Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον κουτσομπολες ξεκιναω να γραφω τα της συναντησης..

οντως καμια σχεση το να τα λεμε από κοντά. πραγματικα ομως δεν προλαβαμε να πουμε σχεδον τιποτα!

η ελενη εχει απιστευτες ματαρες!!! και ειναι σουπερ ευγενικο κοριτσι! (και το στεφανι επίσης αν και τον ειδα λιγο!

η μικρη ειναι ενα κουκλι!!! και μεγαλη κουτσομπολα!! ολη την ωρα φωνουλες βγαζει!!

ο δικος μου ο μπομπος πατησε κανα δυο φορες τα κλαματα (αντρες ειπαμε) και η μελινα πήρε τα κουζινικα της και της εφτιαχνε καφε! και κολλησε με τη μπεμπα..αφου μετα το μεσημεριανο υπνο της με ρωτουσε "μωμο που ειναι; πεπελα ενένη;:D:D)

α και το κορυφαιο που μου ειπε η ελενη... με κοιταει και λεει...σε εχω δει σε φωτογραφια; oχι ε; (τεσπα καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια της)..και ναι με εχει δει αλλα που να με αναγνωρισει το κοριτσι ετσι που εγινα!:lol::lol:

εντωμεταξυ ακουστε γκαφες που εχω κανει σημερα

1)εφτιαξα κεικ (για να κερασω την ελενη αφου ουτε ενα μπισκοτο δεν ειχα στο σπιτι) και οταν το εβγαζα απο τη φορμα, εμεινε ολη η οροφη μεσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: φοβερη μαγειρισα λεμε:mrgreen::mrgreen: (το καλο το κοριτσι εφαγε λιγο παντως)

2)εβαλα πλυντηριο τα ρουχα του μπεμπη μαζι με μια μπλουζα δικια μου (κατα λαθος) και βγηκαν ολα με σταμπες μαυρομπλε:evil::evil:

3)εβαλα να φτιαξω καφε στο στεφανι και αντι για εσπρεσσο του εβαλα γαλικο καφε στην μηχανη (δεν υπαρχει λεμε η σημερινη μερα)

4) και αφου μεγαλουργησα ολη μερα, κοιμισα τα παιδια και παω να κατεβω κατω να χαλαρωσω και τρωω μια γλυστρα στις σκαλες και κατεβηκα 10 σκαλοπατια με τον κωλο!!! και εννοειται ποναω παντου τωρα!:evil:

ελεοοοοςςς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κοριτσια γραφω και ξαναγραφω οτι επειδη η μικρη κοιμαται στο κρεβατι μου, δεν κανει να την σκεπαζουμε με τα παπλωματα μας. Για να μεινει ζεστη μονη λυση ο υπνοσακος.

Εκτος αν μου λετε με φανελακι και φορμακι σκετο?? Χωρις σκεπασμα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχ βρε κοριτσια γραφω και ξαναγραφω οτι επειδη η μικρη κοιμαται στο κρεβατι μου, δεν κανει να την σκεπαζουμε με τα παπλωματα μας. Για να μεινει ζεστη μονη λυση ο υπνοσακος.

Εκτος αν μου λετε με φανελακι και φορμακι σκετο?? Χωρις σκεπασμα?

παιδι μου η μικρη κοιμαται απο τη μερια σου ετσι δεν ειναι; σκεπασου εσυ μεχρι εκει με το παπλωμα και τη μικρη σκεπασε τη με την κουβερτουλα της!

καλε ξεχασα τη μεγαλυτερη μου γκαφα σημερα!!

ρωταω την ελενη...(αφου εψαχνε η κοπελα 10 ωρες το σπιτι εδω στην ανω ραχουλα)

εσυ που μενεις στη θεσσαλονικη;;

και απανταει...

εεε...βεροια μενω!!! (και εγω εμεινα μαλακας που δεν διαβαζω προσεκτικα αυτα που γραφετε).....βριστε μεεεεεεεεεε!!!!!!!!ρεζιλιιιιιιιιι!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

(Γκρινια γκρινια τσιριδες!!)

