Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα καλωσήρθες και παλι κοπέλα μου.....

Αχ, Θεσσαλονίκη ακούω και νοσταλγώ....εκεί σπούδασα και έχω φοβερές αναμνήσεις!!!

Έλα!! Δεν το ήξερα καθόλου λέμε!!

Ούτε το θυμόμουν από το καλοκαίρι που το είχες γράψει λέμε!!

Τυχαίο?? Δεν νομίζω!! :tongue: :tongue: :tongue:

:P:p:p:p:p:p

Αγγελική με 'γειά!! Να της φορέσεις ΚΑΙ κορδέλα ΚΑΙ καλσόν (ή κολάν). Έγώ έχω πάρει κάτι καλτσούλες ψηλές, πιάνουν από τον αστράγαλο μέχρι το μπούτι ψηλά, είναι πολύ σέξυ, ρώτα και την παλιο-vasdeli.

Αγγελική, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό!!! Το ίδιο με τα μάτια μου!!!:P

Περιμένουμε φωτό απόφόρεμα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα όλη μέρα!!!

καμιά αναστασία σήμερα? μπα...

ρε δεσποινιώ!!!!!!!!!!!! θα μας τρελάνεις εσύ μου φαίνεται!!! καλέ κι εγώ κοντοχωριανή είμαι!!! αχ αχ! με μπέρδεψες μαρήηηηηηηηηη???????? ααα! και δώσε εντολή στην κλέλια να κάνει την περίληψη, που είναι και η πιο τυπική... όλες οι άλλες χανόμαστε ανα διαστήματα!

βασδελάκι ναι, τα σκουλαρίκια είναι από τη νένα μας! δεν είναι θεϊκά?

νένα καλώς επανληλθες καλό μου! περαστικούλια σας! υπομονή μωρέ... σε σκέφτομαι συχνά! ζήτα ρε σύ λίγη βοήθεια απ' όπου μπορείς... λέω εγώ τώρα...

αγγελικακι με γειά το φορεματάκι! είναι τρέλα οι μπεμπούλες μας με φορέματα! κι εγώ έχω 3-4 και της πηγαίνουν πολυ! θα ξετρελαθείς!

και κλέλια ναιιιι! και κολάν καλσόν φοράμε και χαιρόμαστε! δεν είναι γλύκες με όλα τα αξεσουάρ τους τα κοριτσάκια μας?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Είναι πράγματι πολύ ωραία Ελένη μου!!!:P

Καλημέρα!!!

Θα μπω πιο μετά γιατί ήρθε η κομμώτρια να με μεταμορφώσει σε κουκλάρα....Ε, πώς θα τους υποδεχτώ σήμερα!!!! Πρέπει να είμαι περιποιημένη στις 21.οο που έρχονται!!!:tongue:

qwlrp3.png

Hello στις απουσες!!!

Δεν μου ειναι ευκολο να γραψω, αντλω.

Δεσποινα δεν εχω ιδεα για τα πρασινα κακα. Μηπως ο μικρος επειδη δεν χρειαζεται κιλα (ποσο πια?) πινει το ελαφρυ γαλα? Μονο και μονο για να συντηρειται? Τι να πω... Καθεται πολυ λιγη ωρα στο βυζι και μετα παιζει? Επισης μου κανει εντυπωση που μυριζουν κιολας. Εμενα παντως δεν μου φαινεται τπτ ανησυχητικο, ουτε το χρωμα ουτε η μυρωδια, μπορει να οφειλεται στα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού, ο δικός σου κάνει τέτοια κακά... Πάντως η Ελισάβετ κάνει 3 φορές την ημέρα κακά. Επίσης να σου πω ότι ο μπέμπης από την αρχή ήταν κούκλος και χοντρούλης, τον έδειχνα στον άντρα μου και στους γονείς μου και τρελλαινόντουσαν!!

