Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και φυσικά να μη τα παρατήσεις με το θηλασμό αν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι! Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο μωράκι σου! Ένα ανεκτίμητο δώρο! Καλή συνέχεια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire μου, οπως τα λεει η Ελενη ειναι...

Μην ξαναπεις τον εαυτο σου αχρηστη, αν ειναι δυνατον!!

Αν εχεις παραπανω αποριες τηλ στο 210 6003249 που θα σε βοηθησουν με ο,τι αποριες εχεις με θηλασμο...

Αγγελικη το τηλ ισχυει και για σενα. Τα μωρα του θηλασμου για λιγο καιρο μπορει να κολλησουν στο βαρος τους. Αν φαινεται ικανοποιημενο, κατουραει 5+ πανες την ημερα και κανει κιτρινα κακα, ολα οκ, τρωει οσο πρεπει. Περαστικα και αγυριστα με την περιπετεια σου.

Το ιδιο ισχυει και με τον μπαμπα του καλου σου τσιπουρα!!

Αχ δεν μπορω να γραψω αλλο, ειναι αγκαλια μου και χτυπιεται

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

και οταν εκλαιγε νωριτερα απ το 3ωρο οπως γραφεις ελενη μου πως το αντιμετωπιζες??

εμενα μ εχει αγχωσει περισσοτερο το γεγονος του κλαμματος..

γιατι δηλαδη με το που τον σηκωνω απ το βυζι κλαιει???

παλιοτερα οταν απλα δεν χορταινε με το που τον σηκωνα κουνουσε το κεφαλακι του αριστερα δεξια και καταλαβαινα οτι θελει κι αλλο..

τωρα ομως κλαιει :(:(

αλλο θεμα αυτο με τα κακακια κλελια μου

εδω και 10 μερες ειναι ναι μεν μουσταρδι αλλα υδαρη σαν διαρροια

η παιδιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι και οτι δεν ειναι κατι,αλλα εγω διαβαζω στο ιντερνετ οτι η διαρροια ΔΕΝ ειναι και οτι καλυτερο..

Το μωρο μου ειναι παλαβο, μολις κοιμηθηκε. Την μια χτυπιεται και σε 40'' κοιμαται. Οοοοοοκ!

Fire ακου την παιδιατρο. Ολα καλα ειναι. Ψαξε λιγο μηπως τρως εσυ κατι τις τελευταιες 10 μερες και εχει επηρεαστει το νινι. Επισης να ξερεις πως τα μωρα αλλαζουν χαρακτηρα και μας παιδευουν. Η δικια μου μετα τις 35 ημερες επαθε αγκαλιτιδα, ενω την ειχα μονιμως στην καλαθουνα. Ετσι της εκατσε. Του δικου σου του ηρθε τωρα να γκανιαζει καθε που τον απομακρυνεις απο το βυζι...

Μην ψαχνεις να βρεις κατι "κακο" που εχεις κανει. Και εγω ψαχνομουν ετσι. Απλα εχουμε βασανιαρικα μωρακια, τπτ κακο δεν κανεις

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να ναι ετσι κλελια μου

πρωτη φορα νιωθω τοσο αχρηστη στη ζωη μου..

κλαιω κ μετα κατηγορω τον εαυτο μου κ γι αυτο, φοβουμενη οτι θα μου κοπει το γαλα

οσο για την παιδιατρο οκ αυτη ξερει better αλλα διαβασα σ αλλο φορουμ για μια κοπελα που το νινι της ειχε διαρροια κ της εδωσε ηλεκτρολυτες κ της ειπε οτι αν σε 3 μερες δε φτιαξουν τα κακα θα μπουν νοσοκομειο

οποτε καταλαβαινεις η δικη μου παιδιατρος κουκουρουκου σε σχεση με την αλλη αποψη..

Το μωρο μου ειναι παλαβο, μολις κοιμηθηκε. Την μια χτυπιεται και σε 40'' κοιμαται. Οοοοοοκ!

Fire ακου την παιδιατρο. Ολα καλα ειναι. Ψαξε λιγο μηπως τρως εσυ κατι τις τελευταιες 10 μερες και εχει επηρεαστει το νινι. Επισης να ξερεις πως τα μωρα αλλαζουν χαρακτηρα και μας παιδευουν. Η δικια μου μετα τις 35 ημερες επαθε αγκαλιτιδα, ενω την ειχα μονιμως στην καλαθουνα. Ετσι της εκατσε. Του δικου σου του ηρθε τωρα να γκανιαζει καθε που τον απομακρυνεις απο το βυζι...

Μην ψαχνεις να βρεις κατι "κακο" που εχεις κανει. Και εγω ψαχνομουν ετσι. Απλα εχουμε βασανιαρικα μωρακια, τπτ κακο δεν κανεις

μμμμμμμμμμ να τους τα φτιαξουμε κλελια μου

2 βασανιαρικα μαζι

περιττο να σου πω οτι,οχι επειδη ειναι γιος μου,ειναι παιδαρας ο ατιμος.. :rolleyes:

Θα φας ξυλο που σκεφτεσαι ετσι!!

Κανεις κατι πολυ δυσκολο, θηλαζεις αποκλειστικα! Μεχρι τους 2,5 μηνες της, θηλαζα μονο με ψευδοθηλες, τωρα εγινα μαγκας και θηλαζω ενω τρωω και ταυτοχρονα αντλω. Στην αρχη ειναι αγγουρια, μην τρελλαινεσαι κοριτσακι!!

