Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερούδια μας!!!

κοριτσάρες είμαι στη μανούλα μου και έχουμε οικογενειακή συγκέντρωση, μπήκα στα πεταχτά να σας πω ένα γεια και να σας στείλω τα φιλάκια μου!

εμείς όλα καλά, η μικρή έμεινε στη μαμά μου το βράδυ, να χαλαρώσουμε κι εμείς λιγάκι, πήγαμε βολτίτσα, γυρίσαμε, ήπιαμε το κρασάκι μας και λιώσαμε στη μπιρίμπα και σε άλλα σπορ μετά! ωραία ήταν, το χρειαζόμασταν! αφού λεφτά για άλλα δεν υπάρχουν κάνουμε διακοπές στο σπίτι μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα διαστηματα μεταξυ των θηλασμων τα μετραμε απ την ωρα που αρχιζουμε να θηλαζουμε ή που τελειωνουμε???

εγω πιστευα απο την ωρα που τελειωνουμε αλλα σημερα μια μαμα μου πε απ την ωρα που ξεκιναμε το θηλασμο..:shock:

τα διαστηματα μεταξυ των θηλασμων τα μετραμε απ την ωρα που αρχιζουμε να θηλαζουμε ή που τελειωνουμε???

εγω πιστευα απο την ωρα που τελειωνουμε αλλα σημερα μια μαμα μου πε απ την ωρα που ξεκιναμε το θηλασμο..:shock:

ax καλη μου γιατι ασχολισεμε αυτα ενα μωραι θα φαει οαν πιναει δεν υπαρχει ογοσ χρονομετρισεισ ;);)

:tongue::tongue:

Fire μου όπως τα λέει η μαμαλευτεράκι, όποτε ζητάει το μωρό του δίνουμε γάλα.

Στην ερώτησή σου τώρα, έχει δίκιο η μανούλα σου, μετράμε από την ώρα που αρχίσει να θηλάζει. Κι αυτό διότι μπορεί να πιπιλάει 2 ώρες αλλά στην ουσία να μην τρώει. Οπότε, από την αρχή μετράμε

Καλά να περάσεις Ploegisi!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

ax καλη μου γιατι ασχολισεμε αυτα ενα μωραι θα φαει οαν πιναει δεν υπαρχει ογοσ χρονομετρισεισ ;);)

δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω ακομη ποσο ακριβως τρωει απο το βυζι οποτε προσπαθω τουλαχιστον να στανταρω λιγο τις ωρες

αν του εδινα βυζι καθε φορα που εκλαιγε θα γινοταν σαν χιονομπαλα

Fire, άστον να γίνει χιονομπαλίτσας!! Μην σε απασχολεί! Τα μωρά του μητρικού θηλασμού δεν κινδυνεύουν από παχυσαρκία! Διάβασα πριν 2' ότι τα μωρά του αποκλειστικού θηλασμού τους πρώτους 2-3 μήνες παίρνουν πολύ μα πολύ βάρος και μετά φρενάρουν!! Μην τον φρενάρεις από τώρα!

Θέλεις να τρέχεις μετά και να αναρωτιέσαι γιατί ο μπέμπης δεν παίρνει βάρος? Έτσι ήμουν πριν 1,5 μήνα! Καλύτερα χοντρούλης από βυζάκι, δεν κάνει κακό μην ανησυχείς!!

edit: Να! Διάβασε αυτό που διάβαζα προ ολίγου http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-toomuch.html.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το πολύ βάρος ενός μωρού αποκλειστικού θηλασμού!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω ακομη ποσο ακριβως τρωει απο το βυζι οποτε προσπαθω τουλαχιστον να στανταρω λιγο τις ωρες

αν του εδινα βυζι καθε φορα που εκλαιγε θα γινοταν σαν χιονομπαλα

δεν θα ο καταλαβεισ ποτε ποσο τρωει στο λεω στανταρ αυτο εγω θηλαζω δυο παιδια τωρα κ δενξερω ποιο τρωει κ ποσο πντοσ ειναι χοτατα κ τα δυο ;););)

επισεισ να σου πω πωσ το στηθοσ δεν ειναι ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΗ ειναι αγκαλια ειναι δεσημο ειναι τααααααα παντα δοσε στο παιδακι σου αυτο το θειο δωρο μην του το στερησ καλη συνεχια στο ταξιδι σασ που μολισ αρχισε ταξιδευω απο 22-5-2008 ταξιδεψε κ μην σκεφτεσαι πρεπει κ μη αφεσου αφησε το παιδακι σου ν σε οδηγηση

:tongue::tongue:

σ ευχαριστω κλελια

σ ευχαριστω μαμαλευτερακι

φιλακιααα

καποιος μας εχει ματιαξει

πανω που παω να παρω αποφαση κατι, ξεκιναει κατι αλλο

ΚΟΛΙΚΟΙ!!

υποτιθεται οτι αν θηλαζεις δεν κανεις..κι ομως,απο χθες ζοριζομαστε κ κλαιμε ασταματητα

γμτ

Καλησπέρα κούκλες!!

