Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Μπορεί το νόμισμα της πίττας να μην μου έπεσε χθες βράδυ αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή η χρονιά θα μπει με τον καλύτερο τρόπο!!!!:P:p

Clelia μου....

Αυτά διάβαζα πάλι χθες και έχω καραπεισμώσει από τώρα....Αν και έχω ήδη κόψει σε όλους τον βήχα από τώρα!!! Τους έχω πει ότι το μωρό θα είναι στο στήθος όποτε και όσο γουστάρει....

Μακάρι να τα καταφέρουμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε χαζούλι, τι αγχώνεσαι?

Έχεις θηλάσει με επιτυχία 2 μωρά, είσαι βετεράνα θηλαστικίνα! Το 3ο θα σου είναι πανεύκολο...

Έχεις μάθει και να τους κόβει τον βήχα εδώ και χρόνια, ποιος την χάρη σου!!

Σιγά μην και δεν τα καταφέρεις!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ & ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2011....

Αχχ τελικα ψοφησα απο την κουραση , αλλα τ'αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο ... αν και ειχαμε μερικα εφτραμπελα τα λενε???

Ας περασουν λιγο οι ημερες κι εχει να γινει καυγας με την πεθερουλα :mad::x:x:xθα τις τα πω λιγο εξω απο τα δοντια ....δεν αντεχω θα σκασωωω:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

1.Καταρχην ενα δωρακι στο πρωτο της εγγονι δεν εφερε...ουτε καν ενα λουτρινο απο το περιπτερο που λενε .. μα μονο μια παλιοκρεατοπιτα που απο την ωρα που την εβαλε στο τραπεζι ελεγε πως δεν την τιμαει κανεις την πιτα της .. εμ πως κυρια μου εμεις εδω 2 μερες μερα νυχτα μαγειρευουμε κι παλι μας μεινανε την πιτα θα κοιταξουνε???

2.Βλεπει οτι την ταιζω εκει να την παρει αγκαλια... το οχι δεν το εχει στο λεξιλογιο της μαλλον ... την βαζω στην κουνια μπελα να μην την κραταω κι εγω και να ηρεμησει να κοιμηθει εκει να βγαλει φωτογραφιες.... αλλα δεν βγηκε με την τουαλετα της η μικρη γιατι πιο πριν το ειχε λερωσει :tongue::tongue::tongue:

3.Ειναι στο δικο μας ρεβεγιον και μας λεει συνεχεια για το αλλο το εγγονι της κοιυνιαδας μου.....

4.Ποσο ωραιο ειναι απο την μια να αναφερεσαι στην πρωην γυναικα του γιου σου στην καινουργια του γυναικα κι απο την αλλη να της λες συνεχεια πως την αγαπας πολυ την καινουργια σου νυφη .........δεν ειναι τραγικο ??? Ως ποτε θα μου την αναφερει δεν ξερω κι απο οσο εχω μαθει ειχαν πολυ καλες σχεσεις μεταξυ τους ολη μερα μαζι ηντουσαν :mad::-x:-x:-x:-x

ειναι κι αλλα πιο ψιλα πραγματακια αλλα το 'χει αναλαβει το μωρο μου το θεμα της να την φτιαξει να την βαλει στην θεση της ....αρκετα ως εδω ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ωπα!! Βαρέσαμε διάλυση!!

Καλέεεεε!!

Μου φαίνεται ότι οι τσούπρες τριγυρνάνε με τα νινιά και κάνουν επισκέψεις!!

Φωτεινή μου, δεν ήμουν βέβαια παρούσα στα σκηνικά που διηγείσαι, αλλά δεν μου φαίνονται τόσο μα τόσο υπερβολικά ώστε να χαλάς την ζαχαρένια σου μωρέ...

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Να ευχηθω ξανα Καλή Χρονια σε ολους μας με υγεια στη ζωή μας και αγαπη στην ψυχη μας!!!

Μπήκα στα γρηγορα να ευχηθω στο Βικακι μας μιας και από αυριο μονη πάλι με 2 ζουζουνια δεν ξερω αν θα τα καταφερω να μπώ

Βικακι εφτασε η ωρα να ξαναζησεις αυτη την μοναδικη και συγκλονιστικη εμπειρια της γεννησης του μωρού σου!!!Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια και τις αληθινες ευχες μου για εναν ευκολο και γρηγορο τοκετό, να εισαι ψυχραιμη και να φυλαξεις αυτες τις μοναδικες στιγμες στην καρδια σου για ολη σου τη ζωή!!!Ηρθε η ωρα να ανταμώσεις αυτο το πολυπόθητο μωρακι και να το αγκαλιασεις σφιχτα!!Μεγαλες στιγμές.....

Με το καλό και θα περιμενουμε τις ευχαριστες λεπτομέρειες απο την Κλειω μας..

Φιλακια πολλά και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλη χρονιαααααααα!!!!!!!!!!! ευχομαι η καινουρια χρονια να ειναι για ολες η καλυτερη της ζωης μας!!

βασω και βικακι χρονια σας πολλα! να ειστε παντα ευτυχισμενες!

