Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τρελλο-Δεσποινα ηταν αιμα οντως, 2 ιχνη πανυμικρα σαν κλωστουλες μικρουλες. Και επειδη καποια το ειχε αναφερει (εσυ? δεν θυμαμαι) ηξερα οτι οφειλεται σε αλλεργια. Ηταν πολυ λιγο και τα ειδα μια φορα, γι' αυτο δεν πηρα τον γιατρο. Μα και σημερα που του ειπα οτι τρωω σοκολατες, με ρωταει "Καλα, ποσες τρως?"και του ριχνω μια ματια "Τι λες γιατρε μου, θα σιχαθεις εσυ τις σοκολατες οταν δεις ποσες κατεβαζω ολη μερα και το βραδυ που σηκωνομαι τα ξημερωματα σαν τον φαντομα!". Και δεν ηξερε τι να μου πει...

Ο δικος σου Δεσποινα ποσο βαρος παιδι μου να επαιρνε? 15 κιλα θα ηταν αν επαιρνε πολυ, αφου γεννηθηκε μεγααααααλος!!

Ξεκινησες διαιτα ε? Αμα χασεις τωρα που θηλαζεις να μου την στειλεις να την κανω και εγω. Εχω κολλησει και δεν κατεβαινει το νουμερο. Της εγκυμοσυνης εφυγαν πριν 40ντισω, θελω αλλα 10 για να γινω παλι χτικιο.

Μην φορας ρουχα εγκυμοσυνης!! Σου ριχνουν το ηθικο τρελλο παλαβο!!

Τελικα θα μου πεις γιατι στο τικερακι σου ο Δημητρης ειναι νεγρακι? Εχει μεγαλα προσοντα απο τωρα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τουλαχιστον μπαινω στο καφε και γελαω να ξεχνιεμαι..

2 στα 3 ε??

που να του δινα κ συμπληρωμα τρομαρα μου:lol:

τα ιδια μου πε κ η δικη μου παιδιατρος κλελια

τυφλοσουρτι το χουν αυτο με τις αλλεργιες

εμενα μου πε οτι ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γαλα το οτι εμφανισε ενα ειδος δερματιτιδας

και η πλακα ειναι οτι εγω εδω και 55 μερες δεν εχω αγγιξει τπτ αγελαδινο,ουτε καθαρο ουτε κρυμμενο..

οταν της το πα μου πε κι αυτη οτι δεν ξερει..

οι αλλεργιες ειναι η νεα μοδα,μπορω να γινω κ γω παιδιατρος ετσι:twisted:

Δεσποινα λες να με προετοιμαζε ε?? χαλαλι τι να πω

βυζι βυζι και ξανα βυζι

εδω και λιγες μερες αρχισα να πινω και μπυρα alcool free για να δουμε

ελπιζω να σου αρεσει η πολη μας και να χεις νιωσει τη ζεστασια των ανθρωπων της

βεβαια μετακομισες κατω απο ιδιαιτερες συνθηκες αλλα πιστευω οτι οταν χαλαρωσεις λιγο θα σου αρεσει περισσοτερο

δεν εχουμε τις επιλογες που εχουν οι αθηναιοι σε πολλες εκφανσεις της καθημερινοτητας,ωστοσο ειμαστε ανοιχτοκαρδοι κ αγαπησιαρηδες οι ανθρωποι κ καλυπτουμε το κενο..:tongue::tongue::tongue:

Τρελλο-Δεσποινα ηταν αιμα οντως, 2 ιχνη πανυμικρα σαν κλωστουλες μικρουλες. Και επειδη καποια το ειχε αναφερει (εσυ? δεν θυμαμαι) ηξερα οτι οφειλεται σε αλλεργια. Ηταν πολυ λιγο και τα ειδα μια φορα, γι' αυτο δεν πηρα τον γιατρο. Μα και σημερα που του ειπα οτι τρωω σοκολατες, με ρωταει "Καλα, ποσες τρως?"και του ριχνω μια ματια "Τι λες γιατρε μου, θα σιχαθεις εσυ τις σοκολατες οταν δεις ποσες κατεβαζω ολη μερα και το βραδυ που σηκωνομαι τα ξημερωματα σαν τον φαντομα!". Και δεν ηξερε τι να μου πει...

