Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινα λες να με προετοιμαζε ε?? χαλαλι τι να πω

βυζι βυζι και ξανα βυζι

εδω και λιγες μερες αρχισα να πινω και μπυρα alcool free για να δουμε

ελπιζω να σου αρεσει η πολη μας και να χεις νιωσει τη ζεστασια των ανθρωπων της

βεβαια μετακομισες κατω απο ιδιαιτερες συνθηκες αλλα πιστευω οτι οταν χαλαρωσεις λιγο θα σου αρεσει περισσοτερο

δεν εχουμε τις επιλογες που εχουν οι αθηναιοι σε πολλες εκφανσεις της καθημερινοτητας,ωστοσο ειμαστε ανοιχτοκαρδοι κ αγαπησιαρηδες οι ανθρωποι κ καλυπτουμε το κενο..:tongue::tongue::tongue:

ποιες επιλογες εχουν οι αθηναιοι παιδι μου; υπερεκτιμημενη την εχεις την αθηνα, ενα χαλι εχει καταντησει..

η σαλονικα μάρεσει πολυ και 2-3 ανθρωποι που εχω γνωρισει ειναι πραγματι πολυ ανοιχτοκαρδοι.η μαυριλα μου υπαρχει μονο γιατι μου λειπουν οι φιλοι μου και τα αδερφια μου..(λογικο δεν ειναι;)

νομιζω παντως πως αν κοινωνικοποιηθουμε λιγο δεν θα θελουμε να φυγουμε μετα.

εσυ που μενεις στη θεσσαλονικη; εγω ειμαι και λιγο μακρια ρε γμτ, στο τριλοφο και ενω ειναι πολυ ομορφα, ειναι λιγο απομονωμενα ρε παιδι μου..χωρις αμαξι δεν μπορω να κανω βημα και με το αυτοκινητο μονη μου με τα 2 ειναι απελπισια! 1 ωρα να ετοιμαστουμε και βαλε βγαλε παιδια μου βγαινει το λαδι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχχα!!!εχω ξεκαρδιστει με το σχολιο της δεσποινας

ελα ρε δεσποινακι μη χαλιεσαι...και γω για να ξερεις απο τα 12 κιλα που πηρα, εχασα μονο τα 7. να φανταστεις φοραγα παντελονι νο.25 και τωρα κολαν κ φορεματακια μονο...κλαιω την ντουλαπιτσα μου..ευτυχως που μου κανουν τα παπουτσια!

τσιπουριτσα εγω την κυριακη εφαγα..ευχαριστουμε για το καφεδακι μαριεττα

κλελια η ελισαβετ γουσταρει εμβολια με τρελλα? και πανω απο 1 κιλο??? φτου φτου ματακια μου

fire οι κολικοι ειναι δυσκολοι, κ γω που ειχα κοριτσακι 2 μηνες υποφεραμε..την ανακουφιζε μονο ο θηλασμος κ χαδακια στην κοιλιτσα.

ρε κοριτσια πρεπει να ρωτησω κατι που ισως ειναι χαζο? ποτε ξεκιναω ξενη τροφη??θελω να ρωτησω παιδιατρο κ ξεχναω..

κ ποτε σταματαμε αποστειρωση???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

φιλεναδα με τα κολαν και τα μπλουζοφορεματα νοιωθω σαν φαλαινα! !

και εγώ ακόμη φοράω το παντελόνι της εγκυμοσύνης αφού από τα παντελόνια που έχω κάποια δεν κουμπώνουν και κάποια δεν ανεβαίνουν καν. αυτό που λες κλέλια το είχα πάθει στην 1η εγκυμοσύνη πραγματικά η ψυχολογία μου ήταν χάλια γιατί έβλεπα τα ρούχα μου στην ντουλάπα και δεν μου έκαναν και είχα πέσει πολύ τώρα προς το παρόν δεν το έχω πάθει αυτό αλλά την άλλη βδομάδα που ξεκινάω και τη δουλειά να δω τι θα φοράω.

