Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όχι ρε γμτ!!!

Τσιπουρίτσα, σου στέλνω όλη μου την αγάπη και να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Κοίταξε να ηρεμήσεις και να είσαι σίγουρη ότι τον Οκτώβρη που θα μας διαβάζεις, εσύ θα γράφεις σε ένα άλλο καφέ για μανούλες του 2011. Και αυτή την φορά, όλα θα σου πάνε καλά...

Κράτα γερά, θα περάσει...

:cry:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσιπουριτσα μου γλυκια ειλικρινα δεν φανταζεσαι ποσο πολυ λυπαμαι.δακρυσα και ακομα δακρυζω που σε διαβασα,εχω νιωσει τον πονο σου και σε καταλαβαινω απολυτα..

να μην χασεισ την αισιοδοξια σου κοριτσακι μου και ειμαι σιγουρη οτι αν δεν μπεισ στο κλαμπ δεκεμβριου 2010 θα εισαι στουσ πρωτουσ μηνεσ του 2011 σιγουρα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κουκλίτσες μου όμορφες,

δεν ξέρω πως να σας γράψω αυτό που πρέπει να πω

θα είμαι σύντομη γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολα όλα για εμένα

δυστηχώς ή εγκυμοσύνη μου ήταν παλίνδρομη

την δευτέρα το πρωί είχα λίγο αίμα, ο γιατρός μου είπε να ξαπλώσω και να πάρω utrogestan, το αίμα σταμάτησε πριν κάν πάρω το φάρμακο. την τρίτη το απόγευμα που πήγαμε ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία στο έμβυο, είχε πάψει να ζει πριν από 7-10 ημέρες βάσει της μέτρησης που έκανε

την επομένη πήγαμε στο νοσοκομείο για την επέμβαση.

δεν θα μπορώ πλέον να σας παρακλουθώ γιατί θα μου είναι ιδιαίτερα επίπονο.

θέλω να ξέρετε ότι σαν σκέφτομαι και σας νοιάζομαι όλες σας, μία μία ξεχωριστά, είσασταν η καλύτερη παρέα, οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά με καταλάβαιναν απόλυτα

οι ευχές μου και οι προσευχές μου θα είναι πάντα κοντά σε εσάς και στα υπέροχα μωράκια σας

θέλω να πιστεύω ότι προς τον οκτώβριο θα είμαι καλύτερα και θα μπω στο φορουμ να μάθω τα υπέροχα νέα σας, ελπίζω να με θυμάστε μέχρι τότε!!!

το τσιπουρόψαρό σας, ή η ροζμαρή......;)

Γλυκια μου ροζμαρη ξερω πολυ καλα πως οτι και να σου πουμε ειναι λιγο μπροστα σε αυτο που νιωθεις:cry:Πραγματικα τα νεα σου με πονεσαν πολυ βλεπεις εχω περασει απο την θεση σου 2 φορες.

Σε ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σου και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μπεις πολυ πιο πριν απο τον Οκτωβριο για να μας ανακοινωσεις την νεα σου εγκυμοσυνη και το Οκτωβριο απλα να μας πεις οτι εχεις ενα υγιεστατο ροζ μωρακι στην κοιλιτα σου!!!!!!!Θα σε περιμενουμε...πολλα πολλα φιλακια και ευχομαι ο Θεουλης να σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε οσο πιο γρηγορα γινεται!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα..

Τσιπουρίτσα δεν εχω λόγια...

Εύχομαι να το ξεπερασεις πολύ γρηγορα και συντομα να κανεις πάλι ροζ ονειρα..

Και φυσικα θα σε θυμομαστε και να ερχεσαι να μας λές τα νεα σου..

Θα ερθω καποια αλλη στιγμη να σας πω τα δικα μου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ψαράκι μου... δεν ξέρω τι να πω... μακάρι να έχεις τη δύναμη να το συνέλθεις γρήγορα και να μπορέσεις να εκπληρώσεις τα ροζουλένια σου όνειρα!

θε περιμένουμε να μαθαίνουμε νέα σου κοπέλα μου!

φιλιά πολλά και να προσέχεις!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

βρε κοριτσια πολυ στεναχωρεθηκα με την τσιπουριτσα μασ!!παρα πολυ!καθομουν και εκλαιγα χτεσ,ισωσ επειδη τα εχω ζησει και την καταλαβαινω ,δεν ξερω!μακαρι σε 2-3 μηνεσ να ακουσουμε πολυ πολυ ευχαριστα απο εκεινην!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τσιπουρίτσα καλή μου ειλικρινά λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς τώρα και τι σκέψεις σου περνάνε απο το μυαλό, προσπάθησε να τις διώξεις και να προσπαθήσεις σύντομα για άλλο μωράκι που θα σου δώσει απίστευτη χαρά. Ελπίζω ειλικρινά όταν θα μπορεις, να μπαίνεις και να μαθαίνουμε νέα σου και σύντομα να μας πείς ευχάριστα νέα με τον υπέροχο τρόπο πουτα λες. Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου.

Στα υπόλοιπα κορίτσια του καφέ ευχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Τσιπουριτσα θα εισαι παντα στην σκεψη και στις κουβεντες μας. Ο Θεος δεν μας δινει παραπανω απο οσα μπορουμε να αντεξουμε. Κρατα γερα, βαλε τα δυνατα σου και προσπαθησε να το αφησεις πισω. Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι ο,τι καλυτερο...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

tsipoura μου γλυκιά δεν έχω λόγια .... το μόνο που θα πω είναι ότι σου εύχομαι το ροζ όνειρο σου να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

φιλιά πολλά.

