Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσουδια μου!!!τι να πω χαθηκα τελείως το γιατι μολισ θα έχω μονιμα ινντερνετ!Ελπίζω να με θυμάστε εσω και λιγο γτ εγώ σας σκεφτομαι πολυ συχνά!Λοιπόν εγώ γεννησα στισ 6-10 τελικα φυσιολογικά ο μπουμπουκος μου γεννηθηκε 3 κιλα 51 πόντους και σήμερα 3ων μηνών είναι 6 κιλά 65 πόντους!!!όλα πάνε πολύ καλά απλα δεν μπορώ ακομα εγώ να μπω σε τάξη!!!Σας φιλώ γλυκα!!!Να μας ζήσουν όλα!!!φιλάκια

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tsipoura μη μου πεις οτι εισαι απο σερρες.εκει περασα τα φοιτητικα μου χρονια. τελεια δηλαδη....

clelia to παλευω με το tickerakiαλλα μαλλον πολυ παλια πρεπει ναχα κανει εγγραφη και δε θυμαμαι το πιν καιχω κολλησει εκει

vasdelaki εισαι αθηνα μηπως και σε δουμε

mamounaki οταν θα πας στην εκθεση θελω να κανονησουμε παρεα γιατι με ενδιαφερει καιμενα και στο πρωτο μου γιο απο κει τα πηραμε τα βαπτοστικα και ηταν μαρκα και τα πηραμε σε ξευτιλα τιμη.καιμεισ κατα τον ιουνιο μαη εκει λεμε να το κανουμε τωρα για καλεσμενους δε νομιζω να γινει τιποτα ,μερες κρισης.

mamaleyteraki μας ελειψες ελπιζω ολα καλα.αντ πεσ μας τα νεα σου ντε...

nenaki ευχαριστουμε για τις ευχες και μεις οταν καναμε το πρωτο εμβολιο καναμε δεκατα και ειμασταν νωχελικοι.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Βρε Ηρώ, βρε Ηρώ! Φυσικά και σε θυμόμαστε, εσύ μας θυμάσαι; :P

Που χάθηκες βρε ψυχή; Σε αναζητούσαμε για καιρό, έκανες μια εμφάνιση και μετά τσουπ πάλι εξαφανιζόλ… :tongue:

Χαίρομαι που είναι super το αντράκι σου; Το μωλό τι κάνει; Παντρευτήκατε τελικά; Ο πατέρας σου;

Η καταπλικτική πεθερούλα;;;; :twisted:

Αχ άντε πες μας τα νέα σου!

Όλα τα νινάκια μας είναι τέλεια!!!!! Φτου φτου φτου καλέ!

Νενάκι γαλατάκι πήραμε το Humana αλλά δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα… παραμένουμε στον αποκλειστικό μθ και ελπίζω να συνεχίσουμε, γιατί στο χωριό θα βγούμε από τα νερά μας...

Τσιπουράκι δυστυχώς η γιαγιά (μου ακούγεται περίεργο που λέω τη μαμά μου γιαγιά) δεν είναι σε θέση να αναλάβει την μικρή, για λόγους υγείας (γιʼ αυτό φυσικά δεν μπορεί να έρθει και εδώ για να την δει), αλλά θα την χαρεί με τον δικό της τρόπο!

Εμείς δεν έχουμε ιδέα για βάφτιση, αλλά και για όνομα… ω ναι……

panan2 Καλή Χρονιά και σε σένα! Ότι θες εδώ είμαστε, τώρα πότε θα σου απαντήσουμε… άλλο καπέλο, υπάρχουν όμως ακόμα σταθερές αξίες στο cafe που τα προφταίνουν όλα, βλέπε Clelia!