χωρις αμαξι δεν μπορω να κανω βημα και με το αυτοκινητο μονη μου με τα 2 ειναι απελπισια! 1 ωρα να ετοιμαστουμε και βαλε βγαλε παιδια μου βγαινει το λαδι!

αυτό ξαναπέστο εγώ που πλέον πηγαίνω και το μεγάλο στον παιδικό φορτώνομαι κάθε πρωί το μωρό τη τσάντα του μωρού και τη τσάντα του θοδωρή για το σχολείο. πραγματικά μου έχει βγει το λάδι με ένα ήταν πολύ πιο εύκολα

ρε κοριτσια πρεπει να ρωτησω κατι που ισως ειναι χαζο? ποτε ξεκιναω ξενη τροφη??θελω να ρωτησω παιδιατρο κ ξεχναω..

mamounaki εμένα η παιδίατρος στο μεγάλο μου είχε ξεκινήσει ρυζάλευρο στον πέμπτο μήνα οπότε τότε κόβεις και την αποστείρωση

χαχχα!!!εχω ξεκαρδιστει με το σχολιο της δεσποινας

ελα ρε δεσποινακι μη χαλιεσαι...και γω για να ξερεις απο τα 12 κιλα που πηρα, εχασα μονο τα 7. να φανταστεις φοραγα παντελονι νο.25 και τωρα κολαν κ φορεματακια μονο...κλαιω την ντουλαπιτσα μου..ευτυχως που μου κανουν τα παπουτσια!

τσιπουριτσα εγω την κυριακη εφαγα..ευχαριστουμε για το καφεδακι μαριεττα

κλελια η ελισαβετ γουσταρει εμβολια με τρελλα? και πανω απο 1 κιλο??? φτου φτου ματακια μου

fire οι κολικοι ειναι δυσκολοι, κ γω που ειχα κοριτσακι 2 μηνες υποφεραμε..την ανακουφιζε μονο ο θηλασμος κ χαδακια στην κοιλιτσα.

μαρη ποσα κιλα εισαι και φορας 25 νουμερο παντελονι; 40;:confused::confused::confused::confused: ελεος πια!!!!σκασε!!! με συγχισες παλι!!!

ξενη τροφη τι εννοεις; στερεες; στους 5μιση-6 μηνες ξεκινανε.την αποστειρωση στον 6ο και το βρασιμο του νερου (αν πινει ξενο) στον ογδοο.. μην βιαζεσαι καλη μου!!! μεγαλο βασανο το ταισμα μετα...θα πρεπει να μαγειρευεις και φαγητο χωρια για το μπεμπακι δλδ 2 φαγητα καθε μερα! σουπερ λεμε!!!

Διαφημίσεις

Δέσποινα δεν πειράζει, θα τα πούμε το καλοκαίρι που θα έχουν μεγαλώσει και λίγο και τα μικρά. 23 Ιουλίου έχουμε γάμο στη Θεσ/νικη, παντρεύεται ο κουμπάρος μας και νονός του Δημήτρη. Αλλά έχουμε και θετικά μηνύματα για τη μετάθεση που θέλουμε επομένως αν πάνε όλα καλά θα ερχόμαστε πιο συχνά στη συμπρωτεύουσα!

Στερεή τροφή είχα ξεκινήσει στα άλλα στο 5 μήνα με φρουτόκρεμα. Ρυζάλευρο ή άλλες κρέμες του εμπορίου δεν έδωσα ποτέ! Τώρα σκέφτομαι να πάω σύμφωνα με την Αμερικάνικη παιδιατρική εταιρεία και να ξεκινήσω μετά τον 6ο μήνα, θα δούμε! Αυτή τη φορά δεν βιάζομαι ιδαιίτερα :tongue:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια σας!!!!

Ο μπεμπούλης κοιμάται αφού έσκασε στο φαΐ, έκανε κακά του 2 φορές(έχε και τα δύο σόγια....) και είπα να μπω λίγο!

