Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε μην τρελαινεσαι! η κορη μου στο τριμηνο ηταν 5400 και 56 ποντους! και ηταν χοντρουλα! με τα κοριτσια ειναι αλλιως! κοιτα τις καμπυλες αναπτυξης μια χαρα ειστε! ο μπεμπης εμενα ειναι στην 90η στο βαρος δηλαδη χοντρελας!

χαχαχαχ! ε όχι και χοντρέλας το ομορφόπαιδο με τις υπέροχες ματάρες!!

δεν τρελείανομαι, μια χαρά είναι στις καμοπύλες της! στο ύψος είναι 50/75 και στο βάρος ακριβώς 50. αλλά είναι αυτά που βλέπω και λέω... απλά...

της ελένης που είμαστε ίσα, είναι 6050...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενάκι μην κάνεις συγκρίσεις!!!

Κάθε παιδάκι αναπτύσεται διαφορετικά. Και αφού ο παιδίατρος είναι ικανοποιημένος και εσύ τη βλέπεις μια χαρά όλα είναι ok!

Εγώ γενήθηκα 55 εκ και τώρα με το ζόρι είμαι 160

Ο άντρας μου γενήθηκε 50 εκ και τώρα είναι 193!

Επομένως....

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

χαχαχαχ! ε όχι και χοντρέλας το ομορφόπαιδο με τις υπέροχες ματάρες!!

δεν τρελείανομαι, μια χαρά είναι στις καμοπύλες της! στο ύψος είναι 50/75 και στο βάρος ακριβώς 50. αλλά είναι αυτά που βλέπω και λέω... απλά...

της ελένης που είμαστε ίσα, είναι 6050...

μαλλον επεσες στο κλαμπ των παχουλων...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το ιδανικο παντως ειναι αυτο που ειστε εσεις...ή στις ιδιες καμπυλες και τα δυο ή μια καμπυλη πανω το υψος απο το βαρος..εμεις ειμαστε μια καμπυλη κατω στο υψος.. και για να γελασεις στο κεφαλι ειμαστε εκτος καμπυλων!!!κεφαλας!!! πως το εβγαλα αυτο το παιδι ακομα αναρωτιεμαι!:mrgreen::mrgreen:

πωπω ασχετο αλλα θελω μια σοκολατα...κλελια στειλε καμια απο το αποθεμα παρακαλω...

και τι σκατοκαιρος παλι εδω περα...ουτε το απεναντι σπιτι δεν βλεπω απο την ομιχλη...μα ρε παιδι μου εχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομιχλη! ουτε στο λονδινο να ημουν!!!αχ αθηνα μουυυ!!!

Ελενάκι μην κάνεις συγκρίσεις!!!

Κάθε παιδάκι αναπτύσεται διαφορετικά. Και αφού ο παιδίατρος είναι ικανοποιημένος και εσύ τη βλέπεις μια χαρά όλα είναι ok!

Εγώ γενήθηκα 55 εκ και τώρα με το ζόρι είμαι 160

Ο άντρας μου γενήθηκε 50 εκ και τώρα είναι 193!

Επομένως....

τι να πουμε και εμεις; 1,62 εγω και το στεφανι μου 1,70! και οι αδερφες του 1,80!!! ας ελπισουμε οτι θα παρουν απο εκει τα παιδια γιατι με εμας σωθηκαν...νανακια θα βγουν!

ελένη έτσι είναι. δεν κάνω συγκρίσεις για κακό... σκέψεις!

γεια σου ρε δέσποινα! σου λείπει η αθήνα ε? έλα μωρέ, κι εδώ καλά είναι, θα συνηθίσεις! αυριο θα είμαι θέρμη για ένα ραντεβού και λέω να πεταχτώ μέχρι το alouette για να αλλάξω κάτι δωράκια! καλά θα ήταν να βλεπόμασταν.. αλλά δύσκολο για αυριο!

(καλά βρε! εκτός καμπύλης????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

και εγώ βρε Δέσποινα η πιο κοντή στην οικογένεια είμαι. Και η μόνη από τις αδερφές μου που δεν έχω πράσινα μάτια!

Μάτια δεν πήραμε από τον μπαμπά μας που έχει υπέροχα (για τη μπέμπα έχω κάποιες ελπίδες αλλά όχι πολλές) ελπίζω να σταθούμε πιο τυχεροί στο ύψος.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελένη έτσι είναι. δεν κάνω συγκρίσεις για κακό... σκέψεις!