Clelia 3,5 μηνών stop η αποστείρωση; λίγο μου ακούγεται, εγώ ήξερα για 5-6 μηνών που μπαίνουν οι στερεές τροφές. Βέβαια δεν έχω ρωτήσει και τον δικό μας παιδίατρο, anyway. Ισχύει και για το σιδέρωμα; :mrgreen::rolleyes:

Διάβασα ότι κάποια παιδάκια έκαναν 2 εμβόλια μαζί, γιατί;

Μαμαλευτεράκι για πες τελικά με ξέρεις, πως σουʼ ρθε; Δεν μου έχεις απαντήσει στο φβ. Λέγε καλέ… με τρώει η περιέργεια…..

Ματς μουτς σε όλες και όλους!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Η λίστα μας!!!!!!! Η ξεχασμένη... :tongue:

(στο περίπου....)

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 3030 γρ & 50 εκ - 36 εβδ και 1 ημ)

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 4000 γρ & 53 εκ - 40 εβδ)

FwTeiNi - 12/10 Ιασώ Κοριτσάκι (γέννησε 10/9/10 - 2600 γρ & 47 εκ - 35 εβδ και 3 ημ)

mamounaki! - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι (γέννησε 18/9/10 - 3100 γρ - 37 εβδ και 1 ημ)

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 19/9/10 - 2550 γρ - 36 εβδ και 2 ημ)

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι (γέννησε 21/9/10 - 2700 γρ - 38 εβδ)

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3270γρ - 38 εβδ και 5 ημ)

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3240 γρ & 49 εκ - 37 εβδ και 2 ημ)

Renah - 3/10 Θράκη Κοριτσάκι (γέννησε 23/9/10 - 3280 γρ - 38 εβδ και 4 ημ)

fragolina_3834 - 8/10 Μητέρα Αγοράκι (γέννησε 27/09/10 - 3480 γρ και 54 εκ)

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι (γέννησε 30/9/10 - 3540 γρ 54 εκ)

irene_555 - 11/10 Αγοράκι (γέννησε 1/10/10 - 3330 γρ)

Μαμαλευτεράκι - 25/10 ΠΓ Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι (γέννησε 2/10/10 - 3250 γρ - 36 εβδ και 5 ημ)

despoina100 - 2/10 Έλενα Αγοράκι (γέννησε 3/10/10 - 4220 γρ - 40 εβδ και 2 ημ)

Βάσω79 - 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι (γέννησε 3/10/10 - 3455 γρ - 40 εβδ και 4 ημ)

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι (γέννησε 4/10/10 - 3350 γρ - 40 εβδ και 1 ημ)

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι (γέννησε 6/10/10 - 3000 γρ & 51 εκ - 38 εβδ και 5 ημ)

ploegisi - 13/10 Γ.Ν. Νάουσας Κοριτσάκι (γέννησε 4/10/10 – 3150 γρ & 50 εκ - 38 εβδ και 4 ημ)

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι (γέννησε 8/10/10 - 3810 γρ & 51 εκ - 38 εβδ και 5 ημ)

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι (γέννησε 11/10/10 - 3720 γρ & 53 εκ – 39 εβδ)

Angelique1981 - 28/10 Αρεταίειο Κοριτσάκι (γέννησε 14/10/10 - 2525 γρ & 48,5 εκ – 38 εβδ)

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι (γέννησε 18/10/10 - 3150 γρ – 41 εβδ)

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι (γέννησε 21/10/10 - 4520 γρ & 55 εκ - 40 εβδ και 1 ημ)

am13 - 22/10 Μητέρα Αγοράκι (γέννησε 22/10/10 - 3750 γρ - 40 εβδ)

Fire - 12/11 Διαβαλκανικό Αγοράκι (γέννησε 13/11/10 - 4320 γρ - 40 εβδ και 1 ημ)

vasdeli - 10/1 Ιασώ Αγοράκι (γέννησε 3/1/11 - 3700 γρ - 38 εβδ και 6 ημ)

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι (γέννησε)

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι (γέννησε)

ΠΗΤ:

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγοράκι

tsipoura -

ΥΓ: Με το καλό ν' ανέβουμε όλες στην αποπάνω λίστα!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Όπου βρείτε διαφορές στη λίστα διορθώστε ή συμπληρώστε.