Είμαστε καλά, το μόνο άσχημο είναι ότι από τότε που βγήκα από το Ιασώ τα βράδυα που ξυπνώ να θηλάσω έχω τρομερές εφιδρώσεις....αλλά τόσο τρομερές που αν στίψω φανελάκι, πυτζάμες στάζουν....

Μου είπανε ότι στο Πατσουροβιβλίο (που είσαι μαρή Πατσουρόπληκτη Κλειώ)αναφέρει ότι συμβαίνε αυτό σε ορισμένες θηλάζουσες μετά τον τοκετό για μερικές βδομάδες....

Αλλά μιλάμε κορίτσια για τόσο ιδρώτα....Πάνω στο γυμνό δέρμα λες και με είχανε ψεκάσει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdelaki υπομονη τα ορμονικα αργουν να επανελθουν και να επανελθουμ δηλ. παλι ανωμαλια παρουσιαζουμε εμεις οι γυναικεσ.εχεις φυγει απο αθηνα η εισαι ακομα εδω μεχρι να σαραντησεις?

clelia μου φιλακια, ενδιαφερουσες οι οδηγιες για το co sleelping

mamoynaki εμεις στο μεγαλο μου ξεκινησαμε τις στερεες απτον εκτο μηνα,επειδη θηλαζα , ξεκιναγα με το θηλασμο και μετα εδινα τη τροφη για συμπληρωμα και ξαναθηλαζα για ναμουν σιγουρη πως ετρωγε καλα.αργοτερα που τις συνηθιζε τις τροφες ο οργανισμος του αυξανε απο μονος του τη ποσοτητα της στερεης τροης μεχρι που εκοψε γευματα θηλασμου και τα αντικατεστησε πληρως με στερεη τροφη.παντως η αμερικανικη παιδιατρικη ενωση συστηνει οι τροφες αχικα να ειανι συμπληρωματικες και οταν το μωρο νιωσει ετοιμο απο μονο του θα αυξησει την αναλογια της στερεης τροφης,

tsipoura μου αστα και ο δικος μου πεθερουλης στο νοσοκομειο ειναι εδω καιμερες.επιδημια επεσε τι να πω περαστικα τους.

ploegisi αστα σημερα πηγα και γω κινεζο και πηρα τρεια μπλουζοφορεματακια και κολαν γιατι δε με μπαινει τιποτες λεμε.αχ!εχω μια ντουλαπα ρουχα και δε μπορω να βαλω τιποτα.αντε τωρα που τελειωσαν οι γιορτες λεω να σουταρω ολα τα γλυκα απτο σπιτι και να κανω μια αρχη ετσι.καπως πρεπει να παρουμε μπρος.αλλα βρε κοριτσια οι δεδυτερομανες θα με καταλαβαιτε εω το μεγαλο δε τον εστειλα παιδικο (δεν ηθελα για τις αρρωστειες και για να μη του κακοφανει)και δε προλαβαινω ουτε γυμναστικη στο σπιτι να κανω ποσο μαλλον για κολυμβητηριο που θελω.....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Μια γρήγορη καλημέρα κι από εμένα :)

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! am περαστικά και στον δικό σου!

ελπίζω να τα ξεπεράσουν γρήγορα!!!!

όσο για τις διατροφές που λέτε, ήρεμα δείτε το, χωρίς υπερβολές :)

σας φιλώ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?????

Σας ειπα καλη χρονια???ουτε θυμαμαι!!!καλη χρονια να εχουμε λοιπον με υγεια και αγαπη στην καρδια μας!!!!!!οτι ονειρευτηκαμε φετος ας γινει πραγματικοτητα!!!!

εχω διαβασει κατα διαστηματα και θα απανταω σε οτι θυμαμαι!!!!

fire υπομονη με τον θηλασμο,ολα θα στρωσουν καποια στιγμη!!!οσο μπορεις εσυ και θελεις τοσο συνεχισετο!!!

