Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυάσχολη! για αυτό το λόγο δεν συμμετέχω και πολύ!

Φιλιά!

αχχαχαχ! σωστή! μια λέξη μόνο φτάνει για να περιγράψεις την καθημερινότητά σου! φιλιά και από μένα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια και καλη χρονια!!

ευχομαι ολες να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας

Βικυ να σου ζησει!!! υγεια ευχομαι για το μωρακι σου και ολα τ αλλα ερχονται..

χρειαζομαι επειγοντως τη συμπαρασταση σας γιατι ειμαι ετοιμη να τα παρατησω με το θηλασμο:(

ωραρια δεν εχει αποκτησει το μωρακι μου με το θηλασμο ακομη..

μπορει να ζητησει φαι σε μια ωρα απ τον τελευταιο θηλασμο μπορει και σε δυομιση

τις τελευταιες 3 μερες μου κανει κατι περιεργο

με το που τον βγαζω απ το βυζι αρχιζει και κλαιει.αναγκαστικα τον ξαναβαζω.σταματαει και κανει πως θηλαζει

γιατι κλαιει ρε γμτ?? δεν χορταινει??? δεν εχω γαλα?

εχει συμβει σε καμμια σας??

αμεσως με το που θα τον σηκωσω απο το βυζι κοκκινιζει και αρχιζει να κλαιει

το αλλο παλι??

ξεκιναει να θηλαζει με ορμη και μετα απο 15-20 ρουφηξιες σταματαει και κοιμαται ή ρεμβαζει..

ειμαι τρελλα πικραμενη

κλαψ

αχρηστη νιωθω,μ εχει βαλει γκολ ο μικρος

φιλεναδα κουραγιο...

θα σου πω και εγω οπως και οι υπολοιπες να μην ανησυχεις εφοσον το παιδι παιρνει βαρος (θα κοιτας με το μηνα ομως, οχι καθε εβδομαδα)

τα σεναρια που σκεφτομαι εγω ειναι τα εξης

α)πονοι λογω βαρυστομαχιας (μη σου φαινεται παραξενο, το εζησα για 1,5 μηνα με το μπεμπη που ετρωγε ολη μερα και εσκαγε και εκλαιγε και δεν κοιμοταν καθολου και εγω νομιζα οτι ηταν κολικοι)

β)ιωση (η διαρροια μπορει να οφειλεται σε ιωσουλα και η γκρινια επισης)

γ)αλμα αναπτυξης (σου γραφω αναλυτικα απο το παρεντς ποτε τα περνανε και πως αντιδρουν)

Αλματα ανάπτυξης κανουν ολα τα μωρακια . Επίσης δεν υπάρχει διάκριση σε μωρακια που θηλάζουν και σε μωράκια που πινουν ξένο γάλα .

Ομως οπως έχουμε πει πολλες φορες και εδω καθε μωρακι ειναι διαφορετικό οποτε η ένταση και ο τρόπος που περνά αυτη τη φάση ειναι διαφορετικός .

Τα θηλάζοντα μωράκια στο άλμα ανάπτυξης περνούν πιο πολλες ώρες στο στήθος την ημέρα και την νυχτα φροντιζοντας έτσι να αυξησουν την παραγωγή της μαμάς .

Τα μωράκια που πινουν ξένο γάλα κανουν μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας γεύματα χωρίς πολύ ορεξη και πολλες φορες αφήνουν στη μέση το γεύμα .

Οπως αναφέρει το βιβλίο , οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

μην σε πιανει απογοητευση.στην αρχη ο θηλασμος ειναι πολυ δυσκολη κατασταση και θελει ψυχραιμια.θα δεις οτι στη συνεχεια θα αλλαξουν τα πραγματα και θα εισαι μια χαρα. εγω π.χ. στο πρωτο παιδι κουραστηκα πολυ ενω τωρα που δεν αγχωνομαι μου φαινεται παιχνιδακι

ελπιζω να βοηθησα λιγακι..ηρεμησε και μην σε πιανει πανικος τα μωρα περνανε φασεις

κοιτα και ποσο θα κρατησει. αν δεν παρει βαρος αυτο το μηνα θα σε καθοδηγησει ο παιδιατρος. και οταν λες διαρροια εννοεις οτι ειναι πιο υδαρη ή οτι κανει και υδαρη και συνεχεια κακα του; αν ειναι διαρροια υπαρχει κινδυνος αφυδατωσης αλλα εκει θα βλεπεις οτι το παιδι δεν βρεχει πανες και το καταλαβαινεις.

