Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρόνια πολλά στη λιάνα μας!!!! να ζήσει κι αυτή και το μωράκι της! παρεμπιπτόντως, έχει πολύ καιρό να φανεί...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωωωωωωωωω!!! βλέπω κόσμο online!!! τι χαρά κι αυτή!!!

αγγελική μου! βικάκι! κλέλια!

εγώ παρήγγειλα γούρια απο τη νένα μας! αλλά κι άλλη φορά που είχα παραγγείλει σκουλαρίκια, τα καταχάρηκα!

35193_1532936725420_1294835517_1451027_3966307_n.jpg

είδατε μαγουλάκια? αχ! η μικρή μου γκουγκουφκίτσα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

L5PfpxBrjik&feature=related

Το πέτυχα??

Αν ναι, σου το αφιερώνω!!

Παγωτάκι μετά από 10 μέρες που δεν θα έχεις φόβο ζαχάρου :tongue:

Αστέρι μαθήτρια λέμε!!!:P

Το λατρεύω αυτό το τραγούδι!!! Και ας μην μου αρέσει η Βανδή γενικότερα!!!

ploegisi στη φωτό φοράς τα σκουλαρίκια που σου έκανε η Νένα;

Αγγελική, ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Το λατρεύω αυτό το τραγούδι!!! Και ας μην μου αρέσει η Βανδή γενικότερα!!!

Έλα!! Δεν το ήξερα καθόλου λέμε!!

Ούτε το θυμόμουν από το καλοκαίρι που το είχες γράψει λέμε!!

Τυχαίο?? Δεν νομίζω!! :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πήραμε φουστανάκι στη σκατουλίτσα μου!!!! :P

Χα χα! θα το πλύνω και θα της το βάλω να δω πως θα είναι.... δεν έχουμε ξαναφορέσει φουστάνι..... :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Αλο εγκεν..

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτις ακομα οποτε μπηκα να γραψω τα νεα μας για να με κανετε παρεα παλι:tongue::tongue::tongue:

η σαλονικα ειναι σουπερ

το σπιτι σουπερ

αρχισα να γνωριζω και κοσμο και δεν με εχει φαει και τοσο η μοναξια

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! Ειναι το πιο ησυχο μωρο στον κοσμο!! αφου τον ξεχναω συνεχεια τον κακομοιρη! συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα και παει μια χαρα (εκτος του οτι μαλλον εχω υπερπαραγωγη και εχουμε πηξει στο πρασινο σκατο:shock::shock::shock: και τα κανει και δεκα φορες τη μερα (ξεπουληθηκαμε στα παμπερς!). τελος του μηνα παω ντοκτορι να μου πει τι να κανω για να στρωσει. τρωει καθε 4 ωρες πια! και το σημαντικοτερο!!κοιμαται 10ωρα σερι το βραδυ!!! ειμαι ευτυχισμενη ξεκουραστη μανα!!

με το μελινακι περασαμε για κανα μηνα μεγαλα ζορια με τη ζηλια αλλα απο τοτε που ηρθαμε πανω εχει γινει αλλο παιδι! τον λατρευει το μπεμπη! σας λεω πεταω απο χαρα! ευτυχως που ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αλλιως δεν θα τα εβγαζα περα μονη μου και με τα δυο. με λυπηθηκε ο θεος!

εγω απο την αλλη ειμαι ενα ματσο χαλια! εχω μια ριζα ΝΑ στο μαλλι, ειμαι σαν καραβλαχαρα και εχω ακομα δεκα κιλα να χασω!!....βεβαια τρωω σαν το βοδι!!!το χειροτερο ομως ειναι οτι εχω θεμα με την αναρρωση απο τη γεννα γιατι δυομιση μηνες μετα δεν μου εχουν πεσει τα ραμματα:shock::shock::shock: και αυριο παω νοσοκομειο να μου τα αφαιρεσουν.. και εχω φρικαρει!! λες και παω παλι να γεννησω νοιωθω!!

αυτααααα!!!!