Αυτο που εκανα ειναι να κατεβασω τον θερμοστατη 2-3 βαθμους και νυχτικο με υπνοσακο... Βλεπουμε... Με δικο της σκεπασμα δεν εχουμε ξαναδοκιμασει και δεν θελω να το πουντιασω το βρεφακι.

Δεσποινα δεν θα σχολιασω οτι απο εσενα εμαθα οτι πρεπει να εχουμε 2 καδους απλυτων, ξεχωριστο καδο για μωρα και αλλο για εμας και τελικα την εκανες την πατατα (σε ποσους βαθμους πλενεις παλιοαντι-οικολογα? Σε τιμωρησε το περιβαλλον :tongue:), ουτε τις ζαχαροπλαστικες σου ικανοτητες :tongue:. Επεσες στο ισιωμα?? Μαρη θα σκοτωθεις και θα αφησεις 2 μωρα ακαρδη!!

Φωτεινη ο παπας απαξ και αρχισε απαγορευσεις για ρυζια, ρουχα κλπ, μακριαααααα, θα σας μαυρισει την μερα. Οντως περιεργα τα ελεγε, ακους εκει παπας να λεει να καθυστερησει ο θρησκευτικος γαμος... Τεσπα, πιστευω καλυτερα. Απο Μοσχατο θα ξεκινουσες νυφη με μωρο για να πατε να κανετε τα μυστηρια στον Αλιμο?? Εχεις ιδεα τι ταλαιπωρια θα ηταν?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε Κλέλια να μην τη σκεπασεις με δικο σας σκεπασμα;;;Αφου κοιμαστε μαζι το σκεπασμα θα κανει τη διαφορα;;Εγω οταν τον παιρνω στο κρεβατι για το θηλασμό τον σκεπαζω με την κουβερτα μας..Αν πάλι δε θες σκεπασε την με δικη της κουβερτουλα, πως θα ξεσκεπαστει....

Ρε Δεσποινα!!!Καλά που δεν τη ρωτησες σε ποιο στενο της Θερμης κατοικει;;;;χαχαχαχα

Καλά απο που νομιζες σου ηρθε απο τη διπλα περιοχή;;;χαχαχαχαχα

Κρατα και για μενα ενα κομματι κέικ!!

Κλέλια εγω δεν δικαιουμαι 9μηνο..Θα επαιρνα το 6μηνο του ΟΑΕΔ που ακομη περιμενω την εγκριση όμως προχτες που πήγα μια βολτα απο τη δουλεια μου ειπαν να το σκεφτω καιπως με χρειαζονται γιατι με τα νεα δεδομενα του Καλλικρατη εχει πολλή δουλεια και δυστυχως δεν υπαρχουν ατομα να με καλύψουν...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

(Γκρινια γκρινια τσιριδες!!)

Αυτο που εκανα ειναι να κατεβασω τον θερμοστατη 2-3 βαθμους και νυχτικο με υπνοσακο... Βλεπουμε... Με δικο της σκεπασμα δεν εχουμε ξαναδοκιμασει και δεν θελω να το πουντιασω το βρεφακι.

Δεσποινα δεν θα σχολιασω οτι απο εσενα εμαθα οτι πρεπει να εχουμε 2 καδους απλυτων, ξεχωριστο καδο για μωρα και αλλο για εμας και τελικα την εκανες την πατατα (σε ποσους βαθμους πλενεις παλιοαντι-οικολογα? Σε τιμωρησε το περιβαλλον :tongue:), ουτε τις ζαχαροπλαστικες σου ικανοτητες :tongue:. Επεσες στο ισιωμα?? Μαρη θα σκοτωθεις και θα αφησεις 2 μωρα ακαρδη!!