Ωχ!! Τόσο πολλά είναι τα άλματα ανάπτυξης?? Δλδ στην ουσία τα μωρά περνούν ένα μόνιμο άλμα ανάπτυξης! Η δικιά μου τουλάχιστον αυτό κάνει και γκρινιάζειειειει και κλαίειειει και μετά γελάει και σκάει στα γέλια, ξεκαρδίζεται και διπλώνεται στα 2 με τα χέρια της στο στόμα!! :D

Ποια Δέσποινα ρώτησε αν το νινί μου γκρινιάζει?? Στις 11 παρά γκάνιασε, την έκανα μπάνιο και μετά την ξάπλωσα να την ταΐσω και να κοιμηθεί. Κοίτα τι ώρα ξεμπέρδεψα!! Και επειδή άφησα ένα σπίτι μπ@@ρδέλο, σηκώθηκα προ 10λεπτου και μάζεψα την κουζίνα, το wc, χλαπακιάζω σοκολάτες, αυτάαααα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερααααα....βαζω καφεδακι γιατι εχασα πολυ κουβεντα 2μερες....

γιορταζε χθες πατερουλης μου κ φιλοι κ πηγαμε πολλες βολτουλες, και αφησα για πρωτη φορα τη μπεμπα μου για 2 ωρες στους γονεις μου. ηταν πολυ δυσκολο να την αφησω..μονο ο μπαμπας της την εχει κρατησει μεχρι τωρα...όλα καλα ομως!

αλμα αναπτυξης 14η,15η,16η,17η:confused::confused::confused::confused::confused:κ κορυφωση???οχ οχ!!

μαρακι καλη σχολικη χρονια:tongue:

αγγελικουλα καλο ταξιδι, να περασετε ομορφα! που ειναι το χωριο?

fire ελπιζω να μην απελπιστεις με θηλασμο.συμφωνω με κοριτσια..παρατηρησε τη συμπεριφορα του κ ακολουθησε το ενστικτο σου. κολικοι, ιωσουλα, αλμα αναπτυξης πιθανα. αν θες να καθυστερησεις ενα γευμα του δοκιμασε ΠΙΠΙΛΑ! μεγαλη εφευρεση!

τσιπουρα περαστικα κ ταχεια αναρρωση. και υπομονη!

ειρηνη, δεσποινα, ελενη, ploegisi, φωτενουλα φιλακια!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!

Δεσποινα ειναι υδαρη τα κακακια του εδω και 10 μερες χωρις εναλλαγες με κακονικα κακακια.. αλλα απο πανες βρεχει συνεχεια

Εχει απιστευτα τσισα 8-10 πανες τη μερα!!

οποτε ελπιζω να μην τιθεται τετοιο θεμα αφυδατωσης!!

οσο για τους κολικους που μου γραψες, για την ακριβεια ειμαστε 50 ημερων λες να ναι αυτο?? ποτε ξεκιναν οι κολικοι?? και πως τους ξεχωριζουμε απο το κλαμα της πεινας?

επισης η 1η περιπτωση βαρυστομαχιας που μου γραψες ειναι πολυ πιθανη plus οτι οντως δεν κοιμαται πολυ,μ εχει σκασει

πως την αντιμετωπισες?? δεν σταματαει να τρωει κ επειδη δεν ξερω ποτε χορταινει απλα τον..ταιζω

Καλημέεερα!!

Γύρισα από την Vasdeli!! Το μωρό είναι κουκλιιιιιιι!! Αχ, έτσι ήταν και η Ελισάβετ πριν 4 μήνες σχεδόν!! Πανέμορφος είναι!! Η vasdeli κούκλα, λίγο πήγαινε σαν το παπί (καισαρική) και έχει μια κόρη κουκλίνα στρουμφίτα που της μοιάζει!!

