Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και αμα σας πω ρε κορίτσια τι πάθαμε χθες....

Τρακάραμε στην Ακαδημίας....Περιμέναμε σταματημένοι στο φανάρι και ένας κόπανος μας την έφερε από πίσω.....γλιστρούσε και ο δρόμος λόγω βροχής....και 5 λεπτά μετά, αλλά ακριβώς 5 λεπτά μετά χτυπάει το κινητό και βλέπω στην αναγνώριση το νούμερο του γιατρού μου και παθαίνω σοκ!!! Πάει λέω, είναι κάπου εδώ και μας είδε και πήρε να μας μαλώσει που βγήκα βόλτα με το αυτοκίνητο...

Και μου λέει:

- Βικάκι είσαι ξάπλα;

-Ναι, ναι, τάβλα(λέω εγώ άσχετα αν μόλις μας την είχε φορμάρει..ο άλλος!)

-Δεν κουνιέται φύλλο δηλαδή;

-Ναι,ναι (λέω εγώ!)

-Ε, τότε επειδή κατάλαβα ότι είναι επιθυμία σου για μετά το νέο έτος άντε να πάμε για τις 03.01.11. Αλλά να είσαι τάβλα, έτσι;

-Ναι,ναι(ξαναείπα εγώ....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βικακυ ξαπλα και αναμονη!!!!!!!!!!!!ευχαριστη ομωσ αναμονη!!!!!!

τι κανετε οι υπολοιπεσ τσουπρεσ?

α!!τωρα που το θυμηθηκα....αυτο που ηθελα να σασ πω προχτεσ και το ξεχνουσα ηταν οτι ειναι φυσικο στουσ 3 μηνεσ να εχετε τριχοπτωση!!!θυμαμαι που το συζητουσαμε και περσυ..στουσ 3 μηνεσ ολεσ μαδουσαμε!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

vasdeli διαταγη του καφε μας..μην ξαναοδηγησεις, μεχρι να γεννησεις...θα σε μαλωσουμε..ουτε ως συνοδηγος..ενταξει? ακομα κ οι λακουβες τρανταζουν το μωρακι...ποσο μαλλον οι μλ...κς στους δρομους..να κατσεις στα αυγα σου!!

ειρηνη εγω μαδαω σαν τρελλη..ευχαριστω...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κάτι πρέπει να ειχε η χθεσινή μέρα γιατί πήρα ενα ταξί από το σύνταγμα και ο ταριφ κάπνιζε, όταν του είπα να το σβύσει με έβρισε αλλά κανονικά...

τί να πω;

βικάκι με το καλό και ΞΑΠΛΑ!

μαμούνι δεν είναι τίποτα που μαδάς λοιπόν αλλάζεις πουπουλάκια κι εσυ!!!!

ειρήνη μου ειλικρινά θα στείλω κι αλλα σκόρδα!!!! αληθινά αυτή τη φορά

καλησπερούδια!!!

βικάκι με το καλό τότε άλλη μια βδομάδα υπομονής, αφού το ήθελεςς τόσο πολύ, χαλάλι σου! σε ευχαρίστησε ο γιατρός σου!

σε όλες τις υπόλοιπες φιλάκια πολλά! δε σας σχολιάζω, δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον, εκτός από τη συγκίνηση της κουμπαρουλας μου, που ξέρει πόσο την αγαπάμε κι εμείς, ε??? :*

η μικρή μου γκουγκουφκίτσα είναι μπουκωμένη και έχει βήχα το πουλάκι μου! την ταλαιπωρήσαμε πολύ... πήγαινέλα παντού, σε όλους όσους επρεπε! τώρα πήγε στο θείο-γιατρό για να τη δει, γιατί το μπούκωμα με πλύσεις ορού δεν φεύγει και ο βήχας επιμένει... άντε να δούμε τι θα μας πει. ευτυχώς δεν είναι σοβαρό, τουλάχιστον έτσι φαίνεται...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω με την κλεμμενη συνδεση :o

Πλοηγησουλα κι εμεις το εχουμε αυτο εδω και 2 μηνες σχεδον και πριν φυγουμε για τις γιορτες μου ειπε να την παρακολουθω αν ο βηχας της γινει ξηρος...ο ορος παντως δεν μας εχει βοηθησει καθολου.Στις 3 του μηνα που θα παμε να κανουμε το εμβολιο μας θα της πω αν ειναι να παμε σε παιδοωριλα.Δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο μπουκωμενη και μυξουλες να μην βγαζει :?:?:?

