Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΟΥΡΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!! ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!:D:D:D:D:D

ελα βρε ντόκτορ!!!!!! πες τα όλα!

σαλόνικα, μωρό, σπίτι, ζωή όλααααααα να μΕ τα πεις!!!!!!!

φιλιά σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου Δεσποινα..αχ τι καλα μαζευομαστε παλι!!!

εφτιαξα και γω μελομακαρονα..να με βλεπετε να συροπιαζω τα μελομακαρονα κ να θηλαζω κ μωρο, ευτυχως ανελαβε αντρας μου το ρεψιμο, γιατι θα ταχα καψει ..τελικα γιναν τελεια!!και του χρονου!

καληνυχτα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στις χρυσοχέρες που τα καταφέρνουν όλα!

Εμείς συνεχίζουμε γκρίνιες, ξενύχτια κλπ, αλλά είμαστε καλά!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!

Δέσποινα καλωσόρισες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσουπρες καλημέρα πάλι σε άντληση σας γράφω είμαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα ζουζούνια μου σουπερ

Χαίρομαι για όλες σας διάβασα αλλά δεν μπορώ ν σχολιάσω είναι πρωιιιιιιιιιιιιιιι υπολειτουργώ…………………

Fire σύνταγη για σύγκαμα γέμισε το μπανακι με νερό κ διελισε μισή σακούλα νισεστέ κ κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο μωρό 15 λεπτα μην το ξεπλύνεις σκουπίσετο καλα κ βαλε ελαιόλαδο κ ντύστο θ δεις μεγάλη διαφορά στο ποπουδακι

Φιλια σε ολλεσσσσσσσσσσσσσς μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ:D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα!

καλώς το δεσποινάριο!!! μας έλειψες! νέα, νέα, νέα πες τα όλα!!!!!!!

(έχουμε χρωστουμενο καφεδάκι εμείς εδώ, θα είσαι κι εσύ μαζί μας!)

κουμπαρούλα μου όλα καλά?

αγγελικούλα καλό κουράγιο!

κλέλια, βασδελάκι, μαμουνάκι, φωτίτσα, μαμάλευτεράκι φιλάκιααααααααααα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα κοριτσακια, αχ τη νυχτα κι αυτη, η μικρη εχει ιωσουλα και εχουμε βηχαλακι και φταρνισμα με μυξούλες, ευτυχως οχι πυρετο και αλλα συναφη, αλλα ολη τη νυχτα ροχαλιζε και ξυπναγε συχνα χωρις ιδιαιτερο λογο. Ευτυχως εχει ορεξη οταν ειναι ξυπνια.

Δεσποινα καλως ηρθες, αντε να μας πεις τα νεα σου.

Fire να ξερεις για πολυ εντονο συγκαμα το μελανι ειναι ενα κι ενα και μακρια απο τα μωρομαντηλα.

Αγγελικουλα συνεχιζετε τα ξενυχτια, υπομονη. Το δωματιακι σας τελειο.

Μαμουνακι και του χρονου με τα γλυκακια σου.

Vasdeli μπηκες στην τελικη ευθεία, ποτε ερχονται οι δικοι σου απο το νησι;

Clelia, τσιπουριτσα Ploegisi και μαμαλευτερακι πολλα φιλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γειά σας κουκλίνες!!

Αχ βρε χρυσοχέρες!! Εγώ αν δεν είχα την μανούλα, σοκολατάκια θα έτρωγα για πρωινό (τώρα τρώω μελομακάρονα και κουραμπιέδες). Σας το είπα?? Μπορεί να μην χάνω κιλά, αλλά κυριολεκτικά έχει κολλήσει η ζυγαριά! Τρώω τον αγλέορα και δεν παίρνω ούτε 100 γραμ. Αφού νόμισα πως είναι χαλασμένη...

Κορίτσια, εγώ πλένω την Ελισάβετ με weleda ακόμα και τσισάκια μόνο αν έχει κάνει. Επίσης τα μωρομάντηλα τα χρησιμοποιώ όταν βγάζουμε την λερωμένη πάνα και έχει χεστεί πατόκορφα, για να μαζέψω τα πολλά-πολλά και να καταφέρω να την πιάσω για να την μεταφέρω στον νιπτήρα.. Κάνω κακό?

Αχ βρε Ηλιάννα, τρελλομανούλα! Τρέχεις και νυστάαααζεις!! Εμένα αυτή την στιγμή με αντλεί η Ελισάβετ και επειδή πλέον είναι πιασούμενο μωρό, στην ουσία δεν την κρατάω καθόλου, έχει βολευτεί ανάμεσα σε μαξιλάρι, πόδια μου, καρέκλα κλπ. Γι' αυτό άλλωστε γράφω με τόνους :tongue:

Γιώτα περαστικούλια!!

Ploegisi σμουτς σου!! Όπως και σμουτς στην τσιπούρα και σε όλες μας!!

Λογικά σήμερα η vasdeli θα υποδεχτεί την φαμίλια της!! Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γράφαμε μαζί με την σκατούλα μου!!

Αυτή που είναι από πάνου μου :tongue:

Λα,λα,λα!!!:P

Κορίτσια, θέλω να σας πω ότι η Νένα από το καφέ μας είναι χρυσοχέρα!!!

Της παρήγγειλα ένα σετ δαχτυλίδι, σκουλαρίκια και κρεμαστό με το άβατάρ μου και σήμερα το παρέλαβα!!! Είναι καταπληκτικό τι μπορεί να κάνει αυτή η κοπέλα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Όντως η Νένα κάνει πολύ όμορφα πράγματα, τα χαζεύω στο φβ (αλλά δεν έχω λεπτά :( )...

Απορία: πώς μπορείτε και βάζετε βιντεάκια από το youtube εδώ στο parents? Οσες φορές έχω προσπαθήσει εδώ, μόνο το link καταφέρνω να βάζω. Εγώ όμως θέλω την οθονίτσα με το βελάκι, που το πατάς και παίζει το βιντεάκι από εδώ. Καταλάβατε?? Η παλιο-vasdeli ξέρει... Και η παλιο-τσιπούρα :tongue:. Ποια θα μου πει, εεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Το παλιοvasdeli θα σου πει που κοπροσκυλιάζει στο ίντερνετ!!!! :)

Λοιπόν, φίλη, άκου:

Όταν κάνεις copy -paste το λινκ του τραγουδιού θα το κάνεις από το ίσον και μετά.

Έπειτα πας κανονικά απάντηση(στο parentscafe) για να ποστάρεις την απάντησή σου. Σε βγάζει στο άσπρο ορθογώνιο που πρέπει να γράψεις την απάντησή σου. Εκεί, πάνω δεξιά θα αναζητήσεις ένα μικρό τετραγωνάκι που λέι youtube. Θα κάνεις κλικ, θα σου βγάλει παρενθέσεις. Ανάμεσα στις παρενθέσεις θα κάνεις paste το λινκ του τραγουδιού από το ίσον και μετά.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!:-D

Χρωστάς παγωτό, ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γιωτίτσα πολλά περαστικά στην γλυκούλα Εμμέλια!

Γεια σου μαμαλευτεράκι!

Vasdeli με το καλό να δεχτείς τη φαμίλια σου!

Clelia να αποφεύγεις τα μωρομάντηλα, χρησιμοποίησε βρεμένο βαμβακάκι γιʼ αυτή τη δουλειά ή γαζούλα. Το βαμβάκι είναι πιο μαλακό!

ploegisi, τσιπούρα, μαμουνάκι, fire φιλάκια!

4eTjVEdbMDs

Έτσι Clelia, με πρόλαβε η Vasdeli! Μάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...