Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια γεια σας τι μου κάνετε; εμείς σήμερα έχουμε γενέθλια και μηνογενέθλια ο μεγάλος μου κλέινει τα 3 και ο μικρός τους 3 μήνες, έτσι για να μην μπερδεύουμε και τις ημερομηνίες:tongue:. το σαββάτο θα κάνουμε και πάρτυ

και εμείς λέμε τη βάφτιση να την κάνουμε μάιο με ιούνιο. θα δούμε και για τραπέζι το σκεφτόμαστε, πολλά τα έξοδα

σήμερα πήγα πάλι στη δουλειά. εγώ κορίτσια σταμάτησα να θηλάζω εδώ και λίγες μέρες μια και από βδομάδα ξεκινάω τη δουλειά και επειδή μας μετακομίζουν πολύ πιο μακριά απ' ότι είμαστε τώρα θα λείπω περισσότερες ώρες απ' ότι υπολόγιζα και στη δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζω γάλα γιατί εκεί θα είμαστε για αρχή ο ένας πάνω στον άλλο.:(

σήμερα πάμε και στην παιδίατρο για το 2ο εμβόλιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, ετοιμάζω τα της βάφτισης για τον Ιούνιο (ναι, ξέρω, έχω χρόνο) και έχω αγχωθεί τρελλά με τα έξοδα!! Τουλάχιστον στον γάμο πήραμε και φακελάκια συνολικά 10.000 ευρώ και ήρθαμε στα ίσα μας!! Θέλω όμως να κάνω τραπέζι κλπ επειδή θέλω να γιορτάσω την μικρή μου! Του φούστη!! 1,5 χρόνο ήμουν έγκυος, δεν μου αξίζει να πανηγυρίσω τον ερχομό του παιδακίου μου?? Αλλά δεν έχω λεφτά :(

με το καλο κουκλα μου με λιγο κοπο κανοντασ πολλα με τα χερακια σου θα γλυτοσεισ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΗΜΑ κ θα το ευχαριστιθεισ εδω ειμστε ν σε βοηθησουμε μουτσσσσσ

υ.γ . μπορει ν μην γραφω αλλα σασ διαβαζω καθημερινα πολλα φιλια κουκλεσ μου οταν βλεπω κτι επεμβενω ;););)

:tongue::tongue:

Γεια σας και από εμάς!

Πήγαμε γιατρούλη εχθές και κάναμε το 2ο εμβολιάκι, ευτυχώς δεν πόνεσε όσο το πρώτο! Κάναμε μέχρι 37,4 και μετά έπεσε. Αιματάκι δεν ξαναέκανε οπότε δεν πήγαμε πάνα στο γιατρό. Είπαμε προς το παρόν να μην το βαφτίσουμε αλλεργία, μπορεί να έφαγα κάτι και να την πείραξε. Αν ξαναδώ, λογικά κόβουμε γαλακτοκομικά-μοσχάρι. Έκανε όμως εκκένωση εκεί και είδε ότι τα κακάκια της είναι υδαρή. Μου είπε ότι μπορεί να περνάει καμιά μικρή ίωση και του θύμισα ότι πέρασα εγώ γαστρεντερίτιδα…

Επίσης πήραμε 530 γρ και 3 πόντους. Ευτυχώς δεν έπεσε στις καμπύλες, έμεινε σταθερή ενώ είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί το μωρό να ακολουθήσει αυτή τη γραμμή, στο ύψος όμως μια χαρά ανεβαίνει, θα μου γίνει μακρόστενη η σκ@τούλα.

Επίσης ενώ Παρασκευή και Σάββατο κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ (μετά από πάααααρα πολύ καιρό), από την Κυριακή έχει απίστευτη γκρίνιαααααα. Συνέχεια στο στήθος μέρα νύχτα και έχω αρχίσει να τα παίζω… με έχει ξεζουμίσει και έχουν αρχίσει να πονάνε οι θηλές, ω ναι, και να πονάει η μέση.

Πρώτη φορά συναίνεσα να αγοράσουμε ξένο γάλα και να κάνουμε προσπάθειες τουλάχιστον για το βράδυ……. αν και με ένα δείγμα που είχα, δεν το ήθελε με τίποτα και γενικά σνομπάρει πολύ το μπουκάλι…. θα δούμε, λογικά σήμερα θα αγοράσουμε ένα και βλέπουμε.

Άσε που ο σύζυγος τα έχει παίξει και για να τον ξεκουράσω την έχω αναλάβει εξολοκλήρου…. Άντε να πάρει άδεια να φύγουμε, δεν την παλεύω άλλο…..

Περαστικά στους πεθερούλιδες και Χρόνια πολλά στα νινάκια που έχουν χρονο/μηνο-γενέθλια!

Γιωτίτσα όλα έτοιμα για τη Βάφτιση;

Νενάκι που χάθηκες καλό μου;

Ειρήνη μου και σε μας συνεχίζεται η αϋπνία και η γκρίνια και τώρα είναι στην κορύφωση της…… υπομονή…….

