Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

maraki περαστικά στο νινί και καλή ξεκούραση τώρα που θα βρεις ευκαιρία.

Εγώ καλά είμαι, πέρα από την δουλειά μου που με έχουνε μια στο καρφί και μια στο πέταλο, έτσι για να με συγχίζουν (και να τους μουτζώνει το νινί στα μούτρα), κατά τα άλλα όλα καλά...

Σας φιλώ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλημέραααα!!!

τι μου κάνετε κοριτσάρες μου σήμερα? μαράκι περαστικούλια σας! ειρήνη μην ανησυχείς!!! είδες πως πάει το πράγμα εδώ μέσα!

άντε να τελειώσει η βδομάδα και να χαλαρώσουμε λίγο από τα μαθήματα. και να ξεκινήσουμε όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες. Πετραδάκι μου, όχι μόνο ζήτησα βοήθεια, αλλά μου ήρθε και από εκεί που δεν το περίμενα! φιλοι και ξαδέρφια, όλοι μαζί. εννοείται ότι δεν υπολογίζω τον αδερφό μου και τα κουνιαδάκαι μου που είναι κάτι άντρακλες 2 μέτρα! όλοι στο παιχνίδι, δεν γίνεται διαφορετικά! και οι μανούλες γάντια, χλωρίνες και φύγαμε!

τι να κάνω, το μπεμπάκι φταίει! τα έχουν όλοι κάνει πάνω ατους απο τη χαρά τους, οπότε ας βοηθήσουν! χιχιχι

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσακια!!!!

τι κανετε?εγω φουλ στο αγχοσ σημερα!!σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!το απογευμα θα ξερουμε!!!μακαρι βρε κοριτσια να βοηθησει η παναγιτσα και η δικια σασ θετικη ενεργεια και να εχω καλα αποτελεσματα..

ευχομαι κ ελπιζω ,αυριο να μπω γεματη αισιοδοξια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Και η ρεντα του october power συνεχιζεται! Ολες οι αυχενικες καλες, το θεμα της δεσποινας ξεπεραστηκε, ολα πανε μια χαρα!!! ΙRINI ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον χθες πηγαμε εκκλησια και στο τελος τηα λειτουργιας, ειπαν τον Εθνικο Υμνο. Μου σηκωθηκε η τριχα. Δεν το περιμενα και το θεωρησα πολυ ωραιο. Κριμα που δεν το κανουμε και στην Ελλαδα. Τωρα θα μου πεις, μπορει να ειναι και αλλης εθνικοτητας πιστοι στην λειτουργια, ναι αλλα η πλειονοτητα κερδιζει ;). Eιδικα στην επετειο της Επαναστασης που ξερουμε ποσο σοβαρο ρολο επαιξε η Εκκλησια, νομιζω διακιολογειται. Τελοσπαντων, ξεφυγα λιγο, αλλα δεν ειμαστε μονο μαμαδες, σωστα?

χιχι

Εγω περιμενω 2 βδομαδες να περασουν για την αυχενικη και θα μας πει μαλλον και το φυλο. Αντε να δουμε παλι πώς θα περασει ο καιρος. Χαιρομαι ομως γιατι διαβασα σε ενα βιβλιο περι εγκυμοσυνης οτι μετα την 12 εβδομαδα ο κινδυνος αποβολης ελαχιστοποιειται. Τουλαχιστον εφυγε ενα αγχος.

Επισης ηθελα να σας πω οτι παρηγγειλα dvd με γιογκα για εγκυους και περιμενω να μου ερθει, θα σας πω αποψη αν καμια ενδιαφερεται για λιγη χαλαρη γυμναστικουλα. Αντε γιατι πιαστηκα να κινουμαι σαν την κοκονα τοσες βδομαδες.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δειτε κι ενα ωραιο για τις απαγορευμενες τροφες που ειναι σε μορφη πινακα και βολευει να το εκτυπωσουμε και να το κολλησουμε με μαγνητακι στο ψυγειο για ευκολη αναγνωση.

http://www.foodauthority.nsw.gov.au/_Documents/consumer_pdf/pregnancy_table.pdf

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Επισης ηθελα να σας πω οτι παρηγγειλα dvd με γιογκα για εγκυους και περιμενω να μου ερθει, θα σας πω αποψη αν καμια ενδιαφερεται για λιγη χαλαρη γυμναστικουλα. Αντε γιατι πιαστηκα να κινουμαι σαν την κοκονα τοσες βδομαδες.