κλελια τι εγινε τελικα με το αιματακι?δε πολυκαταλαβα,σταματησες κατι στην διατροφη για να δεις απο τι προερχεται ή δε ηταν τιποτα σημαντικο?παντως βρε θηριο η μικρη πηρε 1+ κιλα???αχ λετε και εμεις να πηραμε αρκετα μεχρι να μας δει ο γιατρος?αχ θα δειξει την επομενη εβδομαδα που εχουμε ραντεβου.μακαρι....

ααα κοριτσια οσες κανατε μεχρι τωρα εμβολια ανεβασαν πυρετο?εμεις ευτυχως οχι...οποτε δε νομιζω να ανεβασουμε..γιατι λενε οτι αν δε ανεβασεις στα πρωτα δε ανεβαζει μετα το παιδι,αλλωστε κ η χριστιαννα μου δεν ανεβασε σε κανενα πυρετο..

επισης εμεις παντα φοραμε καλτσακια κατω απο τα φορμακια ,και σχεδον και καλτσον...με τα καλτσακια κ το φορμακι ειναι ηδη κρυα τα ποδαρακια της,ετσι στα πολυ κρυα φορουσαμε κ καλτσον.φαγητακι αν ολα πανε καλα ξεκιναμε στον 5ο μηνα ,ετσι ξεκινησαμε κ στην μεγαλη.λετε ομως οτι τα αποκλειστικα θηλαζωντα μωρα ακολουθουν αλλο ξεκινημα στην διατροφη?θα ρωτησω κ τον γιατρο!!

Βικυ μου να σου ζησει και ο μπεμπουλης και απο εδω!!!!απο τις φωτο ηδη εχει να καψει πολλες καρδιες!!!να ναι παντα γερος,οπως και ολα τα παιδακια μας!!!αα ναι για πες εισαι Αθηνα ή μυτιληνη??

Ελενη μου υπαρχει περιπτωση να ερθετε και Σερρες με μεταθεση?η οχι?αντε να πιουμε και εμεις κανεναν καφε οταν με το καλο ερθετε!!!

Δεσποινακι τι κανεις βρε ψυχη???σου στειλα μηνυμα προχθες και με εχεις χεσμενη!!!καλα καλα....πως περνατε???θα κερασεις καφε καμια μερα??????λεω να ερθω κατα εκει!!!

ααα βικυ και εγω το ειχα αυτο με την εφιδρωση....μιλαμε για μουσκεμαααα,αλλαζα 40 πυτζαμες την νυχτα...και κρατησε κ πολυ μαλιστα...κουραγιο!!!

αα κ εγω θελω να ψωνισω κανενα ρουχο...οχι οτι δε μου κανουν τα παλια αλλα εχει κατι χρονια να ψωνιστω...αφηστε δε που πλεον φοραω συγκεκριμενα ρουχα για να βολευουν στο σηκωμα για τον θηλασμο...αφηστε τα...

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρες!

Νένα αν πάρουμε μετάθεση θα πάμε Αλεξανδρούπολη. Αλλά όπως ξέρεις έχω αδερφή στις Σέρρες επομένως κάποια στιγμή θα πιούμε και εμείς κανένα καφέ.

εμβόλιο εμείς θα κάνουμε σήμερα το δεύτερο. Την πρώτη φορά δεν ανεβάσαμε πυρετό ελπίζω και σήμερα να μην έχουμε παρενέργειες.

το απόγευμα θα σας πω τα νέα από την παιδίατρο!

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ποιες επιλογες εχουν οι αθηναιοι παιδι μου; υπερεκτιμημενη την εχεις την αθηνα, ενα χαλι εχει καταντησει..

η σαλονικα μάρεσει πολυ και 2-3 ανθρωποι που εχω γνωρισει ειναι πραγματι πολυ ανοιχτοκαρδοι.η μαυριλα μου υπαρχει μονο γιατι μου λειπουν οι φιλοι μου και τα αδερφια μου..(λογικο δεν ειναι;)

νομιζω παντως πως αν κοινωνικοποιηθουμε λιγο δεν θα θελουμε να φυγουμε μετα.

