Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

am περαστικα στα παιδακια σου

ploegisi τελεια η κουκλιτσα σου..φτου φτου!

περιμενω να ξυπνησει για το βραδινο μας κ να πεσουμε για υπνο...

ΦΩΤΕΙΝΗ χρονια πολλαααα για αυριο! να χαιρεασαι το κοριτσακι σου!

vasdeli διαβασα οτι ο μπεμπης θηλαζει ασυστολα!!:tongue::tongue:

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ισι εισαι γκρινιαρουλα!! Μια χαρα ειναι η μπουμπου σας, φτου σας!!

am, περαστικα κοριτσι μου... Να ξερεις οτι η αγκαλιτιδα δεν ειναι επικτητη, αν το παιδι ειναι αγκαλιτσας, ο,τι και να κανεις δεν την γλιτωνεις... Οσο για το co-bedding δεν το θεωρω τοσο ασχημο, ισα-ισα... Και σε οσους εχουν απορια πώς θα μπορεσει το παιδι να κοιμηθει αργοτερα μονο του, τους λεω: εμενα με ρωτησατε αν θελω?? Μια χαρα κοιμαμαι με το αγγελακι μου αγκαλιτσα!

θα ΣΕ πω εγω ποσο δυσκολο ειναι...η μελινα κοιμηθηκε στο παρκοκρεβατο διπλα στο κρεβατι μας για 1 χρονο (δεν μπορουσα με τιποτα να την παω στο δωματιο της, φοβομουν..) στο χρονο αρρωσταινει πολυ και την παιρνω στο κρεβατι αναμεσα μας για 1 εβδομαδα (ειπα..) εεε..δεν ξαναεφυγε ποτε απο το κρεβατι μας (μας αρεσε ρε γμτ..)

γεννιεται μπεμπης, μελινα στο κρεβατι μας (2 χρονια μαζι μας λεμε!)

ε πριν ενα μηνα της πηρα μεγαλο κρεβατι, της εφτιαξα το δωματιο της εδω, και ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!Μιλαμε πανευκολα!! οποτε μην ακουτε κανεναν..εγω το γουσταρω πολυ το co sleeping..να σημειωσω μεν οτι ο μπεμπης απο 2 μηνων κοιμαται και αυτος στην κουνια στο δωματιο του μονος του (λογω ζηλειας μεγαλης) και ρε παιδια τωρα δεν φοβαμαι καθολου...αχ αυτα τα δευτερα παιδια...στο φτυσιμο τα εχουμε...γκρρρ....ακαρδη μανα...

υ.γ. καλα μιλαμε αυτο με τα γραφικα βαριεμαι του κερατα να το κανω:mrgreen::mrgreen:....πολυ μανουρα:cool::cool:

καλεεεεε!!!!!! ευχαριστουμε για τις ευχες!!! συγνωμη ξεχασα να το γραψω!!!

και ρε πετρουλα δεν μπορω να αφησω το τικερακι σου ασχολιαστο!! κουραμπιεδακι και μελομακαρονακι;;;μιλαμε πεθανα στα γελια!!!:lol::lol::lol::lol: φοβερα!!:lol::lol::lol:

am13 περαστικα σας!! τι τραβηξατε βρε χριστουγεννιατικα;

ισι ο δικος μου τρωει γυρω στους 6 βυζους τη μερα:lol::lol::lol::lol: (ασχετο αλλα ο ατιμος ειναι βυζοεξαρτωμενος.. μια φορα βγηκα βραδυ και ειπα στο πεθεριδιον να του δωσει ξενο γαλα αν ξυπνησει και εκτος του οτι εκεινο το βραδυ ξυπνησε ενω ολα τα προηγουμενα οχι,δεν το επινε με τιποτα το ρημαδι και γυρισα πισω αρον αρον:evil::evil::evil:

ελενη εγω δεν παιρνω τιποτα απο φαρμακα,ακομα και κρεμα χεριων βαζω της macrovita..παρε ενα τηλ ομως τον παιδιατρο

μαρακι πως τα πας με τα 2 τεκνα;

mamounaaaakiiiiii τι κανς πιδι μ; σε εχασα...

