Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία μου περαστικά σου κορίτσι μου!! Ευτυχώς ήρθε η μανουλίτσα να σε φροντίσει, να ηρεμήσεις λίγο με τα 2 μωρά και εσύ...

Κορίτσια!! Πηγαίνετε στο fb να δείτε την Βίκυ στο δωμάτιο των ωδινών, περιμένει τον μπέμπη της... Η φώτο τραβήχτηκε 1 ώρα πριν...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λετε να γενναμε τωρα>??αντε κ εχουμε αγωνια...

μαρια περαστικουλια!!

τσιπουρα μου φιλια στον ανηψιο.σε λιγες μερες ερχεται κ ο δικος μου..θα μου γυρισει το σπιτι αναποδα..ανυπομονω!!!

clelia απτη μια νταντευα τη μπεμπα κ απτην αλλη το γαλοπουλο. καθε 1.30 ωρα επρεπε να την αλοιφω με λαδι, να την κοιταω μην καει κλπ....του χρονου γουρουνοπουλο!!!!:mad: ευχαριστω για συνταγη!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Λογικα εχει γεννησει.

Αν την εβαλαν για καισαρικη 12.00-13.00, τωρα θα την πηγαινουν στο δωματιο.

Μεχρι να την ντυσουν, να της αλλαξουν ορους, να ερθει ο γιατρος να κανουν χαρουλες: Να μας ζησει κλπ, εχουμε 2 ωρες πιστευω μεχρι να μαθουμε...

GEXxp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ Η VASDELI!!!

Sms από Vasdeli

03-01-11, 16:06

Σήμερα 3-1-11 ώρα 13.00 ακριβώς ήρθε στην αγκαλιά μου ο γελαστός μπέμπης μου! 3700 γρ! Είμαι ευτυχισμένη! Όλα οκ με καισαρική! :-D

Άνοιξα στο θέμα για ευχούλες εδώ: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=768116#post768116

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Να μας ζησει το vasdelaki!!! (καποια πρεπει να μου μαθει πως βαζουμε γραφικα, ειμαι ασχετη και θελω να βαλω μπαλονακια και τετοια να πανηγυρισω!)...τριτεκνη η βικυ!!πω πω!!!!

το καφε εχει ερημωσει βρε! πηρε ο κωλος μας φωτια με τα μωρε εεε;:D:D:D

η κλελια σταθερη αξια παντα (μαρη δεν γκρινιαζει ποτε αυτο το παιδι;:confused:φτου φτου!!)

βαριεεεμαι στη θεσσαλονικη σας το ειπα; :( θελω να παω πισωωωωωω.....

την πεμπτη θα κανω παρτυ στο μελινακι για τα γενεθλια του και θα εχει μονο 5 παιδακια (τα οποια η μικρη τα εχει δει μονο απο μια φορα το καθε ενα:confused:)

οχι ρε δεν βγηκα στο δρομο να καλω κοσμο! ξερουμε 2-3 ανθρωπους εδω!! (την διπλανη, την παραδιπλανη κτλ:tongue::tongue::tongue: αντε και 2 φιλους:tongue::tongue: καταντια μιλαμε:tongue::tongue:)

ο μικρος ειναι πολυ ζουζουνι...εφτασε τα 6700!!!

γαμωτο κλαιει εφυγααααα!!!

κορίτσια καλημέρα.

βίκυ μου να σου ζήσει ο γελαστός μπέμπης να είναι πάντα γερός και τυχερός.

εγώ κορίτσια σέρνομαι από χτες πονάει τρομερά ο λαιμός μου και τώρα περιμένω να ξυπνήσουν τα παιδιά να τους πάω στη μαμά μου να πάω στο γιατρό. εχτές δεν κοιμηθήκα και καλά γιατί έχω και το μεγάλο μου γιο ψιλοάρρωστο και τρέμω μην κολλήσω και το μικρό όλο με μια μάσκα είμαι μέσα στο σπίτι:(

δεσποινάκι να σου ζήσει και η μελίνα και εμείς στις 11 έχει γενέθλια ο θοδωρής μου και σκεφτόμαστε να κάνουμε πάρτυ:D

ο μικρός μια χαρά και εμείς κάπου εκεί είμαστε στα κιλά αφού έχω αρχίσει και δεν μπορώ να το έχω πολύ ώρα αγκαλιά αν και το μωράκι μου μωρέ κάθεται στο ριλάξ με τις ώρες και μιλάει με τα παιχνίδια του, ο μεγάλος ούτε να το δει δεν ήθελε

τσιπούρα περαστικά και στον πεθερούλη σου να γίνει γρήγορα καλά

Καλημέεεερα!!