Μάκια!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρες στις όμορφες Κοπέλες με τα κουκλιά μωρά! Μα πραγματικά τόσα πολλά όμορφα μωρά μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί! σκόρδα καλέ!!!!!!!!!

funny-pictures-kittens-coffee-cups.jpg

Αχ κουκλες μου, δεν με αγχωνουν τα παρεμφερη, καθως μπομπονιερες, γλυκακι και τουρτα θα μου τα πληρωσει η μαμα μου.

Αλλα τραπεζι το κοβω για 5000 και να φανταστειτε δεν εχω βαλει ολους οσους θα ηθελα...

Και θελω να αγορασω και αυτοκινητο, βολικο το μηχανακι αλλα θελω και το μπεμπε μου να βγαζω βολτααααα.

Θα τη βρεις τη λύση, μπορείς να κάνεις κάτι απλό αλλά κομψό και διασκεδαστικό, δεν ειναι ανάγκη να ειναι τραπέζωμα για παράδειγμα αλλά ποτάκι και τσιμπιτό στο όρθιο, το καλοκαίρι προσφέρετε για πολλά!

Ενα beach party για παράδειγμα!!!!!!! όπου θα υπάρχουν και λίγα τραπέζια για τους μεγαλύτερους. Θα κάνουμε τρελό OctoberPowerBrainstorming και θα δεις!

λοιπόν μόλις γυρίσαμε απ' το γιατρό είμαστε 6600 κα 62 εκ ύψος ολόκληρο αντράκι και αυτή τη φορά δεν κλάψαμε καθόλου;)

Γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαησπερα κοριτσια.αν και καθυστερημενα να ευχηθω σε ολες σας καλη χρονια.να χαιρεστε τα μωρακια σας τα ομορφα.η νεα χρονια να εχει οσες χχαρες ειχε η προηγουμενη κι ακομα πιο πολλες.

να ευχηθω και στην φιλη σας tsipoura φετος να ειναι η χρονια σου,με τοσες ευχες θα ερθει και το δικο σου μωρακι.

σα ςδιαβαζω οποτε μπορω.βλεπω πολλες ομοιοτητες σ εκαποια κοριτσια,στο θεμα γκρινιας,αγκαλιας κτλ.θαθελα την γνωμη σας καποια στιγμη.

να ειστε καλα.φιλια πολλα στα μωρακια σας.

Γειά σου!!!!! ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τις ευχές σου! Λέγε λέγε ελπίζω ότι θα εισακουσθούν άνωθεν ;)

εμείς κλάψαμε! μας έκανε δυο εμβόλια ένα σε κάθε μπουτάκι.

Η ανάπτυξή μας είναι πολύ καλή, 6050 γρ και 62 εκατοστά και στηρίζουμε πολύ καλά το κεφαλάκι μας και μπρούμυτα.

Όσο για τη βάπτιση δεν έχω ιδέα πότε θα την κάνουμε, μάλλον μέσα στο καλοκαίρι, ελπίζω ως τότε να βρούμε και νονό/α. Έχουμε και τη μετάθεση πιθανώς στη μέση, θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Και φυσικά ότι μπορείτε να κάνετε μόνες σας να το κάνετε! Ειδικά τις προσκλήσεις προσωπικά το θεωρώ λιγο πεταμένα χρήματα.

Τρέχω τώρα γιατί ήρθε η ώρα του ύπνου για τα μεγάλα και έχει προετοιμασία πριν!

Φιλιά!

πολύ ψηλή ειναι αυτή η μικρούλα μας!!!! :)

ειδικά εσένα για την βάπτιση δεν σε έχω καθόλου έννοια, βετεράνα, χρυσοχέρα ......!!!!!!!!!!!!!

