Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΙΩΑΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!!(ψαχνετε ποια ειναι η ιωαννα???? το καλυτερο παιδι στο φορουμ!!!!:-D:-D:-D)

ααα! και τώρα που το θυμήθηκα... οι υπόλοιπες δηλαδή τι είμαστε καλέ??? ε????????????????:?:-?:?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το 'ξερα μαρή!! Το 'ξερα και δεν ανησυχούσα!!

Για σένα στενοχωρήθηκα που πέρασες μια λαχτάρα...να!! (με το συμπάθιο).

Χάρηκα πάντως πελώρια (!!), το σκατό το παλιοσπορί σου από τώρα σου βγάζει την πίστη (όπως είπε και η hroukaki)!!!

Η δικιά μου μας μουτζώνει, ο δικός σας σας λαχταρά :D. Άντε μπράβο, η τελευταία σου λαχτάρα να είναι αυτή (θα γίνεις μια παλιο-πεθερά κολλημένη με τον γιο σου, θα βγάζεις την πίστη στις κακόμοιρες τις γκόμενές του!!)

hroukaki καλορίζικες οι βέρες!! Η ώρα η καλή (μέχρι να παντρευτείς, αυτό θα ακούς και θα διαβάζεις. Να μάθεις!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!

πήγα και εγω χτες για αυχενικη και ολα πηγαν μια χαρα! περιμενουμε τωρα σε 10 μερες και τις αιματολογικες να ηρεμίσουμε!

Φιλια σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο Δεσποινα!!!!

Αντε να φας κανενα γλυκό τερστιο να αποζημιωσεις το αγορακι σου..Λαχταρησατε μωρε!!!

Λιανα ευχαριστα και τα δικα σου νεα!!

Ploegisi πηγαινε το χαλαρα με τις δουλειες και ολα τα υπόλοιπα και να μην κουραζεσαι πολύ...Ζητα και βοηθεια!!

Εγω απο το πρωί που σηκωθηκα ενα παλιομπουκωμα με ταλαιπωρει και τωρα εχει φρακαρει το συστημα..

Ευτυχως απο αυριο και για 10 μερες αδειουλα....:D:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα & Χρονια Πολλά σε όλους!!!!

1172465ei84go1a22.jpg

Να περασετε καλά σημερα και να ξεκουραστειτε εγκυουλες!!

....και ηρεμα με τον μπακαλιάρο εεε!!!χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?και του χρονου!!!!!!να χαιρεστε τουσ-τισ εορταζοντεσ!!!!

μερεσ εχω να μπω και δεν προλαβα να διαβασω νεα σασ...θα γραψω τα δικα μου κ θα καθησω να σασ διαβασω..

μοναχα για το δεσποινακι πηρε κατι το ματι μου!!βρε κοριτσακι τι θα περασεσ!!!!!ολα καλα τωρα,ε??συγχαρητηρια!!

εμεισ παλι οχι πολυ χαρουμενοι...!!

την τριτη οτι εξετασεισ εκανα κ στον αιματολογο που πηγα ολα μια χαρα!

απλα την τεταρτη ειχα αυχενικη...

ενω ολα οπωσ το παχοσ τησ αυχενικησ ,το doppler του φλεβωδη πορου, γωνια προσωπου και γενικα οσουσ δεικτεσ μετρησε ηταν αψογα ,ειχαμε ενα θεμα στο ρινικο οστο!!!!ευτυχωσ υπηρχε αλλα ενω θα πρεπε να υπαρχουν δυο οστα και το ενα να ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο ,εμασ ειναι και τα δυο ισα..!!!ο γιατροσ υπολογισε σαν να μην υπηρχε καθολου το οστο , με το συστημα που εχει στο μηχανημα του και βγηκε το ποσοστο 1/861...πιστευω και ελπιζω να μου πανε ολα καλα!!!2 ωρεσ ακριβωσ με ειχε μεσα ,πολυ εξονυχηστικοσ ελεγχοσ...τωρα περιμενουμε αυριο να βγουν και οι ορμονολογικεσ(pappa) και απο εκει θα προχωρησουμε ή σε τροφοβλαστη ή αν ειναι καλοι οι δεικτεσ αυτοι απλα θα το ξανακοιταξουμε στο β΄!

το αγχοσ μου πλεον απλα ειναι τεραστιο και η στεναχωρια ...αν δεν ειχα τωρα το αγγελικακι να ξεχνιεμαι ,μεχρι αυριο θα ειχα τρελαθει!!

α επισησ μαλλον εχω κοριτσαρο!!!!!!αλλαξα και το τικερακι μου..

αυτα τα νεα μου!!παω να σασ διαβασω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χρόνια πολλά!! Και του χρόνου!!

Ειρήνη μην ανησυχείς για τπτ!! Είμαι πλέον σίγουρη ότι τπτ δεν αγγίζει τις μανούλες Οκτωβρίου. Η Δέσποινα είχε 1:30 πιθανότητες και τελικά όλα καλά!!