Fire μου δεν ξέρω πώς ξεχωρίζεις τους πόνους κολικών από την πείνα. Η δικιά μου δεν πέρασε κολικούς, απλά κάτι πονάκια που είχε το καταλάβαινα επειδή κοκκίνιζε στο πρόσωπο και σφιγγόταν το μέτωπό της χαρακτηριστικά, μόνο όταν πονούσε έκανε έτσι. Και επίσης είχε κλανίτσες :tongue:.

Φωτεινή δες εδώ αν σε συμφέρει αυτή η προσφορά http://www.dealmyday.gr/

GEXxp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες...κι οπως θα καταλαβετε σημερα ειμαι στους γονεις φιλοξενουμενη {βαρδυα ο συζυξ μου :D:D}

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας .... να ειστε καλα ολες και τα ζουζουνακια σας ...

καταρχην να πω οτι ολες αυτες τις μερες που ειχε και αδεια το μωρο μου τις περασαμε πραγματικα υπεροχα... το θεμα ειναι οτι περναει πολυ γρηγορα ο καιρος γαμωτο :(:( και δεν τον καταλαβαινεις...

Κλελια μου δεν με ξεχνας βλεπω οσο αφορα τον γαμο μου :D:D πηγα τον αντρα μ στην εκκλησια που εχω διαλεξει να την δει την ειδε και μερα και νυχτα και του αρεσε ... τωρα μενει να παμε μια κυριακη να την κλεισουμε και μετα να παμε σε 2 -3 μαγαζια για το γλεντι να ρωτησουμε κι απο αυτο και μετα τα ψιλολοιδια να δρομολογηθουν και κλεισαμε που λενε χιχιχχι πως τα βλεπω τοσο ευκολα ωρες ωρες δεν με καταλαβαινω:tongue::tongue:

Εντωμεταξυ το εριξα στην περιποιηση

Εβαψα μαλλι .... εβγαλα τις ανταυγιες μου οριστικα και εβαλα τεχνιτα νυχακια γιατι τα δικα μου απο την πολυ μπουγαδα στο νεροχυτη αρχισανε να σπανε :(:(:(:( και το μωρο μ μου ειπε να παω να τα φτιαξωωω

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Δεσποινα ειναι υδαρη τα κακακια του εδω και 10 μερες χωρις εναλλαγες με κακονικα κακακια.. αλλα απο πανες βρεχει συνεχεια

οσο για τους κολικους που μου γραψες, για την ακριβεια ειμαστε 50 ημερων λες να ναι αυτο?? ποτε ξεκιναν οι κολικοι?? και πως τους ξεχωριζουμε απο το κλαμα της πεινας?

επισης η 1η περιπτωση βαρυστομαχιας που μου γραψες ειναι πολυ πιθανη plus οτι οντως δεν κοιμαται πολυ,μ εχει σκασει

πως την αντιμετωπισες?? δεν σταματαει να τρωει κ επειδη δεν ξερω ποτε χορταινει απλα τον..ταιζω

ειναι παρα πολυ πιθανον να εχει πονακια ειτε απο κολικους ή βαρυστομαχια. το πως το αντιμετωπισα;με υπομονη! μονος του το ρυθμισε καποια στιγμη (και εγω να σκασω ημουν!τα ειχα παιξει!) τα κακα του και εμενα ειναι πολυ πολυ νερουλα (καμια σχεση με την κορη μου που ηταν πηχτα αλλα αυτος τα κανει 7 φορες τη μερα ενω η μελινα τα εκανε 1 φορα τη μερα ή καθε 2 μερες.αν οντως ειναι βαρυστομαχια θα πρεπει να παιρνει πολυ βαρος και να ακους γουλιες να ανεβαινουν. αν ειναι κολικοι θα το καταλαβεις γιατι καποιες ωρες της μερας θα χτυπιεται στο βυζι και θα τρωει πολυ ανησυχα (δεν ειναι στανταρ οτι θα πλανταζει στο κλαμα, πολλα παιδια το περνανε ετσι).απο τη στιγμη που παιρνει βαρος φυσιολογικα και κανει τοσες πολλες φορες τσισα του δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις γαλα.και αν δεις το στηθος σου ξεφουσκωτο μην φρικαρεις γιατι καπου στις 6 εβδομαδες εδραιωνεται ο θηλασμος και το βυζι ξεφουσκωνει τρελα!