σημερα πηγαμε και εμεις για εμβολιο (σουπερ η νεα παιδιατρος). ο μικρος ειναι πολυ κοτα μιλαμε!!! ενταξει μεν, εφαγε 2 εμβολια μαζι αλλα αυτος ξεκινησε να κλαει πριν μπει η βελονα και σταματησε αφου εφαγε 2 βυζους μεσα στο ιατρειο!!!!! απαπαπαπα!!!αντρες!!!

απο κιλακια εμεις φτασαμε τα 6700 και 61 ποντους.

μαμουνακιιιιι!!!!φαε κατι παιδι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο κουκλος γίγαντας !!!!!! αυτό ειναι μωρό για δάγκωμα!

(με κάνεις και λύνομαι στα γέλια)

Κοριτσουδια μου!!!τι να πω χαθηκα τελείως το γιατι μολισ θα έχω μονιμα ινντερνετ!Ελπίζω να με θυμάστε εσω και λιγο γτ εγώ σας σκεφτομαι πολυ συχνά!Λοιπόν εγώ γεννησα στισ 6-10 τελικα φυσιολογικά ο μπουμπουκος μου γεννηθηκε 3 κιλα 51 πόντους και σήμερα 3ων μηνών είναι 6 κιλά 65 πόντους!!!όλα πάνε πολύ καλά απλα δεν μπορώ ακομα εγώ να μπω σε τάξη!!!Σας φιλώ γλυκα!!!Να μας ζήσουν όλα!!!φιλάκια

Βρε καλώς την κρητικοπούλα μας!!!! Να σου ζήσει καλό μου!!!!! Γερό και τυχερό να ειναι! Να μην χάνεσαι εεεεε!!!!!!! φιλιά σου!

tsipoura μη μου πεις οτι εισαι απο σερρες.εκει περασα τα φοιτητικα μου χρονια. τελεια δηλαδη....

Με μπέρδεψες καλό μου,το νενάκι ειναι σερραίο :)

Βρε Ηρώ, βρε Ηρώ! Φυσικά και σε θυμόμαστε, εσύ μας θυμάσαι; :P

Που χάθηκες βρε ψυχή; Σε αναζητούσαμε για καιρό, έκανες μια εμφάνιση και μετά τσουπ πάλι εξαφανιζόλ… :tongue:

Χαίρομαι που είναι super το αντράκι σου; Το μωλό τι κάνει; Παντρευτήκατε τελικά; Ο πατέρας σου;

Η καταπλικτική πεθερούλα;;;; :twisted:

Αχ άντε πες μας τα νέα σου!

Εμείς δεν έχουμε ιδέα για βάφτιση, αλλά και για όνομα… ω ναι……

Κέντησες φιλενάδα!!!!! χαχαχαχαχαχχαααααααα

όσο για όνομα να δώσουμε ένα ιντερνετικό ραντεβού (η μη, από κοντά αν αρχίσετε να βολεύεστε οι μανούλες) να ξεπηδήσουν οι ιδέες!

Όπου βρείτε διαφορές στη λίστα διορθώστε ή συμπληρώστε.

Μάκια!!!!!

Την Βίκυ δεν έβαλες!!!!! το πρωτοχρονιάτικο μωρό μας! ;)

Κοριτσάκια μου καλημέρα, εχω χαθει λιγάκι γιατι τρεχουμε λιγο για να κανονίσουμε τα της βάφτισης, αλλα ευτυχως εχουμε σχεδον τελειώσει. Ειχε παθει και το αμορε λουμπάγκο και επειδη δεν πηγαινε για δουλειά καναμε και καμια βολτίτσα παρα πάνω και η μικρή παντου μαζίμας δεν το συζητάω αυτο.

Κορίτσια κλεινωντας τον τριτο μηνα οι κολικοί κοπηκαν μαχαίρι αφου ακομα δεν το πιστευω, πιστευα οτι δεν θα σταματησει ποτε να κλαίει και εγινε ενα αλλο παιδι, πολυ χαρουμενο και αρκετα συνεργάσιμο.

