Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρήηηηηη.... μαρήηηηηη.... μεζεψού

θα έρθω χαστουκίστρα... για να μην ξεχνιόμαστε! χιχιχιχιχι

Δεν σχολιάζω τα της vasdeli, την πήρα τηλ και την ξεχε!! Ααααα μην τα θυμηθώ!! Κάτσε στα αυγά σου μαρή σουρτούκω!!!

vasdeli αμα ξανα βγεις οξω θα παρω το γιατρουλη τηλεφωνο...ααααα...

εχε χαρη που στηριζουμε τον πολιτισμο..κ το θεατρο εχει φαει μεγαλη κριση:tongue:

garfield-the-cat-30th-anniversary.jpg

Eντάξει...εντάξει...το παραδέχομαι! Ήταν παράτολμο!!! Δεν θα το ξανακάνω!!!! Μην φωνάζετε!!!

Με πήρε και η Κλειώ και τα άκουσα για τα καλά!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοιτάαξτε μην με μαρτυρήσετε στον γιατρό θα μου πει να πάω χθες....:-D:lol::lol:

Ελένη περαστικά στην κορούλα σου.

Τσιπούρα φορμάκια είχε και στου Ζάρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ! Όποτε η μικρή κάθεται για 30-45' στα παιχνίδια της τρέχω-τρέχω σαν τον Βέγγο και μαγειρεύω, απλώνω ρούχα, μαζεύω ρούχα, τακτοποιώ πλυντήριο πιάτων, το γεμίζω και συμμαζεύω τον χαμό τον τρελλό που επικρατεί στο σπιτάκι μου...

Τσιπούρα μου, δεν ξέρω αν είναι αλλεργικός ο μπόμπιρας κατά πόσο μπορεί να βάλει το φορμάκι του τζάμπο. Για μωρό που δεν έχει αλλεργίες, μια χαρά είναι. Και μάλιστα είναι πολύ καλό φορμάκι, καμία σχέση με ό,τι σκέφτεσαι για ποιότητα τζάμπο, δεν το περίμενα... Δεν είναι μάλλινο ούτε τσιμπάει, είναι μαλακούλι και φαίνεται καλό... Τώρα, για τις αλλεργίες του μωρού δεν γνωρίζω... Αλήθεια, η αδελφή σου έφτιαξε καθόλου τον ύπνο του? Ηρέμησε λιγάκι?

Μαμουνάκι περαστικούλια!! Γιατί φοράς μάσκα?? Αφού θηλάζεις αποκλειστικά, λογικά έχεις περάσει την ασθένεια στην μικρή, και τώρα της δίνεις και τα αντισώματα... Έτσι δεν πάει? Είναι απαραίτητη η μάσκα? Ιδέα δεν έχω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Χρονια Πολλα και καλα, να χαιρεστε τους εορτάζοντες, Τσιπουριτσα και Νενακι και Χρυσα Χρονια σου Πολλα.

Εμεις διακοπαρουμε στο χωριο στη γιαγιά και θα ειμαστε εδω εως τις δυο του μηνος. Η μικρη ειναι πολυ καλυτερα απο την ιωση, μας εχει μεινει μονο ενα μικρο βηχαλάκι αλλα κοριτσια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μας περασαν οι κολικοί και ηρεμησε το παιδακι, τωρα ειναι ολο αγκου και χαμογελάκια και το βραδυ κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες. (φτου φτου).

Την προηγουμενη εβδομαδα καναμε το δευτερο μας εμβόλιο και ειμαστε 6200kg και 61cm μονο με μαμισιο γαλατακι και ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για τη βαφτιση.

Vasdeli με το καλο με τη νεα χρονια να υποδεχθεις και το γιόκα σου, αλλα κατσε και λίγο ησυχη και μην ξεχνάς εγω τον γνωρίζω το Τζιώτη.

Ploegisi περαστικα στο κοριτσάκι σου.

Αγγελικουλα περιμενουμε φωτο να σας δουμε με το φουστανακι σας.

Δεσποινα τι ηταν κι αυτο με τα ραμματα, οσο για τα κακα κι εμενα καποιες φορες ειναι πρασινουλια αλλα δεν δινω σημασια αφου το μωρο αναπτυσσεται καλα.