κανε υπομονη (αυτος ο θηλασμος ειναι πολυ αγχωτικη φαση ρε γμτ).μιλα και με το ντοκτορι σου για τους κολικους να δεις τι θα σου πει. και πανω απο ολα ηρεμησε γιατι το αγχος το δικο σου μεταβιβαζεται στο μικρο και κανει ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.

εφοσον παιρνει βαρος, βρεχει πανες γαλα εχεις

μηπως τρως κατι που τον πειραζει (π.χ. η κοκα κολα εμενα τον κανει να κλανει ολη μερα!) τιποτα καυτερα και τετοια;

Διαφημίσεις

χμ με μπερδεψεσ λιγο βγαζει γουλιεσ το μικρακι σου ? ποια ειναι η ανοισιχια ΣΟΥ ?

:tongue::tongue:

helloooo

τι μου κάνετε; εμείς απότο πρωι τρέχουμε για ψώνια γιατί την τρίτη έχει γενέθλια ο γιος μου κλείνουμε τα τρία και πήγαμε να ψωνίσουμε για το πάρτυ που θα κάνουμε το άλλο σάββατο:P

εντωμεταξύ με τον παιδικό τα πάμε περίφημα μας πήρε και η γιαγιά μας με τη θεία μας καινούργια τσάντα για να βάζουμε τα πράματα μας και έχει ξετρελαθεί.

αυτά τα άλματα ανάπτυξης μήπως είναι παρα πολλά γιατί αλοίμονο μας. το μωρό θα κάνει άλματα ανάπτυξης και εμείς άλματα υπομονής. την τρίτη θα πάμε και για το 2ο εμβόλιο μας

τελικά στις 18 του μήνα πάω για δουλεια λόγω κάποιων προβλημάτων δεν θα μπορέσω να πάρω και το υπόλοιπο της κανονικής μου και γυρνάω:( τουλάχιστον θα σχολάω νωρίς

Καλησπέρα κι από εμάς!

Ειρήνη μου με την παλινδρόμηση γίνεται χαμός, βγάζει συνέχεια, αλλά μάλλον το έχουμε συνηθίσει πια και δεν αγχωνόμαστε τόσο, αφού ο παιδίατρος μας είπε ότι θα χειροτερεύσει όσο μεγαλώνει το μωρό και κινείται περισσότερο και η σκ@τούλα δεν βάζει κ@λο κάτω έτσι κι αλλιώς….

Τσιπουρίτσα εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο πεθερούλης για να ηρεμίσετε κι εσείς! Ευχαριστούμε για τα σκόρδα!

Fire ηρέμισε, νομίζω ότι όλες οι πρωτάρες μανούλες νιώσαμε κάποια στιγμή ότι στερεύει το γάλα μας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Ακόμα και να ήταν έτσι δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα. Εφόσον το θες κι εσύ θα συνεχίσεις την υπέροχη «δουλειά» που κάνεις και όλα θα πάνε καλά!

Όσο για τα καλτσάκια, εγώ δεν της έχω φορέσει ποτέ μέσα απʼ το φορμάκι, της φοράω μόνο όταν την έχω με το εσώρουχο, αλλά εγώ έχω πάρα πολλή ζέστη στο σπίτι και γιʼ αυτό την γδύνω και ανακουφίζεται κι αυτή.

Clelia μου το μωρό τρώει πολύ περισσότερο από τα 5λεπτα που έτρωγε παλιά και χόρταινε, ακόμα και όταν ένιωθα ότι δεν είχα πολύ γάλα και έλεγα ότι έπεσε επιδημία στο cafe μας… Τώρα τρώει συνήθως 15λεπτα και φυσικά όποτε θέλει, απλά δεν παίρνει πολύ βάρος… Περίπου 500-600 γραμμάρια σε ένα μήνα, εκεί που ο γιατρός περίμενε να πάρει 1 κιλό.