Να σας πω τωρα για την βάφτιση, πηγα και ψωνισα η κυρία και πηρα ενα πολυ ωραίο σατεν φορεμα και 12ποντη γόβα, ελπιζω να μην πεσω και τσακιστω με το παιδί μαζι γιατι εχω να βάλω γόβα δυο χρόνια με τις εγκυμοσύνες. Εμεις δεν θα κανουμε τραπέζι στην βάφτιση γιατι καναμε πολυ ανοιχτο γάμο και τωρα είναο πολυ δυσκολο οικονιμικα να κανουμε και τωρα τραπέζι γιατι εχουμε και οι δυο πολυ μεγαλα σογια και οσους και να κόψουμε παλι πολλοι είναι.

Τις μπομπονιέρες τις φτιάξαμε μονοι μας και μας βγήκαν αρκετα οικονομικα και γενικώς επειδη το ψαξαμε πολυ βρηκαμε πολυ οικονομικα πραγματα, αν θελετε μπορω οταν ερθει αυτη η ωρα και για σας να σας βοηθήσω.

Μαρακι να χαιρεσαι τους γιους σου κοπέλα μου και καλή επανενταξη στη δουλειά.

Clelia κι εγω είδα χθες το βραδυ κλωστουλες αιματος στα κοπρανα αλλα είπε ο παιδιατρος αν ξαναδω να τον παρω και δεν ξαναείδα τίποτα, αλλα υπεθεσα οτι την πειραξε κατι που εφαγα εγω. Βλεπω οτι αρχισες κι εσυ να ετοιμάζεσαι για την βάφτιση, με το καλό, οτι χρειαστείς να σου πω μιας και τα εχω πρόσφατα.

Αγγελικουλα συγνωμη που χαθηκα αλλα ειχε λιγάκι τρεξιμο, μια χαρα βλέπω η μπεμπούλα σας οσο για την γκρινια μην αγχωνεσαι καποια στιγμη θα κοπεί μαχαίρι, εμεις να φανταστεις την μεταφέραμε στο δωμάτιο της και ακολουθώντας αυστηρο πρόγραμμα τωρα την βάζουμε κατω μολις νυστάξει και κοιμάται μόνη της με πολυ λίγη γκρινια τη οποια ευελπιστούμε να κοψει εντελώς σε δυο τρεις μέρες. Οι φωτο σας στο FB είναι τέλειες. Με το καλο να πατε και στο χωριό να δειτε την γιαγιά σας, σίγουρα θα ανυπομονεί.

Vasdeli κουκλος ο γελαστός μπέμπης και σίγουρα ζεις την απολυτη ευτυχία. Με το καλο να σαραντίσεις.

Τσιπουρίτσα και Fire περαστικα στους πεθερουληδες.

Ηρω να σου ζησει ο μπεμπης, φυσικα και σε θυμομαστε, ελπιζω οταν θα εχεις ιντερνετ να μπαίνεις πιο συχνα να μαθαίνουμε νεα σου.

Δεν θυμαμαι αλλα φιλάκια σε ολες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτίτσα μου με γειά τα σουπερ ρουχα!!!!! Θα εισαι η κουκλα μαμά!

θυμησέ μου πότε ειναι η βάπτιση; βλέπεις το αλτσι......

<3

τι καλά που πέρασαν οι κολικοι!!!!!! γιουπι!

Διαφημίσεις

Τα νέα μου ε;;;; Άπειρα....Από που να ξεκινήσω...Κλέβω ιντερνετ και αυτό τωρα το βρηκα μιας που ο οτε δεν ψηνεται να μου φτιάξει το ιντερνετ!!!Λοιπόν ο μπαμπάς μου είναι πολύ καλά αλλά είχε πολύ τρεξιμό το θέμα!Με την πεθερά μου έχουμε μόνο τα τυπικά μιας που η μαμά μου την έστειλε στο τέλος και ηρεμήσαμε!Ο γάμος δεν έγινε διότι εγώ ήμουν στην αθήνα πολύ καιρο και ερχόμουν χανιά μόνο και μόνο για τον γιατρό!!!Οπότε θα κάνουμε γάμο βάφτιση φέτος το καλοκαίρι!!!Α και την δουλίτσα μου την πούλησα τελικά γιατι το παιδί μου ειναι πολυτιμότερο απ'όλα τ'αλλα!!!Αυτά!!!!Εσείς όλες είστε καλά;Τα ζουζούνια σας;;;Τσιπουράκι μου καλά;

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλημεεεερα!!

