Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλειω μου εχω κοψει πολλα φαγητα λογω των λολικών και τωρα που σταμάτησε φοβαμαι να τα ξαναρχίσω, ομως τρωω ποσοτητες μεγαλες γενικώς απλα πιστευω οτι χανω λόγω του θηλασμου, δεν εξηγείται αλλιώς.

Χαιρομαι που σου αρεσαν τα ρούχα, είναι λίγο υπερπαραγωγη αλλα πρωτη φορα βαφτιζω παιδακι (σαν μαμα ) και ειπα να το παρακάνω λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΙΩΤΙΤΣΑ μεγια. πολυ ωραιος συνδιασμος γοβας με φορεμα..ειναι σατεν κ τα δυο ε? επισης μου αρεσουν οι ζαρες του φορεματος που καλυπτουν κιολας τυχον κοιλιτσα κ θα κανει ωραιο μπουστο!!!ετσι ειναι βρε οι υπερπαραγωγες???αν δεν εχει πανω παγέτα φουλ ή λαμε δεν πιανει για υπερπαραγωγη:P:p

ΔΕΣΠΟΙΝΑ θα σε ανακυρηξω διασκεδάστρα μου...οχι γιαυτα που επαθες αλλα για τον τροπο που τα περιγραφεις...πως ειναι ο ποπός σου σημερα???:tongue::tongue::tongue:

λοιπον εγω απο τη γεννα κ μετα κανω συνεχεια γκαφες...εψαχνα το ασυρματο τηλ κ το βρηκα στην ντουλαπα, εχασα το πορτοφολι με καρτα μισθοδοσιας κ λεφτα, ετρεχα να ακυρωσω καρτες κ τελικα το βρηκα στα παπουτσια μου στην ντουλαπα, χανω κινητο, ψηνω νες για ελληνικο στο μπρικι κλπ. αλλα εχει γινει τραγικο κ ο αντρουλης μου με κοροιδευει.

φωτεινουλα μακρια απο το εκκλησακι αυτο...ο παπας μηπως ηθελε ναταρπαξει δυο φορες? γιαυτο θελει ξεχωριστα τα δυο μυστηρια???η εκκλησια μας δεν απαγορευει να γινουν τα μυστηρια μαζι..ή στραβωσε με τον πολιτικο γαμο. πολλοι τρωνε κολλημα μαυτο...δεν μπορουν να προσαρμοστουν στην συγχρονη πραγματικοτητα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

αλο....

γιωτιτσα φουστανακι και γοβα σουπερ!!! και σουπερ και το μαγαζι!θα εισαι θεα!

μαμουνιτσα δεν παμε καλα....τα εχουμε χασει...σημερα εφτιαξα μοσχαρι με τραχανα και μου φανηκε πολυ νεροβραστο οταν το ετρωγα εε και τοτε συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα βαλει μεσα ουτε μια σταγονα λαδι.....:cry:

σημερα ειμαι πολυυ κουρασμενη απο τη ζαλουρα της μικρης...ολη μερα αγκαλια παλι...τα εχω φτυσει...

σας ειπα οτι θελω να γυρισω στην αθηνα; :cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια γεια σας και πάλι στα πεταχτά...από το νησί!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα!

Εμείς είμαστε καλά! Ο μπεμπούλης είναι τέλειος, τρώει, κοιμάται....Κάνουμε και co-bedding οπότε μια χαρά κοιμάμαι κι εγώ!!!

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι πρέπει να φέρω βόλτα το σπίτι(έλειπα 1 μήνα και...) οπότε πολλά πράγματα έχουν βγει από την θέση τους....Δεν εννοώ φυσικά την καθαριότητα, έρχεται γυναίκα....

Σήμερα ζυγίστηκα. Είμαι -2 κιλά από αυτά που είχα πριν μείνω έγκυος! Μπαίνω στα κανονικά μου ρούχα!!! Ποτέ άλλοτε δεν είχε γίνει αυτό....Εμ δεν είναι και λίγο να τρέχεις για 3 παιδιά....

Από την άλλη τρώω ανελέητα, ο θηλασμός γαρ....

Σας φιλώ όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σουσουδες!!!

Γιωτα, πολύ super τα στολιδια σου!!!!Πολύ γουστοζικα και σικατα!!Καλοφορετα και με το καλό η βαφτιση σας!