Φωτογραφιουλες ανεβηκαν στο φεις :tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

μόλις με πήρε το αμόρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η μικρή μας έχει ίωση, στα πρόθυρα της βρογχίτιδας...:(:(:( μάλλον από κάπου κόλλησε... :?

της έδωσε σταγόνες και σπρέι για εισπνοές και μια αντιβίωση (δεν ξέρω ποια φάρμακα ακόμη, θα δω μόλις έρθουν) και στο τσακ την προλάβαμε για νοσοκομείο! αύριο θα την δει και πάλι να δούμε τι θα γίνει... στεναχωρέθηκα πολύ... με πιασαν τα κλάματα...:cry:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Το νινι κλαιει και γκρινιαζει, δεν προλαβαινω...

Βικακυ, αντε!! Σου εκανε το χατηρι ο γιατρουλης. Ο βασανιαρης ακομη σας δουλευει!

Ισι, περαστικουλια! Παλι καλα που το προλαβατε δεν λες? Περαστικα και αγυριστα!

Εγω οχι μονο δεν μαδαω, αλλα εχω τοσο μαλλι, που δυσκολευομαι να το ξεμπλεξω καθε φορα που λουζομαι. Στην κυριολεξια τραβαω απο τα νευρα μου και ξεριζωνω κατι τουφες ΝΑ!! Αλλα και παλι με αρκετο μαλλι παραμενω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κορίτσια, πήγα θέατρο....

μην με μαλώνετε...σκυλοβαριέμαι μέσα....αλλά that's it!ήταν και η τελευταία έξοδος...το αποφάσισα....μην το ξεφτιλίσω κιόλας....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημέρα σε όλες τις όμορφες με τα κουκλιά μωρά!!!!!!

μόλις με πήρε το αμόρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η μικρή μας έχει ίωση, στα πρόθυρα της βρογχίτιδας...:(:(:( μάλλον από κάπου κόλλησε... :?

της έδωσε σταγόνες και σπρέι για εισπνοές και μια αντιβίωση (δεν ξέρω ποια φάρμακα ακόμη, θα δω μόλις έρθουν) και στο τσακ την προλάβαμε για νοσοκομείο! αύριο θα την δει και πάλι να δούμε τι θα γίνει... στεναχωρέθηκα πολύ... με πιασαν τα κλάματα...:cry:

κουμπαρούλα μου περαστικά στην γκουγκουφκίτσα!!!!!

ευτυχώς το προλάβατε και γλυτώσατε το νοσοκομείο! την θεραπεία της τώρα και μετά θα ειναι περδίκι !!!!!! <3

κορίτσια, πήγα θέατρο....

μην με μαλώνετε...σκυλοβαριέμαι μέσα....αλλά that's it!ήταν και η τελευταία έξοδος...το αποφάσισα....μην το ξεφτιλίσω κιόλας....

μαρήηηηηη.... μαρήηηηηη.... μεζεψού

θα έρθω χαστουκίστρα... για να μην ξεχνιόμαστε! χιχιχιχιχι

ερωτήση: στολή αγιοβασίλη που βρήκατε για τα μικρά; θέλω να πάρω στον ανηψιό μου ειναι 9 μηνών τώρα :) κάτι μου ειπαν για H&M

φωτεινή τις ειδα τις φωτό!!!! και του χρόνου με τη μικρή να τρέχει και το 2ο στην κοιλίτσα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Περιμένω να έρθουν οι γονείς μου για να πάω στην Αθήνα με το μηχανάκι και να παραλάβω ένα γούρι που έχω προπληρώσει από το golden deals (ή το groupon, δεν θυμάμαι)...

