Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά! Και του χρόνου!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

Vasdeli να μας πεις τα του μπέμπη του βασανιάαααααρη!!

Stone καλώς την!! Περαστικά σας!! Πιπίλα και εγώ έδωσα μετά το 2μηνο αν δεν απατώμαι αλλά (ευτυχώς ή δυστυχώς να πω?) δεν την θέλει. Για να την κρατήσει στο στόμα της πολύ σπάνια, και όταν είναι στο αμάξι και γκαγκανιάζει επειδή θέλει αγκαλιά αλλά στο αμάξι δεν παίζουμε με την ασφάλειά μας, της δίνω την πιπίλα και την γλύφει :D. Δλδ ούτε και εμένα είναι φαν της πιπίλας!!

Ειρήνη το ότι το παιδί δεν κάθεται πολύ ώρα στο στήθος δεν το βρίσκω ανησυχητικό. Μπορεί στο 5λεπτο να τρώει 100 μλ, πού μπορείς να το ξέρεις εσύ? Ξέρεις πόσες φορές νιιώθω το στήθος παντελώς άδειο, κάνω άντληση και βγάζει 100μλ για την πλάκα του? Είπαμε το μυστικό είναι: να φαίνεται ικανοποιημένο το μωρό, να κάνει μουσταρδί κακά και να κατουράει τουλάχιστον 5 πάνες την ημέρα...

Γιώτα με το καλό να βαφτίσεις την Εμμέλια!! Ό,τι επιθυμείτε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Τα παιδιά βγήκαν για τα κάλαντα και γύρισαν με γερό χαρτζιλίκι!!!Παππούδες, γιαγιάδες, θείοι,θείες ξηλώθηκαν κανονικότατα....:-P

Περιμένω το ραντεβού για to nst και απυπομονώ!!! Πιθανότατα θα ορίσουμε και την καισαρική!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα έβλεπα ένα αγχωτικό όνειρο αλλά δεν δίνω πλέον σημασία! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Χθες ο καλός μου με έβγαλε βόλτα με το αυτοκίνητο, είδα την Αθήνα by night με τα λαμπάκια και ήταν τόσο ωραία!(Ε, είπα το πολύ πολύ να γεννήσω Χριστούγεννα!!!:-P Το παράδοξο είναι ότι αν και κάναμε και ψώνια δεν είχα ούτε μία σύσπαση....)

Σήμερα δε, ο γιος μου έκλαψε για ανούσιο λόγο και με πιάσανε και μένα τα κλάματα....με αναφιλητά μιλάμε....Μα τι έχω πάθει ρε κορίτσια;

Νομίζω ότι με πιάνει πάλι εκείνο το συναίσθημα προδοσίας που ένοιωθα απέναντι στην Ηλέκτρα όταν πήγα να γεννήσω τον Παύλο...

Στιγμιαία ένοιωσα ότι θα προδώσω τον Παύλο, τον 'μικρό' μου γιατί θα έρθει ο εισβολέας.....

Μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε...σήμερα κλαίω με το παραμικρό....

Να ρωτησω και κτ αλλο;;Στα θηλαζοντα παιδακια εχετε δωσει πιπιλα;;Εγω προσπαθω εδω και μια βδομαδα αλλα δεν την θελει με τπτ..Θα ηθελα οταν ειναι ταϊσμενος και καθαρός να την κραταει εστω και λίγο για να ειναι και ο μεγαλος ηρεμος αλλα και για τον ιδιο να ξεκουραζεται και να μην γκρινιαζει..

Σας φιλώ ολες και σας ευχομαι να περασετε καλά Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας και τα βλασταρια σας με υγεία και χαρα!!!

Πετρούλα μου, περαστικά!

Από την ελάχιστη πείρα μου μπορώ να πω ότι σπανίως θηλάζοντα βρέφη τα πάνε καλά με την πιπίλα....

Τα 2 δικά μου δεν πιάσανε καθόλου...ειδικά ο Παύλος! Προσπαθούσα να του δώσω μετά τον 2ο μήνα μπας και κοιμηθεί και σταματήσει να κλαίει λίγο αλλά την έφτυνε μετά μανίας το λαμόγιο...:-P Χαζός ήταν; Ήθελε βυζάκι....ανελέητα όμως....:tongue:

Ειρήνη, Αγγελική, Νένα ευχαριστώ για τις ευχές σας...ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Να χαιρόμαστε τα ζουζουνο-σκατ@υλάκια μας!!!

Stone περαστικά σας και ευχαριστούμε! :oops: Πιπίλα δίνω, αλλά την κρατάω ταυτόχρονα γιατί αλλιώς την πετάει όπου βρει, δεν γίνεται διαφορετικά...