ειδα φωτο απο τα μπουμπουκια στο γκρουπακι και τρελαθηκα!!! τι κουκλια εχει βγαλει ο σεπτεμβριοκτωβης!!!!:D

fire εισαι σαλονικια εε; KAΦΕΔΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

(ΡΕ ΙΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!! Εφυγα λεμε!!!)

αντε για καντε μια περιληψη γιατι δεν προλαβαινω να διαβασω τι εχει γινει ενα μηνα τωρα!!!!

βικακι μπηκες στο μηνα σου ρε θηριο!!!!

τσιπουριδιον!!! τα χριστουγεννα η καβαλα ειναι σουπερ!:tongue::tongue::tongue::tongue: αντε!!:tongue:

Αλο εγκεν..

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτις ακομα οποτε μπηκα να γραψω τα νεα μας για να με κανετε παρεα παλι:tongue::tongue::tongue:

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! Ειναι το πιο ησυχο μωρο στον κοσμο!! αφου τον ξεχναω συνεχεια τον κακομοιρη! συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα και παει μια χαρα (εκτος του οτι μαλλον εχω υπερπαραγωγη και εχουμε πηξει στο πρασινο σκατο:shock::shock::shock: και τα κανει και δεκα φορες τη μερα (ξεπουληθηκαμε στα παμπερς!). τελος του μηνα παω ντοκτορι να μου πει τι να κανω για να στρωσει. τρωει καθε 4 ωρες πια! και το σημαντικοτερο!!κοιμαται 10ωρα σερι το βραδυ!!! ειμαι ευτυχισμενη ξεκουραστη μανα!!

δεσποινα ελπιζω να μην πονεσει το αυριανο:shock::shock:πρωτη φορα το ακουω...

λοιπον να σου πω για τα κακακια γιατι μια βδομαδα τοχαμε παθει κ ειχα σαλταρει.αλλα το ψαξα κ βρηκα τη λυση.

.μαλλον την ταιζεις κ απο τα 2 στηθη στο ιδιο ταισμα..αν ναι, αυτο που συμβαινει ειναι να μην προλαβαινει να παρει το γαλα με υψηλα λιπαρα(στην αρχη ειναι αραιο για να ξεδιψανε) κ την αλλαζεις στηθος..πρεπει να την ταιζεις πλεον ενα στηθος τη φορα για οσο χρονο θελει (στην αρχη ποναει το αλλο β..ζι γιατι μενει παραπονεμενο, αλλα μετα προσαρμοζεται στις αναγκες του μωρου)

αυτα, ελπιζω να μην σε κουρασα..κ να καταλαβες τι γραφω

αγγελικουλα μεγια το φορεματακι σας..παρακαλω να βαλετε κολαν και κορδελιτσα και να φωτογραφηθειτε στο δεντρακι σας...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

δεσποινα ελπιζω να μην πονεσει το αυριανο:shock::shock:πρωτη φορα το ακουω...

λοιπον να σου πω για τα κακακια γιατι μια βδομαδα τοχαμε παθει κ ειχα σαλταρει.αλλα το ψαξα κ βρηκα τη λυση.

.μαλλον την ταιζεις κ απο τα 2 στηθη στο ιδιο ταισμα..αν ναι, αυτο που συμβαινει ειναι να μην προλαβαινει να παρει το γαλα με υψηλα λιπαρα(στην αρχη ειναι αραιο για να ξεδιψανε) κ την αλλαζεις στηθος..πρεπει να την ταιζεις πλεον ενα στηθος τη φορα για οσο χρονο θελει (στην αρχη ποναει το αλλο β..ζι γιατι μενει παραπονεμενο, αλλα μετα προσαρμοζεται στις αναγκες του μωρου)

αυτα, ελπιζω να μην σε κουρασα..κ να καταλαβες τι γραφω

αγγελικουλα μεγια το φορεματακι σας..παρακαλω να βαλετε κολαν και κορδελιτσα και να φωτογραφηθειτε στο δεντρακι σας...

