Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουρινι καμια σχεση. Αφου μιλαω για τραπεζια καλεεεεεεε. Γι' αυτο θα μου φυγουν υπολογιζω 5000. Σε αιθουσα θελω να γινει. Αν ηταν ετσι χαλαρα οπως το περιγραφεις, δεν απαιτουνται τοσα λεφτακια...

ελεγα μήπως ήθελες να αποφύγεις το καθιστικό κανονικό τραπέζωμα....

κοριτσάκι συγγνώμη που δεν σου τηλ χθες αλλά καταπιαστήκαμε να ξεστολίζουμε και έπιασε νύχτα......

<3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι!

Κορίτσια αδιαθέτησα………

χθες το βράδυ είδα λίγο ροζ αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί έχω ξαναδεί κατά περιόδους, αλλά σήμερα έχω κανονικό κόκκινο αίμα…. και θηλάζω…….. τι να πω….

Τσιπουρίτσα την έβαλα καλέ τη Βικούλα, δεν την είδες; Απλά δεν είναι κάτω κάτω μιας και για τις 2 τελευταίες κοπέλες δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Γιωτίτσα περαστικά στο Δημήτρη. Για την Εμμέλια κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι πέρασαν οι κολικοί και χάρηκα πολύ. Αλλά το ότι έγινε άλλο παιδί, αυτό είναι κορυφαίο. Εμένα μου φαντάζει πολύ μακρινό σαν γεγονός, αλλά τι να κάνουμε, γερά να είναι! Συγχαρητήρια που έβαλες προσωπική δουλειά για τη Βάφτιση, έχει άλλη χάρη! Ευχαριστούμε και για τα σχόλια! Όσο για τη 12ποντη και το σατέν θα είσαι καρακουκλάρα! Μάνα και κόρη θα κλέψουν την παράσταση - εννοείτε!!!

Ηρώ πολύ όμορφα τα νέα σας, με το καλό και σε σας η γαμοβάφτιση!

Clelia μια χαρά με τα «παιδάκια σου», όσο για τις γροθιές στο στόμα τι κακό είναι αυτό; Η δικιά μου έχει γίνει μανιακή με το θέμα, όχι μόνο χώνει γροθιά αλλά βάζει και τα δάχτυλα μέσα και της έρχεται εμετός. Δεν της φτάνουν οι αναγωγές από την παλινδρόμηση χώνει και το χέρι από πάνω… Α και πλέον δε γουστάρει καθόλου την πιπίλα…… πάει κι αυτό…

Φιλάκια σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ελα αγγελική μου! :)

σήμερα την έχω στήσει καραουλι και χαιρεταω όποια μπει!

καλά λες για τη λίστα δεν το ειχα δει καλά! :oops:

πότε θα φύγετε εκδρομούλα;

όσο για την πιπίλα ελπίζω να μην σκας..... :)

Aυτό για την γροθιά νομίζω ότι προετοιμάζονται για δοντάκια... Δεν το έκανε παλαιότερα... Περίμενε Αγγελική να δεις αν θα σου μείνει η περίοδος, διότι και το Μαμουνάκι είχε δει για μία μέρα και την επόμενη... γιοκ! Όσο για την περίοδο στον θηλασμό, τι σου κάνει εντύπωση? Κανονικά αργούμε να αδιαθετήσουμε, άλλες όμως έχουν κανονικότατα περίοδο και μάλιστα πιάνουν και παιδί κατά την διάρκεια του θηλασμού και θηλάζουν ακόμα και έγκυες (βλ. μαμαλευτεράκι). Δεν μου κάνει εντύπωση, δεν αποτελούν ιατρικό θαύμα, απλά συμβαίνουν και αυτά! Εμένα πάντως ο γιατρός μου είχε πει: προσοχή κατά την διάρκεια του θηλασμού! Είναι μύθος ότι δεν πιάνουν παιδί όσες θηλάζουν.