Δεν σχολιάζω τα της vasdeli, την πήρα τηλ και την ξεχε!! Ααααα μην τα θυμηθώ!! Κάτσε στα αυγά σου μαρή σουρτούκω!!!

Τσιπούρα στολές άγιου βασίλη έχει στα h&m αλλά και στα jumbo!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!

Περιμένω να έρθουν οι γονείς μου για να πάω στην Αθήνα με το μηχανάκι και να παραλάβω ένα γούρι που έχω προπληρώσει από το golden deals (ή το groupon, δεν θυμάμαι)...

Δεν σχολιάζω τα της vasdeli, την πήρα τηλ και την ξεχε!! Ααααα μην τα θυμηθώ!! Κάτσε στα αυγά σου μαρή σουρτούκω!!!

Τσιπούρα στολές άγιου βασίλη έχει στα h&m αλλά και στα jumbo!!

έλα μου! εξίσου καλές; εννοώ ποιοτικά στο ύφασμα, τον πορσέχουμε γιατί η αδερφή μου έχει κάμποσες αλεργίες και δεν του φοράει ούτε μάλλινο....

τσιπουρακι αν ειδες την στολη της μικρης την πηρα απο τα jumbo εννοειται οτι απο μεσα της φοραγα καλσον :tongue: και το ζιπουνακι της.....οχι οτι τσιμπαει η οτι ειναι ψιλο γιατι ειναι αρκετα χοντρουλη ειναι κανονικο φορμακι απλα για το ψοφοκρυο που θα εκανε στον παρνασσο της το εβαλα ....σκουφακι για το κεφαλακι τους δεν βρηκα:-(:-(:-(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρα!

σε όλες σας και σε όλα τα νινάκια!!!

ξαναήρθαμε στο γιατρό και ευτυχώς είναι καλά η μικρούλα μου! μας έκοψε τα 2 από τα 3 φαρμακα και παίρνουμε τώρα μόνο την αντιβίωση (ceclor). όσο είναι εξωστρεφής δεν έχουμε πρόβλημα μου είπε! και το λίγο βηχαλάκι που έχει είναι για καλό, περνάει! να μην βρεθούμε με άλλα παιδάκι και τα κολλήσουμε αυτές τις μέρες και στο σπίτι όχι πολλή ζέστη!

αυτά!

κουμπαρούλα και κλελούκο φιλάκια! φψτεινούλα και σε σένα!

ρε συ βίκυ... βάλε και λίγο κώλο κάτω... που να μη στο λεγε και ο γιατρός...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

γεια σας κ απο μενα

[ploegisula περαστικα το κουκλακι σου..ολα καλα!!

εγω την αρπαξα λιγο..αμυγδαλες τουμπανο...ελπιζω να μην κολλησω τη μικρουλα μου..θα παω να παρω μασκουλα...αχ δεν μπορω να τη ζουμπιξω κ να τη φιλησω κ εχω τρελλαθει...

πηγα κ σε ενδοκρινολογο τα του θυροειδη ολα καλα, μου μειωσε το χαπι οπως προ εγκυμοσυνης, αλλα με τη βιταμινη d που ειναι πολυ χαμηλη μου ειπε οτι παρατηρειται συχνα πλεον γιαυτο μου την εγραψε να την κανω..κ ειναι πολυ σημαντικη βιταμινη για τα οστα κ οχι μονο..οποτε θα παρω εξτρα βιταμινη, γιατι ο θηλασμος το επιβαρυνει..

vasdeli αμα ξανα βγεις οξω θα παρω το γιατρουλη τηλεφωνο...ααααα...

εχε χαρη που στηριζουμε τον πολιτισμο..κ το θεατρο εχει φαει μεγαλη κριση:tongue:

ψαχνω κ γω σκουφι αγιοβασιλη...στολη βρηκαμε στα τζαμπο..αμα εντοπισετε μικροσκοπικο σκουφι ενημερωστε με...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...