 3 τροπους

α)βαζω μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και τραβαω με το otrisalin (ανασκελα)

β) βαζω μισο ορο στο ρουθουνι (κεφαλι στο πλαι) και αμεσως τον γυρναω μπρουμυτα και βγαινει μυξα απο το αλλο (δεν το γουσταρει καθολου αυτο αλλα αμα δεν εχω ανταλλακτικα για το οτρισαλιν το κανω και ετσι)

γ)βαζω μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και του παω αποτομα τη μουρη σε φως (στον ηλιο απο την πορτα του δωματιου του π.χ.) και στανταρ φτερνιζεται και τις βγαζει μονος του....

να πω περαστικα; αρρωστησατε;

εγω εχω αρρωστη τη μελινα (παλι!) και για αυτο δεν πολυμπαινω..

βασδελακι μπραβο στο μπεμπακο!:D

βασω με κουφανες!!!71 εκατοστα παιδι μου!!!ντοινγκ!! η επομενη σκλεναρικοβα γεννηθηκε!!:shock::shock::shock::shock:

μαμουνακι βυζαινε βυζαινε!!!:mrgreen:

κλελια θα σου στειλω τη διαιτα οπως και δηποτε....εχω παρει μισο κιλο!!:evil::evil::evil::evil: α στα διαλα! παλι σε κανα χρονο θα τα χασω τα ρημαδια τα κιλα:evil::evil:

αχαχαχα!!

Η άλλη φουκαριάρα έκανε δίαιτα και πήρε κιλό!! Μωρέ άσε τις δίαιτες τώρα θηλάζεις...

Εγώ πάλι έχασα 1 κιλό μετά από 3 μήνες και μετά από τρελλό φαγητό. Βρε λες να ξεμπλόκαρε η παλιοζυγαριά?? Λες??

Fire περαστικά στο αγοράκι σου!!

Σήμερα πήγαμε και πήρα παπούτσια και μετά θήλασα στο αμάξι και μετά πήγαμε στο άλσος καροτσάδα (η πρώτη καροτσάδα της Ελισάβετ)...

Τώρα πάω μέσα να ξαπλώσω, να την θηλάσω να κοιμηθεί/ούμε

GEXxp3.png

γεια σου γειτονισσα...

εγω βαζω με 3 τροπους

α)βαζω μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και τραβαω με το otrisalin (ανασκελα)

β) βαζω μισο ορο στο ρουθουνι (κεφαλι στο πλαι) και αμεσως τον γυρναω μπρουμυτα και βγαινει μυξα απο το αλλο (δεν το γουσταρει καθολου αυτο αλλα αμα δεν εχω ανταλλακτικα για το οτρισαλιν το κανω και ετσι)

γ)βαζω μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και του παω αποτομα τη μουρη σε φως (στον ηλιο απο την πορτα του δωματιου του π.χ.) και στανταρ φτερνιζεται και τις βγαζει μονος του....

να πω περαστικα; αρρωστησατε;

εγω εχω αρρωστη τη μελινα (παλι!) και για αυτο δεν πολυμπαινω..

βασδελακι μπραβο στο μπεμπακο!:D

βασω με κουφανες!!!71 εκατοστα παιδι μου!!!ντοινγκ!! η επομενη σκλεναρικοβα γεννηθηκε!!:shock::shock::shock::shock:

μαμουνακι βυζαινε βυζαινε!!!:mrgreen:

κλελια θα σου στειλω τη διαιτα οπως και δηποτε....εχω παρει μισο κιλο!!:evil::evil::evil::evil: α στα διαλα! παλι σε κανα χρονο θα τα χασω τα ρημαδια τα κιλα:evil::evil:

γεια σου δεσποινακι

αυτο το β κανω κ γω αλλα καθολου δεν το γουσταρει..

δεν αρρωστησαμε,προληπτικα το βαζουμε για καλυτερο υπνο

μας ακουει ολο το τετραγωνο

καλησπέρα και καλό σκ!

fire, έχεις ρωτήσει παιδίατρο που το κάνεις αυτό χωρίς ιδιαίτερο λόγο? το ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ωτίτιδα έτσι? η απόσταση της μύτης με τα αυτάκια του μωρού είναι τόσο κοντά, που δεν είναι καλό να χρησιμοποιείται ο ορός συχνά και με πολύ πίεση!

εγώ τώρα που είναι αρρωστούλα της βάζω 2-3 φορές τη μέρα από το 1/3 του ορού με σύριγγα σε κάθε ρουθουνάκι και μετά την πηγαίνω σε φως και φταρνίζεται και καθαρίζει. ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός. και ο φίλος μου που είναι ωρλ μου είπε το ίδιο! πολύ προσοχή!

εμείς είμαστε καλύτερα αρκετά, η μικρούλα μου αναρρώνει το καλό μου. γλιτώσαμε την αντιβίωση και της βάζω aerolin 3 φορές τη μέρα. είναι κεφάτη ευτυχώς και κάνει τους παπούδες να κατουριούνται από τη χαρά τους! καλά μη νομίζετε! κι εγώ εντελώς χαζομαμά είμαι!!!