Βικυ δεν εχει ξαναγινει γενικως αυτο!Σε 10 μερες ξαναμπήκες στα παλια σου ρουχα;;και σαν να μην εφτανε αυτο εισαι και λιγοτερα κιλά;;;;Ευγε!!!!!

Κλέλια αφου βρηκες λύση με τη θερμοκρασια του σπιτιου μια χαρα!Ωστοσο δεν γνωριζα οτι απαγορευεται το παπλωμα μας για τα πιτσιρικια..

Οσο για το θεμα της δουλειας 3 μερες με εχει απασχολησει και με εχει αγχωσει τοσο που το βγαζω εντονα και μαλλον αυτο περναει και στον μεγαλο μου..σημερα του εβαλα 3-4 φορες τις φωνες και 2 φορες εκανε τσισακια πάνω του!Πραγματικα μου ηρθε πολύ απροοπτο γιατι δεν περιμενα οτι θα μου ελεγαν κτ τετοιο..Θα κανω τον κινεζο και βλέπουμε

Ελένη η μπουμπου ειναι ζορικη..;;Συνηθως λένε οτι τα 3α μπαινουν στον αυτοματο, σε εσενα μπήκαν τα μεγαλα ε;;;Πολύ σε σκεφτομαι και εσενα και το Δεσποιναριον που δεν εχει καθολου βοηθεια...Κουραγιο κοριτσια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια καλησπερα σας ...βλεπω και σημερα λογοδιαροια εχετε χιχιχι καλο ειναι αυτο ...

σημερα ειπα να μεινω στους γονεις μ μιας κι εχει βαρδυα ο μπαμπας μας και να συνεχισω την αναζητηση περι του γαμου... ηδη καναμε με την νυφη μ μια μεγαλη λιστα και τα ξεχωρισαμε και θ αρχισουμε να ψαχνουμε.

Να σας πω κατι? χτες το βραδυ δεν καλοκοιμηθηκα εβλεπα τον παπα στον υπνο μου :(:( ,μου ειπε ο γιωργης μ οτι παραμιλαγα το βραδυ κι οτι ψιλοκλαιγα τι να σημαινει αυτο?

Τα ειπα και στην μητερα του κουμπαρου μου μιας και η εκκλησια ειναι πισω απο το σπιτι τους και τα πηρε στο κρανιο μαζι του και θα πηγαινε τ απογευμα να του τα πει εξω απο τα δοντια ... τσαντιστηκε υπερβολικα πολυ.

Βασδελακι μου καλως ηρθες στο σπιτακι σου ....

Καλα βρε θηριο ολα τα εχασες??? πες μας πως το εκανες αυτο ,εγω ξεκιναω γυμναστηριο μαζι με μια φιλη απο δευτερα τα πρωινα μιας κι εκεινη τρεχει τ απογευματα σε αγγλικα γερμανικα και τετοια το πρωι ειναι ελευθερη οποτε θα εχω παρεουλα αντε μπας και δω χαμογελο παλι στα χειλη μ :?:-?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κοπελιες καλησπερα και απο μενα

γιωτα πολυ σικατα .καλη επιλογη φορεματος θα καλυπτει ακαι τιποτα περιττα κιλακια ανκαι δε γνωριζω το σωματοτυπο σου

clelia μου καλυτερα με υπνοσακο που τη κοιμιζεις ειναι επικυνδινο να καλυψεις το παιδι με τα δικα σου παπλωματα και να του προκαλεσεις ασφυξια.και γω βεβαιαακομα δεν εχω ενεργοποιησει το sleepingbag του με αποτελεσμα να ειμαι ξεσκεπαστη απτη μεση και πανω.

αληθεια εσεις πως κανετε co -sleeping.θελω να πω ολο το βραδυ ?εμεις ξεκιναμε στο πορτ μπεμπε σε λιγες μερες στη κουνια μας και οταν ξυπνησει που εγω κοιμαμαι το παιρνω στο κρεββατι και θηλαζουμε αν δε με παρει ο υπνος το ξαναβαζω ,αλλιως κοιμομαστε παρεα.βεβαια τις περισσοτερες φορες προσπαθω να το βαζωστο κρεββατακι του γιατι πιανομαι καιγω.

stone καιμεις τα ιδια με το μεγαλο μας.ασχολουμε οσο μπορω μαζι του και ο μικρος με απολαμβανει τς ωρες που τον αλλαζω και οταν κοιμαται ο μεγαλος

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Γεια σας κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!