Νένα και εμένα η κλανιάρα μου για έναν μήνα έπαιρνε 70-90 γραμ/εβδομαδα και πήγα να φρικάρω. Της έκανα εξετάσεις για ουρολοίμωξη, έγραψα θέμα στον ΘΗΛΑΣΜΟ, ρωτούσα, έπρηζα κόσμο κλπ. Μέχρι που ξαφνικά, ενώ δεν έκανα τπτ διαφορετικό (και εννοείται δεν σκέφτηκα να δώσω ξένο γάλα), η Ελισάβετ ξανάρχισε να παίρνει βάρος και μάλιστα κάτι τρελλά ποσά (220-350 γραμ/εβδομαδα). Ενώ δλδ είχε πέσει μια καμπύλη, ξανανέβηκε στα ίδια επίπεδα της προηγούμενης καλής της καμπύλης... Όταν ρώτησα τον παιδίατρο μου είπε ότι μερικά παιδιά όντως κολλάνε στο βάρος τους για λίγο καιρό, ε, η Ελισάβετ κόλλησε για πολύ καιρό αλλά αναπλήρωσε και με το παραπάνω. Έχει πολλή μεγάλη σημασία το πώς θα σε αντιμετωπίσει ο παιδίατρος πάντως. Εγώ όταν τον πήρα φρικαρισμένη και του είπα ότι η Ελισάβετ παίρνει κάτι ψιλά και η ουρολοίμωξη βγήκε αρνητική μου είπε: "Πόσο βάρος έχει πάρει από την γέννησή της? 1200 (τότε). Ε, εντάξει, είναι ένα αδύνατο μωρό". Κοινώς σκασιλάρα του και ούτε κουβέντα για ξένο. Αφού το μωρό φαίνεται ικανοποιημένο και κάνει μουσταρδί κακά και κατουράει τουλάχιστον 5 πάνες την ημέρα. Οπότε Νένα, να μην αγχώνεσαι, θα ξαναρχίσει να παίρνει βάρος.

Ploegisi αυτό είναι τα υπέρ στα κοριτσάκια: στα ρούχα τους και μόνο. Είναι πολύ γουστόζικα με τα φρουφρού και τα κορδελάκια.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

PCS_CH_Gingerbread_TreeC.gif

Γειά σας!!!!!

Δεσποινάκι, Νένα μας λείψατε!!!!!!!

Δοκτωρ ο παίδαρος ειναι λατρεμένος δεν το συζητώ!!!

ελπίζω να μην πονέσεις με τα ράμματα κλπ ....

Νενάκι ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!!!

οσο για τα ρουχαλάκια τα καλσονάκια φρουφρουδάκια κλπ κοριτσίστικα λιώνωωωω

αλλά και τα αγορίστικα ειναι όμορφα :)

Κλελούκο θέλουμε φωτό με τις κάλτσες!!!!!

από όλες θέλουμε φωτό χριστουγεννιάτικες!

φιλιά σας

Διαφημίσεις

κουμπαρούδι μου καλημέρα σου!!! μουτς μουτς μουτς!

christmas.gif

κι εσύ μας λείπεις!...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημεραααα

δεσποινα εννοειτε οτι μολις στρωσει ο μικρος κ αρχισω να παιρνω τους δρομους θα παμε για καφεδακι

ζηλευω τα 10ωρα σας,τι να πω

εμενα αν κοιμηθει ενα 3ωρο συνεχομενο κανω παρτυ..

εμεις εχουμε ακομη τα σπυρακια μας δε βαζουμε κρεμουλα αλλα πασαλειφομαστε με χαμομηλακι κ ελπιζουμε να πιασει..

τωρα με κοιταει στα ματια με λατρεια γιατι ακουμε παρεα το αγαπημενο μας τραγουδι

η μαμα μας μαθαινει απο τωρα πως θα φερομαστε στην αγαπημενη μας..

αφιερωμενο σε ολες σας

To really love a woman

To understand her - you gotta know her deep inside

Hear every thought - see every dream

N' give her wings - if she wants to fly

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms

You know you really love a woman

When you love a woman then tell her

that she's really wanted

When you love a woman then tell her that she's the one

'cause she needs somebody to tell her

that it's gonna last forever

So tell me have you ever really

- really really ever loved a woman?

To really love a woman

Let her hold you -

till you know how she needs to be touched

You've gotta breathe her - really taste her

Till you can feel her in your blood

N' when you can see your unborn children in her eyes

When you love a woman

then tell her that she's really wanted

When you love a woman then tell her that she's the one

'cause she needs somebody to tell her

that you'll always be together

So tell me have you ever really -

really really ever loved a woman?

You got to give her some faith - hold her tight

A little tenderness - you gotta treat her right

She will be there for you, takin' good care of you

Ya really gotta love your woman...

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms

When you love a woman you tell her

that she's really wanted

When you love a woman you tell her that she's the one

she needs somebody to tell her

that it's gonna last forever

So tell me have you ever really

- really really ever loved a woman?

Just tell me have you ever really,

really, really, ever loved a woman? You got to tell me

Just tell me have you ever really,

really, really, ever loved a woman?

όσο για τα μωρουδέλια σας.....