Mamounaki περαστικα σου ευχομαι να περασει γρηγορα.

Clelia και εγω μια απο τα ιδια οση ωρα καθεται ησυχη τρεχω και δεν φτανω απο δουλειες, ευτυχως εδω υπαρχουν πολλα χερια που την κρατάνε και εχω ξεκουραστει αφάνταστα.

Δεν θυμαμαι αλλα συγχωρεστε με, ομως στελνω σε ολες πολλα πολλα φιλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Vasdeli με το καλο με τη νεα χρονια να υποδεχθεις και το γιόκα σου, αλλα κατσε και λίγο ησυχη και μην ξεχνάς εγω τον γνωρίζω το Τζιώτη.

Αμάν!:tongue: ναι! Το είχα ξεχάσει!!!

Και με πήρε πάλι τηλ σήμερα να με 'ελένξει'......

Την Δευτέρα η εισαγωγή στις 9πμ. Υπολογίζει κατά τις 12 η καισαρική, μέχρι να γίνουν εξετάσεις και προετοιμασίες.....

AND THAT'S FINAL!!!!

Εκτός και αν ο γελαστός σκάσει μύτη από μόνος του πιο μπροστά....

Μπέμπη, άκου.... συμπεριφέρσου όπως πρέπει, ε; Στις 3 του Γενάρη!!! Όχι πιο μπροστά....

qwlrp3.png

Αμάν!:tongue: ναι! Το είχα ξεχάσει!!!

Και με πήρε πάλι τηλ σήμερα να με 'ελένξει'......

Την Δευτέρα η εισαγωγή στις 9πμ. Υπολογίζει κατά τις 12 η καισαρική, μέχρι να γίνουν εξετάσεις και προετοιμασίες.....

AND THAT'S FINAL!!!!

Εκτός και αν ο γελαστός σκάσει μύτη από μόνος του πιο μπροστά....

Μπέμπη, άκου.... συμπεριφέρσου όπως πρέπει, ε; Στις 3 του Γενάρη!!! Όχι πιο μπροστά....

εκτος αν το μωρο ειναι ψωναρα και σκασει μυτη με την αλλαγη του χρονου, για να πλακωσουν τα καναλια και να γινει vasdelo-star!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ! Όποτε η μικρή κάθεται για 30-45' στα παιχνίδια της τρέχω-τρέχω σαν τον Βέγγο και μαγειρεύω, απλώνω ρούχα, μαζεύω ρούχα, τακτοποιώ πλυντήριο πιάτων, το γεμίζω και συμμαζεύω τον χαμό τον τρελλό που επικρατεί στο σπιτάκι μου...

Τσιπούρα μου, δεν ξέρω αν είναι αλλεργικός ο μπόμπιρας κατά πόσο μπορεί να βάλει το φορμάκι του τζάμπο. Για μωρό που δεν έχει αλλεργίες, μια χαρά είναι. Και μάλιστα είναι πολύ καλό φορμάκι, καμία σχέση με ό,τι σκέφτεσαι για ποιότητα τζάμπο, δεν το περίμενα... Δεν είναι μάλλινο ούτε τσιμπάει, είναι μαλακούλι και φαίνεται καλό... Τώρα, για τις αλλεργίες του μωρού δεν γνωρίζω... Αλήθεια, η αδελφή σου έφτιαξε καθόλου τον ύπνο του? Ηρέμησε λιγάκι?

Μαμουνάκι περαστικούλια!! Γιατί φοράς μάσκα?? Αφού θηλάζεις αποκλειστικά, λογικά έχεις περάσει την ασθένεια στην μικρή, και τώρα της δίνεις και τα αντισώματα... Έτσι δεν πάει? Είναι απαραίτητη η μάσκα? Ιδέα δεν έχω...