Μπα Δέσποινα, καθόλου δεν γκρινιάζει η μικρή, τι να σου πω!! Πριν από λίγο έπαθε ντελίριο, παρόλο που ήταν στην αγκαλιά μου. Τώρα γράφω (με τόνους) επειδή την έχω βάλει στον αυτόματο :tongue: και θηλάζει μόνη της (ξέρεις, μόνη πιάνει βυζί, μόνη τεντώνει τα πόδια και στριμώχνεται στην καρέκλα ώστε να ισορροπεί στο μαξιλάρι και να θηλάζει, καταλαβαίνεις, καθημερινά πράγματα :tongue: σε αυτό τουλάχιστον την έχω εκπαιδεύσει). Μωρέ μην σε πιάνει το πικραμένο σου, τα παιδάκια δεν αναπτύσσουν δεσμούς φιλίας όπως εμείς που κουρκουτιάσαμε... Παιδάκια να βλέπουν και χαίρονται και παίζουν και όλα καλά. 5 παιδάκια μια χαρά είναι, τι θες 25 να σου διαλύσουν το σπίτι να πας για αυτοκτονία μετά? Όσο για σένα, αφού προλαβαίνεις με 2 κουτσούνια να βαρεθείς, τι να σου πω... Μαρή παίρνεις κανά σπιντάκι?? Ε? Για δες τι μπορείς να κάνεις για εργασία από το σπίτι, ώστε να περνάει η ώρα αλλά και να βγάζεις και μεροκάματο. Από δακτυλογραφήσεις, μεταφράσεις, κατέχεις? Χειροτεχνίες?

Παρακαλώ πολύ να απαντήσει κάποια στην Δέσποινα πώς μπαίνουν αυτά τα γραφικά (ώστε να μάθω και εγώ) !!!

Μαράκι, περαστικούλια μωρέ!! Τελικά την άρπαξες γερά... Τι καλά που τα μωράκια σας κάθονται ήρεμα και ρεμβάζουν στα ρηλάξ/κούνιες/κρεβατάκια τους... Εμένα μόνο σε ανθρώπους κάθεται, σε αγκαλιά...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Φτου και το εγραφα τοση ωρα και σβηστηκε πουφφφφ...

Λοιπον Κλελια μου ειναι αλλιως να τα ζεις κι αλλιως να τα διαβαζεις ακριβως οπως το ειπες.... κυριως αυτο που μ ενοχλει ειναι το θεμα με την πρωην συζυγο κι οχι μ ολα τ αλλα .... Εχουμε ενα θεμα με την πρωην που σε λιγο καιρο θα την δω για πρωτη και τελευταια φορα.

Τσουπριτσες τι κανετε ??? το Βικακι κραταει τον υποψηφιο γαμπρουλη αγκαλιτσα ε ρε ουρες που θα σχηματιζονται για παρτυ του :D:D:D

Λοιπον να σας πουμε τα νεα μας....Χτες πηγαμε για το 2ο μας εμβολιο ,.,.... κλαψαμε λιγο και μετα στο αμαξι κεραθηκαμε στον υπνο:D:D:D....εγω ειμαι περα δωθε να την βλεπω αν εχει πυρετο κι ευτυχως δεν εχουμε μεχρι τωρα και ολη μερα κοιμομαστε :D:D:D

Ειμαστε 6500 κιλακια και 62 ποντους γρηγορα ψηλωνουμε 4 - 4 τους περνουμε τους ποντους ...μ'αρεσει μην μου γινει ταπα σαν κι εμενα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η γιατρος την εξεταζε και η μικρη ειχε πεθανει στα γελια ολα τα βρηκε αψογα ...και με ρωτησε αν παει σε αλλες αγκαλιτσες πως τα παει με τον κοσμο και της απαντησα εγω ως εξης.... Οταν εχω κοσμο σπιτι εγω δεν την αγγιζω καν αλλοι την αλλαζουν αλλοι την ταιζουν και η κυρια αποε δω καθεται και γελαει :D το βρηκε πολυ καλο αυτο

φτου φτου κοριτσακι μου κοινωνικοτατο μου βγηκες ....

