Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μίλησα με τον γιατρό...τέρμα οι κλεξάν.

Αύριο έρχεται η κομμώτρια να με χτενίσει(βεβαίως-βεβαίως!), η βαλίτσα έτοιμη, πρέπει να φορτίσω κάμερα και φωτογραφική μηχανη, πήρα την κορνίζα με την φωτό των παιδιών μου, τις ζωγραφιές τους.....τι άλλο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βικάκυ, σήμερα το σκεφτόμουν και αναπολούσα τις δικές μου στιγμές... Τι τρελλή ανυπομονησία και τι όμορφα συναισθήματα βιώνεις...

με το καλο κοπελαρα μου με το καλο ............. θα σε σκεφτομαι οπωσ ολλεσ φιλιααααααααααααααααααα

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

qwlrp3.png

Μίλησα με τον γιατρό...τέρμα οι κλεξάν.

Αύριο έρχεται η κομμώτρια να με χτενίσει(βεβαίως-βεβαίως!), η βαλίτσα έτοιμη, πρέπει να φορτίσω κάμερα και φωτογραφική μηχανη, πήρα την κορνίζα με την φωτό των παιδιών μου, τις ζωγραφιές τους.....τι άλλο;

ΘΑΡΟΣ Κ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΦΕΒΕΙ . κοριτσια δεν μπενω στο φορουμ για προσοπικουσ λογουσ σασ διαβαζω οταν προλαβενω κ χερομαι που τα καατφερνετε ολλεσ τοσο περιφημα φιλιαααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολεσ σασ ευχομαι να εχετε υγεια και ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι σημερα μπηκα απο το πρωι να μαθω νεα (νομιζα οτι σημερα θα γεννουσεσ)αλλα διαβασα για τεταρτη!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη κρισακι πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριεττουλα μου σημερα απο το πρωι σε σκευτομουν και συγκεκριμενα θυμομουν οτι καποιον ειχεσ που γιορταζεσ...εσπαγα το κεφαλι μου ποσεσ ωρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!...αλλα τελικα το θυμηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο ανηψιοσ?σωστα λεω?να τον χαιρεσαι τον ομορφουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ και να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι ευχομαι να βρεισ τι γινεται με τα κακακια του μπεμπη!!!!

νενακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια ευχομαι να περασατε ολεσ σασ πολυ πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ αρκετα καλα,οικογενειακα!!παρολο που απο την προηγουμενη πεμπτη η κατασταση με την μπεμπουλιτσα εχει ξεφυγει...πολυ πονο εχει η καημενουλα!!!!κοντευει η ωρα του φαγητου τησ ,μετα απο 4 ωρεσ δηλαδη κι εκεινη ακομα ρευεται και κλαιει το προγουμενο γευμα!!!!!

ο γιατροσ το μονο που λεει υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν φανταζεστε σε τι κατασταση βρισκομαστε!!!τα χριστουγεννα ειχε κοιμηθει μονο απο τισ 2 το βραδυ εωσ τισ 4(την παραμονη το βραδυ..)και απο εκεινην την ωρα συνεχεια ξυπνη και με κλαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ το βραδυ εχω και το αγγελικακι αρρωστο!!

πολλα φιλακια σε ολεσ σασ!!!α και ενα μελομακαρονο κι ενα κουραμπιεδακι στην καθε μια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα χρυσακι!!!:-P

νενα να χαιρεσαι τη μεγαλη σου κορουλα!

κλειω βγαλε φωτο στο φατσομπουκ με αγιοβασιλιτσα

φωτεινη βλεπω σταρ ειδησεις μπας κ σε πετυχω στα ρεπορταζ για αραχωβα..:P:p

τσιπουριτα μου κ η εργασιοθεραπεια με μετρο..μην τα φτυσεις..

ειρηνη ευχαριστουμε για γλυκακι

δεσποινα πριν αρχισεις να νιωθεις υπαιτια για αλλεργια μωρου σου, να ξερεις οτι μπορει να ειναι παροδικη..δε σημαινει οτι θα εχουν κ μετα τους 6 μηνες..δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις σοβαρες

αν ομως εχει κ ατοπικη δερματιτιδα (κ δεν εχει περασει) ισως ναναι αλλεργια.

