Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουκλάρες μαμά και κόρη!!!!

Αλλά ρε κορίτσια, μήπως να αποφεύγατε εδώ την ανάρτηση; Καλύτερα στο fb....

Λέω εγώ τώρα...... σόρι κιόλας...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

H μαμα vasdeli επωαζει και χτενιζεται... Μπορεις να κακομαθεις τον μπεμπη μας απο την κοιλια με αυτα που ηδη κάνεις, δλδ του διαλεγεις νανουρισματακια κλπ.

Νενα εισαι μια καρακουκλαρα!! Γι' αυτο και η μπεμπα σου ειναι πανεμορφη λεμε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Νενάκι ειστε κουκλάρες πραγματικά!!! φτου φτου

Vasdeli ειμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο!!!!! :)

γενικά γίνεται πανικός αυτές τις μέρες!

σας σκέφτομαι όμως!

όλες σχεδόν χαμένες ειμαστε αυτές τις μέρες :)

φιλιάσας

Διαφημίσεις

καποιος να ξεματιασει το νενακι μας

τσιπουρα που υπομονη κ κουραγιο..θα ξεκουραστεις το ΣΚ

καναμε το 2ο εμβολιακι μας σημερα, πονεσαμε λιγακι αλλα μας εσωσαν οι 3 πιπιλες πουχαμε μαζι..μετα πηγαμε για καφεδακι που μας εκανε ωραια μερα και απο την ωρα εκεινη τρωει κ κοιμαται..και την αλλη φορα τρελλη υπνηλια.

α σημερα ειχαμε γιορτη στην εταιρεια μου ειχα να παω κανα χρονο, λογω αδειας..μου ελλειψε λιγο..μαζοχα!!!:rolleyes:

μας δωσανε κ γαλοπουλα τουμπανο..αλλα δεν ξερω πως να την κανω..:shock::shock:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Μαμούνι, πάρε:

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ

1 γαλοπούλα 2,5 με 3 κιλά

χυμό από 4 πορτοκάλια

½ φλ. κονιάκ

2 φλ. γλυκό κρασί

ρίγανη, πιπέρι , μπαχάρι τριμμένο

Για τη γέμιση

4 κ.σ ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι τριμμένο

1 πράσο ψιλοκομμένο

Τα συκωτάκια από τη γαλοπούλα

300 γρ. συκωτάκια πουλιών

μανιτάρια φρέσκα 500 γρ

3 κ.σ ρύζι καρολίνα

1 ½ φλ βρασμένα κάστανα κομμένα στη μέση

2 κ.σ σταφίδες

2 κ.σ κουκουνάρια καβουρντισμένα

Για την κρούστα

½ φλ. βούτυρο

1 φλ. δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένα

½ φλ. τυρί κρέμα

Αλάτι ,πιπέρι

Διαδικασία

Βάζουμε τη γαλοπούλα σε σκεύος που να τη χωρά ίσα ίσα και τη περιχύνουμε με τα υλικά της μαρινάτας .Την αφήνουμε να μαριναριστεί για 5-6 ώρες ενώ φροντίζουμε να τη γυρίζουμε κάθε μια ώρα για να μαριναριστεί από όλες τις πλευρές . σε ένα μπολ ενώνουμε τα υλικά της κρούστας και τα ανακατεύουμε. Αποσύρουμε τη γαλοπούλα από τη μαρινάτα και τη σκουπίζουμε καλά. Την αλατοπιπερώνουμε . ανασηκώνουμε την πέτσα ξεκινώντας από τη βάση του λαιμού. Περνάμε προσεκτικά μέσα τα δαχτυλά μας και προχωρώντας σιγά σιγά ελευθερώνουμε τη πέτσα προσέχοντας να μην τη σκίσουμε. Με τα δάχτυλα σπρώχνουμε το μίγμα ανάμεσα στο δέρμα και τη σάρκα της γαλοπούλας.

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο ,τα συκωτάκια και τα μανιτάρια. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε 2 φλ. από τα υγρά της μαρινάτας και αφήνουμε τα υλικά να πάρουν βράση. Αλατοπιπερώνουμε και καρυκεύουμε με ρίγανη και μπαχάρι.

Γεμίζουμε τη γαλοπούλα και βάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με υγρά από τη μαρινάτα και ψήνουμε για 3 ώρες περίπου στους 150 - 180 βαθμούς . κάθε 20 λεπτά βρέχουμε τη γαλοπούλα με τα υγρά του ταψιού

Στην θέση σου θα προσπερνούσα την φάση που χώνεις υλικά ανάμεσα στην πέτσα και το κρέας της γαλοπούλας, το θεωρώ ψιλο-αγγούρι!

