Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτίτσα μου στο κομμωτήριο που πας εσύ δεν μπορείς να ζητήσεις να έρθει κάποιος να σε χτενίσει;

βρήκα αυτά, μπορεί να ειναι κάτι βολικό

http://www.beautyathome.gr/?gclid=CLuZ6vOTwaYCFYuHDgod4Db9Gg#/page/4523520591

http://www.angels-beauty.gr/kommotiki.html

για ρίξε μια ματια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμουνακι ναι ναι οταν ειναι ο μπαμπας μας εδω γινεται χαμος....

Οταν ειναι εδω την εχει αποκλειστικα εκεινος.... ταισμα , αλλαγμα , μπανιο τα κανει εκεινος...εγω μονο πλυσιμο μπιμπερο και ρουχων :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια ρωτησα για χτενισμα γαμου την ξαδερφη μ που δουλευει σε κομμωτηριο και μου ειπε μακιγιαζ και χτενισμα στο περιπου θα σου πω μου λεει πρεπει να περνει χωρις να ειμαι σιγουρη περιπου 400-500 αλλα δεν ξερω επειδη με ξερει και εχω παει καμποσες φορες για κουρεμα χτενισμα κι επειδη δουλευει η ξαδερφη μ εκει μηπως και μου κανει καλυτερη τιμη.

Σκεφτομαι οταν θα ειναι να παω να κανν ενα δοκιμαστικο και να τον ρωτησω αλλα θα μου πεις απο τωρα θα κανω το δοκιμαστικο? υπερβολη δεν ειναι ??

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ελένη σχετικά με το γάλα, κάνε ό,τι σου λέει το μαμουνίδιο. Διαφενώ κάθετα και οριζόντια και όπως θέλεις γράψτο με το χειροκίνητο θήλαστρο! Δεν έπρεπε καν να το αγοράσεις, φοβάμαι μήπως σου κάνει ζημιά στο μεμέ. Για ρώτα στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ.

Εγώ όποτε νιώθω βαρύ το στήθος και δεν έχει προλάβει το βυζανιάρικο να φάει αντλώ και έχω κάνει μια μικρή τράπεζα γάλακτος με 10 γαλατάκια περίπου των 100 μλ. Αυτό μήπως χρειαστεί να λείψω. Να μην το έχω άγχος να αντλώ τελευταία στιγμή.

Γιώτα όντως κακώς κακίστως που η μεσολαβήτρια μίλησε για μαμά που βαφτίζει. Γενικότερα δεν το λέμε. Πάντως ακόμα και έτσι, 100 ευρώ για μαμά σε βάφτιση σχετικά καλά είναι. Αυτά που γράφει η Φωτεινή είναι τα παράλογα και τιμές Κολωνακίου (έχουμε ξεφύγειειειει). Γιώτα όταν πάρεις να πεις ότι θέλεις να πάτε σε μία βάφτιση καλεσμένοι και θες να χτενιστείς. Βέβαια πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην σας ξεφύγει τπτ την ώρα που θα σε χτενίζει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα και απο εμενα..

γιωτιτσα και εμενα πολλα μου φαινονται. μην πεις οτι ειναι για βαφτιση τσαμπα λεφτα θα δωσεις..

εγω ειμαι ενα χαλι σημερα

ο μπεμπης εμφανισε αιμα στα κακα του οποτε τελικα η αλλεργια ειναι σιγουρη. απο οτι φαινεται ευτυχως επηρεαζεται μονο απο τα αμιγως γαλακοκτοκομικα γιατι το μονο που αλλαξα στη διατροφη μου ολο αυτο τον καιρο ειναι το οτι εκοψα το γαλα, και χθες εφαγα 3 κομματια τυροπιτα και να τα αποτελεσματα....

ειμαι να σκασω...:-(:sad::-(:sad:

ολο βλακειες κληρονομησα στο παιδι μου...το πιο πιθανο ειναι οτι το κληρονομησε επειδη εγω εχω δυσανεξια στη λακτοζη...και την ελλειψη του ενζυμου παλι απο εμενα την κληρονομησε...