Φωτεινη ο παπας απαξ και αρχισε απαγορευσεις για ρυζια, ρουχα κλπ, μακριαααααα, θα σας μαυρισει την μερα. Οντως περιεργα τα ελεγε, ακους εκει παπας να λεει να καθυστερησει ο θρησκευτικος γαμος... Τεσπα, πιστευω καλυτερα. Απο Μοσχατο θα ξεκινουσες νυφη με μωρο για να πατε να κανετε τα μυστηρια στον Αλιμο?? Εχεις ιδεα τι ταλαιπωρια θα ηταν?

μαρη χαζη! ειχα ξεχασει τη μπλουζα στο πλυντηριο και δεν την ειδα οταν εβαζα μεσα τα ρουχα του μπεμπη! αντε! (τωρα για τη θερμοκρασια δεν μιλαω δεν με παιρνει...)και δεν επεσα στο ισιωμα ρε ουφο! στις σκαλες επεσα λεμε!!!ουστ!!!ποναωωωωωωω!!!!!

παντως να ξερεις οτι τα μωρα ζεσταινονται πολυυυ!!!! η μικρη μια ζωη ιδρωμενη ξυπναει (απο νεογεννητο) και εδω δεν σκεπαζεται ποτε (ακομα και το σεντονι πεταει). το καλοριφερ εμεις το εχουμε μονιμα στους 21. μαλλον το χουν οι γυναικες παιδι μου...

Γιατι βρε Κλέλια να μην τη σκεπασεις με δικο σας σκεπασμα;;;Αφου κοιμαστε μαζι το σκεπασμα θα κανει τη διαφορα;;Εγω οταν τον παιρνω στο κρεβατι για το θηλασμό τον σκεπαζω με την κουβερτα μας..Αν πάλι δε θες σκεπασε την με δικη της κουβερτουλα, πως θα ξεσκεπαστει....

Ρε Δεσποινα!!!Καλά που δεν τη ρωτησες σε ποιο στενο της Θερμης κατοικει;;;;χαχαχαχα

Καλά απο που νομιζες σου ηρθε απο τη διπλα περιοχή;;;χαχαχαχαχα

Κρατα και για μενα ενα κομματι κέικ!!

Κλέλια εγω δεν δικαιουμαι 9μηνο..Θα επαιρνα το 6μηνο του ΟΑΕΔ που ακομη περιμενω την εγκριση όμως προχτες που πήγα μια βολτα απο τη δουλεια μου ειπαν να το σκεφτω καιπως με χρειαζονται γιατι με τα νεα δεδομενα του Καλλικρατη εχει πολλή δουλεια και δυστυχως δεν υπαρχουν ατομα να με καλύψουν...

πες τους οτι το σκεφτηκες και σε νοιαζει περισσοτερο να εισαι κοντα στο μικρο...ελεος πια που δεν υπαρχουν ατομα να σε καλυψουν...ολες τωρα γεννησαν;παντου τα ιδια λενε μην μασας..

όχι καλέ το ξερω οτι δεν υπαρχουν ατομα κι αυτα που ειναι δεν εχουν καμια διαθεση να ασχοληθουν με το θεμα αυτο..Το ξερω καλά Δεσποινα!Μου αφησαν κι επιλογη να πηγαινω οταν και οποτε μπορω...πάλι καλά!!

Θα παει πρωτα ο μεγαλος παιδικο και μετα βλέεεπουμε!

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι τις δευτερομανες (και τριτομανες);

εχω λιγο προβλημα με τη μικρη γιατι αρχισε παλι να ζηλευει και αν και δεν κανει τιποτα ιδιαιτερα κακο, δεν με αφηνει καθολου να ασχοληθω με τον μπεμπη...ολη μερα στο ρηλαξ ειναι ο κακομοιρης..

και απο τη μια νοιωθω ασχημα για τη μικρη που δεν εχει παρεες εδω και πρεπει να ασχολουμαι ολη μερα μαζι της αλλα απο την αλλη και ο μικρος πλεον θελει παιχνιδια και με κοιταει συνεχεια παραπονεμενα..