Όσο για την δουλειά σου που την νοστάλγησες, βρε πήγαινε πιες μια βότκα να ισιώσεις... Α ξέχασα θηλάζουμε :tongue:!! Πιες μια μπύρα χωρίς αλκοόλ να σου περάσουν τέτοιου είδους νοσταλγίες!

GEXxp3.png

Γιωτίτσα με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέσποινα τέλειος ο μπεμπούλης!

Μαμουνάκι νοσταλγίες διαβάζω ε; Α να σας ενημερώσω ότι πέρασα κι εγώ χθες απʼ τη δουλειά να πάρω μια επιταγούλα! Δεν πρόλαβα να πάω στο γραφείο μου γιατί είχα μαζί τη μπεμπούλα μου και πεινούσε πολύ, αλλά έσκαγε και τα χαμογελάκια της!!!!!!!!!!

Νένα κουκλάρες μάνα και κόρη! Καμιά 15αριά μέρες είμαστε κι εμείς λίγο κολλημένοι με το βάρος, γκρρρρρρρρρρ κολλητικό είναι ρε γ@μώτο;;;

Αχ vasdelaki πως σε σκέφτομαι……. κοντοζυγώνει η ώρα της μεγάλης συνάντησης με το γελαστό μπέμπη σου!!!

Ploegisoula super ομορφιές!!!

Clelia τώρα έχει στρώσει η μπουμπού σου με τα κιλάκια της;

Τσιπουράκι τρέχεις γλυκιά μου;

Fire περαστικά και γρήγορα να φύγουν τα παλιοσπυράκια σας…

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aγγελικη, τι ευχεσαι καλε στην Γιωτα? Ψαχνω και δεν βρισκω... Τι επεισοδιο εχασα?

Η Ελισαβετ παντως, σημερα που κοιτουσα τα κιλα της, ειδα οτι οχι μονο εφτασε την παλια της καμπυλη, αλλα την περασε και ειναι στην πιο πανω!! Σε 1 μηνα ανεβηκε 2 καμπυλες! Ουφ! Οποτε μην ανησυχειτε και δινετε βυζακι ανελεητα!!

Vasdeli καλως τους δεχτηκες!! Και καλως να δεχτεις τον μπεμπηηηηηηη!1

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Κλειώ μου! Δες στο φβ, η Γιωτούλα μας βαφτίζει την Εμμέλεια!!!!!!! Η πρώτη βάφτιση του καφέ μας, πολύ συγκινητικό!!!!!!!

Μπράβο στην Ελισάβετ!!

Δίνουμε ζυζάκι και βλέπουμε..........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια γεια σας!

Χάθηκα μέσα στις αγκαλιές των παιδιών μου!:-P

Αύριο πάω για nst στις 14.00, θα έχω νέα για πότε η γέννα....

qwlrp3.png

Νένααααααα.....

Σήμερα με έβγαλε βόλτα ο καλός μου και 2 άγνωστα άτομα μου είπαν ότι φοράω καταπληκτικά κοσμήματα....:)

φορούσα το σετ του Klimt.....

qwlrp3.png

Καλημερα μανούλες!!!

Χρόνια πολλά με υγεία και αγαπη στις οικογένειες σας!!!

Βικακι καλώς ηρθε η οικογένεια στην αγκαλια σου!!Θα ακουσεις τα ομορφότερα καλάντα φετος και θα λάβεις το ωραιότερο δωρο απο τον Αη Βασίλη!!!Με το καλό να πας στο γιατρό και να μας πεις τα νεα σας!!!

Γιωτα η ωρα η καλή για το κοριτσακι σου!!Να τη χαίρεστε και να την καμαρωνετε!!

Fire τι κανετε;;Να σου ζησει ο μπέμπης!!! Εχω να σε "δω" απο τον τοκετό..Διαβαζω οτι τα καταφερνεις μια χαρα με το θηλασμό!Να ειστε καλά και καλή συνεχεια ευχομαι.

Κλέλια και εσεις μια χαρα εχετε επανακαμψει στα κιλακια σας!!Μπραβο στο κοριτσάκι σου!!

Δεσποινα χριστουγεννιατικο comeback!!!Πως ειστε, πως περνατε;;;Τα ζουζουνια σου;;;Εχετε τακτοποιηθεί;;;

Ο μπεμπαρος ειναι ολα τα λεφτα!!!Το μαλλί θα το μακρυνετε φανταζομαι...χαχα

Νενα εγω δεν πρόλαβα φωτο σας αλλα ειμαι σιγουρη οτι είσαστε κούκλες!!Περαστικα σας κιολας...