Τσιπούρα μου σαν γνήσια καλομαθημένη που ακόμα και στα κλαμπάκια έκλεινα τραπέζι (ή σκαμπό στο μπαρ) δεν θα το πολυχαρώ να είμαστε όρθιοι εμείς και οι καλεσμένοι μας. Άσε που όπως σου έγραψα είναι αρκετοί οι 60ρηδες, οι νεότεροι έχουν οι περισσότεροι παιδί/ά, θέλουν να καθήσουν οι άμοιροι να ξεκουραστούν λίγο από το κυνηγητό... Θα σου τηλ πάλι σήμερα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγγελικουλα οντως εχει αλλη χάρη να φτιάχνεις τα πραγματα μονη σου κυριώς για συναισθηματικους λόγους.

Κι εμενα μου φαινοταν απιστευτο οτι θα σταματησει να κλαίει αλλα οσο μεγαλώνει θα αλλαζει θα το δείς. Εμένα δεν επιασε πιπίλα καθόλου και ας δοκιμάσαμε τεσσερις διαφορετικές μάρκες, είναι καθαρά στο παιδι, τα παιδια του θηλασμου δυσκολα πιάνουν πιπίλα.

Οσο για την περίοδο καλα θα ηταν να την γλυτώσεις για λίγο ακόμα αλλά η ΑΤΙΜΗ έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις.

Clelia όντως το να κάνεις τραπέζι έχει πολλά έξοδα αλλα σίγουρα η Ελισσάβετ αξίζει το καλύτερο και ότι κι αν αποφασίσεις τελικά θα είναι ωραίο...

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Τσιπουράκι λογικά θα φύγουμε Πέμπτη-Παρασκευή αν προλάβουμε γιατί έχω κάτι δουλίτσες ΙΚΑ-ΟΑΕΔ και πολύ σιδέρωμα, έβαλα πολλά πλυντήρια και της μικρής και ρουχαλάκια πιο μεγάλα που δεν έχει φορέσει ακόμα, για να μην έχω συνέχεια αυτό το πράγμα και κάτω… Για την πιπίλα ψιλοσκάω γιατί ηρεμούσε κάπως, της την κρατούσαμε βέβαια και έπρεπε να είμαστε συνέχεια από πάνω για να μην την φτύνει και γκρινιάζει, αλλά τουλάχιστον ηρεμούσε…

Για την περίοδο Κλειώ μου το σχολιάζω γιατί δεν την ήθελα ακόμα… θα δούμε αν θα κρατήσει, πάντως είναι πολύ έντονο, όχι όπως τις άλλες φορές που έβλεπα τα ροζάκια……

Γιωτίτσα μου μακάρι να ηρεμίσει και η δικιά μου κάποια στιγμή γιατί μερικές φορές ομολογώ πως παίζουν τα νεύρα μου… και νιώθω απαίσια μετά, κλασικά…

Κι εγώ θέλω να ασχοληθώ πολύ με τη Βάφτιση αλλά με τις αγκαλιές δεν προλαβαίνω ούτε μπάνιο να κάνω.... περιμένω να έρθει ο άντρας μου να την κρατήσει λίγο... αν και τις τελευταίες μέρες δεν είχα και πολύ βοήθεια... κουράστηκε κι αυτός και τρέχαμε και σε γιατρούς.....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βρε Αγγελικουλα σε καταλαβαίνω απόλυτα, οταν δεν εχεις αλλη βοηθεια είναι πολυ σκουρα τα πράγματα, περαστικα στον αντρούλη σου και μην στεναχωριέσαι σε περιμένουν καλυτερες μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Μακάρι! Αφού ούτε να φάω δεν προλαβαίνω καμιά φορά..., πως θηλάζω...;;;

Και σταματάω τη γκρίνια γιατί πήρα φόρα.

Ευχαριστώ για τον άντρα μου!

Υγ: Το πήρες το μνμ μου; Γιατί μπλόκαρε το κιν και μετά εξαφανίστηκε, μου έγραψε εστάλη αλλά μετά χάθηκε...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερούδια!!!

