Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φτου, φτου και πάλι φτου σας Βάσω, τι μπέμπα είναι αυτή; Οντως γυναικάρα οπως είπε και ο παιδίατρος, μπράβο σας. Να μπαίνεις πιο συχνα τώρα να μας λες νέα, Ελπίζω να είναι ήσυχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσιαααα!

φωτεινουλα δειξε ανωτεροτητα καλο μου...κ ευχομαι να μηχρειαστει να την ξανασυναντησετε

ειρηνη καλως ηρθες!!!πωπω καρακουκλαρα!μας εφαγε λαχανο η μπεμπα! ποιος κραταει το μωρακι οταν δουλευεις???

μαρακι μεγια τα ρουχαλακια.πώς ειναι το ματακι του μπεμπη???

πηγαμε βολτουλα...τι μερα φοβερη σημερα...αλλα πηγα με τον μαρσιπο κ κουραστηκα...(κανα 7αρι κιλα δε θαναι??)...

δεν εχω ασανσερ κ καροτσι δεν κατεβαινει..σκεφτομαι να το αφηνω στο αμαξι, να το χω ευκολο...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki, ποιο να το αφήνεις στο αμάξι, το παιδί?? Πλάκα κάνω...

Βρε Βάσω φτου, φτου και πάλι φτου κοπελάρα μου!! Οχι μόνο την έκανες θηριάκι με βυζάκι, αλλά είσαι πανάξια αφού δουλεύεις και θηλάζεις αποκλειστικά. Και η δουλειά που κάνεις δεν είναι καθόλου εύκολη οφείλω να ομολογήσω...

Η Ελισάβετ μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα σήμερα. Κλαίει, γκρινιάζει, χτυπιέται... Την βάζω να φάει μήπως και πεινάει και μου τα βγάζει. Και γκρίνια, γκρίνια. Βάζω το δάχτυλό μου στο στόμα της μήπως και είναι δοντάκια και θέλει να δαγκάσει, τπτ. Απλά κλάμα, κλάμα, κλάμα... Στην αγκαλιά, στο ρηλάξ, στο κρεβάτι. Παντού... Δεν την παλεύω σήμερα.

Παρόλη όμως την κλάψα έκανα 15' ποδήλατο... Κορίτσια πολύ χάλι... Έχω 12 μήνες να κάνω γυμναστική (σαν σήμερα ήταν η τελευταία φορά πέρυσι). Και ενώ στα παλιά καλά μου, έκανα 30' ποδήλατο με ανηφορίτσες κλπ, σήμερα κατηφόρα μόνο μπορούσα η μπουχέσω...

Ειρήνη και Γιώτα, πολύ πλάκα η περιγραφή σας: μπροστά οι ψηλοί και πίσω τα κοριτσάκια :D. Αμ δε! Γκομενάρες είσαστε, ύψη και βλακείες δεν θέλω να ακούω!

Φωτεινή μη και τσακωθείς με την πρώην! Δεν έχεις λόγο εσύ! Ίσα-ίσα! Εσύ έχεις τον άντρα άρα είσαι σε καλύτερη θέση! Άσε την άλλη να σκάει να χτυπιέται! Αγνόησέ την, σαν κυρία που είσαι οικογενειάρχισα και υπεράνω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας!

Από χθες βράδυ προσπαθώ να μπω και δεν τα καταφέρνω με τον βασανιάρη...Ήταν λίγο ανήσυχος, το πουλάκι μου....

Ο καημένος μόνο στο μεμέ ησύχαζε και σήμερα μέσα στον ύπνο του πατούσε κάτι κραυγές απελπισίας....

Τελικά το πρόβλημα είναι στον ομφαλό μας....Είναι 16 ημερών και ακόμη να πέσει...Σήμερα παρατήρησα μια κοκκινίλα στην περιοχή, μίλησα με την παιδιατρο και μας είπε ότι ίσως να είναι αρχές ομφαλίτιδας....Αύριο έτσι και αλλιώς θα πάμε για την πρώτη μας επίσκεψη.....

Ελπίζω να μην χρειαστεί καμιά αντιβίωση γιατί δεν θα το αντέξω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!

