Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα και εγώ. ελένη μια από τα ίδια ο μεγάλος μου γιος έφαγε σοκολάτα και επειδή είχε λέει σοκολάτες στο στόμα έπιασε και σκουπίστηκε με τα μανίκια της πυτζάμας του και τώρα τρώει μανταρίνια και αφού τα τρώει τα αφήνει μασημένα στο τραπεζομάντηλο της κουζίνας χώρια που το σαλόνι είναι πεδίο μάχης. τα πνίγεις μετά η όχι.

και αφού ξέρουν ότι έχουν κάνει τη μαμουνιά μετά αρχίσουν τα μανούλα και τα φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μετά αναρωτιούνται γιατί δε γράφουμε στο καφέ!!!

το τίμημα είναι μεγάλο!!!!!!!!!

ααα εγω ειμαι χαλαρη σημερα...κοιμαται η μικρη απο τις 3 και ο μπομπος απο τις 4! για αυτο και τοση παρλα σημερα..:mrgreen::mrgreen:

κάτσε να μεγαλώσουν λίγο και σου λέω εγώ!!!

εμείς τον έχουμε κόψει το μεσημεριανό ύπνο από το καλοκαίρι και σήμερα ξύπνησαν στις 5μιση!!!!:shock:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κουραγιο στις δευτερομανουλες!!!!

καλε τι παρλα εχασα σημερα???ειχα πολυ σιδερο κ μια βαρεμαρα -καταθλιψαρα...λογω καιρου??δεν ξερω...

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ τι νεα απο το ΛΟΝΔΙΝΟ?:tongue::tongue::tongue:φοβερη ιδεα καλοκαιρινη βαφτιση σε ταβερνακι διπλα στη θαλασσα...ζηλεψα..

ΓΙΩΤΙΤΣΑ περαστικα στον αντρουλη σου..μεγια τα ρουχαλακια κ προσοχη το 12ποντο..κανε προβες να τα συνηθισεις, γιατι εκεινη τη μερα θα υποφερεις.

Clelia και το χαλαρο τυπου catering που σκεφτομαι εξω απο εκκλησια εγω κοστιζει..γιατι παει με το κεφαλι κ το catering.

:?

AGELIQUE κουραγιο με τη μπεμπουλα μας..αντε να πατε ταξιδακι να χαλαρωσετε. ειδες διαφορα με το θηλασμο σημερα που αδιαθετησε? λενε οτι δεν τους αρεσει η γευση στο γαλα..ισχυει??

εμενα παντως περιοδος ακομα τπτα

για την πιπιλα παροτι θηλαζει αποκλειστικα δε την αποχωριζεται ποτε..μαλιστα εμαθε να τη βγαζει κ προσπαθει να την ξαναβαλει με τις μπουνιτσες της.

επισης εχει αρχισει κ μασουλαει την πανινη κουκλιτσα της. αυτο το καπελο το εχει παπαριασει πια!!

Ελενη, Τσιπουρα, Ploegisi, Φωτεινουλα, Ηρω(αν κ σε ειχα προλαβει), vasdeli και στα αλλα κοριτσακια φιλακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

α και μια κ λεγατε για ματια θελω να ρωτησω..ποτε αλλαζει πια το χρωμα το ματιων τους? ενα βιβλιο που χω δω λεει στον 4ο..εμας εχει γκριζοπρασινα ματακια k ακομα δεν εχει αλλαξει. εμεις εχουμε καστανα κ οι παπουδες καστανα. οι προπαπουδες ειχαν γαλαζια ο ενας κ πρασινα ο αλλος..δεν μπορω να καταλαβω απο που εμοισε αυτο το παιδι..κ ας λετε οτι μου μοιαζει..:rolleyes:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά αφού θηλάζεις δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το χρώμα των ματιών σας. Και ο γιος μου για αρκετούς μήνες είχε γκριζογάλανα ματάκια και τώρα είναι καστανά. Το ίδιο και η κόρη μου.Ίσως όταν αρχίσετε στερεές τροφές να αλλάξουνε.

για το θηλασμό και την περίοδο ξέρω ότι μειώνεται λίγο η παραγωγή εκείνες τις μέρες επομένως αυξάνεται η συχνότητα των θηλασμών. Σε εμένα αυτό ίσχυε ειδικά τις πρώτες μέρες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Σιγά μην και δεν τους αρέσει η γεύση του γάλατος όταν αδιαθετούμε. Δεν το πιστεύω. Αυτό που λέει η Ελένη, για λίγο μειώνεται η παραγωγή (και πολλές εσφαλμένα σπεύδουν να κόψουν τον θηλασμό επειδή λένε πως τους κόπηκε το γάλα) αλλά το μωρό την ξαναπροσαρμόζει στα δικά του δεδομένα.

Πάντως πλάκα έχω. Θυμάστε που στην αρχή έλεγα θα θηλάσω 2-4 μήνες. Μετά είπα πως θα θηλάσω μέχρι την εισαγωγή των στερεών (πριν γεννήσω τα έλεγα). Μετά αγχωνόμουν μήπως ήμουν σκληρή μάνα που θα αποθήλαζα στους 6 μήνες... Τώρα το σκέφτομαι ακόμα και όταν εισάγουμε τις στερεές, να θηλάζω πρωί και βράδυ. Τελικά δίκιο είχατε που μου λέγατε: κάτσε να δεις πώς θα σκέφτεσαι όταν φτάσει εκείνη η ώρα.