Ειρηνάκι τι θέμα κι αυτό με την παλινδρόμηση... λες να περάσει;;;;; Εμένα τις περισσότερες φορές 5λεπτα τρώει όσο και αν επιμείνω...

Vasdeli περιμένουμε νέα!

Φιλιά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουράκι που είσαι; Έχεις πήξει;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

τσιπ???μαρη τσιπ σημερα που καταφερα να μπω 2 ολοκληρεσ φορεσ να μην σε πετυχω καθολου????????????????????????????????????:confused:

α!!!!!τωρα που τα θυμαμαι ....κρεμουλα συγκαματοσ καλο ειναι να μην βαζουμε εαν τα μπεμπακια δεν ειναι συγκαμενα....γιατι εαν βαζετε συνεχεια οταν καποια στιγμη συγκαψουν δεν θα ενεργησει καν η κρεμουλα!!!:rolleyes:

και κατι αλλο ηθελα να σχολιασω απο τα γραφομενα σασ τοσεσ ημερεσ αλλα μολισ το ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|

βασδελακι μου δεν ξερω αν θα καταφερω να ξαναμπω εωσ την δευτερα.....ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να υποδεχτεισ τον μπεμπουλη και ευχομαι με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την δευτερα ο,τι και να εχω θα μπω μονο για σενα να μαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και παλι κοπελα μου!!!!!!!!!!!

γιωτουλα με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το ονοματακι σασ ειναι υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σας ευχομαι ....

ειπα να μπω λιγο να σας δω και να σας ευχηθω....

Κοριτσια μπορει να ειμαι στην Αραχωβα αλλα ειναι λες και ειμαι στην ερημο απο την ζεστη που εχει :(:(

Βασδελακι αν δεν σε δω σου ευχομαι ολοψυχα το βασδελομπεμπεδακι να βγει με την μια να μην ταλαιπωρησει την μανουλα και να της χαρισει ενα μεγαααλο χαμογελο.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:P

Είμαι πολύ συγκινημένη και συγχρόνως το μυαλό μου δουλεύει με χίλια....

Πρωτοχρονιά λογικά θα κάνω μέσα, αγκαλιά με το αγγελούδι μου!!!

Το nst έδειξε μια ήρεμη μήτρα και τέλειο καρδιακό παλμό του μπέμπη...Τα αμνιακά υγρά είναι άψογα!

Ο μπέμπης δεν θα μπει για παρακολούθηση(γιούπι!!!!):P

Ρώτησα τον γιατρό αν θα μπορέσω να κάνω rooming in και απάντησε χαρακτηριστικά: ' εννοείται'

Είμαι χαρούμενη και αγχωμένη ταυτόχρονα......!:P

qwlrp3.png

Vasdeli τέλεια τα νέα σου!! Τέλεια!!!

Με το καλό να τον δεχτείς τον μπέμπη σου...

Πολύ καλή φάση με το rooming in, θα νιώσεις απίστευτα ήρεμη που θα έχεις το μωρό σου δίπλα σου από την πρώτη στιγμή και 24 ώρες την ημέρα!!

Να μην νιώθεις καθόλου άγχος, δεν έχεις λόγο!

Όσο για τα κλαψ-κλαψ που σε πιάνουν :D. Εγώ ενώ ήμουν ψύχραιμη πριν γεννήσω (πέρα από τα κλάμματα που με έπιαναν όταν σκεφτόμουν ότι το μωρό μου θα μπει παρακολούθηση) τώρα για ψύλλου πήδημα με πιάνουν τα ζουμιά!!!

GEXxp3.png

χρονια πολλα κοριτσακια μου! με υγεια κ ευτυχια! να περασετε ομορφες οικογενειακες στιγμες!

κλειω ευχαριστω για συνταγη..θα το παλεψω να το φτιαξω το πουλι..:tongue:

stone εμενα παροτι θηλαζει αποκλειστικα, ειναι τοσο φαγανα που με τις πιπιλες κ τα δαχτυλα της πορωνεται..και ολες οι μαρκες ειναι δεκτες..δεν εχει κολληματα..απο το 2ο μηνα κ γω της εδωσα.αλλα κ πιπιλα να μη βρει 10 δαχτυλα εχει και μπορει να τα πιπιλισει ΟΛΑΑ

η παιδιατρος μας ζυγισε 6400 κ υψος 61,5. της εριξε πολλα γελακια της γιατρου, μεχρι που της εχωσε αυτο το πραγμα για τα αυτια κ πατησε κατι τσιρίδες που μας ακουσανε 10 τετραγωνΑ παρακατω...και τοτε ηρθε η μεγαλη εφευρεση "ΠΙΠΙΛΑ" κ μας εσωσε!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!!! Και του χρόνου!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!