Αρχίζω να σκέφτομαι πως όσο πιο εξονυχιστικός ο έλεγχος, τόσο πιο πολλά βρίσκουν για να μας ανησυχούν...

Εμένα κοίταξε ρινικό οστό (δεν μέτρησε κοκκαλάκια), χτύπους καρδιάς, μήκος μωρού, μέτρησε 2 χεράκια, 2 ποδαράκια, είδε τον εγκέφαλο, τον πλακούντα, το αμνιακό υγρό και αυτό ήταν. Ούτε 10' υπόθεση...

Όλα καλά! Μου βγήκαν κάτι ποσοστά 1:95000, 1:87000, 1:12000. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ψυρρίζουν τόσο το θέμα...

Θα δεις ότι αύριο θα μας λες και εσύ τα ευχάριστα... Υπομονή μέχρι τότε κοριτσάκι, όλα καλά θα σου πάνε!!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε?και του χρονου!!!!!!να χαιρεστε τουσ-τισ εορταζοντεσ!!!!

μερεσ εχω να μπω και δεν προλαβα να διαβασω νεα σασ...θα γραψω τα δικα μου κ θα καθησω να σασ διαβασω..

μοναχα για το δεσποινακι πηρε κατι το ματι μου!!βρε κοριτσακι τι θα περασεσ!!!!!ολα καλα τωρα,ε??συγχαρητηρια!!

εμεισ παλι οχι πολυ χαρουμενοι...!!

την τριτη οτι εξετασεισ εκανα κ στον αιματολογο που πηγα ολα μια χαρα!

απλα την τεταρτη ειχα αυχενικη...

ενω ολα οπωσ το παχοσ τησ αυχενικησ ,το doppler του φλεβωδη πορου, γωνια προσωπου και γενικα οσουσ δεικτεσ μετρησε ηταν αψογα ,ειχαμε ενα θεμα στο ρινικο οστο!!!!ευτυχωσ υπηρχε αλλα ενω θα πρεπε να υπαρχουν δυο οστα και το ενα να ειναι μεγαλυτερο απο το αλλο ,εμασ ειναι και τα δυο ισα..!!!ο γιατροσ υπολογισε σαν να μην υπηρχε καθολου το οστο , με το συστημα που εχει στο μηχανημα του και βγηκε το ποσοστο 1/861...πιστευω και ελπιζω να μου πανε ολα καλα!!!2 ωρεσ ακριβωσ με ειχε μεσα ,πολυ εξονυχηστικοσ ελεγχοσ...τωρα περιμενουμε αυριο να βγουν και οι ορμονολογικεσ(pappa) και απο εκει θα προχωρησουμε ή σε τροφοβλαστη ή αν ειναι καλοι οι δεικτεσ αυτοι απλα θα το ξανακοιταξουμε στο β΄!

το αγχοσ μου πλεον απλα ειναι τεραστιο και η στεναχωρια ...αν δεν ειχα τωρα το αγγελικακι να ξεχνιεμαι ,μεχρι αυριο θα ειχα τρελαθει!!

α επισησ μαλλον εχω κοριτσαρο!!!!!!αλλαξα και το τικερακι μου..

αυτα τα νεα μου!!παω να σασ διαβασω..

Eιρηνακι μου πιστεψε με ολα θα πανε τελεια!!! εγω το ειχα για χαμενο τελειως το μωρο μου ειδικα μετα απο οσα μου ειπε και η γιατρος...και ειδες πως πηγαν ολα...δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι καλα η μικρη σου (μια απο τις πολλες νυφες που μου ετοιμαζετε εδω μεσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)...καταλαβαινω πως νοιωθεις αλλα για σκεψου...1:30 με 1:861 !!!! μια χαρα θα ειναι ολα θα δεις..ακομα ομως και αν πας σε τροφοβλαστη πιστεψε με δεν ειναι τιποτα!!δεν πονεσα καθόλου!!! μονο που εχω βαρεθει τρελα 3 μερες ξαπλα...ευχομαι απο την καρδια μου τα καλυτερα αν και το ποσοστο σου ειναι σουπερ δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα!!!

χρονια πολλα εγκυουλες!!! του χρονου τετοια μερα ολες με τα μπεμπακια στην παρελαση!!χεχεχεχεχε!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!! Και του χρόνου!!

Ειρήνη μην ανησυχείς για τπτ!! Είμαι πλέον σίγουρη ότι τπτ δεν αγγίζει τις μανούλες Οκτωβρίου. Η Δέσποινα είχε 1:30 πιθανότητες και τελικά όλα καλά!!

Αρχίζω να σκέφτομαι πως όσο πιο εξονυχιστικός ο έλεγχος, τόσο πιο πολλά βρίσκουν για να μας ανησυχούν...

Εμένα κοίταξε ρινικό οστό (δεν μέτρησε κοκκαλάκια), χτύπους καρδιάς, μήκος μωρού, μέτρησε 2 χεράκια, 2 ποδαράκια, είδε τον εγκέφαλο, τον πλακούντα, το αμνιακό υγρό και αυτό ήταν. Ούτε 10' υπόθεση...