δρ. clelia μαλλον εσυ καλα τα λες..εγω φταιω που ακουω μ..κιες απο δω κ απο κει...για μασκες κ μην κολλησω το παιδι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α επισης πρεπει παλι να περναμε αλματακι αναπτυξης (15 βδομαδα) ή εχει θεμα με τα ουλα, ολο πανω μου ειναι κ τρωει το τριπλοσαγονο:tongue::tongue::tongue:

κ οταν κατσει λιγο μονη της αρχιζω κ γω κ τρεχω να προλαβω...να μαζεψω οτι μπορω:roll::roll:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Αχ κοριτσια δεν μπορω να κοιμηθω ,μ'εχει πιασει ενας φοβος ...

σημερα ειμαστε μοναχουλες και δεν πηγα στους γονεις μου να κοιμηθουμε γιατι ηθελα να μαζεψω το σπιτι και να σιδερωσω {που τελικα η μικρη δεν μ αφησε να τ'ολοκληρωσω το σιδερωμα :(}.Λειπει ο μπαμπας μας σε βαρδυα στην δουλεια και εγω τα εχω δει ολα τωρα,ολο ακοιυω θορυβους και εχω σκαχτει που λενε και στα μερη μου:(.

Κλειδαμπαρωσα την κουζινα κι εστρωσα να κοιμηθω στο σαλονι στο καναπε να ειμαι και κοντα στην μικρη εχω αναψει οτι πορτατιφ εχω και το δεντρο αναμενο το αφησα....και ειπα να κατσω λιγο εδω μπας και νυσταξω που δεν τπ βλεπω....

Εμενα παντως η μικρη εχει φαει το χερι της,ολο μεσα το χωνει ,της το βγαζω και της βαζω πιπιλα εκει αυτη την φτυνει και μεσα το χερι,οσο δεν της εβαλα γαντακια πιο μικρη τοσο της τα βαζω τωρα ,αλλα εμαθε το κολπο το τραβαει με το στομα και τσουππππ παλι μεσα η μπουνιτσα ....πουφφφφ και γελαει οταν της βγαζω το χερι και με λιωνει χαχανιζει κιολας και πεθαινω εγω:lol::lol::lol::lol:

Της εκανα ενα μινι παρκο στο πατωμα με 2 κουβερτουλες και ενα παπλωματακι κοντα στο δεντρακι της το εβαλα που καθεται και χαζευει τα φωτακια,της εβαλα και το γυμναστηριο της και ετσι την εχω εκει και παιζει με τις ωρες την περνει που και που κι ο υπνος:tongue::tongue: κι ετσι εγω κανω τις περισσοτερες δουλειες ανετοτατα...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Το μωρό ευτυχώς δεν έχει δείξει ότι ειναι αλλεργικό, απλά η αδερφή μου επειδή ειναι η ίδια πολύ αλεργική προσπαθεί όσο μπορεί να ειναι σωστά τα ρούχα του κλπ, επίσης για αυτό λύσσαξε να τον θηλάσει μέχρι τώρα :)

(κοντεύει τους 9 μήνες ο μικρός, τώρα σταμάτησε γιατί ξεκίνησε δουλίτσα)

εμεις δεν είμαστε πολύ καλά, ο μπαμπάς του καλού μου πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο σε παρακολούθηση (ακολουθείτε το πρωτόκολο που ορίζει 72 ώρες παρακολούθηση γιατί θεωρούνται κρίσιμες)

δείχνει καλά ευτυχώς :)

σας φιλώ

Γεια σας κουκλες!!

Τσιπουρα περαστικα στον πατερουλη του αντρα σου... Ευχομαι να το περασει οσο ανωδυνα γινεται, με τις λιγοτερες δυνατες "απωλειες"...

Vasdeli εισαι ξαπλα μαρηηηηη??? Τελικα πηγες στην Δημοσια Τραπεζα Βλαστοκυτταρων? Για πε εντυπωσεις!!

Η βασανιαρα μου κλασικα ειναι στον ωμο σαν το παπαγαλινι και κοιμαται! Α! Κατσε να ανεβασω φωτο στο φβ

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Ξάπλα είμαι!!! Ντου νοτ γουόρι!!!!:P:D

Πήγαμε και στην δημόσια, όλα τέλεια....το κανονίσαμε.....

Με έχει πιάσει μια πρεμούρα να γεννήσω λέμε!!!! (ανωμαλία-μια έτσι μια αλλιώς!). Θέλω να γνωρίσω τον γελαστό!!!