μπήκα να σας πω ένα γεια... η γκουγκουφκίτσα περνάει αλματάκι και έχει και συναχάκι... ευτυχώς τρώει και κοιμάται καλά άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. και ο γιατρός μου είπε να την πάω μόνο αν κάνει βήχα. ως τώρα δεν έχει!

εν τω μεταξύ, από επισκέψεις καλά πάμε! δυο με τρεις φορές την εβδομάδα έχω κόσμο. μάλλο κάπου έτσι θα κόλλησε και η μικρή, ή μπορεί και να κρύωσε, γιατί δε βάζουμε κώλο κάτω, συνέχεια βόλτες είμαστε!

να σχολιάσω μόνο τη βασούλα? μ' αφήνετε???:tongue: 71cm και 7,5 κιλά??? θεέ μου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

clelia :lol::lol::lol::lol::lol::lol:θα αφηνω το μωρο στο αμαξι κ ετσι δε θα χουμε προβλημα:tongue::tongue:

ploegisi perastika sto paidaki sou!

vasdeli ελπιζω να πεσει γρηγορα να μην ταλαιπωρηθει το αγορακι μου

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

vasdeli περαστικά στην αδυναμία μου! Πιστεύω ότι θα του περάσει γρήγορα!

Mamounaki θύμισε μου το μαγαζί που πήρες τα weleda από Ελλάδα? Νομίζω ότι έχει δωρεάν μεταφορικά

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΑΛΟΥΧΩ Κ ΣΕ ΕΙΔΑ κουκλα μου τωρα σε σινδιασα αχ πολυ χαρικα μουτσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

vasdeli ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΑΛΟΥΧΩ Κ ΣΕ ΕΙΔΑ κουκλα μου τωρα σε σινδιασα αχ πολυ χαρικα μουτσσσσσσσσσσσσσ

Καλέέέέέ.....αλήθεια;:P Είχαν δημοσιεύσει την ιστορία μου στο περιοδικό τους, η LLL.!!!!!!

Μαμάλευτεράκι πες μου ότι είσαι κι εσύ σε κάποια από αυτά, θα τρελλαθώ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!

qwlrp3.png

Κλειώ, σήμερα στις 5.30 το ραντεβού με την παιδίατρο....Θα ξέρω!

Αν και σήμερα είδα ότι πέφτει ο αφαλός....κρέμεται από μια κλωστούλα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας Πεπέλες μου!!!!!!

Κατάφερα να σας διαβάσω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω μια μια....

να πω ενα γουελκαμ στην βάσω μας! μπράβο κοπέλα μου !

επίσης θα πω ότι όντως θα γίνουν μονΔέλα τα μωράκια μας!

κλειώ μου ξεκινάω κι εγώ ποδηλατάκι, μέχρι τώρα δεν με αφηνε η διαιτολόγΑ, αλλά τώρα ναι!

σας φιλώ

ματς

Καλησπερα κοριτσακια μου....

Τελικα χτες το γλυτωσε :D εμφανιστηκε στον συμβολαιογραφο αλλη ωρα απο εμας ... αλλα αυριο εχει συναντηση με τον Γιωργη στα ΚΕΠ χμμ.. εχει ηρεμησει μπορω να πω η κυρα και ετσι για την ωρα την γλυτωνει....

Θελω να τελειωνει το θεμα μαζι της γιατι δεν παει αλλο μας εχει κανει την ψυχολογια .......

:D

Σημερα ηρθαμε να μεινουμε στην γιαγια και στον παππου μας... οποτε θα τα πουμε καλυτερα αν ειστε μεσα :D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

clelia ειναι www.ecobaby.gr

εγω επειδη μενω αιγαλεω μου στελνει παραγγελια απο 20ευρω κ πανω δωρεαν.πηρα πριν λιγες μερες κρεμα προσωπου, σωματος, συγκαματα κ σαμπουαν-αφρολουτρον περιπου 25 ευρω

vasdeli ολα καλα θα πανε...στελνουμε θετικη ενεργεια..ΠΕΕΕΣΕ..ΠΕΕΕΣΕ...