333685965v8_480x480_Front.jpg

τουλάχιστον!!!!!!! εντολή τσιπούρας!

like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like! like!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ΜΑΡΗΗ!!!!!!4200 ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΒΓΑΛΑ!!! ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ GAY;:D:D:D:D:D

Οσο για το θηλασμο, απο το ενα στηθος τον ταιζω μονο.αλλα βλεπω οτι πνιγεται και τρωει εντονα! αφου τελικα αυτο που περασαμε τον πρωτο μηνα με τα πονακια δεν ηταν κολικοι αλλα βαρυστομαχια!!τωρα δεν εχει καθολου πονους αλλα μονο πρασινα κακα και δεν παιρνει πολυ βαρος (αυτο βεβαια μπορει να οφειλεται και στο οτι ειναι ηδη στην 90η καμπυλη σε βαρος και υψος, που να παει πια;).δεν ξερω και καλα, θα ρωτησω το ντοκτορι σε καμια δεκαρια μερες..ασε και καθομουν τωρα και το εψαχνα και ειδα οτι ειναι και συμπτωμα αλλεργιας στο γαλα αγελαδας και φρικαρα!αυτο μας ελειπε τωρα!

και το μελινακι το ειχε αλλα μονο για μια εβδομαδα που ηταν αρρωστη οταν ηταν μωρο. αυτος εχει κανα μηνα που κανει μονο πρασινα κακα αλλα τωρα βρωμανε κιολας! και χεζει και συνεχεια ρε παιδι μου!! 7 φορες τη μερα τουλαχιστον!! εσας ποσο συχνα τα κανουν;

xaxaxa!!! ρε δεσποινακι συγγνωμη, εγραφα γρηγορα λες να μη θυμαμαι τον μπεμπαρο...μας γκαστρωσες μεχρι να τον βγαλεις:P:p:p:p:p

παιζει κ αυτο με το αγελαδινο...επειδη μου ειχε την ιδια περιοδο και ατοπικη δερματιτιδα πολυ εντονη, εκοψα και τα γαλακτοκομικα (αγελαδος)...και ηρεμησαμε...τυχαιο??

εμενα κακα απο κει που κανε 5-6 φορες, τωρα κανει 3 φορες περιπου.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Τι ωραία! Κίνηση στο καφέ!!!

Λοιπόν αφού έφτιαξα μαλλί αναμένω......

Garfield_06.jpg

Mίλησα με γιατρούλη σήμερα, έχω ραντεβού για nst την Παρασκευή στις 12.30 στο Ιασώ. Για να δούμε τι θα δούμε.....

Ερώτηση προς τσιπούρα: Πως μπορώ να κακομάθω τον γιο μου μέσα στην κοιλιά; :) :)

Φιλιά σε όλες!

Δέσποινα....τι μπέμπης μπουλούκος-γλύκας είναι αυτός;

Αχ, πώς θα είναι άραγε και ο δικός μου;

qwlrp3.png

γεια σας κοριτσια!!!!

τι κανετε?

εμεις βιωνουμε κατασταση σαν της Δεσποινας...λες και δεν εχω παιδι...ειναι ολη μερα σχεδον παρατημενη(που λεει ο λογος) στο πορτ μπεμπε!!!!το βραδυ κοιμαται ολο,σηκωνεται αργα το πρωι!!βεβαια τον υπνο μου τον χαλαει η χριστιαννα που ακομη ξυπναει το βραδυ 40 φορες....

Δεσποινα μου εδωσες πολυ θαρρος παντως με αυτο που ειχε περασει η μελινα οπως και η κλειω με την μπουμπου της...ευχαριστω κοριτσια!!!

Πλοηγισουλα μου,την μεγαλη μου την κρατανε οταν δεν ειναι αρρωστη καναδυο μερες..οταν ειναι αρρωστη κανεις δε την κραταει...

Βικακι με το καλο να τους υποδεχτεις!!!αα και μεγεια το μαλλι!!

Fire ετσι μπραβο απο τωρα ο σωστος ο αντρας!!!

τσιπουριτσα φιλακια πολλα!!!

Σε ολα τα κοριτσια φιλακια!!!

ερχεται η νονα μας σε λιγακι να μας φερει το δωρο μας!!!!!εφυγαααααααααααααααα

ααα παρτε και μια μπουμπου πριν μια εβδομαδα περιπου!!!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ααα ξεχασα το μαμουνακι!!!φιλακια μαμουνακι!!!!

εμεις κακα κανουμε 1 το πολυ 2 φορες την ημερα..υπαρχει μερα που να μην κανουμε και καθολου ομως!!!

παρτε και μια την μαμα!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...