Όλα καλά! Μου βγήκαν κάτι ποσοστά 1:95000, 1:87000, 1:12000. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ψυρρίζουν τόσο το θέμα...

Θα δεις ότι αύριο θα μας λες και εσύ τα ευχάριστα... Υπομονή μέχρι τότε κοριτσάκι, όλα καλά θα σου πάνε!!!

Συμφωνω απολυτα με την Clelia τιποτα δεν αγγιζει τις μανουλες Οκτωβριου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και εμενα αυτα που λες μετρησε συν το παχος αυχενικης και τελειωσε το θεμα.Ευτυχως ολα πολυ καλα ειπε και δεν μετρησε κοκαλακια!!!Τι να πω δεν ξερω με αυτους τους γιατρους!!

οσο για το φυλο μου ειπε οτι αν και ειναι πολυ νωρις για να πει με σιγουρια μαλλον για κοριτσι της φαινεται αλλα δεν ειναι σιγουρη!!οποτε δεν το περνω ακομα υποψιν μου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Οουπς!! Πλακώσαν τα κοριτσάκια βλέπω!! Θα μαλλιοτραβούνται για τα μάτια του σκατού της Δέσποινας :D.

Chris και εμένα μέτρησε το πάχος του αυχένα (αλλά είμαι χαζή και ξέχασα να το γράψω).

Όλα τα άλλα πραγματικά μου φαίνονται λεπτομέρειες που τις κάνουν τα συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα για να δικαιολογούν τα λεφτά τους. Όχι πως λένε ψέματα, αλλά μου φαίνεται πολύ αυτό το ψείρισμα, τι να πω. Πχ στο ΜΗΤΕΡΑ που πήγα, φαντάζεστε να με είχε μέσα 1,5-2 ώρες?? Τι θα έκαναν οι υπόλοιπες γκαστρούλες? Θα γεννούσαν πριν την ώρα τους!!

GEXxp3.png

Οουπς!! Πλακώσαν τα κοριτσάκια βλέπω!! Θα μαλλιοτραβούνται για τα μάτια του σκατού της Δέσποινας :D.

Chris και εμένα μέτρησε το πάχος του αυχένα (αλλά είμαι χαζή και ξέχασα να το γράψω).

Όλα τα άλλα πραγματικά μου φαίνονται λεπτομέρειες που τις κάνουν τα συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα για να δικαιολογούν τα λεφτά τους. Όχι πως λένε ψέματα, αλλά μου φαίνεται πολύ αυτό το ψείρισμα, τι να πω. Πχ στο ΜΗΤΕΡΑ που πήγα, φαντάζεστε να με είχε μέσα 1,5-2 ώρες?? Τι θα έκαναν οι υπόλοιπες γκαστρούλες? Θα γεννούσαν πριν την ώρα τους!!

εγω που ειμαι παθούσα θα πω οτι δεν ειναι καθόλου λεπτομερειες τα υπόλοιπα!!! π.χ. το doppler του φλεβωδη πόρου και η γωνια του προσωπου για μενα ηταν τα μονα στοιχεια μαζι με το ρινικο που μου εδιναν ελπίδες οτι το μωρο ειναι καλα. Μας εξηγησε αναλυτικα ο μαληγιαννης πως αυτα τα στοιχεια συνδιαζονται με γενετικα συνδρομα και πως θα ηταν αν το παιδι ειχε προβλημα.. για μενα οσο πιο αναλυτικα στα κανουν τοσο το καλυτερο. αν με ρωτούσατε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που η αυχενικη ηταν τελεια 1:14000 θα σας ελεγα οτι ειναι βλακειες αλλα τωρα σε αυτα εναποθεσα τις τελευταιες μου ελπίδες. αν τυχει να κανω και τριτο παιδι θα ηθελα να κατσω 5 ωρες μεσα να με ελεγχουν!!!

αααα...και να δηλωσω επίσης πως αν ο μπομπος παρει τα ματια της μελινας (του μπαμπα δηλαδη) που ειναι μεγαλα καταπρασινα θα καψουμε καρδουλες!!!! αλλη νυφη παρακαλωωωωω?????

Δεσποινουλα μολις μπήκα και ειλικρινά καταχάρηκα με τα νέα σου, μπράβο κορίτσι μου, αν και ήμουν σίγουρη οτι όλα θα ήταν καλά, με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μπεμπάκο σου και όλο αυτο να είναι μια κακή μακρινη αναμνηση.

Μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια που είχαν καλές αυχενικές.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημέρα!!! τι κάνετε όμορφες εγκυούλες;

εγώ είμαι κομμάτια από προχτές το βράδυ είχα το μικρό αδιάθετο με εμετούς και δύο βράδια δεν έχω κοιμηθεί. ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα και έρχεται σ/κ να ξεκουραστούμε λίγο.

clelia, chris και irine κάνατε και τις αυχενικές μπράβο και irine θα δεις όλα τα αποτελέσματα θα είναι καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...