βικυ αυριο τετοια ωρα θα εισαι τρις μανουλα! τριπλη ευτυχια!!!! ευχομαι να πανε ολα τελεια!

θα γελασετε αλλα το καλυτερο δωρο μου το εκανε ο μπεμπης!! μετα απο ενα μηνα ,εκανε μουσταρδι κακα επιτελους!!!:D:Dχαχαχαχαχαχα!!!! ευτυχως μαλλον περασε ιωση και δεν ειναι αλλεργια!!μιλαμε μου εφυγε ενα αγχος απιστευτο!!!:D:D:D

στις 30 ειχε και γενεθλια το μελινακι μου..εκλεισε τα 2!! ουτε που το καταλαβα ποτε περασαν 2 χρονια! δεν μπορω αλλες συγκινησεις καλε!!:D:D

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑ!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

ΒΑΣΩ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!

VASDELI σε λιγες ωρες θα γινεις κ παλι μανουλα. σου ευχομαι να πανε ολα καλα..αυριο θα περιμενουμε να μαθουμε νεα σου..πολλες πολλες ευχουλες!!

φαγαμε, σκασαμε, το πουλι εγινε φανταστικο...και το φλουρι επεσε στη μπεμπουλα μας, που ηταν ντυμενη αη βασιλης..γεμισαμε δωρακια..κουκλες,ρουχα κλπ

φωτεινη μην χαλιεσαι τετοιες μερες..εχω κ γω ιστοριες να σου πω αναλογες...αλλα μη σκας!

δεσποινα να σου ζησει το μελινακι. να τα χιλιασει κ παντα καλοτυχη.

μπορω να φανταστω τη χαρα του να πανιγυριζεις πανω απτα μουσταρδι κακα...κ γω εκανα σα τρελλη...ευτυχως ιωσουλα:wink::wink:

φιλακια σε ολες σας

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

vasdeli με το καλό σήμερα, όλα να πάνε καλά και να έχεις αγκαλιά το μικράκι σου.

Χρόνια Πολλά σε όσες γιόρταζαν!

Φιλάκια Πολλααα!!!

Καλημερα!!

Μαμουνι, μπραβο σου για το γαλοπουλο, εισαι αξιο νοικοκυροκοριτσο!!

Δεσποινα να σας ζησει η Μελινα!! Ο,τι επιθυμειτε να πραγματοποιηθει!! Ηρεμησες και με τον μικρο, παντα τετοια καλα!! Καλεεεε! Γιατι εκανες τον Δημητρη νεγρακι στο τικερακι σου?? :tongue:

Η Vasdeli λογικα εχει γεννησει, αλλα μεχρι να την ανεβασουν στο δωματιο, μεχρι να την δει ο γιατρος, θα περασει ωρα. Θα πλακωσουν και τα τηλεφωνα γνωστοι, συγγενεις, ουουου...

Σε λιγο λογικα θα εχουμε νεα...

Αχ τι καλα!!

GEXxp3.png

HappyNewYear2011.gif

Πεπελάρες μου Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία Ευτυχία και Μωρουδίστικα Γελάκια!!!!!!

Να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειες σας και τα υπέροχα μωράκια και παιδάκια σας!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας, λυπάμαι που δεν ειχα τον χρόνο να μπορέσω να απαντήσω στη κάθε μία αλλά είμασταν ανάμεσα στο να ζουμπουρλίζω τον ανιψιό μου και το νοσοκομείο όπου είναι ο πεθερός (με το καλό αύριο θα βγει)

Ευτυχώς ήταν ελαφρύ εγκεφαλικό και δεν επηρέασε λόγο κίνηση κλπ στην αρχή θα χρειαστεί κάποιες φυσικοθεραπειες για να επανέλθει η ισορροπία του και λίγο το αριστερό του πόδι.

Ποδαρικό η καινούργια χρονιά με γεννητούρια στο καφέ μας;;;;;;;;;

Ελα βικάκι να μας ενημερώσεις για τον γελάστο μπέμπη!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό!

Σας φιλώ όλες και να ξέρετε (που ο ξέρετε) ότι σας νοιώθω τόσο μα τόσο δικούς μου ανθρώπους! Είστε όλες υπέροχες, η κάθε μια με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο! <3 <3 <3

Καλη χρονιά Τσιπούρα!!

Περαστικά στον μπαμπά του καλού σου!! Ευτυχώς που δεν θα του μείνει κουσούρι του ανθρώπου...

Η Vasdeli είναι στο δωμάτιο των ωδινών, περιμένει να έρθει και η δική της σειρά :D. Οπότε λογικά το απόγευμα θα μάθουμε περισσότερα νέα, μέχρι να γεννήσει κλπ...

Χαίρομαι ατελείωτα λέμε!!!

GEXxp3.png

κορίτσια και πάλι καλή χρονιά να έχουμε βάσω και βίκη πολύχρονες και βικάκι με ένα γερό μωρό και μια εύκολη γέννα.

σας ευχαριστώ και εγώ για τις ευχές κορίτσια και τις ανταποδίδω

από το σαββάτο είμαι με πυρετό:( αν και σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ήρθε και η μαμά μου να μου φτιάξει σουπίτσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...