ΤΣΙΠΟΥΡΑ καλη αρχη με ποδηλατακι..τους αγωνιστικουςμου χεραιτισμους..θα ξεκινησω διαδρομο (μεχρι τωρα κρεμαω ρουχα πανω του)

φωτεινη καλυτερα που δε βρεθηκατε..το γλιτωσε και το τσουρομαδημα:mad::mad:

εμεις περνάμε ενα μεγάαααλο αλμα αναπτυξης..θυμαστε για τη 17η εβδομαδα που λεγαμε για κορυφωση???ε το ζω...το πιο ησυχο μωρο εχει ξεσαλωσει..καθε μια ή δυο ωρες κλαιει τρωει κοιμαται..παλι με σιλικονες στο στηθος κυκλοφορω

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Δεν ξερω κατα ποσο θα το γλιτωσει το τσουρομαδημα μαμουνακι μ γιατι σαν να μην μας τα λεει καλα η κυρια και ο δικος μου ειναι πολυ καλος και αυτη το ξερει {10 χρονια μαζι δεν ειναι και λιγα } και το εκμεταλευεται .... αυριο {δηλαδη σημερα } θα ειναι καμποσες ωρες μαζι ... μονο εγω ξερω απο μεσα μου πως βραζω με το ρημαδοσπιτο που εχουν μαζι να τελειωνουμε γιατι ... αντε....

Να ρωτησω τωρα κατι αλλο

Σας διαβαζω οτι τα μικρα σας γκρινιαζουν , οχι οτι θελω να γκρινιαξει η μικρη αμα το κανει παει καηκα :D:D αλλα η δικια μου μηπως ειναι χαζη σαν κι εμενα και ειναι τοσο ησυχη??? η μητερα μου μου λεει σημερα : μην τολμησεις και πεις ποτε σου οτι σε κουρασε η μικρη θα γινει χαμος, και της ειπα οτι δεν προκειται να το πω γιατι πολυ απλα η μικρη για ν'ακουσω το κλαμα της πρεπει η να την αφησω με τα κακα της η να καθυστερησω να την ταισω... ολες τις αλλες ωρες μιλαει μονη της παιζει με τα παιχνιδια της και κανει κουνια μπελα η κοιμαται...

Γιατι τοση γκρινια και της κουνιαδας μου πολυ γκρινιαρης ειναι , αφου οποτε βρισκομαστε ολοι μαζι μετα η δικια μου ειναι καραματιασμενη :(:(:( ολο για το οτι ειναι ησυχη σχολιαζει... πουφφφ

ελπιζω να μην αλλαξει στην πορεια και να ειναι σαν κι εμενα οταν ημουν μικρουλα που δεν ακοιυγομουν μεσα στο σπιτι οταν επαιζα.,,

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Είμαι χαρούμενη!!!!:-D:grin::-D:grin:

Όλα καλά στην παιδίατρο και το κυριότερο ο ομφαλός μας ειναι εντάξει!!!!!

Κρέμεται πλέον από μια κλωστούλα(το μανάρι μου, δεν πονάει:wink: αλλά φτηνά την γλιτώσαμε γιατί αν είχαμε πρόβλημα θα γινόταν εισαγωγή στο νοσοκομείο, μιας και μέχρι 2 μηνών τα μωράκια παίρνουν ενδοφλέβια αντιβίωση αν χρειαστεί(φτου, κακά, μακρυά από εμάς).

Ο μπεμπίνος μια χαρά χορταίνει και παχαίνει με το μαμίσιο γαλατάκι που πίνει....Έγινε κιόλας 4135 γρ(βάρος γέννας 3700, εξόδου 3580). Η παιδίατρος είπε ότι πρέπει να παίρνει περίπου 25 γραμμάρια την μέρα οπότε αν υπολογίσουμε 13 μέρες από τότε που βγήκαμε από το Ιασώ θα έπρεπε να πάρει 325 γρ για να θεωρείται καλά. Το μανάρι μου όμως πήρε 555 γρ άρα είμαστε πολύ καλύτερα! Και μιας και θηλάζει αποκλειστικά δεν μας απασχολεί το παραπάνω!!!!

Επίσης από 52 εκ έγινε 55, το καλό μου!

Θα μας ξαναδει όταν με το καλό 40ίσω!

Στο τελος, κατούρησε και την γιατρό για πληρωμή!:-D:tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...