γεια σου ρε δέσποινα! σου λείπει η αθήνα ε? έλα μωρέ, κι εδώ καλά είναι, θα συνηθίσεις! αυριο θα είμαι θέρμη για ένα ραντεβού και λέω να πεταχτώ μέχρι το alouette για να αλλάξω κάτι δωράκια! καλά θα ήταν να βλεπόμασταν.. αλλά δύσκολο για αυριο!

(καλά βρε! εκτός καμπύλης????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;; ΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΡΜΗ!

καλά ας μη μιλήσουμε για μάτια... δεν το κόβω η γκουγκουφκίτσα να πάρει τα υπέροχα ματάκια μου... :rolleyes:

για ύψος να δούμε! εγώ από κοντούς γονείς (1,52-1,60) είμαι 1,70 και ο αδερφός μου 1,82...

το αμόρε είναι 1,74 και τα αδέρφια του 1,88 και 1,92... (οι γονείς του κοντά 1,70 και οι δυο)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Ισι αγαπουλα, οπως σου εγραψαν οι κουκλινες, μην συγκρινεις παιδια. Για να σου λυθει η απορια με τις καμπυλες, η Ελισαβετ που ειναι 6200, βρισκεται στην 50, αρα ιδια με σενα(οταν γεννηθηκε ηταν στην 10, μετα επεσε στην 3 και μετα πηρε τρελλο βαρος). Και εμενα με επιανε καταθλιψαρα οταν η δικια μου ηταν 4-4300 για ενα μηνα και διαβαζα για 5κιλα...

Δεσποινα τσακω μια 674145z3sux6kvkm.gif. Οσο για τα παιδακια σου, και κανονικου υψους να βγουν, παλι κουκλια θα ειναι

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ωχ ωχ ωχ ωχ! θα με πλακώσει... θα σε πάρω τηλ το βραδάκι που θα ξέρω την ώρα του ραντεβού για να σου πω... δε σου υπόσχομαι τίποτα όμως... καλά???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

και εγώ βρε Δέσποινα η πιο κοντή στην οικογένεια είμαι. Και η μόνη από τις αδερφές μου που δεν έχω πράσινα μάτια!

Μάτια δεν πήραμε από τον μπαμπά μας που έχει υπέροχα (για τη μπέμπα έχω κάποιες ελπίδες αλλά όχι πολλές) ελπίζω να σταθούμε πιο τυχεροί στο ύψος.

Εγω για τα ματια δεν εχω παραπονο! ενα πρασινα ενα γαλαζια! απο μπαμπα και παππου! και οι κουνιαδες αν και ψηλες τα ματια του στεφανιου μου δεν τα εχουν! ΧΑ!:mrgreen::mrgreen: Ρε μολις συνειδητοποιησα οτι στο σπιτι μου ολοι εχουν ματαρες εκτος απο εμενα...:evil::evil::evil:

ωχ ωχ ωχ ωχ! θα με πλακώσει... θα σε πάρω τηλ το βραδάκι που θα ξέρω την ώρα του ραντεβού για να σου πω... δε σου υπόσχομαι τίποτα όμως... καλά???

ΣΟΥ ΛΕΩ ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩ!!!!!!Πωπω κλαψααα!!!! λοιπον αμα δεν ερθεις εννοειται οτι θα πεσει ομαδικο γιουχαρισμα απο το καφε!!! ΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;

κορίτσια όση ώρα είμαι στο γραφείο είναι και τα παιδιά μαζί και το έχουνε κάνει κ....

προσπαθώ ταυτόχρονα να φτιάξω κάτι κάρτες και ο ένας κόβει και κολλάει και η άλλη ζωγραφίζει. Απλά μόλις βαρέθηκε το χαρτί της ζωγράφισε τα χέρια της, το παντελόνι της και τα πλακάκια!!!! τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

βάζεις τα μεγάλα μέσα μου φαίνεται!

(Ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????)

αν είναι να υποφέρεις τόσο κάτι θα κάνω! θα σου πω... σύντομα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κλείνω! ξύπνησε! πάω να παίξουμε και να στρώσω το σαλόνι (από το ξεστόλισμα ξέστρωτο έμεινε!)

δεσποινάκι θα σε πάρω τηλ!

φιλιά σε όλες!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...