ΜΑΡΗΗ!!!!!!4200 ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΒΓΑΛΑ!!! ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ GAY;:D:D:D:D:D

Οσο για το θηλασμο, απο το ενα στηθος τον ταιζω μονο.αλλα βλεπω οτι πνιγεται και τρωει εντονα! αφου τελικα αυτο που περασαμε τον πρωτο μηνα με τα πονακια δεν ηταν κολικοι αλλα βαρυστομαχια!!τωρα δεν εχει καθολου πονους αλλα μονο πρασινα κακα και δεν παιρνει πολυ βαρος (αυτο βεβαια μπορει να οφειλεται και στο οτι ειναι ηδη στην 90η καμπυλη σε βαρος και υψος, που να παει πια;).δεν ξερω και καλα, θα ρωτησω το ντοκτορι σε καμια δεκαρια μερες..ασε και καθομουν τωρα και το εψαχνα και ειδα οτι ειναι και συμπτωμα αλλεργιας στο γαλα αγελαδας και φρικαρα!αυτο μας ελειπε τωρα!

και το μελινακι το ειχε αλλα μονο για μια εβδομαδα που ηταν αρρωστη οταν ηταν μωρο. αυτος εχει κανα μηνα που κανει μονο πρασινα κακα αλλα τωρα βρωμανε κιολας! και χεζει και συνεχεια ρε παιδι μου!! 7 φορες τη μερα τουλαχιστον!! εσας ποσο συχνα τα κανουν;

Αγγελική με 'γειά!! Να της φορέσεις ΚΑΙ κορδέλα ΚΑΙ καλσόν (ή κολάν). Έγώ έχω πάρει κάτι καλτσούλες ψηλές, πιάνουν από τον αστράγαλο μέχρι το μπούτι ψηλά, είναι πολύ σέξυ, ρώτα και την παλιο-vasdeli.

Δέσποινα φτου φτου μην αυτοματιαστείς!! Μια χαρά συνεργάσιμα είναι τα παιδάκια σου!! Ο μπέμπης είναι κούκλος λέμεεεεεεε (πσσσσσστ mamounaki: μπέμπης είναι, όχι μπέμπα). Και ναι! Για το πράσινο σκατό φταίει αυτό που λέει το τρελομάμουνο... Να πας κομμωτηριο, γιατί δεν πας? Δουλεύει το στεφάνι τρελλά ωράρια?? Και όσο για τα ράματα: άουτς!! Φοβάμαι που φοβάμαι όταν ακούω για φυσιολογικό τοκετό, ακούω και για τα ράμματα και πονάω... Εύχομαι να μην καταλάβεις τπτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Αγγελική με 'γειά!! Να της φορέσεις ΚΑΙ κορδέλα ΚΑΙ καλσόν (ή κολάν). Έγώ έχω πάρει κάτι καλτσούλες ψηλές, πιάνουν από τον αστράγαλο μέχρι το μπούτι ψηλά, είναι πολύ σέξυ, ρώτα και την παλιο-vasdeli.

Δέσποινα φτου φτου μην αυτοματιαστείς!! Μια χαρά συνεργάσιμα είναι τα παιδάκια σου!! Ο μπέμπης είναι κούκλος λέμεεεεεεε (πσσσσσστ mamounaki: μπέμπης είναι, όχι μπέμπα). Και ναι! Για το πράσινο σκατό φταίει αυτό που λέει το τρελομάμουνο... Να πας κομμωτηριο, γιατί δεν πας? Δουλεύει το στεφάνι τρελλά ωράρια?? Και όσο για τα ράματα: άουτς!! Φοβάμαι που φοβάμαι όταν ακούω για φυσιολογικό τοκετό, ακούω και για τα ράμματα και πονάω... Εύχομαι να μην καταλάβεις τπτ!!