βρε πηγε μια παρα!!! και εχει 6 ο μηνας!!!! ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ζηλεια ζηλεια το εγραψα πρωτη!!!

λογοδιαρροια με επιασε αποψε απαπαπα...ας μου πει καποια να παω για υπνο...ρε που ειστεεε!!!!βαριεμαι!!! θελω παρεαααααααααααααααααααα!!!!!!

καλημέρααα χρόνια πολλά.

φωτεινή μου πολύχρονη και ότι επιθυμείς.

τι κάνεις ρε δεσποινάκι με τη λογοδιάρροιά σου :tongue:

καλά τα πάμε ευτυχώς ο μικρός είναι ήσυχος και ο μεγάλος τη ζήλεια του τη βγάζει σ'έμενα, θέλει να τον παίρνω αγκαλιά και να κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι του. όσο για' αυτό που είπες και εγώ συμφωνώ ο θοδώρης μέχρι πριν να γεννήσω κοιμόταν στον κρεβάτι μας μετά αφού γέννησα δεν ξέρω τι έγινε και ως δια μαγείας από το τότε μόνος του αποφάσισε να κοιμάται στο δικό του. έρχεται η ώρα που αποφασίζουν μόνα τους μάλλον τι θέλουν.

το μόνο που με εκνευρίζει είναι εσείς οι δευτερομάνες το έχετε να μιλάτε στα μεγάλα και εκείνα επιδεικτικά να σας γράφουν. εκατό φορές πρέπει να του πω κάποιες φορές για να ακούσει

α δεν σας είπα χτές ξεκινήσαμε και παιδικό τα πήγαμε τέλεια πήγα τον άφησα και ούτε ασχολήθηκε σε μια ώρα μου λένε οι κοπέλες ελάτε να τον πάρετε αλλά πάρε και κανά τηλέφωνο μήπως και κάθεται ήσυχος και δεν κλαίει. περνάει η ώρα πέρνω τηλέφωνο μου λέει κοπέλα δεν έχει κλάψει καθόλου άστον κι' άλλο. όταν πήγα τελικά να τον πάρω τα είχαν βάλει για να φάνε ρωτάω το θοδωρή θες να φας εδώ. κορίτσια έφαγε και σπανακόρυζο και φύγαμε και αύριο ανυπομονεί πως και πως να ξαναπάει. θα ετοιμάσουμε και τη τσάντα από το βράδυ ;)

μακάρι να συνεχιστεί γιατί εγώ αύριο θα πάω από τη δουλειά γιατί έχουμε κάτι προβλήματα και μάλλον δεν θα πάρω το υπολοιπο της κανονικής που είχα οπότε σε καμιά δεκαριά μέρες με βλέπω να πηγαίνω:confused:

ploegisi μια χαρά η μικρούλα και εμείς θα πάμε για εμβόλιο την τρίτη

όπως βλέπετε μπορώ και γράφω άνετα γιατί έχω στείλει στην εκκλησία μπαμπά και γιο και ο μικρός κοιμάται:tongue:

Διαφημίσεις

(Γράφω στα γρήγορα, έχει αρχίσει την γκρίνια!!)

Φωτεινή να σε χαιρόμαστε!!

Χρόνια πολλά σε όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα!!

Δέσποινα και Μαρία, χαίρομαι που είναι τόσο εύκολη η μετάβαση από το κρεβάτι των γονιών στο δωμάτιο των μωρών μας. Οκ, το είχα ξαναδιαβάσει, αλλά όσο περισσότερες εμπειρίες ακούω, τόσο χαίρομαι...