εσεις πόσο ασχολειστε με τα μπεμπακια; μου λειπει κιολας ρε γαμωτο που δεν μπορω να τον αγκαλιασω και να τον ζουμπηξω οσο θελω..και ειναι πολυ καλουλης...μια ματια να του ριξω λιωνει το σκατουλι και μου σκαει κατι χαμογελα απίστευτα...τι να κανωωωω;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ειναι δυσκολα ρε Δεσποινακι..το ξερω

Κι εγω ενω στην αρχη τον πειραζε πολύ ο μεγαλος και τον μαλωνα, τελικα το γυρισα και προσπαθω να του εξηγω, γιατι περνανε μεγαλο ζορι τα μεγαλα μας..Με σενα ειναι ακομη πιο δυσκολα γιατι δεν εχεις και καποιον να σου παρει τη Μελίνα για 1-2 ωριτσες..Χτες ας πουμε το απόγευμα ειχαν αφηνιασει και τα 2 και ηταν η στιγμη που τηλ. ο μπαμπας μας και μολις ακουσε τι γινεται ηρθε απο το μαγαζι και τον πήρε μαζι του για 2 ωριτσες..Ετσι και ο μεγαλος βγηκε πηρε τον αερα του και εγω ηρεμησα απο την γκρινια, χαρηκα τον μικρό και ηπια και ενα καφεδακι χωρις να κυνηγάω..

Θα κανεις λίγη υπομονή και θα ασχολεισαι περισσότερο με τη Μελίνα..επίσης, αν και φανταζομαι οτι ηδη το κανεις, να της λές να σε βοηθαει με το μωρό για να νοιωθει οτι προσφερει κι εκεινη.Κι εγω με το μωρό ασχολουμαι και τον χαίρομαι τις ωρες που κοιμαται ο Αναστασης ή οταν ειναι στο δωματιο του και παιζει με τα παιχνιδια του..Αυτη η φαση ειναι λίγο δυσκολη αλλα επειδη τα μεγαλα αντιλμβανονται περισσότερα πραγματα θελουν και πιο πολλή προσοχή, με τον καιρό θα συνηθίσουν και θα εξοικειωθουν.

Καλημέρες!

εγώ σήμερα Δέσποινα πήγα να βάλω κακάο στο καφέ αντί εσπρέσσο:tongue:

Όσο για τη ζήλια τι να σου πω. Ασχολούμαι αρκετά με το μωρό μια και είναι απαιτητική και τα μεγάλα είναι λίγο στα αυτόματο. Ίσως και για αυτό έχουμε κάποια προβληματάκια τελευταία με τον Δημήτρη αν και δε φαίνεται να ζηλεύει. Προσπαθώ πολλές φορές να πάω στο δωμάτιο τους να παίξουμε και έχω και δίπλα το μωρό στο ριλάξ. Προχθές η Εβελίνα ήθελε και αυτή να πιει γάλα από τη μαμά. Με έπιασαν κάτι νευρικά γέλια, δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς δεν επέμενε.

Τα τελευταία δυο βράδυα η μικρή ενώ το είχε κόψει ξυπνάει για να φάει. Έχει αρκετά σάλια και όλη τη μέρα τα χέρια της στο στόμα και υποψιάζομαι δόντια ή κανένα άλμα ανάπτυξης.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια καλημέρα

Ελένη μου και μενα μάλλον κανει αλμα ανάπτυξης και τρωει συνεχεια, με εχει ξεζουμίσει και δεν χρειαζεται να σας πω σε τι κιλα εχω φτασει, αλλα ευτυχως μόνο τρωει και δεν εχει καθόλου γκρίνια. Αχ αυτα τα μεγαλα με τις ζήλειες τους, να δουμε τι αλλα θα ζητησουν.