Και σηκωθηκε να περπατησει και της ειπε η γιατρος να μην βιαζεται θελει να παρει τους δρομους η μικρη χιχιχιχ

αλλα μου ειπε να την βαζω λιγες ωρες την ημερα να καθεται κανονικα στον πωπο της αφου απο μονη της σηκωνεται στο καροτσι

Και τον επομενο μηνα αρχιζουμε την μαχη με το κουταλακι :tongue::tongue::tongue: μιαμ μιαμμμμ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Λοιπον Δεσποινακι κανε μια αναζητηση στο θειο Google οποιο θεμα θελεις...πχ γραψε it's a boy και πατα στις εικονες...εκει θα σου βγαλει πολλες διαλεγεις αυτην που θελεις και πατας δεξι κλικ και αντιγραφη πχ στην επιφανεια εργασια η οπου αλλου θελεις εσυ ....

Μετα πας εδω {εγω αυτο χρησιμοποιω παντως υπαρχουν κι αλλα }

http://tinypic.com/

και κανεις αναζητηση την εικονα που αποθηκευσες... και πατας upload now 8α σου ζητησει να γραψεις ενα κωδικο και μετα θα επεξεργαστει την φωτο ,μετα θα παρεις τον κωδικο που θα βρισκεται εδω : IMG Code for Forums & Message Boards πχ για μενα που εκανα κατι εβγαλε αυτο 30us21i.jpg

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σας κοριτσακια μου σας διαβασα, σας στελνω φιλακια κ παω να συνεχισω δουλιτσες. μεχει πιασει νυκοκοιροσυνη...εφυγε αντρουλης απτο σπιτι (μια κ τελευταια ειμαστε καθεμερα σπιτι) κ βρηκα ευκαιρια να σηκωσω το σπιτι στον αερα. ευτυχως μωρακι παιζει μονο του με το γυμναστηριο μες την κουνια...

θα τα πουμε αργοτερα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσάρες μουυυυυυυυυυυυυ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ!!!

ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

να μου ζήσει και η γκουγκουφκίτσα που γίνεται 4 μηνών!!!

βίκυ καλως ήρθε ο γελαστούλης σου!

δέσποινα να σου ζήσει το μελινάκι και καλές ετοιμασίες για το πάρτυ!

κι εγώ να χαίρομαι τον αντρούλη μου που είχε γενέθλια!

περάσαμε μια υπέροχη πρωτοχρονιά με τα φλουριά να έχονται όλα σε μας, το ένα πίσω από το άλλο, με τη μικρή να γεμίζει δώρα και να ξυπνάει στις 11.58, να λέμε ευχούλες και να ξανακοιμάται στις 00.10!!! καταπληκτικά!!!

σήμερα έχουμε εμβόλιο! οπότε αυριο τα νέα από παιδίατρο!

σε όλες σας φιλιά πολλά!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Επικοινώνησα με την ellain, βρίσκεται Αθήνα και δεν έχει ίντερνετ. Έχετε όμως χαιρετισμούς και ευχές!! Όπως επίσης έυχεται και στην vasdeli να της ζήσει το αγορίνι της !!

Ploegisi χρόνια πολλά στον άντρα σου!! Τέλεια η διήγηση με τα ξυπνήματα της μπέμπης μόνο και μόνο για να δει τον καινούριο χρόνο... Τι καλό!! Να χαίρεσαι και τα μηνογενέθλιά της (καλέεεε!! 3 μηνών είναι το μωρό σου!! Λέω και εγώ, μεγαλύτερη από την δικιά μου είναι, που γέννησα πρώτη από όλες?)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...