εχω και εγω μια μπουμπου που τη γεννησα 23 οκτωβριου!

ειχα γραψει και στις αρχες αλλα μετα χαθηκα για διαφορους λογους και δεν σας ακολουθησα στη πορεια!

επισης εχω και αλλο ενα κοριτσακι 2 χρονων!

ελπιζω απο εδω και περα να τα λεμε συχνοτερα!

vasdeli δεν σχολιάζω τα δικά σου, I hate you :tongue: :tongue: :tongue:. Τρώγε τρώγε και θήλαζε σκατούλα μου!!

am13 εμείς κάνουμε co-bedding όλη νύχτα, από την αρχή. Δλδ ξαπλώνω με το μωρό, την θηλάζω, την παίρνει ο ύπνος στο βυζί και σε κάποια φάση της γλυστράει (το βυζί) και είμαστε έτσι μέχρι το πρωί. Σε κάποια φάση με σκουντάει, θηλάζει και πάλι νάνι.

evita να σου ζήσουν τα κορίτσια σου και ό,τι επιθυμείς! Εννοείται να μας γράφεις! Άκους εκεί, μπήκες, είπες καλημέρα και μετά εξαφανίστηκες! Αααααααα!! Θέλουμε νέα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια γειά σας βλέπω 2 μέρες δεν μπήκα και σας έπιασε λογοδιάρροια. αχ stone πόσο σε καταλαβαίνω εγώ από χτες πηγαίνω ήδη στη δουλειά για κάποιες ώρες, να βράσω την άδεια που έχω:evil:,

ετοιμάζω και τα γενέθλια του μεγάλου μου αύριο οπότε όπως καταλαβαίνετε και με 2 παιδιά πάλι καλά που κατάφερα και έβαψα εχτές τα μαλλιά μου.

να δούμε τι θυμάμαι από αυτά που διάβασα.

γιωτίτσα το φόρεμα και τα παπούτσια είναι σούπερ ουάου. θα είσαι μια πανέμορφη μανούλα στη βάφτιση.

δεσποινάκι οι περιγραφές σου δεν παίζονται. στο θέμα πάλι της ζήλειας βλέπω τον μεγάλο όταν ταίζω το μωρό να θυμάμαι ότι διψάει ότι κατουριέται και ότι του έρθει εκείνη την ώρα.

φωτεινή μακριά από την εκκλησία αυτή όντως ο παπας κοιτάει να βγάλει πιο πολλά μάλλον.

stone με τον παιδικό τα πάμε καλά αν και 2 μερούλες τώρα την ώρα που έφευγα ψιλοέβαζε τα κλάματα αλλά μετά όλα οκ.

πάω να ξαπλώσω γιατί αύριο πάλι θα είμαι στο πόδι από το πρωι

vasdeli δεν σχολιάζω τα δικά σου, I hate you :tongue: :tongue: :tongue:. Τρώγε τρώγε και θήλαζε σκατούλα μου!!

am13 εμείς κάνουμε co-bedding όλη νύχτα, από την αρχή. Δλδ ξαπλώνω με το μωρό, την θηλάζω, την παίρνει ο ύπνος στο βυζί και σε κάποια φάση της γλυστράει (το βυζί) και είμαστε έτσι μέχρι το πρωί. Σε κάποια φάση με σκουντάει, θηλάζει και πάλι νάνι.

evita να σου ζήσουν τα κορίτσια σου και ό,τι επιθυμείς! Εννοείται να μας γράφεις! Άκους εκεί, μπήκες, είπες καλημέρα και μετά εξαφανίστηκες! Αααααααα!! Θέλουμε νέα!!