Καλα Δεσποινα ακομα γελαω με ολα τα ευτραπελα που επαθες, μαλλον σε ματιασαν τι να πω. Παντως ηταν πολυ ωραια που συναντηθείκατε κι εμεις εδω θα ηταν πολυ ωραια καποια στιγμη να συναντηθουμε να γνωριστουν και τα μωράκια μας.

Clelia πιστευω οτι η λύση με τη ζεστη ειναι να χαμηλώνεις τα βράδια λίγο τη θερμοκρασία και να συνεχίσεις με τον υπνόσακο αφου σε βολευει.

Μαμουνακι οντως τα φοραω λίγο να τα συνηθίσω αλλα ευτυχως ειναι και διπατα μπροστα και δεν φαινεται τοσο η διαφορα με το τακουνι. Παρεπιμπιπτοντως τα βρηκα στο ιντερνετ και σας βαζω να τα δειτε, ειναι λιγο υπερπαραγωγη. Ειναι τα πρωτα απο την τελευταια σειρα.

http://www.karenmillen.com/Lace-court-shoes/Footwear/karenmillen/fcp-product/903000055030

Βρηκα και το φορεμα, περιμενω να μου πείτε να μου πείτε την γνώμη σας.

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.karenmillensale.com/images/Strapless%2520dress%252001.jpg&imgrefurl=http://www.karenmillensale.com/karen-millen-knitwear-c-4.html&usg=__95ZhM7hUpdms9tdFB66CWepZu7I=&h=480&w=300&sz=89&hl=el&start=28&sig2=2FSmy64uEy2yHeU4SyK2EQ&zoom=1&tbnid=wSaV0j18BnZu_M:&tbnh=153&tbnw=95&ei=ZSQwTbnNJMfxsgbti8GnCg&prev=/images%3Fq%3Dkaren%2Bmillen%2Bdresses%2Bstraples%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DG%26biw%3D1366%26bih%3D653%26tbs%3Disch:10,500&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=740&vpy=316&dur=5249&hovh=211&hovw=132&tx=93&ty=121&oei=XSQwTZnbIsmztAaRw9SMCg&esq=3&page=2&ndsp=27&ved=1t:429,r:14,s:28&biw=1366&bih=653

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα!!

Κλαίει κλαίει θέλει αγκαλιά, δεν προλαβαίνω...

Γιώτα μόνο αυτό: τα παπούτσια θεϊκά Χριστέ μου τέλεια!!! Το φόρεμα σούπερ ντούπερ μια καρακουκλάρα θα είσαι!!

Χάνεις και κιλά, εεε? Για πες, πώς τα καταφέρνεις?

GEXxp3.png

Ουφ, πάμε πάλι...

Stone μου, δεν κάνει να σκεπάζουμε τα μωρά με το πάπλωμά μας, είναι στους κανόνες του co-bedding. Τώρα πώς και γιατί, δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει. Δεν μιλάμε μια φορά να πάρεις το μωρό να κοιμηθείτε μαζί ή να λαγοκοιμηθείς εσύ (διότι στην ουσία αυτό γίνεται). Στην καθημερινή πρακτική του co-bedding κάνει τζιζ, απαγορεύεται! Πριν το μάθω πάντως που χρησιμοποιούσα το πάπλωμά μου για σκέπασμά της, στην ουσία έμενα ξεσκέπαστη εγώ για να σκεπάζεται το μωρό, αφού ήταν στο ύψος του στήθους μου.

Αυτό που έκανα ήταν να κατεβάσω τον θερμοστάτη. Όντως δεν ίδρωσε καθόλου, απλά μου φάνηκε λιγότερο ζεστή από ό,τι συνήθως, που καίει.

Και τι σημαίνει βρε Stone ότι σε έχουν ανάγκη στην δουλειά? Πες ότι δεν έχεις πού να αφήσεις τα μωρά και ότι θηλάζεις αποκλειστικά. Μην τους κάνεις το χατήρι, αμάν πια! Βρίσκουν φιλότιμους και τα κάνουν!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...