Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχην καλημεραααααα Αχχχ σημερα κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στο κρεβατι μου με την μικρη γιατι ειχε βαρδυα ο μπαμπας μας και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε στους γονεις γιατι ο παππους μας ειναι κρυωμενος και τον εχουμε τιμωρια Μας ξυπνησε η σπιτονοικοκυρα γιατι ειχε μαστορα επανω και μας ξυπνησαν τα τρυπανια ...γκρρρ... Τωρα ειμαστε ηρεμες καναμε μαμ κι τωρα κοιμομαστεεε....... και περιμενουμε τον μπαμπα μας ;) καναμε και πρασοπιτα χιχιιχ τωρα δεν ξερω τι εχει βγει περιμενω τον γιωργη μ να ερθει να δοκιμασει μιας κι αυτος ειναι ο μαγειρας μας εσω ;)

φωτεινη θυμαμαι οτι ειχα διαβασει στην εγκυμοσυνη για μουδιασμα χεριων κ αν θυμαμαι καλα το ελεγε συνδρομο καρπιαιου σωληνα.θα βρω το βιβλιο αυριο κ θα σου πω. καλο ειναι να πας γιατρουλη.

α επισης μπορει να εχει να κανει κ με θυροειδη..εχεις προβλημα? προκαλει μουδιασματα στα ακρα (σε μενα)

Μαμουνακι μου εχω θυροειδη αλλα οι εξετασεις μου βγηκαν πεντακαθαρες ...ξερεις τι παρατηρησα ομως???? 2 μερες τωρα πλενω τα πιατα με γαντια χειρουργικα και δεν με εχει πιασει η φαγουρα απο χτες το βραδυ , τωρα η με πειραζει το σφουγγαρι η το υγρο που πλενω τα πιατα. Ειδομεν....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ υπολογιζει το υψος των παιδιων μας

εμενα την εβγαλε οσο ειμαι εγω δηλαδη κοντη :(:(:(

http://health.in.gr/tools/kidsheight.asp

9zlup2.png

Καλησπέρα αγάπες!!

Έβαλα που λέτε την φόρμα μου, μήπως και κοιμηθεί η βασανιάρα η φαφούτα μου, αλλά αφενός τπτ ακόμα, αφετέρου περιμένω ψώνια από το super market, έχω να μαγειρέψω φασόλια μαυρομάτικα και να βάλω και πλυντήριο.

Να δούμε αυτή η μανούλα πότε θα γυμναστεί με το σκατουλίνι που δεν την αφήνει...

Φωτεινή αυτό το site καμία σχέση. Γενικότερα αυτά τα site κατά προσέγγιση υπολογίζουν, να το παίρνεις δλδ σαν παιχνιδάκι. Όσο για το συγκεκριμένο, και την Ελισάβετ την έβγαλε ότι θα έχει ίδιο ύψος με εμένα. Δλδ τον πατερούλη της που με περνάει 15 πόντους, δεν θα τον υπολογίσουμε...

Υποτίθεται ότι τα παιδιά βγαίνουν στο ενδιάμεσο των γονιών τους, αν ο άντρας είναι ψηλότερος. Χωρίς να είναι κανόνας αυτός, βλακειούλες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Αυτο που ξέρω εγω για το ύψος και είναι αλάνθαστο είναι οτι όταν τα παιδιά είναι ακριβώς δυο ετών μετράμε το ύψος και στην ενηλικίωση τους είναι ακριβώς το διπλάσιο με πολύ μικρή απόκλιση. Απόδειξη είναι ο σύζυγός μου που του το είχε πει ο παίδιατρος οτι θα γίνει τουλάχιστον 1.96 και δεν το πίστευαν γιατι ο πεθερός μου είναι κοντός και τελικά εγινε 1.99. Το ίδιο και με την κουνιάδα μου υπολόγισαν ακριβώς το ύψος. Οπότε υπομονή εως να γίνουν τα μωρά μας δυο χρονών.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Αυτο που ξέρω εγω για το ύψος και είναι αλάνθαστο είναι οτι όταν τα παιδιά είναι ακριβώς δυο ετών μετράμε το ύψος και στην ενηλικίωση τους είναι ακριβώς το διπλάσιο με πολύ μικρή απόκλιση. Απόδειξη είναι ο σύζυγός μου που του το είχε πει ο παίδιατρος οτι θα γίνει τουλάχιστον 1.96 και δεν το πίστευαν γιατι ο πεθερός μου είναι κοντός και τελικά εγινε 1.99. Το ίδιο και με την κουνιάδα μου υπολόγισαν ακριβώς το ύψος. Οπότε υπομονή εως να γίνουν τα μωρά μας δυο χρονών.