το κερατο μου..:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε κοριτσια και το σαιτ που εδωσες τσιπουριτσα για δες προσφορες που εχει για νυφικο μακιγιαζ και χτενισμα περιπου τα ιδια κοστιζει .... και με μανικιουρ μαζι το δικο μ το ξεχασα αυτο

αμα πω οτι απλα παω σε γαμο θα μοιυ κανουν ενα απλο χτενισμα και εγω δεν το θελω ετσι ,μπορει το μαλλι μ να ειναι παντα πιασμενο κοτσο αλλα αμα το αφησω κατω ειναι μακρυ και μεχρι τον γαμο δεν θα τα κουρεψω καθολου περα απο την ψαλλιδα ...το μαλλι μ μεγαλωνει πολυ γρηγορα και θελω να ειναι μακρυ να το κανω οτι θελω στο χτενισμα :P τι να κανω επιθυμια του γιωργη μου ειναι να μην του χαλασω χατηρι δεν θελω....;);)

αλλα μεχρι τοτε εχω καιρο για να το ψαξω καλα καλα κι αυτο.

Σας το ειπα?????

Κλεισαμε εκκλησια

10/9/2011 ωρα - 18:30 ο γαμος

ωρα - 19:15 η βαφτιση

Οριστε μου εκανε τοση φασαρια για να μην χασει επομενους γαμους

Οριστε αυτος ο Παππουλης μου ειπε οτι μετα απο μενα εν θα κλεισει κανεναν αλλο γαμο και για να μην κουραστει κι αυτος και γιατι θελει να εχουμε χρονο για φωτογραφιες

ετσι παντρευτηκε και ο αδερφος μ και την ιδια ωρα στην ιδια εκλησια και τελειωσε στις 21 ΄περιπου και μετα πηγαν στο κεντρο που αυριο εχουμε ραντεβου και ειναι 4 στενα πισω απο την εκκλησια ολα κοντα κοντα ετσι ωστε αν κουραστει και η μικρη και η μητερα μου να μπορει καποιος να τις παει σπιτι ;);)

9zlup2.png

Αχ βρε Δεσποινα κοριτσακι μου... μην τα βαζεις με τον εαυτο σου γμτ!! Ειναι δυνατον? Επιτηδες κληροδοτησες τις αλλεργιες στον μικρο? Στο χερι σου ηταν? Και στο κατω-κατω, και εσυ που εχεις αλλεργιες, κακοπερνας στην ζωη σου? Την εχεις ρυθμισει ετσι και τρως αυτα που εσυ θες.

Ε, ετσι θα κανει και ο γιοκαρινος σου.

GEXxp3.png

Αχ βρε Δεσποινα κοριτσακι μου... μην τα βαζεις με τον εαυτο σου γμτ!! Ειναι δυνατον? Επιτηδες κληροδοτησες τις αλλεργιες στον μικρο? Στο χερι σου ηταν? Και στο κατω-κατω, και εσυ που εχεις αλλεργιες, κακοπερνας στην ζωη σου? Την εχεις ρυθμισει ετσι και τρως αυτα που εσυ θες.

Ε, ετσι θα κανει και ο γιοκαρινος σου.

φιλεναδα δεν περναω καλα με τις αλλεργιες μου πιστεψε με..αν δεις τα χερια μου πως ειναι θα καταλαβεις...καθε 3 και λιγο με πληγες που πονανε απιστευτα.(εχω διαφορες αλλεργιες)

τωρα οσον αφορα το μικρο με στενοχωρει που πρεπει να το τραβηξει αυτο.ουτε κρεμουλες, ουτε γιαουρτακια, ουτε τυρακι αβγο και ψαρακι μεχρι τα 2 τουλαχιστον και συνεχεια εξετασεις..θα βλεπει την αδερφη του να τα τρωει και εγω θα του απαγορευω να δοκιμασει αυτος..πως θα το κανω αυτο μπορεις να μου πεις;

ακομα και με το θηλασμο νοιωθω περιεργα που θα πρεπει να τραβηξει οσο το δυνατον περισσοτερο..και μη με βρισετε αλλα εγω παιδι που περπαταει δεν νοιωθω ανετα να το θηλαζω..

καλησπέρα και καλή βδομάδα κι από μένα!