τι κατεβατό κανατε εδώ??? πολύ χαίρομαι!!!

να αρχίσω με την ηρώ??? που είσαι καλέεεεεεεεεεεε? μαυρη πέτρα έριξες! καλως μας ήρθες και να σου ζήσει ο μπεπούλης! τι μπεμπούλης δηλαδή, μπέμπαρος! πες μας που βρίσκεσαι... και μη ρωτάς αν σε θυμόμαστε! φυσικά! εσύ μας ξέχασες! για τη δουλειά καλά έκανες! μακάρι να μπορούσα κι εγώ να το κάνω, αλλά όταν το σκέφτομαι, δε θέλω...

(έχω πράγματα στο μυαλό μου για τη δουλειά μας, θα δούμε μέσα στο μήνα τι θα γίνει...)

μαράκι να τους χαίρεσαι τους γιόκαδες! τι όμορφα να κάνετε παρτάκι και να χαρεί ο θοδωράκης σου!

κουμπαρούλα για τη βάφτιση θα δούμε... έχω πολλά περισότερα να σκεφτώ αυτό το διαστημα, και άλλα τόσο να υλοποιήσω, οπότε αργότερα θα μπει στο τραπέζι κι αυτό. το σκέφτηκα κι εγώ να το συνδυάσω με το καζάνι... λες?

μαμουνάκι 57 κιλά??? τι να πω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νενάκι από σένα φυσικά και τα περιμένουμε όλα χειροποίητα για τη βάφτιση! εξυπακούεται!!! και θα 'ναι τέλεια! ακόμα δεν πήγα στο ταχυδρομείο... μη με μαλώσεις...

κλέλια μου για το τραπέζι αφού το θες τόσο πολύ, χαλάλισέ τα τα λεφτά και δε μαμιέται... κοίτα να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς, όλη τη διαδικασία! και εννοείται για ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ!!!

για την αποστείρωση κι εμένα τα ίδια μου είπε ο παιδίατρος, κάπου στους 4 μήνες σταματάει.

ααα! ήθελα να σχολιάσω το βάρος της ελισσάβετ: από μακαρόνι, έγινε κανελόνι???:tongue:

παναν φιλιά και σε σένα και στο μωράκι σου! να μαπίνεις πιο συχνά να μας λες νεάκια σου!

φωτεινή αν είναι να σπαν τα νεύρα σου με τη δουλειά και τον προϊστάμενο, κανε κι άλλο παιδί!!!:D:tongue:

ελένη εσύ έχεις εμπειρία σε βαφτίσεις, οπότε όλα θα γίνουν όπως πρέπει, κι ας είναι η μετάθεση στη μέση

αυτή που έχει όντως θέμα με τη μετακόμιση είναι η δέσποινα... μωρέ όλα θα γίνουν κοριτσάρα! θα τη βρεις την άκρη! κι εμείς δυο εμβόλια μαζί θα κάνουμε την επόμενη φορά, αλλά το ένα θα είναι πόσιμο

αμ μεγειά τα τικεράκια! σούπερ!

αγγελική μου είσαι η μόνη που θυμάσαι τη λίστα μας που και που!!! συμπληρώθηκε όμως και πολύ χάρηκα! ελπίζω να χαρώ άλλο τόσο αν μπει και ακόμη ένα μέλος φέτος...:cool:

αδιαθέτησες κι εσύ? wellcome to the club... βέβαια εσύ θηλάζεις και είναι διαφορετικά, αλλά θα ερχόταν κι αυτο...

τα χεράκια στο στόμα είναι σύμπτωμα του 4ου μήνα. σε λιγάκι θα αρχίσουν να βάζουν στο στόμα ό,τι βρουν μπροστά τους, και για αυτό τέλος και η αποστείρωση. είναι τα πρώτα βήματα για να αρχίσουν να ακαταλαβαίνουν υφές και μεγέθη!

