Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια και από εδώ και καλή χρονιά να έχουμε με χαμογελαστά μωράκια!

Και εμείς περάσαμε καλά τις γιορτές, είχανε έρθει ο πατέρας μου με το μικρό μου αδερφό και φύγανε χθες. Την πρωτοχρονιά, πρώτη φορά τη περάσαμε με τα παιδιά μια και φέτος ήταν και τα τρία ξύπνια!

Δέσποινα να σου ζήσει η Μελίνα. Πολύχρονη! Και μη μου στεναχωριέσαι, κάθε αρχή και δύσκολη. Και εμένα ο Δημήτρης μου έχει γενέθλια τέλος του μήνα και θέλω φέτος να του κάνω τα γενέθλια του και 3 οικογένειες θα πω όλο και όλο!

Μαράκι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Τσιπούρα περαστικά και στο πεθερό σου.

Ploegisi μήπως βιάζεσαι λίγο να μεγαλώσει η μπουμπού σας;:tongue:Καλέ τριών μηνών γινόμαστε σήμερα όχι τεσσάρων. Να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας! Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου.

Εμβόλιο εμείς θα κάνουμε τη Δευτέρα.

Φιλιά σε ΟΛΕΣ!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη το έψαξα στο www.safefetus.com και λέει ότι εκκρίνεται στο γάλα της θηλάζουσας. Να σε ρωτήσω, το έπαιρνες και στην εγκυμοσύνη? Διότι αν το έπαιρνες τότε, μπορείς να το παίρνεις και στον θηλασμό. Έτσι έχω καταλάβει, τα φάρμακαι που παίρναμε τότε, μπορούμε και τώρα. Αλλά καλύτερα ρώτα παιδίατρο μωρέ, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε με υγεια για μας και τα παιδακια μας.

Χρονια πολλα Βικακυ και Βασω για τη γιορτη σας.

vasdeli να σου ζησει ο χαμογελαστός μπεμπης να ειναι γερος και καλοτυχος.

Δεσποινα να χαιρεσαι το Μελινακι σου, και μην στεναχωριεσαι του χρονου στο παρτυ θα εχετε εικοσι παιδάκια.

Μπραβο στις νυκοκοιρουλες Μαμουνακι και Φωτεινη για τα ωραι μαγειρεματα. Εγω ημουν στην μαμα και τα ειχε αναλαβει αυτη εγω απλως βοηθουσα.

Maraki περαστικα , ελπιζω να περασει γρηγορα η ιωσουλα.

Ploegisi μακαρι να σας ερχονται ολα τα καλα οπως σας ηρθαν και τα φλουρια φετος.

Τσιπουριτσα φιλακια στον ανηψιο σου και περαστικα στον πεθερουλη σου.

Clelia μπραβο πηρατε πολυ τα πανω σας με τα κιλακια.

Φιλακια πολλα σε ολες, να εχουμε μια υπεροχη ΧΡΟΝΙΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ελένη το έψαξα στο www.safefetus.com και λέει ότι εκκρίνεται στο γάλα της θηλάζουσας. Να σε ρωτήσω, το έπαιρνες και στην εγκυμοσύνη? Διότι αν το έπαιρνες τότε, μπορείς να το παίρνεις και στον θηλασμό. Έτσι έχω καταλάβει, τα φάρμακαι που παίρναμε τότε, μπορούμε και τώρα. Αλλά καλύτερα ρώτα παιδίατρο μωρέ, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

στην εγκυμοσύνη δεν χρειάστηκε να πάρω κανένα φάρμακο.

Τώρα έχω μια μόλυνση στο πόδι, στο δάχτυλο και ήθελα να βάλω λίγη.

Στις οδηγίες λέει ότι η ασφάλεια δεν έχει τεκμηριωθεί.

Η φαρμακοποιός είπε ότι αν βάλω λίγη περιστασιακά μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

σ' ευχαριστώ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

στην εγκυμοσύνη δεν χρειάστηκε να πάρω κανένα φάρμακο.

Τώρα έχω μια μόλυνση στο πόδι, στο δάχτυλο και ήθελα να βάλω λίγη.

Στις οδηγίες λέει ότι η ασφάλεια δεν έχει τεκμηριωθεί.

Η φαρμακοποιός είπε ότι αν βάλω λίγη περιστασιακά μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

σ' ευχαριστώ!

βαλε κοπελα μου λιγο ν γινει καλα τ ποδι σου μην στεναχωριεσαι ,,,,,,,, σμουτσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Βικακι να σου ζησει ο μπέμπης!!Πάντα γερος , καλότυχος και χαμογελαστός!!

