Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας!!! από μένα και το γκουγκουφκίτσα μου, τις καλύτερες ευχές μας!!!

όλη μέρα γυρνάμε, δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα, θα τα πούμε άλλη ώρα!!!

φιλιά!!!

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:P

Βικάκι μου την ίδια μέα έχει γεννέθλια το αμόρε μου! καλά μιλάμε αιγοκεράκι σούπερ θα βγει! και να ξέρεις από τώρα, θα σε τρελάνει σαν μανούλα και πιο πολύ θα τρελάνει τη γυναίκα του στο μέλλον, να ναι καλά, και να σαι καλά κι εσύ να το χαρείς!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα κοριτσια!!

δεν εχω προλαβει καθολου να μπω γιατι εχω κοσμο στο σπιτι και γιατι εχω τρεχαματα..

η εμπειρια με το νοσοκομειο ηταν χαλια.. μου ειχαν βαλει λαθος ραμματα στη γεννα!! τα εχω παρει στο κρανιο! τωρα ειμαι καλα αλλα με αντιβιωση...

ο μπεμπακος δεν ειναι πολυ καλα..σας βαζω το θεμα απο το παρεντς γιατι δεν προλαβαινω να τα ξαναγραψω..πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας!

σας φιλω και καλες γιορτες σε ολες!

χρυσα χρονια πολλα!

νενακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!

vasdelaki ανυπομονω να δω φωτο του μαμουνιου!! με το καλο!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39656&page=17

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, κορίτσια!!!

Δέσποινα τι εννοείς λάθος ράμματα;Είναι δυνατόν;

και ομως ειναι!!! μου βαλανε κατι ραμματα που δεν απορροφονται απο τον οργανισμο και εννοειται οτι δεν πεφτουν!! και εγω περιμενα να πεσουν και τιποτα. αφου ηταν σαν πετονια! η γιατρος που μου τα εβγαλε στη θεσσαλονικη τρελαθηκε λεμε! και επιπλεον μου δημιουργησαν και φλεγμονη η οποια θελει αντιβιωση για να μην παθω καμια μολυνση. μου εκαναν μια μικρη επεμβαση για να τα αφαιρεσουν τελικα (και 3 ενεσεις αναισθησιας!)

ασε με λεμε μεγαλο δραμα!

Κοριτσια μου και του χρονου!!

Το παραπανω δεν ισχυει για την κακη εμπειρια των ραμματων της Δεσποινας! Ρε κοριτσι περαστικα! Ειναι δυνατον τετοιο λαθος?? Τα εχω παρει στο κρανιο, ελεος δλδ ο μλκογιατρος σου!!

Περαστικα και αγυριστα!!

Παω να διαβασω για τον γιοκα σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Δεσποινα η κοπελα που σου απαντουσε τα λεει πολυ σωστα!! Κανε αυτο που γραφει με τις τροφες..

Οντως οι αλλεργιες ειναι κληρονομικες, αλλα δεν υπαρχει λογος για τυψεις, πηρε τις αλλεργιες και την ομορφαδα της μανας του :tongue:

Σχετικα με την συλλογη ουρων, θα κανεις αυτο που εκανα στην 5η και τελευταια φουσκα που ειχα, και ετσι καταφερα και τα συνελεξα: θα εχεις γυμνο το παιδι απο την μεση και κατω, του βαζεις την φουσκα και τον κρατας ορθιο αγκαλια σου (μουρη με μουρη) πανω στον νιπτηρα της τουαλετας. Ετσι και να χεσει, θα πεσουν στον νιπτηρα. Εσυ απο τον καθρεφτη θα βλεπεις την φουσκα, ποτε θα κατουρησει οποτε να την βγαλεις αμεσως... Παρε και καφε και τηλεφωνα στην τουαλετα διοτι μπορει να παρει πολυυυυυ ωρα (εμενα μου πηρε 1,5).

GEXxp3.png

Δεσποινα η κοπελα που σου απαντουσε τα λεει πολυ σωστα!! Κανε αυτο που γραφει με τις τροφες..

Οντως οι αλλεργιες ειναι κληρονομικες, αλλα δεν υπαρχει λογος για τυψεις, πηρε τις αλλεργιες και την ομορφαδα της μανας του :tongue:

Σχετικα με την συλλογη ουρων, θα κανεις αυτο που εκανα στην 5η και τελευταια φουσκα που ειχα, και ετσι καταφερα και τα συνελεξα: θα εχεις γυμνο το παιδι απο την μεση και κατω, του βαζεις την φουσκα και τον κρατας ορθιο αγκαλια σου (μουρη με μουρη) πανω στον νιπτηρα της τουαλετας. Ετσι και να χεσει, θα πεσουν στον νιπτηρα. Εσυ απο τον καθρεφτη θα βλεπεις την φουσκα, ποτε θα κατουρησει οποτε να την βγαλεις αμεσως... Παρε και καφε και τηλεφωνα στην τουαλετα διοτι μπορει να παρει πολυυυυυ ωρα (εμενα μου πηρε 1,5).

ρε γμτ στα κοριτσακια ειναι πιο ευκολο να το βαλεις! με τα τσουτσουνια δεν μπαινει καλα γιατι το κολλας πανω στα μπαλακια και γκρινιαζει τρελα ο μπομπος (με το δικιο του ντε)..παντως δεν το βλεπω για ουρολοιμωξη..