(Την πηρα αγκαλια, θα κανω 10 ωρες να γραψω το μνμ)

am13 εν συντομια οι κανονες του co-bedding:

- δεν κοιμαται στο ιδιο κρεβατι με το μωρο γονιος που ειναι καπνιστης

- αν η μαμα καταναλωσει αλκοολ, μεθυσει, δεν πρεπει να κοιμηθει επ' ουδενι στο ιδιο κρεβατι με το μωρο

- η μαμα κοιμαται αναμεσα στο μωρο και τον μπαμπα, δεν βαζουμε το μωρο στην μεση

- το στρωμα δεν πρεπει να κανει βαθουλωματα

- το μωρο δεν κοιμαται πανω σε παπλωμα, ουτε το σκεπαζουμε με τα δικα μας παπλωματα. Βολευει να το βαζουμε πχ σε υπνοσακο, πανω στο στρωμα.

Διαβασε εδω http://www.askdrsears.com/html/10/T102200.asp αν εχω ξεχασει κατι.

Βρε Δεσποινα, ειναι δυνατον μωρο θηλασμου αποκλειστικου να πιει στα καλα καθουμενα ξενο γαλα?? Με την καμια, σιγα μην το εκανε...

Μαρια τελεια τα νεα σου με τον μεγαλο στον παιδικο σταθμο! Οσο για την δουλεια σου, τι να πω με την ελληνικη πραγματικοτητα... Δεν προλαβες να κατοχυρωσεις το 9μηνο? Ετσι απλα το κοβουν?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βρε Δεσποινα, ειναι δυνατον μωρο θηλασμου αποκλειστικου να πιει στα καλα καθουμενα ξενο γαλα?? Με την καμια, σιγα μην το εκανε...

τι λες μαρη; η μελινα με το που αποφασισα να αποθηλασω κατεβαζε το frisomel σαν σοκολατα!! χεσμενη με ειχε! και θηλαζε και αυτη αποκλειστικα..ειναι στο παιδι σου λεω..αυτος ειναι μαμάκιας!!

μαρακι τετοια λεγε μου για παιδικους γιατι θα την παω και εγω το σεπτεμβη και το εχω μεγαλο αγχος! μου εδωσες κουραγιο.

ρε κοριτσια εκεινη η ηρω τι απεγινε; εχει μαθει καμια νεα της;

αχαχα!!

Καλα σου κανει!! Σαν το βυζι κανενα!

Το περιεργο ειναι αυτο που εκανε η Μελινα, ο μικρος ειναι που αντιδρα συμφωνα με τα τετριμμενα παντως...

Η Ηρω χαθηκε εδω και μηνες, λογικα ολα καλα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μαρακι τετοια λεγε μου για παιδικους γιατι θα την παω και εγω το σεπτεμβη και το εχω μεγαλο αγχος! μου εδωσες κουραγιο.

λοιπόν με τη δικαιολογία ότι αύριο θα πάμε σχολείο πήγαμε από τις 10 για υπνο από μόνος του και με ρώταγε κιόλας αν του ετοίμασα την τσάντα:wink: δεσποινάκι και εγώ φοβόμουν αλλά μάλλον άδικα ανησυχούσα

Μαρια τελεια τα νεα σου με τον μεγαλο στον παιδικο σταθμο! Οσο για την δουλεια σου, τι να πω με την ελληνικη πραγματικοτητα... Δεν προλαβες να κατοχυρωσεις το 9μηνο? Ετσι απλα το κοβουν?

κλειώ είχα αποφασίσει ότι δεν θα πάρω το 9μηνο αλλά το μειωμένο ωράριο γιατί ανακάλυψα ότι αν γεννήσεις το δεύτερο παιδί και δεν έχει τελειώσει το μειωμένο από το πρώτο δεν το χάνεις αλλά συμψιφίζεται οπότε μέχρι του χρόνου το γενάρη θα έχω 3 ώρες μειον. στις 18 του μήνα τελειώνει η άδεια λοχείας μου θα έπερνα και τις μέρες από την κανονική άδεια που απόμενε και θα πήγαινα το φεβρουάριο.

Mαρακι ειναι θεος ο γιος σου!