δέσποινα μη στενοχωριέσαι! έχεις κι εσύ δύναμη και θα την κληροδοτήσεις και στο γαλανομάτη παίδαρο και μια χαρά θα τα καταφέρετε! μη κάνεις σαν το μπαμπάκα μου: "χάθηκε ο κόσμος να πάρεις τα υπόλοιπα από τα jumbo?" όλα θα γίνουν και να δεις που και τα δυο σου παιδάκια θα συνεργαστούν κανονικότατα!

φωτεινή με το καλό οι ετοιμασίες!

γιώτα αν είπαν στην κομμώτρια για βάφτιση, η τιμή μου ακούγεται νορμαλ. αν όχι... τι να πω!!! ΔΝΤ σου λέει μετά!

ελένη δεν έχω χρησιμοποιήσει χειροκίνητο θήλαστρο, αλλά καλά θα είναι να ξεκινήσεις και να αντλείς για να δεις πως θα πάει! νόμίζω ότι 150ml θα είναι αρκετό! μια μαία μου είχε πει ότι το χειροκίνητο είναι καλύτερο για μανούλες που θηλάζουν αρκετό καιρό και δε θα έχουν πρόβλημα να μην ανταποκριθεί το στήθος και να πονάει!!!

μαμουνάκι, κουμπαρούλα, κλέλια καλή σας εβδομάδα!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσια να ρωτησω κατι ...κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης σας ειχατε μουδιασμα στα δακτυλα των χεριων σας?

Εγω ειχα και μαλιστα ηταν υπερβολικα ενοχλητικο ...το θεμα τωρα ειναι το εξης....οτι και τωρα που εχω που κ που μουδιασμα μου το εχει γυρισει και σε τρομερη φαγουρα ...μιλαμε να ψαχνω να βρω τοιχο αγριο για να ξυστο περνω το σφουγγαρι της κουζινας και ξυνω τις παλαμες μου με την πρασινη πλευρα.

Το χει παθει καμια σας? Ξερετε απο τι μπορει να ειναι αυτο ? :(:(:(

Εντωμεταξυ πρεπει να παω σε χειρουργο και φοβαμαι :(:(:( μου εχει κανει μια μικρη κυστουλα μια ραγαδα στην κοιλια και φοβαμαι:(:(:(:(:(:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα!:)

Θέλω τη βοήθειά σας κάποια στιγμή. Μέσα στο Φεβρουάριο θέλω να βγω χωρίς το μωρό για κάποιες ώρες και επομένως θα το δώσει ο μπαμπάς του το γάλα του. Δεν έχω βγάλει όμως ποτέ γάλα με θήλαστρο. Έχω ένα χειροκίνητο της Anent και το έχω χρησιμοποιήσει μια δυο φορές όταν ήθελα να κάνω ρυζάλευρο στο Δημήτρη με δικό μου γάλα. Να ξεκινήσω από τώρα, πότε να αντλώ γάλα και πόσο; Θα φτάνει το γάλα μετά την άντληση για το μωρό; Είναι μερικές από τις απορίες μου! Επομένως κάθε συμβουλή σας θα ήταν χρήσιμη και πολύτιμη!

Ελένη, γιατί πήρες χειροκίνητο μανάρι μου;

Δεν ξέρω τι σου απάντησαν οι άλλες(δεν προλαβαίνω να διαβάσω) αλλά όποτε προσπάθησα με το χειροκίνητο δεν κατάφερα και τίποτα σπουδαίο.... Αντίθετα με το mini electric της Μedela είχα κάνει σούπερ τράπεζα γάλακτος!

Βέβαια ακόμη σε αυτή τη γέννα δεν έχω χρησιμοποιήσει θήλαστρο, αλλά θα ξεκινήσω σε λίγο.

Η καλύτερη ώρα να αντλείς είναι όταν έχεις θηλάσει και μετά για να έχει πάρει το παιδί αυτό που θέλει. Επίσης μπορείς ενώ θηλάζεις από το ένα να αντλείς από το άλλο.