παντως με μπαμπα 1.99 θαχα το κεφαλι μου ησυχο!!:P:p:p

χρονια πολλα στους δικους σας να τους χαιρεστε!!!

εγω σημερα ταχω παρει με τις γιαγιαδες...η μια *(μαμα μου) εχει φυγειστο χωριο κ κανει διακοπες(:twisted::twisted::twisted:) κ η αλλη (πεθερα μ) εχει λεει πολλες δουλειες κ ολο τρεχει στα μαγαζια. 8 μερες εχουν να την δουν. αντι να παρακαλανε αυτες να τη δουνε τις παρακαλαμε εμεις...αυτο που με αγχωνει ειναι οτι το μαρτη ξεκιναω δουλεια κ δε βλεπω να μαθαινουν ουτε τα βασικα μεχρι τοτε.. ζηλευω τις παραδοσιακες γιαγιαδες..εμας ειναι μοντερνας βερσιον!

σημερα γιναμε 4 μηνων!!!

παω για σιδεροοο

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Μαμουνακι να τα χιλιασετε :):):)

Κλελια μ δεν βασιστηκα 100% στο σαιτ αυτο :D για πλακα το εβαλα κι εγω να δω .. παντως και η πεθερα μ κοντη ειναι και ο συγχωρεμενος ο πεθερος μ απο οσοο τον θυμαται ο γιωργης μου ηταν λεει ψηλος και η κουνιαδα μ και ο γιωργης μου ειναι ψηλοι σχετικα.Η μανουλα μου ειναι ταπουλα ο μπαμπας μου ψηλος εγω και ο αδερφος μου βγηκαμε κατι στο ενδιαμεσο , γερα να ειναι κι ας ειναι κοντα δεν θα τα παω και για να κρατανε την σημαια σε κανενα καραβι :tongue::tongue:

Αχ μαμουνακι να μπορουσα να στην κραταγα εγω να εκανε και παρεα με την μικρη μ δεν θα ειχα πραγματικα κανενα προβλημα τουλαχιστον μεχρι να παω κι εγω τον οκτωμβρη για δουλεια εχω ακομα μελλον .... Αυτο το ειχα κι εγω θεμα χτες με τον Γιωργη μ αν ειναι να κοψω την αδεια και αν μην παρω και το μειωμενο κ μου λεει: βρε εισαι χαζη? 1ον: θα χασεις το καλοκαιρι σου να κανεις τα μπανακια σου με την ησυχια σου , 2ον: εχεις τον γαμο μπροστα, τις ετοιμασιες κι ολα τα σχετικα , αν πας για δουλεια θα τρεχεις πιο πολυ.... και 3ον : αν σταματησεις, εσυ δεν θελεις να την κρατησουν οι γιαγιαδες, οι παιδικοι σταθμοι ειναι κλειστοι τον ιουλιο ποιος θα την κραταει... και τελικα το ξανασκεφτηκα και εχει δικιο ...κι αν πανε ολα καλα και που σκεφτομαστε να κανουμε αμεσως και το 2ο καλυτερα να μην παω ακομα για δουλεια ...

Παντως την πρηγουμενη βδομαδα που περασα απο το γραφειο με τον σημερινο προισταμενο που εχουμε δεν θελω να γυρισω παρολο που μου λειπει η εργασια μου.... αν τωρα αλλαξουν προισταμενο θα το σκεφτω ξανα πολυ σοβαρα..περα οτι χανω αρκετα χρηματα αν το σκεφτω κι αυτον τον τομεα... πουφ ειναι πολλα γμτ οταν μιλαμε για την δουλεια ...