Πιθανότατα ικανοποιήθηκε η βαθύτερη επιθυμία μου και τώρα βιάζομαι!!!!

Ευτυχώς τελείωσα και το τελευταίο του σεντονάκι σήμερα!!!!ΧΕ,:tongue:ΧΕ!!

Πάω να δω το Λιζάκι....

qwlrp3.png

geia saskoritsakia.

tsipura περαστικα στον πεθερουλη...ταχεια αναρρωση ευχομαι!

τελειωσαμε ψωνια αη βασιλη..

αυριο θα ψησουμε το πουλί:tongue::tongue::tongue:(γαλοπουλα), θα ντυσουμε τη μπεμπα αη βασιλη κ θα ανταλλαξουμε δωρα οικογενειακως. εσεις τι σκεφτεστε για αυριο???πως θα περασετε την παραμονη??

vasdeli στο ικεα εφερε τον πινακα με το προφιλ σου..παλι μπροστα μου σε ειδα..χεχε

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

vasdeli στο ικεα εφερε τον πινακα με το προφιλ σου..παλι μπροστα μου σε ειδα..χεχε

Σοβαρολογείς;:shock: Σε τι διαστάσεις; Σε τι τιμή; ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:P

qwlrp3.png

Mamounaki μην λες τέτοια στην παλιο-vasdeli και σηκωθεί να πάει στο ΙΚΕΑ!!

Εμείς θα πάμε αύριο στην θεία μου που θα κάνει ρεβεγιόν, η μικρή προβλέπεται να είναι η μασκότ της βραδιάς και ευτυχώς πολλοί θα θέλουν να την ζουπήξουν, οπότε θα ξεκουραστούν τα έρμα χεράκια μου από τα 5.800 κιλάκια της :D.

Μαμούνι να μας πεις τα νέα από το μαγείρεμα του πουλιού! Τελικά την συνταγή που βρήκα θα κάνεις ή άλλη?

Vasdeli λογικό να θες να αγκαλιάσεις τον μπέμπη σου! Ήδη με έχει πιάσει ανυπομονησία. Με είχε πιάσει και το καλοκαίρι για την δικιά μου, παρόλο που δεν ήταν τελειόμηνη η εγκυμοσύνη μου. Πόσο μάλλον εσύ...

GEXxp3.png

Οτι θα φτιαχναμε τετοια ωρα την βασιλοπιτοκεικ μας δεν το περιμενα...

Εμεις καλεσαμε εδω τους γονεις μου ,τον αδερφο μ με την φαμιλια του και την μαμα ,την γιαγια και τον θειο του αντρουλη μου και φυσικα τον νονο μας για να περασουμε ολοι μαζι την πρωτη μας Πρωτοχρονια αν και εγω ηθελα να ειναι πιο νεανικα αλλα δεν πειραζει πλησιαζει η γιορτη μου θα κανουμε παρτυ χιχιχιχ

εχω ετοιμασει τις σαλατες τις εβαλα σε ξεχωριστα μπολ και το μονο που εχουμε νακανουμε αυριο ειναι το γαλοπουλο να το τσουρομαδησουμε και να το ψησουμε χιχιχι και κατι ψιλα πραγματακια ακομα... αλλα ηδη νιωθω πτωμα δεν κατσαμε καθολου σημερα και ειχα την μικρη στο μαι ται ( εγω τι να πω που την ζυγισα πριν την κανω μπανιο και μολις ειδα το βαρος ειπα ....παναγιτσα μου αμα βαρυνει κι αλλο πως θα την βαζω στο μαι ται θα μοιυ κοπει η μεση ...6300 εφτασε....απο την επεμβαση και μετα πηρε φορα και παιρνει κιλα} κι ολα αυτα για να μην κουβαλαμε το τριαξονικο μας οχημα .... ελπιζω να προλαβω αυριο να μπω να σας ευχηθω... για την ωρα καλο μου ξενυχτι :P:p:p

Αχχχ μυριζει το κεικ μας ....:P:p:p:p:pμμμμμιιιααμμμ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...