Χρόνια Πολλά και στο Μελινακι μας, να τα εκατοστησει και του χρόνου ολος ο παιδικος σταθμός στο σπίτι για παρτυ!!!χαχα Δεσποινα να την χαίρεστε την καραμελενια σας!!

Ελένη και Μαρία περαστικα σας!!

Τσιπούρα περαστικα στον πεθερό, σιδερένιος!!!

Εμεις ειμαστε καλά αλλα ο μικρος εδω και 3-4 μερες εχει γινει πολύ αγκαλίτσας, ισως λογω των ημερων πήγε σε πολλές αγκαλιες και τωρα με παιδευει λίγο..Εχουμε αρκετη γκρινια :?

Ο μεγαλος μου σημερα θα κοιμηθει στης αδερφης μου εχουν τα ανιψια μου απο εναν φιλο τους εκει και θα κανουν pyjama party!!:tongue:

για τα γραφικά μπορειτε να πάτε και στο http://www.glitter-graphics.com να επιλέξετε ενα θεμα απο την αριστερη στηλη (πχ seasonal-birth) θα διαλέξετε ενα εικονιδιο και επιλέγοντας το κτ στην σελίδα θα σας βγαλει 2 παραθυρα

το ενα εχει τιτλο

Copy this HTML code to your (myspace) profile or website:

και το αλλο:

To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:

θα επιλέξετε το περιεχομενο του 2ου παραθυρου (για forums δλδ) και θα το κανετε copy paste στο μνμ σας εδω

368374hvbaq23d1o.jpg

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχομαι να σας ζησουν τα ζουζονιζ σας και ο καινοργιος χρονος να φερει υγεια στην οικογενεια σας.σας παρακολουθω καιρο αλλα λογω ελλειψης πληκτρολογιου αδυνατουσα να σας γραψω.χαιρομαι που επεστρεψα και πρκτικα.ταλαιπωρηθηκαμε κιλας γιατι ο μεγαλος μου επαθε βρογχοπνευμονια και κλλησε και το μωρο το οποιο ακομα δεν εχει συνερθει πληρως .οπως καταλαβατε γιορτες δεν ευχαριστηθηκαμε αλλα ποσος με διαφερει αρκει τα μικρουλια μου να ειναι καλα στην υγεια τους.

vasdelaki μου να σου ζησει και σενα το αγγεκουδι σου αν και εγραψα και ευχες στη σελιδα που σου ανοιξε η clelia.

clelia μου καιμενα αγκαλιτσας , αλλα επειδη το καημενο μου δεν μπορουσε να αναπνευσει απτα φλεματα και πνιγοταν οταν ηταν ξαπλα.ασε που καλομαθε κια το βρα δυ στο κρεββατι μου γιατι τον επαιρνα για να ακουμπα στο μαξιλαρι μου για να ειναι πιο ψηλα το κεφαλακι του και να με μυριζει και να κοιμαται.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλέ ένα λάθος στην πληκτρολόγηση έκανα και πέσατε να με φάτε!!! :lol::lol::lol:

καλησπέρα!

χαίρομαι που μάθατε να ανεβάζετε εικόνες, άντε τώρα να φορτώνουν οι σελίδες πιο αργά!:tongue::tongue::tongue::tongue: από το κινητό δε μπόρεσα να μπω σήμερα με τόσα που είχατε ανεβάσει! ;)

χθες κάναμε εμβόλιο, όλα καλά, η ιωσούλα μας πέρασε εντελώς. η μικρή είναι 4650kg και 59εκ και στις καμπύλες είναι μια χαρούλα, αλλά και ο γιατρός είναι πολύ ικανοποιημένος! είναι ψηλή μας είπε και παρόλο που τρώει τα κανονικά γραμμάρια για την ηλικία της, δεν παίρνει πολύ βάρος γιατί είναι υπερκινητική... ίδια ο μπαμπάς της!

(αλήθεια τα δικά σας πόσο τρών μέσο όρο τη μέρα???:confused:)

καλέ... η κουμπάρα μου τι κάνει? οκ με πεθερό διάβασα, έχει το ανηψούδι?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ισι εισαι γκρινιαρουλα!! Μια χαρα ειναι η μπουμπου σας, φτου σας!!

am, περαστικα κοριτσι μου... Να ξερεις οτι η αγκαλιτιδα δεν ειναι επικτητη, αν το παιδι ειναι αγκαλιτσας, ο,τι και να κανεις δεν την γλιτωνεις... Οσο για το co-bedding δεν το θεωρω τοσο ασχημο, ισα-ισα... Και σε οσους εχουν απορια πώς θα μπορεσει το παιδι να κοιμηθει αργοτερα μονο του, τους λεω: εμενα με ρωτησατε αν θελω?? Μια χαρα κοιμαμαι με το αγγελακι μου αγκαλιτσα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...