Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli πρεπει νατο φερε τωρα..δεν τοχα ξαναδει..γυρω στο 1χ1 πρεπει να ηταν, δεν ειδα τιμη...επειδη ομως παω συχνα μια κ ειμαι πολυ κοντα θα σε ενημερωσω..

clelia κ φωτεινη μπραβο στα κοριτσακια σας..πηραν φορα με τα κιλα..φτου φτου!

clelia τα υλικα απτη συνταγη σου πηρα...η ΕΚΤΕΛΕΣΗομως θα ναι δικη μου:tongue:..

κ επειδη ειναι μερες αγαπης κ φιλιουνται-αγγαλιαζονται προσοχη τους κρυωμενους..μακρια απτα μωρακια μας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

Νοικοκυρουλες μου μαγειρευετε! Χαρα στο κουραγιο σας!!

Φωτεινη το mei tai ειναι βολικο? Πιστευω θα με βολεψει καλυτερα απο το σλινγκ. Τι λες εσυ Ελενη μου, που εχεις απο ολα?

Πού χαθηκε παλι η ellain?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα

Χρονια Πολλα με υγεια ευτυχια και πολλα παιδικα χαμογελα :D:D:D

Κλελια ειναι βολικο και σταθερο απλα εμενα ωρες ωρες με κουραζει γιατι αμα την παρω μ αυτο κανω και 5-6 ωρες να την εχω επανω μ αμα βγαινουμε βολτα γιατι για ψωνια και να τα κουβαλησω και την μικρη επανω χλωμη με κοβω θα σαβουριαστω πουθενα χιχιιχ

Εγω που δοκιμασα και σλινγκ και αυτο διαλεξα αυτο με την μια .. το αλλο ειναι για πιο μικρουλη πιστευω...

Πω Πω ξυπνησα πριν απο λιγο και ειμαι μεσα στο αγχος :(:(:( και το ξυπνητηρι χτυπαγε χτυπαγε κι εμεις το κλειναμε χιχιχι 4 κοιμηθηκαμε ... τουλαχιστον εμειναν πολυ λιγα πραγματακια κι αυτο ειναι καλο :P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δήμητρα, αν ξαναπάς σε παρακαλώ δες τιμή...το εννοώ!!!

Τον ψάχνω αυτόν τον πίνακα!!!

Σε ποιο Ικεα τον είδες;

Χθες είχα κάτι ζόρια κατα τις 2 τα χαράματα που έβλεπα ταινία με τον vasdelo...Είπα, γεννάω!!! Περιοδικοί πόνοι στο στομάχι κάθε 5 λεπτά και κανα δυο συσπάσεις...Αλλά ευτυχώς ήταν το γνωστό πρόβλημα με την τουαλέτα!!! Δεν του έλεγα και τίποτα γιατί ήθελα να δω το τέλος της ταινίας! :)

Τελικά ταχτοποιήθηκα σήμερα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Θεέ μου!!

Θα αυτοκτονήσω με αυτά που διαβάζω από την vasdeli!!

Κοίτα ψυχραιμία η psycho: δεν έλεγε τπτ στον άντρα της για να μην χάσει το τέλος της ταινίας!!

Θα πηδηχτώ από το παράθυροοοοο

GEXxp3.png

Χε, χε!!!

Έτσι είναι στο τρίτο!!!!:tongue::tongue::tongue: Τελικά είδα το τέλος και μετά πήγα τουαλέτα!!!

Χθες ετοίμασα την καλαθούνα του γελαστού και έγινε πολύ όμορφη! Θα βάλω φωτό στην ομάδα!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ουουουουοου γεια σας κοριτσια!!!!!!!

τι κανετε?τι κανετε?

βρηκα ευκαιρια να μπω!!!!!ευτυχως βρηκα και στο φεις το χρυσακι και ανταλλασουμε καμια κουβεντα!!!

δεν εχω διαβασει παλιοτερα σας γιατι δε θα προλαβω να γραψω μετα!!κοιμουνται και τα δυο τα βλασταρια μου,εμενα μου βγηκαν τα ματια στο πλεξιμο (αγανακτησα) και ειπα ας χαλαρωσω λιγο (οσο προλαβαινω).σημερα σπιτι μονοι μας θα αλλαξουμε τον χρονο,οχι οτι ηθελα να παω και καπου..μου την δινουν οι γιορτες...εχουμε και εμεις φορμα αγιου βασιλη με σκουφακι παρακαλω αλλα λεμε να την βαλουμε το πασχα να κανουμε την διαφορα!!!χαχαχα ε αφου μας την φεραν για 9 μηνων τι να κανω!!!2 μας φεραν ή μια για 9 μηνων και η αλλη για 6!!!!!αυριο θα παμε να φαμε στην μανα μου και ολα μια χαρα!!παει και αυτος ο χρονος!!!!και του χρονου με υγεια!!!!

εσεις τι θα κανετε?θα πατε πουθενα?τι μαγειρεψατε για το βραδυ?βασιλοπιτα κανατε?πολλες ερωτησεις ε??????

φιλακιαααααααααααααααααααααααα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κοριτσάκια γειά σας.

τι κάνετε; εμείς χαλαρώνουμε γιατί το βράδυ έχουμε ξενύχτι πρώτα θα φάμε στη μαμά μου και μετα θα κρατήσει τα παιδιά για να πάμε για ρεβεγιόν στον κουμπάρο μας.

και εμείς θα ντυθούμε αγιοβασιλάκια σήμερα.:P

εύχομαι να περάσετε καλά σήμερα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Καλή Χρονιά με υγεία!!!!!!!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, θα μπω άλλη στιγμή να σας πω και τα νέα μας.

Φιλάκια πολλά σε όλες και σε όλα τα ζουζουνάκια μας!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ!!

Καλημέρα!!

Πώς είστε κοριτσάκια μου??

Εμείς καλά, η μικρή γέμισε δωράκια χθες, αν και δεν το πολυκατάλαβε, η μαμά της τα άνοιγε!!

Ο καινούριος χρόνος με βρήκε με την Ελισάβετ στον ώμο μου να κοιμάται γαλήνια :D...

Vasdeli οι οδηγίες που παρέθεσες με το link, είναι αυτές που διάβαζα πριν γεννήσω και που με πείσμωναν σε αντίθεση με τις εξυπνάδες των άλλων περί θηλασμού. Είναι ένας πολύ καλός μπούσουλας ώστε να συνεχίσεις να θηλάζεις όσο καιρό θέλεις. Βάσει των 15 οδηγιών, δεν υπάρχει περίπτωση θηλάζουσα μανούλα να αμφισβητήσει το γάλα και την παραγωγή της γενικότερα...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...