Αυτά που έχουμε και αυτά που έρχονται οσονούπω (Τσιπούρα αυτό αφορά και σένα)!!

Πάω να ζουπήξω την μικρή μου, να την ξυπνήσω διότι έρχεται η νονά της!!

Και μετά θα πάμε στους παππούδες που θα την δουν ντυμένη αγιοβασιλίτσα, με παπουτσάκια και σκουφάκι και θα κατουρηθούουουουνε!!

Καλά να περάσετε αγαπούλες μου!

Τα λέμε αργουδερά!!

GEXxp3.png

καλημερααααααααααααα Χρονια πολλα σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχουμε υγεια!!!!!!!!για ολα τα αλλα θα το παλεψουμε!!

Σημερα γιορταζει και το ζουζουνι μου το μεγαλο,η Χριστιαννα μου!!!!Να χαιρεστε και εσεις οποιον εχετε!!

Εχθες ειπαμε και εμεις τα καλαντα,κατεβηκαμε στο χωριο!!σημερα θα παμε στα πεθερικα..μα ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο βαρετη ειναι η ζωη μου....αλλα και ποσο θα ναι ακομη??????(ναι θα μου πειτε μα ποτε προλαβαινεις να βαρεθεις?αλλα ρε κοριτσια με εκνευριζει αφανταστα που ενω ειμαστε ακομοι μικροι και σε καθε χριστουγεννα -πασχα-γιορτες-αργιες-σαββατοκυριακκα δε εχουμε αλλη επιλογη εκτος απο τα πεθερικα και τους δικους μου....μα να μην βρω κ εγω εναν αντρα που να ειναι των ταξιδιων?????ουφ εχω κουραστει....

Βασδελι αντε ωραια την τεταρτη θα ερθει ο μπεμπακος σου!!!!ολα να πανε τελεια κοπελα μου και να γυρισετε σπιτακι με το δωρακι σας!!!!!

οσο για τα κοσμηματα,επρεπε να σου στειλω και μια ταμπελα εισαι κινητη διαφημιση!!!!πολυ χαρηκα!!!!

Stone μια χαρα μεγαλωνετε και εσεις!!!!μπραβο!!!οσο για την πιπιλα εγω της εδωσα μολις εγινε ενα μηνων και την κραταει μια χαρα οταν ειναι στο πορτ μπεμπε,δηλ οταν την βαζω για νανι,οταν ειναι ξυπνια δε την κραταει,ασε που δεν της την δινω...

τα χερακια και εμας τα βαζει ολα μεσα και γινεται η μπλουζα μουσκεμα!!

Ειρηνακι μου υπομονη κοπελα μου και ευχομαι να ηρεμησετε και να μπειτε σε καποιον ρυθμο συντομα!!

Φωτεινη καλα να τα περασετε στην Αραχωβα!!!Σας ζηλευω!!!!

μαμουνακι μια χαρα με τα κιλακια και η δικια σου!!!αντε να παρουμε και εμεις τα πανω μας!!

Αγγελικη και κλειω φιλακια!!!!!φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κλειω καλα να περασετε και εσεις!!!!!!και εμεις εχουμε 2 στολες αγιοβασιλιτσας αλλα πως μας της πηραν τοσο μεγαλες!!!!!!μπας και νομιζαν οτι τα χριστουγεννα θα πεσουν το πασχα??????τι να πω!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και σε όσους έχουν δικούς τους που γιορτάζουν!!!

Νένα να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

Χρύσα, χρόνια πολλά!!!

qwlrp3.png

κορίτσια χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας να είναι πάντα γερά.

νενάκι μου να χαίρεσαι τη χριστιάνα σου.

βασδέλι μου με το καλό τη τετάρτη να γεννηθεί ο μπεμπάκος σου

εγώ αυτή τη βδομάδα ήμουν μές το τρέξιμο να φτιάξω γλυκά να καθαρίσω λίγο το σπίτι, να πάω για ψώνια είχα και λίγα νεύρα χρόνος μηδέν.

ο μικρός πάντως είναι μια χαρά κοιμόμαστε και αρκετά το βράδυ δε σερί 10 ώρες.

σήμερα αφήσαμε και κάτω από το δέντρο το δώρο του θοδωρή μου τόμας το τρενάκι είχε ζητήσει και όταν σηκώθηκε και το είδε φώναζε "μαμά ένας μουστάκας κάτω από το δέντρο" το είχαμε πάρει από εκεί και είχε πάνω το σχέδιο του μουστάκα,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...