Ήρθε ο παιδίατρος, από τον προηγούμενο μήνα το βρεφάκι μου πήρε 1.300 και έμεινε :shock: έτσι! Της έκανε εμβόλιο και ταυτόχρονα του γελούσε, τόσο της κακοφάνηκε :D. Του είπα για τα ίχνη αίματος στα κακά της που τα είδα μία φορά, μου είπε ότι ίσως είναι αλεργία στο αγελαδινό γάλα. Τον ρώτησα πώς γίνεται, αφού τρώω σοκολάτες σαν την παλαβή και μετά που είδα τα ίχνη πάλι έτρωγα, πώς είναι δυνατόν μετά από 4 μήνες να εμφανίσει αλλεργία και όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς να κόψω τις σοκολάτες δεν ξαναείδα αίμα. Ούτε και αυτός ήξερε να μου πει. Ίσως ήταν τυχαίο γεγονός (Ελισάβετ=παλαβό μωρό :tongue: ).

Μαρία πολύ αγγούρι που γυρίζεις στην δουλειά σου τόσο νωρίς :(, τουλάχιστον θα γυρίζεις γρήγορα στα μωρά σου. Ούτε που θα καταλαβαίνεις πώς θα περνάει η ώρα. Απλά θα ξυπνάς νωρίς κάθε μέρα και θα πρέπει να αφήνεις τα παιδιά σου. Κουράγιο βρε!!

Fire υπομονή με τους κολικούς! Ο θηλασμός βοηθάει να μην εμφανιστούν κολικοί, δεν είναι η λύση τους δυστυχώς. Αλλά και πάλι ο μικρός θα τους περάσει πιο ήπιο παρά αν δεν θήλαζε. Το τρίπτυχο των κολικών είναι: πρωτότοκο, αγοράκι και ξένο γάλα. Εσύ είχες 2 στα 3, οπότε σου έλαχαν οι κολικοί!! Όταν πονάει βάζε τον στο βυζί και θα του περνάει το κλάμα, guarantee!! Μην ανησυχείς για το βάρος του, βάζε τον στο βυζί και δεν θα καταλάβεις τους κολικούς!!

GEXxp3.png

σ ευχαριστω κλελια

σ ευχαριστω μαμαλευτερακι

φιλακιααα

καποιος μας εχει ματιαξει

πανω που παω να παρω αποφαση κατι, ξεκιναει κατι αλλο

ΚΟΛΙΚΟΙ!!

υποτιθεται οτι αν θηλαζεις δεν κανεις..κι ομως,απο χθες ζοριζομαστε κ κλαιμε ασταματητα

γμτ

να βρε χαζουλα! σε προετοιμαζε το παιδι! τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι εχεις γαλα!! ο θηλασμος οντως βοηθαει πολυ αλλα δεν κανει και θαυματα.υπομονηηηηηηη!!!

Καλησπέρα κούκλες!!

Ήρθε ο παιδίατρος, από τον προηγούμενο μήνα το βρεφάκι μου πήρε 1.300 και έμεινε :shock: έτσι! Της έκανε εμβόλιο και ταυτόχρονα του γελούσε, τόσο της κακοφάνηκε :D. Του είπα για τα ίχνη αίματος στα κακά της που τα είδα μία φορά, μου είπε ότι ίσως είναι αλεργία στο αγελαδινό γάλα. Τον ρώτησα πώς γίνεται, αφού τρώω σοκολάτες σαν την παλαβή και μετά που είδα τα ίχνη πάλι έτρωγα, πώς είναι δυνατόν μετά από 4 μήνες να εμφανίσει αλλεργία και όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς να κόψω τις σοκολάτες δεν ξαναείδα αίμα. Ούτε και αυτός ήξερε να μου πει. Ίσως ήταν τυχαίο γεγονός (Ελισάβετ=παλαβό μωρό :tongue: ).

Μαρία πολύ αγγούρι που γυρίζεις στην δουλειά σου τόσο νωρίς :(, τουλάχιστον θα γυρίζεις γρήγορα στα μωρά σου. Ούτε που θα καταλαβαίνεις πώς θα περνάει η ώρα. Απλά θα ξυπνάς νωρίς κάθε μέρα και θα πρέπει να αφήνεις τα παιδιά σου. Κουράγιο βρε!!

Fire υπομονή με τους κολικούς! Ο θηλασμός βοηθάει να μην εμφανιστούν κολικοί, δεν είναι η λύση τους δυστυχώς. Αλλά και πάλι ο μικρός θα τους περάσει πιο ήπιο παρά αν δεν θήλαζε. Το τρίπτυχο των κολικών είναι: πρωτότοκο, αγοράκι και ξένο γάλα. Εσύ είχες 2 στα 3, οπότε σου έλαχαν οι κολικοί!! Όταν πονάει βάζε τον στο βυζί και θα του περνάει το κλάμα, guarantee!! Μην ανησυχείς για το βάρος του, βάζε τον στο βυζί και δεν θα καταλάβεις τους κολικούς!!

μαρη!!1300!!! τι τρωει βρε; εμενα μετα τον πρωτο μηνα που πηρε 1,5 κιλο, πηρε 400 γρ στο δευτερο και 700 στον τριτο. απαπαπα..φαγανα η μικρη!!

για το αιμα εισαι σιγουρη οτι ηταν αιμα; γιατι αυτο οντως ειναι ενδειξη αλλεργιας (μαλλον δεν ηταν αιμα και εισαι ουφο....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξεκινησα διαιτα σημερα...εχω ακομα 7 κιλα απο την εγκυμοσυνη και αλλα 5 που ηθελα να χασω.....σαν βαρελι ειμαι! ακομα τα τζιν εγκυμοσυνης φοραω δεν μου κανει τιποτα...και μετα βλεπεις μια φωτο του μαμουνιου στο fb και λες...Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΑΡΗ!!!ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΙΣΑΙ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ;;;ΓΚΡΡΡ!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...