ρε παιδια προσπαθω να βαλω φωτο απο τον καταλογο της flexa που πηραμε το κρεβατι της μελινας να σας το δειξω γιατι ειναι σουπερ αλλα δεν τα καταφερνω...σας βαζω το λινκ (και γαμω τα μαγαζια λεμε)εχει φοβερα κρεβατια..το δικο μας ειναι αυτο με τη ζουγκλα στην σελιδα 11 του καταλογου...ριξτε μια ματια για το μελλον...εγω εχω παθει πλακα με αυτα τα επιπλα..http://flexa.dk/English_%28Rest_of_the_world%29/System/Download_catalogue.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια πολλά!

Καλή Χρονιά να έχουμε!

Περάσαμε όμορφα τις γιορτούλες, πρωτοχρονιά κάναμε στο σπίτι μας με την αδερφή μου και τους κουμπάρους μας! Καλά ήταν!

Πέρασα και μια γαστρεντερίτιδα 2-3 μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και μπορέσαμε να μαζευτούμε! Πήγα στο νοσοκομείο έριξα έναν ορό και εντάξει… πέρασα και αντισώματα στο μωρό.

Θα κανονίσουμε κι εμείς ραντεβού για το 2ο εμβόλιο όπου να’ ναι. Αυτόν τον μήνα έχουμε πάρει πολύ λίγο βάρος, μόλις μισό κιλό….. δεν ξέρω τι φταίει, έπεσε και η κοιλίτσα που είχαμε κάνει…

Θα πάρει και άδεια ο αντρούλης να πάμε στο χωριό, να δει τη μικρή και η μανούλα μου που δεν την έχει δει ακόμα και στεναχωριέται…

Περαστικά σε όσες/ους ταλαιπωρούνται αυτές τις μέρες!

Να μας ζήσει και ο vasdelobebis μας!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ Κ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΙΓΟ καθυστερημενα ευχομαι ε?απο εκει να καταλαβετε τι γινεται εδω....

και τωρα καταφερα να μπω για λιγο κρατωντασ την μπουρμπουλιθρα αγκαλια!!

βικακυ να σασ ζησει ο γελαστοσ μπεμπουλησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι υγιεστατοσ κ πολυ χαρουμενοσ παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι να χαιρεσαι την μελινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλα καλη αρχη στο σχολειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου περαστικα!!αν κ τωρα πιστευω οτι θα σου περασε τελειωσ!!!

τσιπ μου πολλα περαστικαερουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικη μου πωσ πατε με την γοπ?εμεισ ,μονο αν δεισ απο ποτε εχω να μπω εδω θα καταλαβεισ τι γινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μου, τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φευγω απο το δωματιο γιατι θα ξυπνησει κ την αγγελικη!!!ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω συντομα να σχολιασω και τισ υπολοιπεσ!!!!!

φιλια σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σας!!!!!

εγώ ήμουν (και ειμαι) κάπως πηγμένη λόγω πεθερού αυτές τις μέρες για αυτό σας έχασα.... πάει καλύτερα, ειναι στο σπίτι αλλά δεν περπατάει ακόμα, υπάρχει κάποιο θέμα με την ισορροπία του, ευελπιστούμε ότι με την κατάλληλη φυσικοθεραπεία + να περάσει λίγο ο καιρός να απορροφηθεί το αιμάτωμα ότι θα επανέλθει πλήρως!!!!!!

Φωτεινή μου χρόνια σου πολλά κι από εδώ!

Κουμπαρούλα μου να χαίρεστε τον κουμπάρο (προχθές ήμουν σε ένα γαμοπάρτυ με τον φίλο σας τον Νικόλα και είχαμε την κουβέντα σας, εγώ είπα απλά ότι ειμαι φίλη σου κι ότι δεν ξέρω τον άντρα σου προσωπικά....τα καλύτερα μου έλεγα για εσας!)

Πεπέλες μου όποια εχει κάποιον που γιορτάζει να τον χαίρεται!!!!

Αγγελική μου ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ! Να περάσετε όμορφα στο χωρίο και με το καλό να δείτε και τη μαμά σου!!!!