καλά ρε δεσποινάριο! δίαιτα με θηλασμό γίνεται? τα θελε ο απαυτούλης σου ΜΕ φαίνεται!:tongue:

βασδελάκι φτου φτου! φιλάκι στο γελαστούλη σου!

κλελούκο πρώτη καροτσάδα? σαν να άργησε βρε! άντε και από δω και πέρα να αολουθήσουν πολλές! μεγειά τα παπουτσάκια!

μαμουνάκι υπομονή! εμείς μαζί με το άλμα περνάμε και κρυωματάκι! :roll:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλησπέρα και καλό σκ!

fire, έχεις ρωτήσει παιδίατρο που το κάνεις αυτό χωρίς ιδιαίτερο λόγο? το ξέρεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ωτίτιδα έτσι? η απόσταση της μύτης με τα αυτάκια του μωρού είναι τόσο κοντά, που δεν είναι καλό να χρησιμοποιείται ο ορός συχνά και με πολύ πίεση!

εγώ τώρα που είναι αρρωστούλα της βάζω 2-3 φορές τη μέρα από το 1/3 του ορού με σύριγγα σε κάθε ρουθουνάκι και μετά την πηγαίνω σε φως και φταρνίζεται και καθαρίζει. ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός. και ο φίλος μου που είναι ωρλ μου είπε το ίδιο! πολύ προσοχή!

εμείς είμαστε καλύτερα αρκετά, η μικρούλα μου αναρρώνει το καλό μου. γλιτώσαμε την αντιβίωση και της βάζω aerolin 3 φορές τη μέρα. είναι κεφάτη ευτυχώς και κάνει τους παπούδες να κατουριούνται από τη χαρά τους! καλά μη νομίζετε! κι εγώ εντελώς χαζομαμά είμαι!!!

καλά ρε δεσποινάριο! δίαιτα με θηλασμό γίνεται? τα θελε ο απαυτούλης σου ΜΕ φαίνεται!:tongue:

βασδελάκι φτου φτου! φιλάκι στο γελαστούλη σου!

κλελούκο πρώτη καροτσάδα? σαν να άργησε βρε! άντε και από δω και πέρα να αολουθήσουν πολλές! μεγειά τα παπουτσάκια!

μαμουνάκι υπομονή! εμείς μαζί με το άλμα περνάμε και κρυωματάκι! :roll:

ο παιδιατρος μου το ειπε..:? δεν θα το κανα μονη μου

μου πε οτι το βραδακι μετα το μπανιο του ειναι καλα να του βαζω ορο να καθαριζει το συστημα

δεν ηξερα οτι ειναι τοσο επικινδυνο:confused:

geia sas κοριτσακια. περασα να πω ενα γρηγορο γεια! σας διαβασα γρηγορα κ φευγω για καφεδακι. κ μεις καροτσαδα πηγαμε πρωι..φοβερη μερα, παρολο που η ΕΜΥ ειχε πει βροχες.

φιλακια σε ολα τα μωρακιαααα. καλο ΣΚ!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

hello!!

Ξυπνήσαμε (γράφω στον α' πληθυντικό επειδή και τα 2 κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα)...

Ισούλα αγαπούλα, καροτσάδα ναι πρώτη φορά! Τις προηγούμενες φορές την έβγαζα με sling ή στα χέρια. Σαν μωρό έχει κάνει βόλτες από 20 ημερών, αλλά χωρίς καροτσάκι...

Και μένα δεν μου είπε ο γιατρός να της βάζω ορό. Αλλά πολλοί είναι οι παιδίατροι που το συστήνουν προληπτικά κάθε μέρα ορό στην μύτη και στα μάτια. Ευτυχώς που δεν είναι της νοοτροπίας ο γιατρός μου διότι μου φαίνεται άσχημο να της ρίχνω νεράκι στην μύτη...

Fire, ό,τι σου είπε ο γιατρός σου να κάνεις. Επίσης μπορείς να τον ρωτήσεις περί ωτίτιδας να σε διαφωτίσει...

GEXxp3.png

Άσχετο, το σκεφτόμουν πριν που έκανα ντους (συνέχεια σας σκέφτομαι, συνέχεια!!): Ploegisi, μήπως αυτό που σου είπε ο γιατρός για την ωτίτιδα έχει να κάνει με την χρήση της φούσκας? Διότι όντως αυτή προκαλεί ωτίτιδα. Η Fire από ό,τι κατάλαβα, ορούς του βάζει του μωρού...

Τέσπα, δεν γνωρίζω επί του θέματος, μου ήρθε και το έγραψα...

Μάκια

GEXxp3.png

Ένα γεια βιαστικά...

Πάω να κάνω μπάνιο στον γελαστό που κοιμάται αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά της αδερφής του....Θα περιμένω να ξυπνήσει...

Κλειώ......φοράμε τις πάνες δωρο του Λιζακίου!!!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...