ουάου γιώτα! 12ποντη γόβα!!! εγώ φόρεσα μέσα στις γιορτές τις 9ποντες και ζορίστηκα λίγο, είχα να φορέσω από το πάσχα τακούνια γενικότερα! άντε κουράγιο! μπράβο που τελειώσατε με τα διαδικαστικά της βάπτισης! έρχεται η μέρα!

αυτααααααααααααα

ξέχασα καμιά???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο!

=EWR_tjOQLmw&feature=BF&playnext=1&list=QL&index=1

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

και εγώ έμεινα έγκυος στην Εβελίνα ενώ θήλαζα! και συνέχισα να θηλάζω για αρκετούς μήνες ακόμα.Βέβαια είχαμε ξεκινήσει τις στερεές τροφές και ίσως μου ερχότανε η περίοδος αλλά δεν πρόλαβε! Λένε ότι αν δεν θηλάζεις αποκλειστικά και έχεις ξεκινήσει και στερεές τροφές δεν είναι δύσκολο να συλλάβεις. Και μετά από μια γέννα είναι ακόμα πιο εύκολο, ο πρώτος χρόνος είναι αρκετά επικίνδυνος για όσες δε θέλουν γρήγορα άλλο παιδάκι. Για καλό και για κακό προσέχετε από τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις :tongue:

κορίτσια εμείς βάζουμε κανονικά το μεγάλο μας δάχτυλο στο στόμα όποτε μπορούμε. Πιπίλα μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έπιανε με τίποτα αλλά επειδή δε θέλουμε να μάθει το δάχτυλο το ξαναδοκιμάσαμε και αυτή τη φορά την έπιασε. Έτσι προσπαθούμε να της μάθουμε τη πιπίλα αντί το δάχτυλο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

και εγώ έμεινα έγκυος στην Εβελίνα ενώ θήλαζα! και συνέχισα να θηλάζω για αρκετούς μήνες ακόμα.Βέβαια είχαμε ξεκινήσει τις στερεές τροφές και ίσως μου ερχότανε η περίοδος αλλά δεν πρόλαβε! Λένε ότι αν δεν θηλάζεις αποκλειστικά και έχεις ξεκινήσει και στερεές τροφές δεν είναι δύσκολο να συλλάβεις. Και μετά από μια γέννα είναι ακόμα πιο εύκολο, ο πρώτος χρόνος είναι αρκετά επικίνδυνος για όσες δε θέλουν γρήγορα άλλο παιδάκι. Για καλό και για κακό προσέχετε από τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις :tongue:

κορίτσια εμείς βάζουμε κανονικά το μεγάλο μας δάχτυλο στο στόμα όποτε μπορούμε. Πιπίλα μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έπιανε με τίποτα αλλά επειδή δε θέλουμε να μάθει το δάχτυλο το ξαναδοκιμάσαμε και αυτή τη φορά την έπιασε. Έτσι προσπαθούμε να της μάθουμε τη πιπίλα αντί το δάχτυλο.

αμ και εγω ετσι την πατησα! με τη μια ομως!! αλλα αν και δεν ηθελα να που τωρα ειμαι τριαλαρι τριαλαρο!

και εγω στη μελινα αδιαθετησα στον 4ο μηνα παρα τον αποκλειστικο θηλασμο..τωρα για την ωρα τιποτα αλλα να σου πω θα το ηθελα γιατι ξεπρηζεσαι και φευγουν και μερικα κιλακια στο πιτς φιτιλι..

μαρη ηρωωωω!!!!!!!! τωρα ειδα τα μηνυματα σου!!! που εισαι βρε ατιμο!! και προχθες ρωτουσα για σενα (ειμαι μεντιουμ παει τελειωσε!)..να σου ζησει ο γιοκας σου!! πες κανα νεο!!