και τι μετρα αλλα προφυλαξης παιρνεις εγω προσπαθω να τον κοιμιζω απτη δικια μου πλευρα και βαζω και ενα μαξιλαρι απεξω για να μη μου πεσει απτο κρεββατι.αλλωστε λενε οτι το μωρο δεν απομακρυνετε απτη ζεστασια της μαμας αλλα ποτε δε ξερεις εσυ εχεις ενωσει καμια κουνια με το κρεββατι σας ο συσυγος πως αντιδρα και τι λεει?εμενα απλα φοβαται μη το πλακωσει αλλλα το καθησυχαζω αλλωστε κανω ελαφρυ υπνο ποσο μαλλον με το μωρο

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

εγω παντως που κοιμαμαι μαζι της 3 φορες σχεδον την εβδομαδα μια χαρα κοιμομαστε αν δεν εμοιαζε και στον πατερα της μολις βρει απλα να κουνιεται θα ηταν τελεια :D:D , οχι παραπονο δεν εζω κνει πολυ ησυχο υπνο οπου την βαλω ειναι πολυ βολικια...

Τωρα οσο αφορα τον Παπα βρηκα εκκλησια κ μας περιμενει και τους δυο την κυριακη να παμε και η ημερομηνια τον βολευει και δεν θα κλεισει αλλο γαμο ειπε μετα απο εμας ετσι ωστε να εχουμε χρονο και για φωτογραφιες αλλα και για να μην αγχωθουμε.Εκει παντρευτηκε και ο αδερφος μ κι η λειτουργια κρατησε σχεδον 2 ωρες και αναμεσα απο τον γαμο προς την βαφτηση καναμε και διαλειμα αυτο δεν θα το ξεχασω μας ειπε κανουμε ενα μικρο διαλειμα να κανετε και κανενα τσιγαρο στην αυλη οι καλεσμενοι χιχιχι και πεθαναμε στο γελιο...

την τριτη παμε να δουμε το κεντρο και μετα ξεκιναμε τα υπολοιπα ... αμα τα κανονισω ολα μεχρι το καλοκαιρι με βλεπω μερα αραχτηηηηηη χαχαχχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γιωτιτσα ουαουυυυυυυυυυ κ παλι ουαουυυυυυυυυ κούκλα τελιο το φόρεμα κ το παπούτσι με το καλό η βάφτιση

Stone χαλάρωσε μωρό μου στο λεω γιατί το πέρασα αυτό το στάδιο πολλά φιλία σου στέλνω είναι πρωί δεν μπορώ ν σχολιάσω παραπάνω κ με το καβουρδιστείρι στο χερι:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

co –sleeping να φανταστώ λέτε να κοιμάται μαζί το παιδί?

χμμμμμμμ δεν ξερω αγγλικά γιαυτο ρωτώ χιχιχ

εγώ με την κουβέρτα μας τον σκεπάζω όπως σκεπάζω κ τον μεγάλο (υπάρχουν βραδιές που κοιμόμαστε 4τραδα χαχα χαυτο πως λέγετε στα αγγλικά ?μπουαχχχχχχχχ)τον μικρό τον κοιμίζω στο μπράτσο μου έτσι κοιμόμαστε κ δίπλα έχει μαξιλάρι το βυζί όποτε θέλει παίρνει κ μια τζούρα χιχιχ:tongue::tongue::tongue:

FwTeiNi μου με το καλό ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ Ν ΓΙΝΟΥΝ

ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΓΡΑΨΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ Κ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΤΙΣ 1 ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΧΩ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΕΝΙΚΑ

:tongue::tongue:

καλημέρα και καλό σκ!!!

δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, με τη δέσποινα συγκινήθηκα!!! μαρήηηηηηηηηηη! τι καλά λόγια που είπες για μένα? πρέπει να πω κι εγώ για σένα???:tongue::tongue:

πάντως η ελένη εκτός από ματάρες, έχει και κοιλάρες και κ@λάρες και μπουτάρες, οπότε για αυτό δεν έφαγε κέικ... ήταν τέλειο, αλλά δε θα χαλούσα και τη διαιτα, σωστά??? και μην την ακούτε τη δέσποινα που λέει πως είναι χοντρή! μια χαρά είναι! καρακουκλάρα και υπέροχη μανούλα! η δε μελίνα, όπως έχω ξαναπει είναι θεά!!! τρέλα σκέτη η κουκλίτσα!!! (έκανα μεγάαααλη προσπάθεια για να καταλαβαίνω τι έλεγε!!!)

γιωτίτσα όντως το ρούχο σου και οι γόβες είναι τέλεια! άντε με το καλό κοπέλα μου!

στις υπόλοιπες όλες φιλάκια στα μαγουλάκιαααα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...