Πω πω πρεπει να ξυπνησω τον γιωργη να παμε να δουμε το κεντρο για το γαμο και το μωρακι μ επεσε να κοιμηθει με την κορη του αγκαλια και η μικρη μιλαει μονη της και τον κοιταζει κι εκεινος ροχαλιζει και λυπαμαι τον ξυπνμησω ολη νυχτα ξυπνιος ηταν ....

9zlup2.png

Κοριτσακια μου, βρηκα πανες στον Βεροπουλο Νο 3 (4-9 κιλα) 6 ευρω συσκευασια των 35. Ειναι οι Daipers και τις φτιαχνει η ιδια εταιρεια οπως οι babylino (MEGA). Ανοιξα μια και εξωτερικα ειναι ιδιες οι babylino, εχουν τα ιδια αυτοκολλητα. Η τιμη των 6 ευρω ειναι χωρις προσφορα και χωρις κουπονια, οποτε εχετε τις υποψη.

Γιωτα κοιταξα το βιβλιαριο που ειχα ως μικρο μωρο, στα 2 μου χρονια ημουν 89 ποντους και τωρα απεχω απο το 1,78 κατα 8-10 ποντους. Οχι τπτ αλλο, αλλα ασχολουμουν με γυμναστικη (μονοζυγο κλπ αθληματα που βοηθουν να ψηλωσει ενα παιδι). Τι να πω η γκαντεμω, μπορει να ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπέρα. επιτέλους κοιμούνται και τα δύο αγοράκια μου. αν και ο μεγάλος έχει ψιλοκρυώσει λίγο τον έχω με βήχα και μιξούλες και το πρωι έτρεχα το μικρό στη παιδίατρο γιατί το ένα ματάκι του απόχτες έχει πρηστεί το βλέφαρο, τώρα βάζουμε αλοιφούλα και θα δούμε αν και είδα καλυτεύρεση τώρα το απόγευμα.

φωτεινή μου ο άντρας σου έχει δίκιο αφού μπορείς να πάρεις το 9μηνο μην το συζητάς εμένα δεν με σύμφερε γιατί θα έχανα έτσι το μειωμένο που δικαιούμαι και από το θοδωρή για ένα χρόνο ακόμη οπότε 3 ώρες μείον από το κανονικό μου ωράριο είναι καλά. βέβαια να είναι καλά η μαμά μου που θα κρατάει και το μικρό

τώρα για ύψος που λέτε εμείς είμαστε 1,74 εγώ και 1,77 ο άντρας μου οπότε πιστεύω ότι τα παιδάκια μας θα βγούν ψηλά

εντωμεταξύ σήμερα πήγα για ψώνια όλοι έχουν 50% έκπτωση πήρα κάτι ρουχαλάκια πάμφτηνα:) συν ότι αποφάσισα να ξεκινήσω δίαιτα μήπως και χάσω κανά κιλό και μπω ξανά στα παντελονάκια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου, βλέπω το καφε μας ψιλοαδειασε, προσωρινά θέλω να πιστευω, εμεις ξυπνήσαμε στις 9 και τώρα παίρνει τον πρώτο της υπνάκο και βρήκα ευκαιρία να μπω..

Μαράκι περαστικά στα αγοράκια σου και μεγεια στα νεα ρουχαλάκια.

Κλέλια μου τι να πω, μου εχουν πει οτι αυτη η μέθοδος είναι αλάνθαστη, εγω δεν εχω κοιτάξει το βιβλιαριο μου (πρεπει να το βρω πρώτα).

Μαμουνάκι εγω αγχώνομαι για το αντίθετο, μην μου βγει πολυ ψηλη και πως θα την παντρεψω (πλάκα κάνω). Ο πατέρας της παντως μου λέει οτι εγω θα ειμαι η κοντη της οικογένειας και οτι θα με παίρνουν απο το χεράκι. ( είμαι 1,65).