Αχ κορίτσια σας διαβάζω πάντα αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω και όποτε βρίσκω ευκαιρία…… βουρ….

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαράκι Χρόνια Πολλά να τους χαίρεσαι τους γιους!!!!!!! <3 <3

Αγγελική μου σε ταλαιπωρεί η ζουζούνα σου;;;; κουράγιο βρε καλο μου! άντε να πάτε στο χωριό να αναλάβει η γιαγιά, να χαρειτε και γενικά!!!! :)

Κλειώ μου θα κάνεις τέλεια βάπιση χωρίς πολλά έξοδα! θα βοηθήσουμε ΟΥΛΕΣ καλέ! :)

Ηλιάννα τί κάνουν τα όμορφα παλικάρια σου;;;;;; θηλάζεις και τον λευτεράκη ακόμα;;;;; για πες!

Κουμπαρούλα μου εσεις τη βάπτιση να τη συνδιάσετε με το καζάνι ΟΛΕ!

Δεσποινάκι δεν σου ευχήθηκα για την Μελίνα!!!!!!! Να την χαίρεσαι κοριτσάκι μου!

κοριτσάκια μου φεύγω κι εγώ σιγά σιγά! Καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

Μπραβο σε ολα τα μωρακια που κανανε εμβολια αυτες τις μερες..απο 38 και πανω θεωρειται πυρετος.οποτε όλα καλα. και εμενα στα 2 πρωτα εμβολια δεν εκανε πυρετο, μονο υπνηλιαααα....

μαρακι πολυχρονααααααα τα αγγελουδια σου!

δεσποινακι παλι με ξελιγωσες στα γελια κ θα ξυπνησω την μπεμπα....(57 κιλα ημουν και τωρα ειμαι 62)αλλα ειμαι σχετικα ψηλη.\

μαμαλευτερακη μας λειπουν οι συμβουλες σου..να γραφεις πιο συχνα αν θεσ.

ελενακι περιμενουμε νεα απο γιατρουλη. ολα καλα!

σας ευχαριστω για απαντησεις περι στερεας τροφης κλπ

clelia εγω σκεφτομαι να κανω βαφτιση 18/9/ στα γενεθλια της που πεφτουν κυριακη. θα ειναι ολοκληρο μωρο βεβαια..θα της πεσουν τα νεφρα της κουμπαρας....χεχε..

ακομη σκεφτομαι τις μπομπονιερες μηπως τις φτιαξω μονη μου..μεσα στο γεναρη εχει εκθεσεις γαμο-βαφτισης στην αθηνα, οποτε θα παω να κανω ερευνα αγορας..φυσικα αντι για 400 ατομα του γαμου λεω να καλεσω περι τους 150 σε ανοιχτο χωρο με catering (δεν εχω ιδεα απο τιμες)

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Μαράκι Χρόνια Πολλά να τους χαίρεσαι τους γιους!!!!!!! <3 <3

Αγγελική μου σε ταλαιπωρεί η ζουζούνα σου;;;; κουράγιο βρε καλο μου! άντε να πάτε στο χωριό να αναλάβει η γιαγιά, να χαρειτε και γενικά!!!! :)

Κλειώ μου θα κάνεις τέλεια βάπιση χωρίς πολλά έξοδα! θα βοηθήσουμε ΟΥΛΕΣ καλέ! :)

Ηλιάννα τί κάνουν τα όμορφα παλικάρια σου;;;;;; θηλάζεις και τον λευτεράκη ακόμα;;;;; για πες!

Κουμπαρούλα μου εσεις τη βάπτιση να τη συνδιάσετε με το καζάνι ΟΛΕ!

Δεσποινάκι δεν σου ευχήθηκα για την Μελίνα!!!!!!! Να την χαίρεσαι κοριτσάκι μου!

κοριτσάκια μου φεύγω κι εγώ σιγά σιγά! Καλό απόγευμα!

καλη ξεκουραση τσιπουριδιον!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

μαρακι χρονια πολλα στα αγορακια σου!!!!!να περασετε τελεια το Σαββατο στο παρτακι σας!!!

Αγγελικουλα αντε να φυγετε στο χωριο να ησηχασετε λιγακι...μια χαρα πηγαινει η μικρουλα απο κιλακια και υψος!!!θα γινει μοντελακι!!πιο γαλα ξενο πηρες?

αυτο με το στηθος ρε κοριτσια και σε εμενα ισχυει,δηλ ολη την ημερα καθε μιση ωρα ειναι στο στηθος ,φτανει σε σημειο να τραβαει μια φορα και τις αλλες μονο να ρουφαει χωρις να καταπινει..μα ποτε να προλαβουν να επανελθουν τα στηθη αν ειναι ολη την ημερα στο στηθος?ο αντρας μου βλεπει που γκρινιαζει και μου λεει αντε να αρχισεις ξενο να μη ταλαιπωρειται το μωρο...εγω το παλευω ομως μεχρι το ραντεβου με το γιατρο..

τσιπουριτσα καλη ξεκουραση να εχετε!!!