εσυ που μενεις στη θεσσαλονικη; εγω ειμαι και λιγο μακρια ρε γμτ, στο τριλοφο και ενω ειναι πολυ ομορφα, ειναι λιγο απομονωμενα ρε παιδι μου..χωρις αμαξι δεν μπορω να κανω βημα και με το αυτοκινητο μονη μου με τα 2 ειναι απελπισια! 1 ωρα να ετοιμαστουμε και βαλε βγαλε παιδια μου βγαινει το λαδι!

εχετε θεατρα,ολες οι καλες συναυλιες γινονται κατω

εχετε πολλα πολιτισμικα παραπανω οσο να ναι..

εγω καθε φορα που κατεβαινω δεν ξερω που να πρωτοπαω

εγω μενω πανω απ το κεντρο

η αληθεια ειναι πως ναι,εισαι κομματακι μακρυα γι αυτο δεν σου ειχα προτεινει τον τριλοφο τοτε που ψαχνατε

ειναι κομματακι απομονωμενα

φανταζομαι ομως πως βολευει τον συζυγο

Καλημέρα!!

Προσπαθώ να γράψω εδώ και μισή ώρα, αλλά είχε πάθει κάτι και δεν μου έβγαζε ελληνικά στο toolbar και ψαχνόμουν τόση ώρα, τα νεύρα μου!!

Το βρεφάκι μου χθες μετά το εμβόλιο είχε υπνηλία (κλασικά). Όταν πήγαμε για νάνι και ενώ ήταν καλά, έκανε εμετό, στο καπάκι 2ο εμετό και ήταν ζεστούλα. Έκανε δέκατα 37,5 που έπεσαν όταν κοιμόταν στο 37,1 και σήμερα δεν έχει, είναι μια χαρούλα η Ελισαβετούλα!! Πρώτη φορά μου έκανε τέτοια σκηνικά μετά από εμβόλιο, την μάτιασα που γελούσε μου φαίνεται!!

Στερεές μας είπε ο γιατρός να ξεκινήσουμε στον 6ο μήνα, προτιμώ να κάνω αυτό που λέει η am13, για ομαλή μετάβαση στις τροφές.

Αποστείρωση θυμάμαι μου είπε να κάνουμε μέχρι τους 3,5 μήνες, διότι μετά πιάνουν πράγματα και τα βάζουν στο στόμα τους. Επειδή δεν τον ξαναρώτησα, θα του τηλ το απόγευμα να μου το θυμίσει.

Nένα, τελικά δεν άλλαξα κάτι στην διατροφή μου και δεν ξαναείδα αιματάκι, μάλλον ήταν τυχαίο, καθώς δεν απέχω καθόλου από αγελαδινά, εκτός από σοκολάτες τρώω τυριά, φέτα, μοσχάρι, γιαούρτι κλπ. Τώρα θυμήθηκε να κάνει αλλεργία και μάλιστα με το που την εμφάνισε, της εξαφανίστηκε? Τι να πω, αφού δεν με ξανααπασχόλησε, δεν ασχολούμαι και εγώ!!

Vasdeli μου, καλή ευκολία να έχεις κορίτσι μου!! Εφίδρωση δεν μπορώ να σου πω, καθώς γέννησα στις ζέστες του Σεπτέμβρη, αλλά και πάλι δεν είχα έντονα πράγματα. Άσε που μετά λίγες μέρες με το παλιο-απόστημα ανέβασα δέκατα κλπ. Δεν είμαι καλό δείγμα για να ρωτήσεις :tongue:.

am13, για τα τικεράκια που δείχνουν ηλικία κλπ, πάτα πάνω σε κάποιο που έχουμε και σου αρέσει, θα σε βγάλει στην ιστοσελίδα που μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου! Διάλεξε εικονίτσες και φόντο που σου αρέσει, βάλε ημερομηνία γενεθλίων και μετά πρέπει να αντιγράψεις το link στην υπογραφή σου στο parents (Βοηθήματα-->επεξεργασια υπογραφής). Όπου αντιμετωπίσεις πρόβλημα, πες μου να σε βοηθήσω, να μου πεις πού κολλήσεις.