κλελια εχω παει σε βαφτιση στη μονη πεντελης με catering στο ορθιο στον πισω χωρο και ηταν σουπερ!! ασε τα τραπεζια εχουμε οικονομικη κριση

εγω εκανα στη μελινα τραπεζι αλλα χαλασα μονο 1500 ευρω γιατι ειμασταν καμια 50αρια ατομα μονο. ωραια ηταν αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας! θα προτιμουσα ενα μπαρακι στην παραλια καλοκαιρι με μαγιω να παιζουν και τα μικρα! και μαλλον τελικα στο δημητρη ετσι θα το κανω, αφου το συζητησα με το στεφανι και λεμε να την κανουμε τον αυγουστο στο χωριο μου που ειναι στη μεση και τους βολευει ολους! και μετα σε παραθαλλασιο ταβερνακι και τσουπ και μια βουτια! μα το θεο θα το κανω και σε οποιον αρεσει! εξαλλου μονο πολυ κοντινους φιλους θα καλεσω που ειμαι σιγουρη οτι θα τους αρεσει τρελα! (συν οτι το ξενοδοχειο ειναι τσαμπα εκει γιατι εγω θα εχω και αυτο το εξοδο για καμια 20αρια ατομα που θα ξεκουβαλησω απο αθηνα! αλλα θα περασουμε σουπερ τριημερο ειμαι σιγουρη!

Αχαχαχα!! Οχι και κανελλονι Ισι... Μπουτακια ομως εκανε και μαγουληθρες, επιτελους! Τελη Νοεμβρη που της εβαλα καλσον,τα ποδαρακια ηταν ξυλαρακια μιλαμε τελειως! Τωρα δαγκανω μπουτακια!!

Μωρε θα την κανω την βαφτιση, απλα θα τα χρωσταμε στιςπιστωτικες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πάντως ρε κορίτσια τι να πω! διαβάζω για 6κιλα μωρά και λέω τόσο πια??? και η δικιά μου μπούτια έχει και κοιλίτσα και κάνει και μαγουλάκια τελευταία... τρώει 750-800ml την ημέρα, αλλά είναι τόσο κινητική που μάλλον δεν παίρνει το βάρος που παίρνουν τα δικά σας.

ο απαιδίατρος είνει πολύ ευχαριστημένος γιατί γενικότερα άλλαξε συμπεριφορά στον τρόπο που τρώει (πήρε ομοιπαθητικό!!!), και το ύψος της είναι 60εκ! αλλά τώρα είναι γύρω στα 5 κιλά. (πριν μια βδομάδα ήταν 4650)

κλέλια είδες τι ωραίες οι μαγουλίθρες? τη φιλάω και τρελαίνεται! γυρίζει κι από τη άλλη! το 'μαθε το κόλπο!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

πάντως ρε κορίτσια τι να πω! διαβάζω για 6κιλα μωρά και λέω τόσο πια??? και η δικιά μου μπούτια έχει και κοιλίτσα και κάνει και μαγουλάκια τελευταία... τρώει 750-800ml την ημέρα, αλλά είναι τόσο κινητική που μάλλον δεν παίρνει το βάρος που παίρνουν τα δικά σας.

ο απαιδίατρος είνει πολύ ευχαριστημένος γιατί γενικότερα άλλαξε συμπεριφορά στον τρόπο που τρώει (πήρε ομοιπαθητικό!!!), και το ύψος της είναι 60εκ! αλλά τώρα είναι γύρω στα 5 κιλά. (πριν μια βδομάδα ήταν 4650)

κλέλια είδες τι ωραίες οι μαγουλίθρες? τη φιλάω και τρελαίνεται! γυρίζει κι από τη άλλη! το 'μαθε το κόλπο!

βρε μην τρελαινεσαι! η κορη μου στο τριμηνο ηταν 5400 και 56 ποντους! και ηταν χοντρουλα! με τα κοριτσια ειναι αλλιως! κοιτα τις καμπυλες αναπτυξης μια χαρα ειστε! ο μπεμπης εμενα ειναι στην 90η στο βαρος δηλαδη χοντρελας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...