Ηρω! Να σου ζησει κουκλα!! Ο,τι επιθυμεις!! Μας ελειψες βρε!! Μολις διαβασα τα νεα σου, αφου ηταν δικη σου η επιλογη για την δουλεια καλα εκανες!!! Θελω ομως λεπτομερειες για το σουταρισμα της Τασσως! Σιδερενιος ο πατερουλης!!!!! Πού μενεις τωρα, Κρητη?

Τωρα που το σκεφτομαι και η chris εχει φαει εξαφανιζολη, μονο στο φβ γραφει!

Panan καλη χρονια κοριτσι μου! Βρε σεις! Γραφετε πού και πού!!

Γιωτα μου χαιρομαι για τους κολικους που εφυγαν, περαστικα στον αντρουλη!!

Αγγελικη μου απο οσα ακουω, οντως ειναι νωρις το κοψιμο της αποστειρωσης αλλα στην ουσια τι αποστειρωνα? Την αντλια απο το θηλαστρο που το χρησιμοποιω μια στο τοσο. Και εκτος των αλλων αν εχεις παρατηρησει ειμαι ποοοοοοολυ χαλαρη στο θεμα αποστειρωσης, σε σημειο ζαμαν φου! Σκυλι-μωρο στο ιδιο κρεβατι, μωρο πιανει σκυλο, πιανει κρεβατια, καναπεδες, τραβαει μαλλι και μετα τσουπ! η γροθια στο στομα. Οποτε εγω ειμαι της σχολης του παιδιατρου μου...

Αχ τσιπουρα μου... Ετσι καπως ξεκινησα για τον γαμο: η νεολαια πιο απλα και οι μεγαλυτεροι σε τραπεζια. Ελα ομως που εχω μεγαααααλο σόι με ανθρωπους πολλους 60ρηδες, οποτε δεν εχει νοημα, παλι σε τραπεζια θα καταληξουμε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηρώ μου μπράβο στη μανούλα σου! Ομως πραγματικά θέλουμε τις λεπτομέρειες εεεεεεε!!!!!! Σιδερένιος ο μπαμπάς σου και εννοείτε να χαίρεσαι το μωρουδέλι σου!

Το τσιπουράκι σου ευτυχώς έχει τις τσουπρες εδώ και βαστάει γερά, μια μπατάρει μια βαστάει αλλά το αποτέλεσμα μετράει!

Κλελια μου κατάλαβα το κονσεπτ! κάτι του στυλ εξω από την εκκλησία; γλυκάκι, τσιμπιτό και κρασί; εχω πάει και μου είχε αρέσει πολύ! απλά επιλέγεις να ειναι η τελευταία βάπτιση για να έχεις την ησυχία σου. Σε πολλές εκκλησίες προσφέρεται ο χώρος, αν σε ενδιαφέρει να το ψάξουμε!

βαριέμαι σας είπα;

Μαρηκρισάκι μου καλά λεει η Κλέλια, που εισαι; ρουθουνίζεις τη μαρηκρισάκι τζουριορουλα σου;;;;;;;

Τσιπουρινι καμια σχεση. Αφου μιλαω για τραπεζια καλεεεεεεε. Γι' αυτο θα μου φυγουν υπολογιζω 5000. Σε αιθουσα θελω να γινει. Αν ηταν ετσι χαλαρα οπως το περιγραφεις, δεν απαιτουνται τοσα λεφτακια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...