μαζι γραφαμε κλελουκο..ειδες ειδες!!! μου τον γυρισε το γιο!!:D:D:D για πες αποψη παλι τωρα που αποκλεισαμε τον ενα βυζο...(ασχετο τωρα αλλα τωρα που αδυνατισε ωραιος ειναι..πριν ηταν σαν λουκουμας!!:tongue::tongue::tongue:)..και ο τυπος ειναι μεγαλος παρλαπιπας!!ολη την ωρα φωναζει!! και γελαει τρελα!μιλαμε ξεκαρδιζεται με ηχο! η μελινα εχει λιωσει στο γελιο μαζι του:D:D:D:D

κοριτσια πραγματικα δε με βλεπω να αντεχω πολυ.............να φυγουν οι γιορτες (που δε μου αρεσουν καθολου) να μπουμε σε μια σειρα...

τι να πρωτοκανω σε αυτη την ζωη πια??????????????

μου λειψατε ειναι η αληθεια....αλλα δε βρισκω χρονο ουτε να ανοιξω την σελιδα εδω..στο φεις το εχω συνεχεια ανοιχτο και οταν πετυχω κανενα σχολιο στον τοιχο τοτε γραφω..

να σας πω τα νεα μου..ειμαστε αρρωστοι παραπανω απο ενα μηνα...εχω λαλησει λεμε...ξεκινησε η χριστιαννα,μετα η μπεμπουλα και κατοπιν εγω....εγω ειμαι ακομη χαλια..η μεγαλη καλα,η μικρη με βηχα....πηραμε και αντιβιωση και ετσι πηγε το εμβολιο πισω..το καναμε το εμβολιο εχθες ενω ηταν για τις 10 δεκεμβρη.εγω τρεχω με την δουλεια σαν τον βεγγο για να προλαβω τις παραγγελιες πριν τα χριστουγεννα...παραπανω απο οτι αντεχω και την πατησα..τεσπα χαλαλι.με εχει φαει το αγχος..απο την αλλη εχθες στο γιατρο η μικρη σε 40 μερες πηρε 350 γραμ και εχω φρικαρει..ο γιατρος δε ανεφερε τιποτα φυσικα για ξενο,απλα δυσαρεστηθηκε κ αυτος κ ειπε ισως απο την αντιβιωση ισως απο τις μυξουλες..θα δουμε τον επομενο μηνα..εμενα με πηρε απο κατω γιατι δε πηρε κιλα και στεναχωριεμαι.αφηστε τελευταια δεν τρωω και καλα και με πηρε κ αυτο απο κατω...χαλια τα νεα μου χαλια...

εσεις ελπιζω να ειστε καλα.......

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

που σαι μαρη κοντοχωριανηηηηηηηηηηηηη!!!!:D:D:D

χαχαχχααχαχ αααααα εσυ εισαι στο χωριο!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι στην πολη!!!!!!!!!χαχαχχα!!!!!!τρελοκομειο!!!

μου λειψατε ολοι ρε γμτ....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

χαχαχχααχαχ αααααα εσυ εισαι στο χωριο!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι στην πολη!!!!!!!!!χαχαχχα!!!!!!τρελοκομειο!!!

μου λειψατε ολοι ρε γμτ....

σιγα την πολη μαρη!! το χωριο μου ειναι μεγαλυτερο!!:tongue::tongue::tongue:

μην σε παιρνει απο κατω μωρε..οντως τραβας μεγαλο ζορι αλλα κανε υπομονη και ολα θα στρωσουν..τα περασα και εγω αυτα με τη μελινα νεογεννητο και σε καταλαβαινω πως νοιωθεις. και για το βαρος μην ανησυχεις, δεν πηρε πολυ λογω ιωσης. και εγω τα ιδια ειχα. οταν ηταν αρρωστη οχι απλα δεν ειχε παρει αλλα ειχε χασει κιολας και μολις σταματησαν οι μυξες (που κρατησαν περιπου 1 μηνα) πηρε φορα..και ηταν και πιο μικρη. 15 ημερων μου ειχε αρρωστησει. θα δεις οτι μολις παρει τα πανω της η μικρη θα αναπληρωσει.και εσυ κοιτα να ξεκουραστεις λιγακι. τα εχεις παιξει. ειναι που ειναι δυσκολα με τα δυο αμα εισαι και εσυ και αυτα αρρωστα ωχ μανα μου! ξεκουρασου λιγο!! τωρα ας πουμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;ΔΡΟΜΟ!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...