Δέσποινα, όταν λες ότι αποθήλασες και έχασες κιλά, τι εννοείς? Όταν τελείωσες εντελώς να θηλάζεις? Όχι δλδ με την εισαγωγή στερεών που δίνουμε βυζί πρωί και βράδυ μόνο (όσες θέλουν)? Με την οριστική διακοπή του θηλασμού? Εμένα αν με δεις σου κάνω για κανονική και επειδή ήμουν fit-freak ευτυχώς έχω πολύ αδύνατα πόδια οπότε μπερδεύεσαι και με λες αδύνατη, και εφαρμοστά παντελονάκια φοράω, και μπλουζάκια διάφορα. Αλλά ήμουν χτικούλα παλιά και μου άρεσε, φορούσα small/medium, ενώ τώρα medium/medium.

Ploegisi είδες πόσες γράψαμε :tongue:? Μα τι κρεβατομουρμούρα που είσαι παλιοσκατούλα! Άκους εκεί!! "Δεν θα μου απαντήσετε, γι' αυτό και δεν γράφω". Ξύλοοοοοοο...

Κορίτσια, ετοιμάζω τα της βάφτισης για τον Ιούνιο (ναι, ξέρω, έχω χρόνο) και έχω αγχωθεί τρελλά με τα έξοδα!! Τουλάχιστον στον γάμο πήραμε και φακελάκια συνολικά 10.000 ευρώ και ήρθαμε στα ίσα μας!! Θέλω όμως να κάνω τραπέζι κλπ επειδή θέλω να γιορτάσω την μικρή μου! Του φούστη!! 1,5 χρόνο ήμουν έγκυος, δεν μου αξίζει να πανηγυρίσω τον ερχομό του παιδακίου μου?? Αλλά δεν έχω λεφτά :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!

Ploegisi είδες πόσες γράψαμε :tongue:? Μα τι κρεβατομουρμούρα που είσαι παλιοσκατούλα! Άκους εκεί!! "Δεν θα μου απαντήσετε, γι' αυτό και δεν γράφω". Ξύλοοοοοοο...

Κορίτσια, ετοιμάζω τα της βάφτισης για τον Ιούνιο (ναι, ξέρω, έχω χρόνο) και έχω αγχωθεί τρελλά με τα έξοδα!! Τουλάχιστον στον γάμο πήραμε και φακελάκια συνολικά 10.000 ευρώ και ήρθαμε στα ίσα μας!! Θέλω όμως να κάνω τραπέζι κλπ επειδή θέλω να γιορτάσω την μικρή μου! Του φούστη!! 1,5 χρόνο ήμουν έγκυος, δεν μου αξίζει να πανηγυρίσω τον ερχομό του παιδακίου μου?? Αλλά δεν έχω λεφτά :(

καλημέρα!

τι να κάνω, είμαι παραπονιάρα από τη φύση μου! κριαράκι βλέπεις...

παιδακίου ??? :lol::lol::lol:

κανόνισες τελικά για ιούνιο ε? εμείς ακόμη ούτε που το έχουμε σκεφτεί για το πότε... θα δούμε! βέβαια, για να πω την αμαρτία μου, σήμερα που πήγα με τη μικρή και τη μανούλα μου βόλτα στην αγορά, είδα και βαφτιστικά στο κατάστημα μιας φίλης και ξετρελάθηκα!

για τραπέζι δεν το κόβω... είχαμε 500+ άτομα στο γάμο, αρκεί νομίζω, τους ικανοποιήσαμε όλους! δεν είναι καιρός για τέτοιου είδους έξοδα! αλλά να μη λέω πολλά, θα φανει!

εσύ βεβαίως έχεις απόλυτο δίκιο! εννοείται πως θα το γιορτάσετε και με το παραπάνω! (καλέ βάλε μας καμιά φωτό από το γάμο να σε δούμε και νυφούλα να ξετρελαθούμε!!!...αν θες...)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...