Ο δικος σου Δεσποινα ποσο βαρος παιδι μου να επαιρνε? 15 κιλα θα ηταν αν επαιρνε πολυ, αφου γεννηθηκε μεγααααααλος!!

Ξεκινησες διαιτα ε? Αμα χασεις τωρα που θηλαζεις να μου την στειλεις να την κανω και εγω. Εχω κολλησει και δεν κατεβαινει το νουμερο. Της εγκυμοσυνης εφυγαν πριν 40ντισω, θελω αλλα 10 για να γινω παλι χτικιο.

Μην φορας ρουχα εγκυμοσυνης!! Σου ριχνουν το ηθικο τρελλο παλαβο!!

Τελικα θα μου πεις γιατι στο τικερακι σου ο Δημητρης ειναι νεγρακι? Εχει μεγαλα προσοντα απο τωρα??

Kαι τι να φοραω μαρη αφου δεν μου κανει τιποτα! και μάρεσει που λες οτι κολλησες και τρως 100 σοκολατες τη μερα!λυγουρα!:mrgreen::mrgreen:

ο δημητρης ειναι νεγρακι για πολλους λογους που δεν λεγονται δημοσια....:wink::wink:

Μαμά γελαστού μπέμπη εδώ!!!

Είμαστε καλά, όλα οκ με θηλασμό! Ζω την απόλυτη ευτυχία!!!

<3 <3 <3

παιδάκια μου καλή σας εβδομάδα!!!!!!!!

σας διάβασα όλες αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω! το ποστ της βικούλας όμως δεν γινόταν να το αφήσω έτσι!!!!!!!!!!!!!

ο πεθερός δειχνει μια σταθερή βελτίωση αλλά θέλει αυστηρότητα και νουθεσίες γιατί είναι άτακτος και θέλει να κάνει του κεφαλιού του!

να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!

Αφού βρε Δεσποινάκι και που πρόσεχα και μέτραγα θερμίδες (1400-1600 ημερησίως παρακαλώ με θηλασμό) δεν έχανα γραμμάριο. Λεω έτσι είσαι? Αφού δεν χάνω που δεν χάνω ας το ρίξω στις σοκολάτες να παν οι πίκρες κάτου... Δεν παίρνω κιόλας, σκασιλάρα μου!!

Λοιπόν κορίτσι, θα φοράς κολάν ή ελαστικά παντελόνια με μακριά μπλουζάκια, μπλουζοφορέματα!! Μην κάνεις βλακειούλες, ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά έτσι. Τα εφαρμοστά μπλουζάκια μετά που θα γίνουμε κορμάρες πάλι. Αλλά όχι και ρούχα εγκυμοσύνης βρε παιδί!

Τσιπούρα περαστικά στον πατερούλη του καλού σου!! Γρήγορα σιδερένιος! Όσο για αυτά που κάνει λογικά είναι. Γίνονται παιδιά όταν περνάνε τέτοια λούκια και παιδεύουν τους άλλους!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Δέσποινα αν σε παρηγορεί ούτε εγώ έχω χάσει ακόμα τα κιλά τις εγκυμοσύνης και δεν είχα πάρει και πολλά (11) και ακόμα δεν μπαίνω στα παντελόνια μου:(

Παντελόνι εγκυμοσύνης δεν φοράω αλλά όταν βγω από το σπίτι (γιατί όλη μέρα μέσα είμα με φόρμες) κανένα φορεματάκι ή κολάν και ένα παντελόνι που μου έχει δώσει η αδερφή μου και μου ήταν μεγάλο πριν. Ένα επιπλέον θέμα είναι ότι πρέπει τα ρούχα να σε βοηθάνε και στο θηλασμό!