Εμείς είμαστε πολύ καλά, ο αποκλειστικός θηλασμός συνεχίζεται!!! Ο μπέμπης κοιμάται 3-4 ώρες το μανάρι μου, τρώει και ξανακοιμάται...Ώρες ώρες πιστεύω ότι τα τρίτα παιδιά ξέρουν πώς έρχονται(ήσυχα! για να προλαβαίνει και η μανούλα καμιά δουλειά....)

Χθες τον θήλασα στις 12 το βράδυ, ξύπνησε στις 4.30 και μετά στις 9 το πρωί. Μια χαρά δηλαδή!

Χθες φωνάξαμε και τον παππούλη για ευχή και ονοματοδοσία. Και το όνομα αυτού: ΛΑΣΚΑΡΗΣ(του πατέρα μου). Όσο το λέω τόσο πιο πολύ μ' αρέσει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δέσποινα, είναι πολύ σίγουρο πως θα πάρει ΟΛΕΣ τις αλλεργίες σου? Μην στενοχωριέσαι τόσο από τώρα, μπορεί πχ να πάρει την τάδε αλλεργία σου και να γλιτώσει όλες τις άλλες, δεν ξέρω πώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Όσον αφορά τον θηλασμό, για να καταλάβω: γιατί πρέπει να τον θηλάζεις μέχρι τα 2, λόγω της αλλεργίας? Και έτσι να είναι, νομίζω ότι θα τον θηλάζεις μόνο πρωί και βράδυ, αφού θα τρώει κανονικά το παιδάκι, έτσι δεν είναι? Άρα δεν θα σου φαίνεται τόσο περίεργο. Βλέπεις και κάνεις ό,τι σε βολεύει και νιώθει καλύτερα...

Ploegisi η μαία σου δεν είναι πολύ καλά ενημερωμένη: τα χειροκίνητα θήλαστρα μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν, άστην να χτυπιέται. Στην καλύτερη μπορεί να μην σου κάνουν κακό, αλλά και πάλι δεν θα αντλήσεις ικανοποιητική ποσότητα, ενώ αν την ίδια στιγμή η άντληση γινόταν με ηλεκτροκίνητο θήλαστρο θα έβγαινε πιο πολύ γάλα. Υπάρχει θέμα με μελέτες, έρευνες και προσωπικες μαρτυρίες στο φόρουμ σχετικά με τα παλιοχειροκίνητα θήλαστρα.

Φωτεινή δεν έχω ιδέα για αυτά τα συμπτώματα. Μήπως να ρωτούσες τον γιατρό σου?

Vasdeli σιδερένιοι (καλέ? έτσι δεν λέμε? ξέχασα!)!! Να σου ζήσει ο Λάσκαρης!! Χαίρομαι που έχετε ρυθμιστεί! Πάντα τέτοια!

GEXxp3.png

hello clelia!!!

αυτή η μαία που το είπε δεν είναι η μαία μου, απλά βρέθηκα σε μια συζήτηση, αλλά δεν έδωσα και πολλή σημασία γιατί δε με αφορούσε περαιτέρω!

εν τω μεταξύ, η μικρή μου πρέπει να περνάει αλματάκι! γκρίνιαααααααααα!! απίστευτη γκρίνιααααααααααααα! έχουμε και επισκέψεις σήμερα και δεν ξέρω τι να κάνω... γιορτάζει το βαφτηστήρι και η θεία μου... και η πόλη μας γιορτάζει σήμερα, πολιούχος ο άγιος αντώνιος!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε βρε θκατουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?τα παιδακια σασ?ολεσ ευχομαι να ειστε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ διαβαζα τοση ωρα για να μπω στο κλιμα!!!!!ειχα να μπω παρα πολλεσ μερεσ!!!οπωσ σασ ειπα χτεσ εκανα τελικα τραπεζι για την γιορτη του αντρα μου!!40 ατομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εφτιαξα 25 πιατα!!αλλα ηταν σαλατεσ (μακαρονοσαλατα,πατζαροσαλατα,πατατοσαλατα κτλ) ,και αλλα φαγητα!!!!δεν περιμενα οτι θα τα καταφερω καθωσ η μικρουλα εχει ξεσαλωσει!!!!

Ειρηνη πως ειστε;;καιρό εχω να σε πετυχω!Γκρινιαρούλα η μπέμπα;;;Εμεις να δεις...