Καλή χρονιά σε όλες μας!!!!!! Υγεία και ευτυχία!

Σε όλες φιλιά και παγωτα!

Kαλημερα κοριτσια και καλη χρονια!!

ευχομαι ολες να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας

Βικυ να σου ζησει!!! υγεια ευχομαι για το μωρακι σου και ολα τ αλλα ερχονται..

χρειαζομαι επειγοντως τη συμπαρασταση σας γιατι ειμαι ετοιμη να τα παρατησω με το θηλασμο:(

ωραρια δεν εχει αποκτησει το μωρακι μου με το θηλασμο ακομη..

μπορει να ζητησει φαι σε μια ωρα απ τον τελευταιο θηλασμο μπορει και σε δυομιση

τις τελευταιες 3 μερες μου κανει κατι περιεργο

με το που τον βγαζω απ το βυζι αρχιζει και κλαιει.αναγκαστικα τον ξαναβαζω.σταματαει και κανει πως θηλαζει

γιατι κλαιει ρε γμτ?? δεν χορταινει??? δεν εχω γαλα?

εχει συμβει σε καμμια σας??

αμεσως με το που θα τον σηκωσω απο το βυζι κοκκινιζει και αρχιζει να κλαιει

το αλλο παλι??

ξεκιναει να θηλαζει με ορμη και μετα απο 15-20 ρουφηξιες σταματαει και κοιμαται ή ρεμβαζει..

ειμαι τρελλα πικραμενη

κλαψ

αχρηστη νιωθω,μ εχει βαλει γκολ ο μικρος

Kαλημερα κοριτσια και καλη χρονια!!

ευχομαι ολες να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας

Βικυ να σου ζησει!!! υγεια ευχομαι για το μωρακι σου και ολα τ αλλα ερχονται..

χρειαζομαι επειγοντως τη συμπαρασταση σας γιατι ειμαι ετοιμη να τα παρατησω με το θηλασμο:(

ωραρια δεν εχει αποκτησει το μωρακι μου με το θηλασμο ακομη..

μπορει να ζητησει φαι σε μια ωρα απ τον τελευταιο θηλασμο μπορει και σε δυομιση

τις τελευταιες 3 μερες μου κανει κατι περιεργο

με το που τον βγαζω απ το βυζι αρχιζει και κλαιει.αναγκαστικα τον ξαναβαζω.σταματαει και κανει πως θηλαζει

γιατι κλαιει ρε γμτ?? δεν χορταινει??? δεν εχω γαλα?

εχει συμβει σε καμμια σας??

αμεσως με το που θα τον σηκωσω απο το βυζι κοκκινιζει και αρχιζει να κλαιει

το αλλο παλι??

ξεκιναει να θηλαζει με ορμη και μετα απο 15-20 ρουφηξιες σταματαει και κοιμαται ή ρεμβαζει..

ειμαι τρελλα πικραμενη

κλαψ

αχρηστη νιωθω,μ εχει βαλει γκολ ο μικρος

καλή χρονιά!

όλα αυτά που περιγράφεις είναι λογικά και αναμενώμενα πολλές φορές και λίγο πολύ όλες οι κοπέλες που θηλάζουμε έχουμε περάσει από τέτοια φάση.

Από τη στιγμή που το μωράκι σου παίρνει βάρος κανονικά μη στεναχωριέσαι για το γάλα σου. Απλά του αρέσει να είναι στο στήθος σου, είναι μια παρηγοριά για αυτό. Για ένα διάστημα με είχε κουράσει και εμένα αυτό το θέμα αλλά κατέληξα ότι η λύση ήταν να της αραιώσω τα γεύματα γιατί είχε πονάκια και τα χειροτέρευα έτσι τα πράγματα. Έτσι προσπάθησα να τη ταίζω στις 3 ώρες αν και έκλαιγε πολύ νωρίτερα. Αλλά αυτό ήταν η δική μας περίπτωση.

ίσως επειδή κοιμάται να μη τρώει πολύ και να θέλει να το τρώει πιο συχνά. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Υπομονή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...