Τη Δευτέρα θα πάμε για το εμβόλιο και θα δούμε τι θα μας πει. Άλλο όμως είναι το θέμα που με έχει προβληματίσει… το ότι είδα στις κενώσεις τις κάποιες κλωστούλες και κάποιες κουκίδες αιματάκι και έχω αγχωθεί. Το έψαξα λίγο στο net και διάβαζα για αλλεργίες στο αγελαδινό γάλα, στο αυγό, στο ψάρι κλπ….

Για μια μέρα έκοψα τελείως τα αγελαδινά και δεν ξαναείδα τίποτα, τυχαίο; δεν ξέρω. Αύριο θα φάω ξανά να δω αν θα κάνει τίποτα…. Θα περιμένουμε και την εκδοχή του γιατρού, αν ξανακάνει μου είπε να του πάω λερωμένη πάνα να την δει. Εύχομαι να μην είναι τίποτα ρε γ@μώτο……. να την πείραξε η δική μου γαστρεντερίτιδα; Έκανε κάποιες φορές και νερουλές κενώσεις και αφρώδεις….. Το χρώμα δεν τον πειράζει τον γιατρό (στα μωρά που θηλάζουν), η ποσότητα και η σύσταση έχει σημασία απʼ ότι μου έχει πει.

Ploegisoula μου, θα ξετρελαθεί η μανούλα μου όταν τη δει, εδώ την ακούει στο τηλέφωνο και κ@τουριέται πάνω της…. Στενοχωριέται πάρα πολύ που δεν μπορεί να έρθει και που δεν ήταν μαζί μου στον τοκετό, αλλά μερικά πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Της στέλνω φωτογραφίες και λιώνει, την περιμένει πως και πως…!

Μαμουνάκι ευχαριστούμε! Το χουριό είναι Πελοπόννησο. Περισσότερες λεπτομέρειες στο fb για ευνόητους λόγους…

Γιωτίτσα μου όλα έτοιμα για τη βάφτιση της κοπελάρας μας;

Θέλω να γράψω κι άλλα αλλά ξύπνησε το νινί…… Φιλάκια σε όλες!!!

Ευχηθείτε μας καλά τύχη για τη Δευτέρα!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κι από εμάς!

Ειρήνη μου με την παλινδρόμηση γίνεται χαμός, βγάζει συνέχεια, αλλά μάλλον το έχουμε συνηθίσει πια και δεν αγχωνόμαστε τόσο, αφού ο παιδίατρος μας είπε ότι θα χειροτερεύσει όσο μεγαλώνει το μωρό και κινείται περισσότερο και η σκ@τούλα δεν βάζει κ@λο κάτω έτσι κι αλλιώς….

αγγελικακι μου οι γουλιεσ πια ειναι συνηθισμενεσ κ σε μασ!!!!το προβλημα μου ομωσ ειναι η απιστευτη γκρινια και η αυπνια τησ!!μα δεν κοιμαται καθολου απο την γκρινια τησ ολη την ημερα!!μονο το βραδυ ησυχαζει για λιγο ομωσ κ αυτο!!!!εχει καταντησει να κοιμαται περισσοτερο το αγγελικακι μου που ειναι 1,5 απο το νεογεννητο!!!:shock::shock:

καλη κυριακη σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπεεερα!!

Αγγελικη, καλη τυχη για αυριο, don't worry. Και εμενα την προηγουμενη εβδομαδα εκανε κακα με 2 κλωστουλες-ιχνη απο αιμα. Δεν εκανα τπτ, περιμενα μηπως το ξανακανει, ωστε να παρω τον γιατρο. Αλλα δεν τα ξαναειδα. Και εμεις εχουμε εμβολιο αυριο, θα του το πω για αυτο το περιστατικο. Αλλα εγω εχω καραπλακωσει τις σοκολατες, δεν τις εκοψα και δεν ειδα αλλαγη ... Δλδ δεν νομιζω να φταιει... για να δουμε

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...