Επεξεργάστηκαν by maraki32

Tσιπουρακι μου τωρα διαβασα τι εγινε και εχω τρελαθει...μην στενοχωριεσαι γλυκεια μου αν και ξερω οτι λεω βλακειες και δεν γινεται αυτο..δεν ξερω τι να σου γραψω αλλα θελω να σε δω συντομα οχι σε αλλο καφε αλλα στο δικό μας καφε να μας λες τα χαρμόσυνα και να συνεχιζουμε απο εκει που μειναμε..ξερω οτι δεν θελεις να γραφεις πια εδω αλλα εμενα θα μου λειψεις...εχουμε 6 μηνες ακομα μεχρι να αρχισουμε τα γεννητουρια και πιστεψε με θα εισαι εδω μαζι μας παλι να χαζοχαιρομαστε...

και ενα μικρο τιπ....ξερεις ποσο ευκολα μενεις εγκυος μετα απο παλινδρομη??στο πιτς φιτιλι...2-3 μηνακια υπομονη και σε περιμενω!!

Διαφημίσεις

Tsipoura ειχα μέρες να μπω και μόλις διάβασα τα νέα...

Ελπίζω ακόμη κι αν δεν διαβάσες τα μηνύματά μας μετά το τελευταίο σου μήνυμα, να αισθανθείς τις ευχές μας, και όταν ξαναμπείς να είναι για να μας πεις τα ευχάριστα νέα, ότι περιμένεις και πάλι μωράκι..!

Αύριο μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο.. CRP 19.8! και πίεση 16 μεγάλη 9 η μικρή συνεχώς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο γιατρός φοβήθηκε για προ-εκλαμψια... Βασικά, με έχει πιάσει αναισθησία και δεν αισθάνομαι τίποτα, ούτε αγωνία ούτε ανησυχία, δεν ξέρω γιατί.. Αντιθέτως, που πήρα τις αγαπημένες μου μπιζαμες μαζί και το τελευταίο βιβλίο του Ρόμπινς που δεν είχα διαβάσει..Επίσης αισθάνομαι μια χαρά, παρ'ολο που η πίεσή μου είναι στο Θεό!

Δεσποινάκι, Super τα νέα! Με το καλό ο γιόκαρος!

Tsipoura ειχα μέρες να μπω και μόλις διάβασα τα νέα...

Ελπίζω ακόμη κι αν δεν διαβάσες τα μηνύματά μας μετά το τελευταίο σου μήνυμα' date=' να αισθανθείς τις ευχές μας, και όταν ξαναμπείς να είναι για να μας πεις τα ευχάριστα νέα, ότι περιμένεις και πάλι μωράκι..!

Αύριο μπαίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο.. CRP 19.8! και πίεση 16 μεγάλη 9 η μικρή συνεχώς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο γιατρός φοβήθηκε για προ-εκλαμψια... Βασικά, με έχει πιάσει αναισθησία και δεν αισθάνομαι τίποτα, ούτε αγωνία ούτε ανησυχία, δεν ξέρω γιατί.. Αντιθέτως, που πήρα τις αγαπημένες μου μπιζαμες μαζί και το τελευταίο βιβλίο του Ρόμπινς που δεν είχα διαβάσει..Επίσης αισθάνομαι μια χαρά, παρ'ολο που η πίεσή μου είναι στο Θεό!

Δεσποινάκι, Super τα νέα! Με το καλό ο γιόκαρος![/quote']

ΜΑΝΟΥ δυστυχως δεν ξερω πολλα απο πιεσεις για να σε βοηθησω αλλα για μενα το γεγονος οτι δεν αισθανεσαι τιποτα και δεν εχεις καμια ανησυχια λεει πολλα!!!!Πιστευω οτι ακριβως γιαυτον τον λογο θα πανε ολα καλα:P

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και με το καλο να βγεις εσυ και το νινακι σου και να μας πεις τα ευχαριστα νεα.Θα σε σκεφτομαστε!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει...

Ειρήνη είναι μια χαρά τα στατιστικά σου!! Ακόμα και το πρώτο στατιστικό, που στην ουσία δεν ισχύει, δεν είναι κακό. Τέρμα το άγχος, μπράβο!!

ΜΑΝΟΥ περαστικά σου και να προσέχεις!! Κάνεις πολύ καλά και είσαι ήρεμη! Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα κοριτσάρες μου!

μια καινούρια βδομάδα ξεκινάει και ελπίζω όλες να είμαστε καλά! να μας δώσει δύναμη το άγιο των ημερών! πηγαίνετε και να κοινωνήσετε αυτήν την εβδομάδα... βοηθάει νομίζω...

ΜΑΝΟΥ μου, μακάρι αυτό που περνάς να μην είναι κάτι σημαντικό και να περάσει γρήγορα! περιμένουμε νέα σου το συντομότερο!

εγώ σήμερα, σε 1 ώρα έχω ραντεβού για υπέρηχο και δεν ξέρω τι άλλο!!! και είμαι μέσα στην αγωνία, αφού έχω να δω το μωράκι μου περίπου 40 μέρες!!! περιμένω όλα να είναι υπεροχα και να γυρίσω χαρούμενη! και να μάθω τι θα κάνω από δω και πέρα (εξετάσεις, αυχενική κλπ).

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...