να μου πεις κι εμένα!!! πολύ θα το θελα να πάω και στο γυμναστήριο, αλλά φοβάμαι ότι τζάμπα θα πληρώσω γιατί όλο και κάτι θα τυχαίνει και δε θα πηγαίνω. ενώ στο σπίτι τουλάχιστον όποτε θέλω! πολύ καλή η ιδέα σου! πες μου τη γνώμη σου μόλις το παραλάβεις

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσούδια μου τι κανετε?Πως είστε σήμερα;;;;

Ξέρετε τι θέλω;;;;;Ποια μπορεί να μου περιγράψει πως είναι οι συσπάσεις;;;;;;;Και υπάρχει πιθανότητα να έχω συσπάσεις απο την 11η εβδομάδα;;;;

Φιλάκια....

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

hroukaki συσπασεις ειναι αυτο που νιωθεις μετα απο οργασμο. Δεν ξερω αν ειναι κατι παρομοιο με αυτο που νιωθεις τωρα. Φανταζομαι οτι ειναι διαφορετικο πραγμα οι συσπασεις απο τις κραμπες που εγραψες. Παντως καλου καλου αν μπορεις ξαπλωσε και ηρεμησε και προσπαθησε να βρεις τον γιατρο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια μου τι κανετε?Πως είστε σήμερα;;;;

Ξέρετε τι θέλω;;;;;Ποια μπορεί να μου περιγράψει πως είναι οι συσπάσεις;;;;;;;Και υπάρχει πιθανότητα να έχω συσπάσεις απο την 11η εβδομάδα;;;;

Φιλάκια....

hroukaki μου οι συσπασεις ειναι σαν πετρωμα στην κοιλια.εγω ειχα μονο στο τελος της πρωτης μου εγκυμοσυνης και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο και στην αρχη. δηλαδη ξαφνικα η κοιλια μου "πετρωνε" για λιγη ωρα και μετα ξαναχαλαρωνε (οσο χαλαρη μπορει να ειναι δηλαδη στον 9ο που κοβει βολτες το μωρο και ξαφνικα ντοινγκ!!μετακινειται ολη η κοιλια δεξια ή αριστερα και εισαι σαν εξωγηινος..νομιζω παντως πως ναι μπορεις να εχεις συσπασεις και στην αρχη της εγκυμοσυνης..προσεχε να μην κουραζεσαι και ριξτο στην ξαπλα μεχρι να μιλησεις με το ντοκτορι για να δεις τι θα σου πει..και χαλαρωσε δεν ειναι τιποτις αυτο...

σημερα εμεινα πρωτη μερα μονη μου με την μικρη μετα τη ληψη τροφοβλαστη και μου εβγαλε την παναγια το σκατο...μηπως θελει καμια να σας τη δανεισω για μερικες μερες να δειτε τι ωραια θα περνατε??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: απαπαπαπαπα....ξεκωλωμα!!!(με το συμπαθειο δηλαδη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

και συνειδητοποιησα οτι εχω γυρω στους 8 σακους μεγαλους με ρουχα κοριτσιστικα που ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ?????ΓΚΡΡΡ!!!!!

Να σας πω και ενα σκηνικο να γελασετε...