Θα μεγαλώσουν και θα ηρεμησουν, που θα πάει!!!

ασε πετρουλιτσα μου!!πολυ γκρινιαρουλα αλλα ποναει η καημενουλα ,δεν ειναι απλα οτι τησ την εχει βαρεσει να γκρινιαζει!!!!!η παλλινδρομηση βλεπεισ!!!
Χτες ας πουμε το απόγευμα ειχαν αφηνιασει και τα 2
αχ βρε πετρουλιτσα ,αυτο σε εμασ γινεται καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βλεπεισ ειναι και τα δυο μωρα...η αγγελικη θεωρειτε ακομα μωρο 1,5 ετουσ...

ειδικα τισ τελευταιεσ ημερεσ που ετοιμαζα σπιτι κ φαγητα λεσ και το ηξεραν!!!!αφινιασαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.karenmillen.com/Lace-court-shoes/Footwear/karenmillen/fcp-product/903000055030

Βρηκα και το φορεμα, περιμενω να μου πείτε να μου πείτε την γνώμη σας.

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

ειναι καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα εισαι σουπερ μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!

Κ

Χαιρομαι που σου αρεσαν τα ρούχα, είναι λίγο υπερπαραγωγη αλλα πρωτη φορα βαφτιζω παιδακι (σαν μαμα ) και ειπα να το παρακάνω λίγο.

μια χαρα ειναι ειπαμε και πολυ καλα εκανεσ γιωτιτσα!!!!!
Είμαι -2 κιλά από αυτά που είχα πριν μείνω έγκυος! Μπαίνω στα κανονικά μου ρούχα!!! Ποτέ άλλοτε δεν είχε γίνει αυτό....Εμ δεν είναι και λίγο να τρέχεις για 3 παιδιά....

Από την άλλη τρώω ανελέητα, ο θηλασμός γαρ....

Σας φιλώ όλες!

φτου φτου σκορδοβροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΓΡΑΨΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ Κ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΤΙΣ 1 ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ

μπραβο σου βρε κοπελιτσα μου!!!χιλια μπαβο που τα καταφερνεισ!!!!!!!σκορδα!!!!

clelia xaxaxa co-sofa το στεφανι-τασακι-τζιμινιερα???καλα του κανες!!! κ γω θα τον στειλω στο πατακι στην εξωπορτα.:lol::lol:.αν και παλευει να το κοψει...;)

:tongue::tongue::tongue::tongue:
τώρα είναι να βρω κομμώτρια/ η να έρθει σπίτι να με χτενίσει εκείνη την ημέρα, έχω βρει μια και ζητάει εκατο ευρώ το κεφάλι και να σας πω την αλήθεια μου φαίνεται υπερβολικό για ένα χτένισμα, περιμένω τώρα και μια απάντηση από αλλού, τελοσπάντων έχει ο Θεός κάτι θα βρω.

θα σου στελνα την σιστερ μου που με ενα 20ρικακι θα σε κανει κουκλα(οχι οτι δεν εισαι..)αλλα πεφτουμε κ μακρυα!!!!
περιπου 400-500 αλλα δεν ξερω επειδη με ξερει και εχω παει καμποσες φορες για κουρεμα χτενισμα κι επειδη δουλευει η ξαδερφη μ εκει μηπως και μου κανει καλυτερη τιμη.

βρε κοριτσια δεν ειναι παρα πολλα λεφτα που λετε????μα απο την αδελφη μου που ακουω οτι το νυφικο η μονη του διαφορα ειναι οτι ειναι λιγο πιο προσεγμενο και περιποιημενο απο ενα απλο χτενισμα,...πιστευω οτι το 400-500 αρικο εξτρα ομωσ ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι μου να μην σκευτεσαι ετσι για τισ αλλεργιεσ κ τον μπεμπη σου!!!!φιλια!!!

ουφ σασ επριξα!!!!!!!!!!!παω !!εχω ταισματα επι 2!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Vasdeli σιδερένιοι (καλέ? έτσι δεν λέμε? ξέχασα!)!! Να σου ζήσει ο Λάσκαρης!! Χαίρομαι που έχετε ρυθμιστεί! Πάντα τέτοια!

:P:p:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...