κοψε αρχικα σοκολατα, γαλα κ γιαουρτι..φετα μπορεις να τρως..μην κοψεις αμεσως κ μοσχαρι κλπ εγω τρωω μοσχαρι. εμενα παντως περασαν ολα, δεν ξερω αν ηταν τυχαιο παντως κ τα σπυρακια φυγαν κ τα κακια φτιαξαν.

νομιζω οτι πλεον πρεπει να τρωνε γυρω στα 5 γευματα.εγω ετσι το εχω ρυθμισει (ισως καθε 3 ωρες που λες ειναι συχνο πλεον). αν πειναει ενα μωρο θα το καταλαβεις. ποιος σου λεει οτι δεν χορταινει???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χρόνια πολλά και με το καλό να έρθει η καινούρια χρονιά και ν' αφήσει πίσω ότι μας πόνεσε.....

Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας και να είναι γεμάτες οι αγκαλιές μας.

Και να γεννηθούν και άλλα υπέροχα στρουμπουλά ή μονδέλικα μωράκια!!!!!!!!

Περιμένουμε και την άφιξη του γελαστού μπεμπάκου!!!!

Πώς είναι τα μωράκια που ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ημέρες; Γιωτίτσα, Δέσποινα, Ειρήνη;

Φιλιά σε όλες!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

τσαααα...

επιστρεψαμε :P:p

Το μονο που μπορω να σχολιασω τωρα γιατι κλεβω συνδεση και δεν εχω καλο σημα ειναι σε εσενα Μαμουνακι ...που να με βρει το Σταρ εδω ξεκιναγαμε νωρις το πρωι τις βολτες και επιστρεφαμε νωρις το βραδακι για να κοιμηθει η μικρη και να ξεκουραστει απο την ταλαιπωρια που της καναμε....αλλα αυτη μας ξενυχτουσε :P:pΗθελε ποτακι η κυρια χιχιχιχι

θα δειτε φωτο στο φεις :P:pοχι πολλες με χιονια δικες της γιατι ειχε τοσο ψοφοκρυο που δεν την ξεσκεπασα καθολου

Περισσοτερα θα σας πω την τεταρτη θα παω να μεινω στην μαμα για να εχω ιντερνετ γιατι θελω να κατεβασω κατι ταινιουλες:tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

welcome Φωτεινούλα! Περιμένουμε φώτο και νέα!

Το 2011 θα μου φερει τον Θρησκευτικο γαμο,

την βαφτηση σου

και ευχομαι και ενα αδερφακι....

Σου εύχομαι η υπογραφή σου να γίνει πραγματικότητα! :)

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......

ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!

Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 03-01-11!!!

ΟΕΟ!!!

Μέχρι τότε ξάπλα!!!

Με πήρε μόνος του σήμερα τηλέφωνο και μου το πρότεινε με τον όρο να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα...

Τον είχε πάρει ο vasdelos το πρωί να τον ρωτήσει τελευταίες οδηγίες για την καισαρική( clexan) και μισοαστεία μισοσοβαρά τον ρώτησε αν γίνεται να γεννήσω αρχές του 2011....

Φαίνεται το ξανασκέφτηκε και με πήρε το απόγευμα και μου είπε το ευχάριστο!!!

Είμαι χαρούμενη!!!

:-)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Άντε vasdelaki σου έκανε το χατίρι ο γιατρούλης! Ας έρθει όποτε πρέπει ο μπεμπούλης, γερός και κούκλος!!!!!!!!!!!!

Δωράκι της νέας χρονιάς!!!!!!!!! :D:tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γειά σας κι από μένα!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά!

Βικυ μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου γιατί πραγματικά το ήθελες τόσο πολύ!

επίσης θα ειναι τέλειο με την αρχη της χρονιάς τσουπ το μωρουδέλι το γελαστό

Κοριτσάκια μου οι ευχές σας με συγκινούν

το ξέρετε ότι σας έχω ιδιαιτερη αδυναμια ε;;;;

<3

σε όλες!!!!!

kalimeraaaa!

vasfdeli τελεια...3/1/11 ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ε? με το καλο! ξεκουραση, κρεβατακι κ 6 μερουλες αναμονη..

φωτεινη καλως ηρθες!!

αγγελικουλα φιλακια στην κουκλιτσα σου!

τσιπουριτσα φιλακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...