Το γαλα σου δεν κοβεται με την καμια, μονο 1 περιπτωση εχει καταγραφει που απο στενοχωρια της κοπηκε (αλλα μιλαμε για τραγωδια), σιγα μην εισαι η επομενη, ΧΑ!

Οσο για την παιδιατρο, προτιμω την αντιδραση της απο το να σου συστηνε να δωσεις ξενο γαλα πχ. Ή να τρελλαινε στις εξετασεις το μωρο σου.

Ψυχραιμια, εισαι καινουρια μανουλα και πνιγεσαι, απλα εγω σαν τριτη και πιο ψυχραιμη σου λεω οτι ολα καλα βλεπω τα πραγματα με το μικρο, δεν υπαρχει κατι ανησυχητικο.

GEXxp3.png

ναι πνιγομαι καποιες φορες

ειμαι κ τελειως μονη μου κ ολα μου φαινονται βουνο

αν δεν ειχα κ αυτον τον απιστευτο αντρα διπλα μου θα χα φρικαρει ολοκληρωτικα

δουλειες φαι δεν κανω τιποτα

το σπιτι ειναι ψιλοκ..λος

εχω σαραντησει εδω κ 2 βδομαδες κ δεν εχω παει ακομη στο γυναικολογο μου να με δει

καλτσακια της φορας κατω απ το φορμακι? εγω οχι

στο σπιτι εχουμε στανταρ 22-24 βαθμους κ το θεωρω υπερβολη

ουτε σκουφακι

κ οταν τον παιρνω αγκαλια κ τον γυροφερνω σπιτι δεν τον σκεπαζω με κουβερτα

αλλες ξερω οτι τα ντυνουν σα κρεμμυδια αλλα δεν το θεωρω υγειινο..

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

fire, για το θηλασμό δε μπορώ να σου πω και πολλά, αλλά όσο για τη θερμοκρασία σας, εμάς μας είπε max 22 βαθμούς στο σπίτι. και στανταρ καλτσάκια κάτω από το φορμάκι! (να μην του κόβει τη γάμπα, χωρίς σφιχτό λάστιχο) έτσι είναι το πιο υγιεινό για τα μωρά! επίσης να προσέξεις την υγρασία στο σπίτι σου.

κουμπαρούλα μου τι ωραία που σε είδα! με το νικόλα μίλησε το αμόρε πρόσφατα και εμαθα τα νέα τους... όταν κατεβώ με άνεση θα σας δω όλους...! μπράβο και στον πεθερούλη που είναι καλύτερα!!! τα σκόρδα σε σας!

κλέλια μου δώσε ένα φιλάκι στο βασανιάρικό σου μωρέ! στο κουκλί σου!

ειρήνη καλή χρονιά και ζώσου με υπομονή! καλό λουράγιο βρε κορίτσι!

αγγελική μου να δεις χαρά που θα παρει η μανούλα σου! εδώ οι δικοί μου κάθε βδομάδα και πιο συχνά καμιά φορά τη βλέπουν και τρελαίνονται! πόσο μάλλον τόσο σπάνια!

δέσποινα τέλεια τα έπιπλα! πως πήγε το πάρτι? (άσχετο, αν κανονίσετεκάτι για καφέ θεσ/νίκη εννοείται ότι θα ΜΕ πείτε, μη με ξεχάσετε...)

ελενη πως τα πας με τα παιδάκια σου? πες μας πως είναι η ζωή με 3 μικρά...

πετρούλα από τώρα δουλίτσα μωρέ???

μαράκι μια χαρά ο θοδωράκης στο σχοελίο, να δεις που τώρα θα μάθει και να μοιράζεται και όλα θα είναι καλύτερα! τις αρρώστιες να μην είχαν...

μαμουνάκι ευχαριστώ! και η δικιά σου!

η ροκού μας η ρενα που είναι ρε κορίτσια???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Παλι καλα fire που εχεις αστερι αντρα! Ουτε και εγω της φοραω καλτσακια κατω απο το φορμακι. Μονο οταν φοραει παντελονακι χωρις ποδαρακια της τα φοραω. Και μενα η θερμοκρασια σπιτι ειναι 23 βαθμοι. Να πας στον γυναικολογο καλε!! Κανονισε ποτε μπορει ο αντρα σου, ωστε να περιμενει στο σαλονακι του γιατρου με το μωρο σας!!

edit: ουτε και εγω την σκεπαζω με κουβερτα στο σπιτι. Μονο οταν φοραει το νυχτικο της ή σκετο το φανελακι την σκεπαζω.

Γεια σου Ισουλααααα!!

GEXxp3.png

Fire ξέρω ότι είναι δύσκολο! Το έχω ζήσει και εγώ και βασικά το ζω ακόμα... όπως και πολλές άλλες κοπέλες. Θα τα καταφέρεις και αφού έχεις έναν απίστευτο άντρα δίπλα σου ακόμα καλύτερα!

Καλτσάκια ούτε εμείς φοράμε, πρώτη φορά το ακούω. Κουβερτούλα μόνο όταν κοιμάται.

Χθες μας ήρθαν τα κοινόχρηστα, φωτιά το πετρέλαιο!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπέρα!

ελενη πως τα πας με τα παιδάκια σου? πες μας πως είναι η ζωή με 3 μικρά...

πολυάσχολη! για αυτό το λόγο δεν συμμετέχω και πολύ!

Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...