Ploegisi τι ωραια που εισαι στη φώτο..Και τι κουκλίτσα που ειναι η κορη σου;;Με τα μαλλακια της δειχνει τουλάχιστον τρεις μηνες μεγαλύτερη!!

Τσιπουριτσα μου πως εισαι;;θα πάρεις καμια αδειουλα για τις γιορτες;;

Αγγελικακι πως ειστε;;Πολύ ομορφες και εσεις μαμα και κορη στο fb!!και του χρόνου με υγεια να στολίσετε το δεντρακι σας!!

Μαμουνακι κανατε κιολας το 2ο εμβολιακι;;Μεγαλωνουν τα ζουζουνακια..καλή επιτυχία στη ετοιμασια της γαλοπούλας!!Μπραβο σου, μου αρεσει όταν φρεσκιες μανουλες ασχολουνται και με την κουζινα!!

Ελενα εχετε τακτοποιηθει στο καινουριο σας σπιτακι;;Πως τα πάς με το θηλασμό;;

Δεν εχω διαβασει καθολου τα νεα της Μαριας, της Ελένης και της Ειρηνης...τρεχουν τα κοριτσακια μας φανταζομαι!!!Να είναι καλά!!!

Φιλακια σε οσες δεν αναφερθηκα αλλα δεν εχω διαβασει τα προσφατα νεα σας..

Να σας πω εν ταχει και τα δικα μας νεα γιατι αρχισαν τα οργανα..;)

Επιτελους σημερα μετα απο 5 μερες ειμαστε καπως καλύτερα..απο την Παρασκευη που σας εγραψα οτι ο μεγαλος μου ειναι λίγο αδιαθετος , στη συνεχεια εκανε πυρετό, αρρωστησα κι εγω με καταρροή και μπούκωμα και τελος ο μπέμπης..Εκεινος εχει ακομη ενα ηπιο βηχα και λίγες μυξούλες αλλα ευτυχως δεν εκανε πυρετό..Ειμαστε συνεχεια με ορους και αποφρακτηρα..

Καναμε τη Δευτερα το πρωτο μας εμβολιακι και ειμαστε πλέον 63 πόντους και 6200 κιλακια!!Συνεχιζουμε μια χαρα με το θηλασμό και ο βραδυνος μας υπνος μπορει να κρατησει και για 6 ολοκληρες ωρες!:D

Τις τελευταιες μερες κανουμε λίγα πρασινα κακακια αλλα φανταζομαι ειναι απο την ίωση που περναμε..

Να ρωτησω και κτ αλλο;;Στα θηλαζοντα παιδακια εχετε δωσει πιπιλα;;Εγω προσπαθω εδω και μια βδομαδα αλλα δεν την θελει με τπτ..Θα ηθελα οταν ειναι ταϊσμενος και καθαρός να την κραταει εστω και λίγο για να ειναι και ο μεγαλος ηρεμος αλλα και για τον ιδιο να ξεκουραζεται και να μην γκρινιαζει..

Σας φιλώ ολες και σας ευχομαι να περασετε καλά Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας και τα βλασταρια σας με υγεία και χαρα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα και του χρονου τετοιεσ μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ποσο μου λειπει η παρεουλα σασ αλλα ασ οψεται η παλινδρομηση.....

πολυ κλαμα ,πολυ γκρινια βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε αντιθεση με τα μπεμπακια νενασ κ δεσποινασ (φτου φτου σκορδα!!!!!!!)εμεισ ουτε κοιμομαστε αλλα ουτε και ησυχαζουμε!!!!!

αν υπολογισετε οτι μεσα σε ολον αυτον τον χαμο εκανα κουρκουμπινουσ*2 κουραμπιεδεσ και μπισκοτα συν την γενικη στο σπιτι ,τοτε εξηγητε η απουσια μου!!!

σημερα που δεν εχω πολλεσ δουλιτσεσ λεω θα μπω!!!!!!!!!κυριωσ ηθελα να δω για τον γελαστο μπεμπακο τησ βασδελουκασ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βικακυ μου γλυκο ,γειτονακι μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 μερουλεσ εμειναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να σου πανε ολα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσοναφορα τον θηλασμο ολο και μου μειωνει την διαρκεια η μικρη..αλλα ειπαμε δεν το βαζουμε κατω....απο τα μισαωρα και εικοσαλεπτα,πεσαμε δεκαλεπτα ,πενταλεπτα και τριλεπτα!!!!μου ειπε να μου δωσει ο γιατροσ χαπι αλλα θελω να σταματησει οποτε πια δεν θελει το μωρο....πιστευω οτι και ενα λεπτο να θηλασει κατι θα παρει!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...