και εμεις σκεφτομαστε για βαφτιση για μαιο-ιουνιο.δε μπορω να καταληξω σε ημερομηνια ομως..δε εχει κατι να με τραβαει...φυσικα ολα χειροποιητα..και εσεις κοριτσια να το ψαξετε να τα κανετε μονες σας οσα μπορειτε..εμεις δε ξερω σιγουρα για γλεντι αλλα μαλλον θα κανουμε!

μαμουνακι μια χαρα θα ειναι ενα χρονων η μικρη σου!!μην αγχωνεσαι!!!αχ να μπορουσα κ εγω να ερθω στην εκθεση!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Αχ κουκλες μου, δεν με αγχωνουν τα παρεμφερη, καθως μπομπονιερες, γλυκακι και τουρτα θα μου τα πληρωσει η μαμα μου.

Αλλα τραπεζι το κοβω για 5000 και να φανταστειτε δεν εχω βαλει ολους οσους θα ηθελα...

Και θελω να αγορασω και αυτοκινητο, βολικο το μηχανακι αλλα θελω και το μπεμπε μου να βγαζω βολτααααα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κλαησπερα κοριτσια.αν και καθυστερημενα να ευχηθω σε ολες σας καλη χρονια.να χαιρεστε τα μωρακια σας τα ομορφα.η νεα χρονια να εχει οσες χχαρες ειχε η προηγουμενη κι ακομα πιο πολλες.

να ευχηθω και στην φιλη σας tsipoura φετος να ειναι η χρονια σου,με τοσες ευχες θα ερθει και το δικο σου μωρακι.

σα ςδιαβαζω οποτε μπορω.βλεπω πολλες ομοιοτητες σ εκαποια κοριτσια,στο θεμα γκρινιας,αγκαλιας κτλ.θαθελα την γνωμη σας καποια στιγμη.

να ειστε καλα.φιλια πολλα στα μωρακια σας.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Μπραβο Μαρια!! Παντα τετοια καλα!!

Ξεχασα: πηρα τον παιδιατρο και τον ρωτησα μεχρι ποτε να της αποστειρωνω και μου ειπε να σταματησω. Αυτος δινει οδηγιες μεχρι 3,5 μηνων η αποστειρωση.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσααααααααα...................

Να 'μαι κι εγω....

αχχχ ματε τον σταυρο σας την Πεμπτη να μου βαλουν το ιντερνετ δεν μπορω να καθομαι στην μπαλκονοπορτα για να εχω σημα :(:(:( κι αυτο με το ζορι....

Βλεπω πεσαμε ολες με τα μουτρα σε γαμοβαφτησια :D:D

Κι εμεις αποφασισαμε 10/9/2011 την ημερα που γεννηθηκε η μικρη :D:D:D

Σημερα πηγα κι εγω απο την δουλεια μου να δηλωσω το 9μηνο ανατροφης .... μου την εσπασε ο προισταμενος μ αποτελεσμα να του πω οτι δεν θα επιστρεψω στην υπηρεσια η θα κανω κι αλλο παιδι που μου το λεει συνεχεια η θα κανω αιτηση να παω σ αλλη υπηρεσια ....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

εμείς κλάψαμε! μας έκανε δυο εμβόλια ένα σε κάθε μπουτάκι.

Η ανάπτυξή μας είναι πολύ καλή, 6050 γρ και 62 εκατοστά και στηρίζουμε πολύ καλά το κεφαλάκι μας και μπρούμυτα.

Όσο για τη βάπτιση δεν έχω ιδέα πότε θα την κάνουμε, μάλλον μέσα στο καλοκαίρι, ελπίζω ως τότε να βρούμε και νονό/α. Έχουμε και τη μετάθεση πιθανώς στη μέση, θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Και φυσικά ότι μπορείτε να κάνετε μόνες σας να το κάνετε! Ειδικά τις προσκλήσεις προσωπικά το θεωρώ λιγο πεταμένα χρήματα.

Τρέχω τώρα γιατί ήρθε η ώρα του ύπνου για τα μεγάλα και έχει προετοιμασία πριν!

Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Μαρακι να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!

βαφτισεις ακουω και θα αρχισω τη γκρινια παλι...

εγω δεν ξερω ουτε καν ΠΟΥ θα γινει η βαφτιση..γαμω τη μετακομιση..

νενακι μη βριζεις μωρε σε ξεχασα!!λες και δεν ξερεις πως ειναι με τα 2!!βεγγος εχω γινει!

σημερα πηγαμε και εμεις για εμβολιο (σουπερ η νεα παιδιατρος). ο μικρος ειναι πολυ κοτα μιλαμε!!! ενταξει μεν, εφαγε 2 εμβολια μαζι αλλα αυτος ξεκινησε να κλαει πριν μπει η βελονα και σταματησε αφου εφαγε 2 βυζους μεσα στο ιατρειο!!!!! απαπαπαπα!!!αντρες!!!

απο κιλακια εμεις φτασαμε τα 6700 και 61 ποντους.

μαμουνακιιιιι!!!!φαε κατι παιδι μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...