απο την αλλη ελπιζω να μην ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γιατι εχω φιλη που τα περασε με τη μικρη της και ειναι μεγαλο πακετο για το παιδι. και καλα οσο πινει γαλα αλλα σκεψου μετα στις στερεες τροφες ποσο δυσκολο ειναι.ουτε κρεμες, ουτε γιαουρτια, ουτε μοσχαρι και τοσα αλλα! θα βλεπει παιδιακια να τρωνε διαφορα και θα τα ζηταει και εγω τι θα του λεω που θα του απαγορευω συνεχεια να τρωει τετοια; αντε να καταλαβει το παιδι οτι το κανω για το καλο του και δεν ειμαι στριγγλα!ασε με ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω..ακομα ελπιζω στο σεναριο της υπερπαραγωγης...

και ομως ειναι!!! μου βαλανε κατι ραμματα που δεν απορροφονται απο τον οργανισμο και εννοειται οτι δεν πεφτουν!! και εγω περιμενα να πεσουν και τιποτα. αφου ηταν σαν πετονια! η γιατρος που μου τα εβγαλε στη θεσσαλονικη τρελαθηκε λεμε! και επιπλεον μου δημιουργησαν και φλεγμονη η οποια θελει αντιβιωση για να μην παθω καμια μολυνση. μου εκαναν μια μικρη επεμβαση για να τα αφαιρεσουν τελικα (και 3 ενεσεις αναισθησιας!)

ασε με λεμε μεγαλο δραμα!

Αν είναι δυνατόν ρε κορίτσι μου!!!

Τι να πω τώρα, έλεος πια με τα λάθη τους....

Όσο για την συλλογή ούρων στο αγοράκι εμένα μου φαινόταν πάλι πολύ πιο εύκολο στον γιο μου!!! Το κολλούσα μόνο στο λιλί του και ήταν μια χαρά!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χρονια πολλα σε ολες!!!:P

ευχομαι υγεια υγεια υγεια και πολλη αγαπη!!

εχω και γω μια απορια σχετικη με τα κακακια..

απ την αρχη θηλαζα και δινα σκονη μια φορα το βραδυ

τα κακακια μας ειχαν το μουσταρδι αυτο χρωματακι με τα σπορακια..

εδω και 4 μερες που εκοψα και το βραδυνο κ πλεον θηλαζω αποκλειστικα τα κακακια του παρεμειναν μουσταρδι αλλα υδαρη και χωρις σπορακια..

ειναι φυσιολογικο αυτο? εννοω πως οσες θηλαζετε αποκλειστικα ποιας μορφης ειναι τα κακακια σας???

Fire μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Aυτο που εχω καταλαβει διαβαζοντας διαφορα ειναι οτι τα κακακια πρεπει να ειναι σε οποιαδηποτε αποχρωση του κιτρινου,με ή χωρις σπορακια...

Οποτε να μην ανησυχεις!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κλελια μου

το θεμα ειναι οτι ναι μεν ειναι μουσταρδι αλλα πιο υδαρη απο πριν,θελω να πιστευω οτι δεν ειναι διαρροια

ωστοσο ειναι πιο υδαρη απο πριν..

Κοιτα, καποιες φορες και της δικιας μου εχουν μικροαλλαγες, πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο... Μην αγχωνεσαι, αν το μωρο παιρνει βαρος ολα τα αλλα ειναι η λειτουργια του καθε οργανισμου. Διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο (απο μωρο σε μωρο)

GEXxp3.png

Πεπελάρες μου Χρόνια Πολλά!!!!!!!

ευχομαι υγεία και χαρές στα σπίτια σας!!!!

τουχρόνου περιμένω να μου φέρετε τα ζουζούνια σας να μου πούνε τα κάλαντα!!!!! :)

Βασδελάκι μου με το καλό!!! έρχεται ο Γελαστός Μπέμπης!!!! γιουπιιιιιιι!

Δεσποινα το θέμα με τα ράμματα με έχει κάνει έξαλλη!!!!! μα είναι δυνατόν;;;

να την πάρεις να την ξεχε! οπωσδήποτε!

Νενα μου μπορεις να αρχίσεις από φετος να το συζητάς σιγά σιγά ώστε του χρόνου με το καλό τις γιορτές να πάτε καμιά εκδρομούλα :)

όσο για το μπόμπο σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα!!!!

σε όλες πολλά φιλιά και πολλά γλυκά!

είμαι στο γραφείο, κουρασμένη και πρέπει να προχωρήσω με τη δουλίτσα!

όχι άδεια δεν παίζει διότι με τα διάφορα φέτος που γνωρίζεται έλειψα αρκετά οπότε δεν ήθελα να ζητήσω κι αλλη άδεια....

δεν πειράζει, ίσως και να βοηθάει να πω την αλήθεια δεν είναι και οι πιο εύκολες στιγμές που περνάω ..... εργασιοθεραπεία λοιπόν και γενικότερα αρκετό τρεξιμο :)

<3 <3 <3

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά και σε σένα Μαριέττα μου!!

Και του χρόνου με υγεία και πολλή-πολλή φασαρία :tongue:

Βικάκυ, σήμερα το σκεφτόμουν και αναπολούσα τις δικές μου στιγμές... Τι τρελλή ανυπομονησία και τι όμορφα συναισθήματα βιώνεις...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...