Πότε θα τα χάσω τα κιλά;;;;;;; Όχι ότι προσέχω, αλλά τις προηγούμενες φορές δε νομίζω ότι με πήρε τόσο καιρό! Βασικά και τα κιλά να χάσω πάλι χρειάζομαι γυμναστική!!!

Τελικά η επίσκεψή μας στη Θεσ/νικη θα ματαιωθεί. Ίσως ανέβουμε όμως το Πάσχα. Θα δούμε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσούδες μου από όσο εχω ακούσει από τη διαιτολόγΑ όσο θηλάζεται δεν χάνονται εύκολα τα κιλά και δεν συνιστάται και διαιτα! καλό ειναι να προσέχει κανεις να κάνει μια σωστή διατροφή από κάθε άποψη και σιγά σιγά θα χάσετε και τα ελαχιστα κιλάκια που σας έχουν μείνει!

Εγώ από σήμερα εβαλα φερμουαρ γιατί το παραχε... όλες αυτές τις μέρες και ειναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος μου.

Αν μην τί αλλο το ηθικό μου ειναι ακμαίο δεν κυλιέμαι στα πατώματα με αυτοπεποίηθηση μηδενική κλπ κλπ :)

κερνάω <3 καφεδάκι!

coffeecup.jpg

γεια σας κι από μένα!

κιλάκια ακούω, κιλάκια βλέπω και σε μένα... τα άτιμα... από την εγκυμοσύνη δεν μου έμειναν, τα έχασα τους πρώτους 2 μήνες, αλλά με τα υπόλοιπα να δω πότε... ξεκίνησα και πάλι δίαιτα με το διαιτολόγο μου, αυτή τη φορά πιο εντατικά μπας και δούμε άσπρη μέρα... και πάλι, αν και δε μου μείνανε κιλά από την εγκυμοσύνη, λίγα ρούχα μου μπαίνουν έτσι όπως θέλω γιατί έχω πρηξίματα... έχετε εσείς??? παράξενο μου φαίνεται, γιατί από τοτε που γέννησα είμαι μισό κιλό πάνω μισό κατω, αλλά τα ψωμάκια εκεί! επιμένουν! που δεν είναι ψωμάκια όπως πριν... φρατζολάκια είναι! λέω να πάω και κανα γυμναστήριο μόλις βρω όρεξη. και μόνη χωρίς παρέα δε λέει ρε γμτ... θα δούμε! προς το παρόν περπάτημα με τη μπεμπούλα στο καρότσι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κουμπαρούδι μου καλησπέρα!

έχει απόλυτο δίκιο η διαιτολόγα σου! κι ο δικός μου αυτό με ρώτησε πρώτα απ' όλα: θηλάζεις??? ούτε καλή χρονια δε μου είπε!!!

αχ αυτό ο καφεδάκι... πόσο θα θελα να το πιούμε κι από κοντά επιτέλους...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

επιτέλους συναντάω κάποια από εσας!

τί κάνεις κουμπαρούλα μου; όλα καλά;;;

μην σκάς για τα κιλάκια, σκέψου τί ορμονική αναταραχή είχες (κι όλες σας, εδώ είχα εγώ καλέ και κατεβαίνουν σαν τον κάβουρα...)

όλα θα γίνουν με υγεία χαμόγελα και λίγο πείσμα!!!!!!

αχ αυτό το καφεδάκι! που σιγά μην ειναι καφεδάκι, για ξεγυρισμένα τσίπουρα μας βλέπω!!!!! :)

Διαφημίσεις

επιτέλους δε λες τίποτα!

χαθήκαμε πια όλες! να φανταστείς μπαίνω, διαβάζω τα νέα κι επειδή ξέρω ότι δε θα μου απαντήσει καμιά σύντομα, δε γράφω... η σκατούλα κι εγώ!