Όσο για τα μάτια, άλλοι λένε στους 4,5 μήνες, άλλοι στους 6, άλλοι στους 12 μήνες. Μου κάνει εντύπωση όμως πώς μάτια ανοιχτά γαλανά ή πράσινα μετά γίνονται καστανά. Μήπως το γκριζοπράσινο που λέτε στην ουσία είναι πολύ-πολύ σκούρο πράσινο και μετά το πράσινο (ή το γαλάζιο τέλος πάντων) εξαφανίζεται?

Πάντως μαμουνάκι το μωρό είναι φτου εσύ! Τέλος!! Τα μάτια της όμως για σκούρα μου κάνουν, μακάρι να της μείνουν όπως λες πάντως!! Να είναι μαμουνάκι από μελανούρι μάνα και να έχει ανοιχτά ματάκια!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω και ωρα προσπαθω να σασ διαβασω!!!μου λειψατε!!!!

εγω τρεχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετοιμαζω για την κυριακη γιορτη και τραπεζωμα του αντρα μου!!!!! (ολα τα χαμε και ειπαμε να γεμησω λιγο

τον χρονο μου!!!):tongue::tongue::tongue::tongue:μαζευτηκαν και πολλοι!!!

κατα τα αλλα τα ιδια,εξακολουθουμε την απιστευτη γκρινια !!!!!

σασ φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοκολατιτσεσ σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Μολις ξυπνησαμε φαγαμε και ριχνουμε κατι ξαπλες στον καναπε αλλο πραγμα { η μικρη οχι η μαμα}

Τελικα ο ΟΤΕ ειναι αντε μην πω ... οτι θελει τελικα ο καθενας λεει θα συνεχισω να κλεβω ιντερνετ απο τον αδερφο μου.:(:(:(:(

Παλι θα με φαει η μπαλκονοπορτα :(:(:(

Βρε κοριτσια ποιος ειναι ο πινακας αναπτυξης και οι καμπυλες που λετε???μεχρι και το βιβλιαριο της μικρης εψαξα σε κατι καμπυλες σημειωνει η γιατρος μας αλλα δεν της πολυ καταλαβαινω το μονο που ξερβ ειναι οτι γραφει τα κιλα και το υψος,

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Σ

Πάντως πλάκα έχω. Θυμάστε που στην αρχή έλεγα θα θηλάσω 2-4 μήνες. Μετά είπα πως θα θηλάσω μέχρι την εισαγωγή των στερεών (πριν γεννήσω τα έλεγα). Μετά αγχωνόμουν μήπως ήμουν σκληρή μάνα που θα αποθήλαζα στους 6 μήνες... Τώρα το σκέφτομαι ακόμα και όταν εισάγουμε τις στερεές, να θηλάζω πρωί και βράδυ. Τελικά δίκιο είχατε που μου λέγατε: κάτσε να δεις πώς θα σκέφτεσαι όταν φτάσει εκείνη η ώρα.

;););) ταλεγα εγω δεν ταλεγα ? μουτσσσσσσσσσσσσσσ το ταξιδη μολισ ξεκινησε

:tongue::tongue:

Γειά σας :)

Πολύ μου αρέσει που ξαναμαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!!!!

ελα μου που τώρα δεν καλοπρολαβαίνω εγώ.... αργότερα ίσως, πάντως σας διαβασα!

Κουμπαρούλα πήγαινε στην Δεσποινα για καφέ γιατί θα μας χαστουκίσει ΟΥΛΕΣ!

Καλημέρα!!

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Απορία στα γρήγορα:

Κάποιες φορές η ζουζούνα μου ιδρώνει αρκετά το βράδυ και αγχώνομαι! Προς το παρόν την κοιμήζω με υπνόσακο και νυχτικό, χωρίς φανελάκι. Τι να κάνω να μην ιδρώνει? Το δωμάτιο είναι όντως ζεστό. Να την κοιμίζω μόνο με φανελάκι κάτω από τον υπνόσακο? Δεν είναι λίγο ακραίο? Αγγελική, η δικιά σου δεν είναι που κοιμάται μόνο με φανελάκι μόνο?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Τρώμε και κοιμόμαστε!!! Ο βύζος πάει και έρχεται, αυτό το παιδί τρώει ακατάπαυστα!!! Σήμερα τον ζύγισα και βγήκε 4100!!!!! Το βάρος εξόδου ήταν 3580.

Είναι σκέτος γλύκας! Σήμερα του έλουσα και τα μαλλάκια του! Τσατίζεται μόνο όταν τον αλλάζω και πεινάει!! Τρελλαίνομαι να τον μυρίζω και να τον ακουμπάω στο στέρνο μου.....Έχω πάθει ζημιά, λέμε....

Κατά τα άλλα την παλεύουμε! Τα μεγάλα παιδιά είναι ξετρελαμένα! __________________

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...