Φιλάκια πολλά σε ολες.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα μου καλημερα!!!!!!τι κανεισ?πλησιαζει η βαπτισουλα σασ ε?με το καλο!!!!!

σε βαζω κατω στο θεμα υψουσ!!!(για να μην στεναχωριεσαι στο λεω)

λοιπον εγω ειμαι με το ζορι 1.60 !!!!

ο αντωνησ ειναι 1.85. η αγγελικουλα στισ καμπυλεσ αναπτυξησ ,σε αυτην που εχει το υψοσ ,πριν καποιουσ μηνεσ ειχε βγει εκτοσ οριων!!!!!τωρα ειναι στην ανωτατη!!!η δε μικρη σε συγκριση με την αγγελικη ειναι ακομα πιο ψιλη αφου την περναει και 1 εκ!!!!!

επομενωσ φανταστειτε εικονα!!μπροστα θα πηγαινει ο πατερασ με τισ πανηψιλεσ κορεσ και πισω πισω θα ειμαι κι εγω με το ολοκληρο 1.60!!!

αλλα αν το υπολογισουμε που ειπατε οτι στα 2 χρονια ειναι το μισο απο το υψοσ που θα παρει φαινεται λιγο καπωσ ,καθωσ η αγγελικη ακομα δεν ειναι ουτε 20 μηνων και ειναι 93-94 ποντουσ!!!ποσο θα γινει δηλαδη? 1.88????????δεν θα τουσ βρισκω αντρα μετα!!!!χα χα χα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνη μου καλημερα, αυτη την εικόνα βλέπω κι εγω να περπατάνε μπροστα οι ψηλοί κι εγω να ακολουθω.

Η μικρή σου βλέπω να γίνεται Σκλεναρίκοβα.

Αχ ναι η βαφτιση πλησιάζει κι εχω αρχίσει να ανυπομονώ.

Αχχχχχχ κοριτσια καλημερααααααααααα

Τρελαθηκα χτες με το κεντρο που ειδαμε ... τελικα αντι να μειωσουν τις τιμες αυτοι τις ανεβαζουν ...μεσα σε 3 χρονια απο τοτε που παντρευτηκε ο αδερφος μ στο ιδιο κεντρο απο 25 ευρω το πηγαν 32 ειναι λιγο ελεος η μου φαινεται???????

τρεχωωω παω να ντυσω την μικρη να την παω στην μητερα μ εχουμε τρεξιμο με τον Γιωργη στο κεντρο και συναντηση με την πρωην συζυγο του .... μυριζομαι ξυλο { απο δικης μου μεριας} τα λεμε αργα το βραδακι φιλακιααααααααααααααα

9zlup2.png

γεια σας μαμαδες και παιδακια!

ειμαστε μια χαρα,σημερα καναμε το δευτερο εμβολιο...2 δηλαδη στο καπακι!κλαψαμε λιγακι,αλλα λογικο νομιζω!η ζουζουνα μου ειμαι 71 ποντους και 7.5 κιλα!!!φτυστε μας καλε!γυναικαρες μας αποκαλεσε ο παιδιατρος...απο το μπαμπα το πηραμε μαλλον το μποι...η μαμα ειναι με το ζορι 1.60!ο μπαμπας ομως ειναι 1.93 κι ετσι εξηγειται η αναπτυξη ειπε το ντοκτορι.το σημαντικοτερο ειναι οτι θηλαζουμε αποκλειστικα ακομα...το παλευω παρολο που εχω ζοριστει γιατι δουλευω καθημερινα ενα 6ωρο πρωινο,εκτος κυριακης φυσικα.το θηλαστρο παει συννεφο...ειναι και φαγανη η φαφουτα μου!

εχω χαθει κοριτσια,δεν ειχα ιντερνετ τον τελευταιο μηνα.τωρα οκ!

τα νεα σας θα προσπαθησω να τα διαβασω...

ελπιζω να ειστε καλα και οποια εχει την καλοσυνη ας με ενημερωσει σε τιτλους για τα σημαντικοτερα τουλαχιστον!ευχαριστω...απο δω και περα θα μπαινω συχνοτερα,μου λειψατε!

μακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...