και δε μπορώ να πω ότι δεν προλαβαίνω...

τσίπουρα, ρετσίνες... κανα διπλό με πάγο... και καφεδάκι για ξεσούρωμα μας κόβω!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

επιτέλους δε λες τίποτα!

χαθήκαμε πια όλες! να φανταστείς μπαίνω, διαβάζω τα νέα κι επειδή ξέρω ότι δε θα μου απαντήσει καμιά σύντομα, δε γράφω... η σκατούλα κι εγώ!

και δε μπορώ να πω ότι δεν προλαβαίνω...

τσίπουρα, ρετσίνες... κανα διπλό με πάγο... και καφεδάκι για ξεσούρωμα μας κόβω!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

xaxaxaxaa

μια χαρά σε βρίσκω!!! ξεκινησες μαθηματάκια; το μωρουδέλι ομορφαίνει και σας τρελαίνει;;; αχχχ!!!! <3

άντε να φεύγω κι εγώ από το γραφείο σιγά σιγά.....

πολλά φιλια σε ΟΥΛΕΣ σας (όποτε κι αν τα διαβάσετε) και να μου ζουμπουρλίσετε τα μωράκια σας!!!!!!! <3

βγαίνω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά!

ξεκίνησα δουλειά, αλλά πηγαίνω μόνο για τα μαθήματα. τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει το αμόρε μου. ελπίζω να μπορέσω να μπω σε ρυθμό σύντομα!

φιλούρες και σε σένα! (αααααααα! το σάββατο ήσουν πραγματικά πολύ νόστιμη όμωςςςςςςςςςςςς!)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Αφού βρε Δεσποινάκι και που πρόσεχα και μέτραγα θερμίδες (1400-1600 ημερησίως παρακαλώ με θηλασμό) δεν έχανα γραμμάριο. Λεω έτσι είσαι? Αφού δεν χάνω που δεν χάνω ας το ρίξω στις σοκολάτες να παν οι πίκρες κάτου... Δεν παίρνω κιόλας, σκασιλάρα μου!!

Λοιπόν κορίτσι, θα φοράς κολάν ή ελαστικά παντελόνια με μακριά μπλουζάκια, μπλουζοφορέματα!! Μην κάνεις βλακειούλες, ρίχνεις τον εαυτό σου ψυχολογικά έτσι. Τα εφαρμοστά μπλουζάκια μετά που θα γίνουμε κορμάρες πάλι. Αλλά όχι και ρούχα εγκυμοσύνης βρε παιδί!

Τσιπούρα περαστικά στον πατερούλη του καλού σου!! Γρήγορα σιδερένιος! Όσο για αυτά που κάνει λογικά είναι. Γίνονται παιδιά όταν περνάνε τέτοια λούκια και παιδεύουν τους άλλους!

φιλεναδα με τα κολαν και τα μπλουζοφορεματα νοιωθω σαν φαλαινα! μιλαμε με 2 εγκυμοσυνες σε 3 χρονια (με 20 κιλα η καθε μια) δεν μαζευεται το χαλι μου...και εγω εννοειται ολη μερα με φορμες ειμαι (σαμπως βγαινω και πολυ;και που να παω δηλαδη αφου δεν ξερω και κανεναν εδω).αλλα μου κακοφαινεται τρομερα ρε παιδι μου.δεν με αναγνωριζω πια..αααχχχ...3 χρονια πριν ημουν 12 κιλα λιγοτερα και κολυμπουσα στις σευχελλες...ατιμα νιατα..

παντως αυτο με το θηλασμο ισχυει..και στη μελινα οταν αποθηλασα αρχισα να χανω και πανω που τα εχασα ολα τσουπ!!νατος ο μπουλης!!

ελενη κριμα που δεν θα ερθεις!! το πασχα θα λειπουμε ρε γμτ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...