εχω 4 ανηψια. 1 αγορι και 3 κοριτσια... μαθαινει η μια ανηψια μου (4 χρονων) οτι το μωρο ειναι αγορι και μου λεει κλαιγοντας στο τηλεφωνο...θειααααα (πολυ κλαμα λεμε)...γιατι γεννησες αγορακιιιιι....δεν τα χωνευωωωωω....και κλαμααααα....μιση ωρα εκανε η μανα της να τη συνεφερει και να της δωσει να καταλαβει οτι δεν γεννησα ακομα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: απιστευτα τα πιτσιρικια λεμε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

μολισ μιλησα με τον γιατρο!!!!!!!!!!αφου πηρε τισ ορμονολογικεσ ,τα υπολογισε με 2 τροπουσ...σαν να μην υπαρχει καθολου οστο (ενω εμασ υπαρχει αλλα οπωσ σασ ειπα αντι να ειναι το ενα οστο μεγαλυτερο απο το αλλο ειναι και τα δυο ισα) και του βγηκε 1/1890 και οταν το υπολογισε πωσ υπαρχει βγενει 1/17000.

μου ειπε αν θελω να κατεβω την τριτη του πασχα να το ξαναδουμε και μηπωσ σχηματιστηκε πληρωσ...

θα το συζητησω πρωτα με τον γιατρο μου κ θα αποφασισω..

ευτυχωσ ..μου φαινεται οτι πρεπει να παψω να ανησυχω...ε?πιστευω οτι ειναι καλα!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!

μολισ μιλησα με τον γιατρο!!!!!!!!!!αφου πηρε τισ ορμονολογικεσ ,τα υπολογισε με 2 τροπουσ...σαν να μην υπαρχει καθολου οστο (ενω εμασ υπαρχει αλλα οπωσ σασ ειπα αντι να ειναι το ενα οστο μεγαλυτερο απο το αλλο ειναι και τα δυο ισα) και του βγηκε 1/1890 και οταν το υπολογισε πωσ υπαρχει βγενει 1/17000.

μου ειπε αν θελω να κατεβω την τριτη του πασχα να το ξαναδουμε και μηπωσ σχηματιστηκε πληρωσ...

θα το συζητησω πρωτα με τον γιατρο μου κ θα αποφασισω..

ευτυχωσ ..μου φαινεται οτι πρεπει να παψω να ανησυχω...ε?πιστευω οτι ειναι καλα!

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!! Δεν ειναι απλα καλα!!ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! Β

μπραβο IRINI, ολα καλα!!!! Θα μας τρελανουν με αυτες τις αυχενικες !!! Ας ειναι...

despina καλη η ιστορια με την ανιψια!!! Πολυ γελιο!! Εμενα ο βαφτιστηρας μου προχθες με πηρε για να με ευχαριστησει για την λαμπαδα και τα δωρα που του εστειλα, και μου λεει "κλωτσαει το μωρο?" Ντοινγκ!!!!Τι καλα που ειναι τα παιδακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κουκλίτσες μου όμορφες,

δεν ξέρω πως να σας γράψω αυτό που πρέπει να πω

θα είμαι σύντομη γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολα όλα για εμένα

δυστηχώς ή εγκυμοσύνη μου ήταν παλίνδρομη

την δευτέρα το πρωί είχα λίγο αίμα, ο γιατρός μου είπε να ξαπλώσω και να πάρω utrogestan, το αίμα σταμάτησε πριν κάν πάρω το φάρμακο. την τρίτη το απόγευμα που πήγαμε ο γιατρός διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία στο έμβυο, είχε πάψει να ζει πριν από 7-10 ημέρες βάσει της μέτρησης που έκανε

την επομένη πήγαμε στο νοσοκομείο για την επέμβαση.

δεν θα μπορώ πλέον να σας παρακλουθώ γιατί θα μου είναι ιδιαίτερα επίπονο.

θέλω να ξέρετε ότι σαν σκέφτομαι και σας νοιάζομαι όλες σας, μία μία ξεχωριστά, είσασταν η καλύτερη παρέα, οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά με καταλάβαιναν απόλυτα

οι ευχές μου και οι προσευχές μου θα είναι πάντα κοντά σε εσάς και στα υπέροχα μωράκια σας

θέλω να πιστεύω ότι προς τον οκτώβριο θα είμαι καλύτερα και θα μπω στο φορουμ να μάθω τα υπέροχα νέα σας, ελπίζω να με θυμάστε μέχρι τότε!!!

το τσιπουρόψαρό σας, ή η ροζμαρή......;)

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...