Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεερα!!

Τόσο νωρίς έχετε να με δείτε από τον Ιούλιο που δούλευα :D.

Μαμουνάκι και εγώ μία από τα ίδια. Ό,τι έμαθα για τον θηλασμό οφείλεται στο φόρουμ και στο πρήξιμο που έκανα σε θηλάζουσες (vasdeli, stone, μαμαλευτεράκι κ.ά) και που τις ρωτούσα βλακείες πχ αν το νεογέννητο εκτός από το γάλα πρέπει να πίνει κάτι άλλο, όπως νερό :D (άααασχετη). Κοίτα, αφού είχες ξεπεράσει τις ψευτοθηλές τόσο καιρό, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να επανέλθεις στο φυσικό βυζάκι... Πήγες στον ΟΑΕΔ για το συμπληρωματικό επίδομα?

Ηλιάνα μου, τι κάνεις βρε ψυχή?? Μια χαρά είναι η ομάδα μας στο φβ, γιατί άραγε δεν μπορείς να μπεις?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αισίως έκλεισα Και την 37 βδ!!!

Αύριο μπαίνω στην 38η!!!

Και το τικεράκι λέει σήμερα ότι ο μπέμπαρος θεωρείται πια τελειόμηνος!!! :)

Μπεμπούλη έλα στη μαμά(σε λίγο...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα! καλή βδομάδα και καλές γιορτές να έχουμε κοριτσάρες μου! είμαστε έτοιμοι για τα ομορφότερα χριστούγεννα με τα μωράκια μας???

(για κάποιες και με ταδύο ή τρία μωράκια τους ή και μ' αυτά που έρχονται!!!)

εμείς δεν ε΄χουμε σταματήσει οικογενειακώς τα σεργιάνια, είτε για διασκέδαση είτε για δουλειά και χάθηκα λίγο! αφήστε που θέλω καινούργιο pc στο σπίτι! σήμερα δουλειά από το πρωί στο γραφείο!

μελομακάρονα διάβασα και κουραμπιέδες... δεν έκανα, να ναι καλά οι μανούλες! κάνω άλλα εγώ, δέχομαι κόσμο περίπου 2 φορεές την εβδομάδα! γενικοτερα έχω μπει πολύ στο κλίμα των ημερών παρόλες τις συνθήκες και την κατάσταση της χώρας, αλλά προσπαθώ να τα δω όλα με θετικό μάτι και να περάσω καλά! τι θα γίνει! δε θα χαθούμε... όλα θα στρώσουν!

βασδελάκι και κλέλια καλημέρα! τι εγινε και τόσο πρωινή?

μαμάλευτεράκι που χάθηκες? όλα καλά?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisi καλημερα κ καλη δουλιτσα. καλες γιορτες να εχετε..ετσι πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες..αλλωστε φετος ήταν η χρονια μας!!!

clelia τα καλα ξεχναω να τα πω..δε χωραγαν στην τσεπη μου τα λεφτακια..χιχι:P:p:p..αλλα τελειωνουν:-(:-(:-(

vasdeli ευχαριστουμε για το radio τελεια!! εμενα το μαμουνακι βγηκε 37,2( με το ζορι το βγαλαμε δηλαδη)...και θεωρειται τελειομηνο, και στρουμπουλο κ ψηλο:tongue::tongue:και οοομορφο!:tongue::tongue:

μαμαλευτερακη μας ελλειψες!! φιλακια στα παιδακια σου!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

vasdeli ευχαριστουμε για το radio τελεια!! εμενα το μαμουνακι βγηκε 37,2( με το ζορι το βγαλαμε δηλαδη)...και θεωρειται τελειομηνο, και στρουμπουλο κ ψηλο:tongue::tongue:και οοομορφο!:tongue::tongue:

Όποιος δεν έχει τι να κάνει σερφάρει στο ιντερνετ...για να με δω σε κανάνα 10ήμερο....:lol::lol::lol:

<3 <3 <3

vasdelaki μου μια εβδομάδα έμεινε καλό μου!!!!!!!!!

Άμα είμαι καλό κορίτσι, λέει ο γιατρούλης, θα πάμε και παραπέρα....:roll::wink:

qwlrp3.png

Καλησπερα

ερωτηση για τις μαμαδες που κοιμιζουν τα μωρακια τους σε υπνοσακο:

το βραδυ οταν θα ξυπνησουν για μαμ τα βγαζετε απο τον υπνοσακο??

εγω χθες τον εβγαλα γιατι σκεφτηκα οτι θ ανεβασει θερμοκρασια κολλημενος στο στηθος μου αλλα μετα που πηγα να τον ξαναβαλω να κοιμηθει μεχρι να τον τακτοποιησω ξυπνησεεεεε:rolleyes:

κλελια μου σ ευχαριστω.το παλευω.κι οσο κοντρα μου παν τοσο πιο πολυ πεισμωνω.εξαιτιας αυτων που ηταν υπερ του συμπληρωματος καταφερα να θηλασω..

να ναι καλα εκει που ειναι;)

όχι, μην του το βγάλεις γιατί η διαφορά θερμοκρασίας τα ξυπνά και ορισμένα μωρά ζορίζονται να ξανακοιμηθούν μετά....

Για μουσική υπάρχει επίσης τοhttp://www.babyspace.gr που έχει και αυτό ραδιοφωνο...αριστερά στις πρασινες ετικέτες

qwlrp3.png

merci!!

τελικα το συγκαμα σχεδον εξαφανιστηκε

σταματησα τελειως τα μωρομαντηλα,τον καθαριζω με βαμβακι κ νερο

αλλαξα τα παμπερς dry max με dry σκετο και βαζω μονο σπαθολαδο..

τα σπυρακια επιμενουν,η παιδιατρος μου πε να βαζω babycream της frezyderm αλλα εγω επελεξα το χαμομηλι και θα δειξει..

Διαφημίσεις

Αχ, δεν ήξερα ότι χρησιμοποιούσες μωρομάντιλα...διαφορετικά θα σου το έλεγα!

Τίποτα καλύτερο από το νεράκι και ουδέτερο σαπουνάκι! Θυμάμαι η παιδίατρος όταν είχα μικρό τον Παυλάκο μου, μου είχε πει στα τσίσα ούτε καν σαπούνι, μόνο να τον ξεπλένω πολύ καλά με νεράκι. Σαπούνι μόνο στα κακά!

Τα μωρομάντιλα μόνο σαν λύση ανάγκης αν είσαι έξω, ή το βράδυ για να μην ξυπνάει κάτω από το νεράκι!;) Δυστυχώς έχουν και αυτά ένα σωρό παλιοχημικά....

qwlrp3.png

δεν τα ηθελα ουτε εγω αλλα πιστευα οτι αν τα χρησιμοποιουσα με φειδω θα απεφευγα το συγκαμα κ εκτος αυτου παρηγγειλα οικολογικα βιοδιασπωμενα με αλοη κτλ οχι δηλ του εμποριου

τελικα ομως ολα τα ιδια ειναι..

anyway τελος καλα ολα καλα:P

να έχετε υπόψιν σας ότι όλες οι εκκρίσεις του σώματος μας ειναι υδατοδιαλυτές που σημαίνει ότι και μόνο με νεράκι καθαρίζουν τα μωράκια από πιπί κακά κλπ

ωραία είναι και τα σαπουνάκια αλλά με φειδώ όπως ακριβώς τα λέτε!!!!

Καλώς την Δέσποινα!!!!

Σκεφτόμουν να σου τηλ, αλλά είτε ήταν ακατάλληλη η ώρα, είτε κοιμόμουν όρθια. Πχ σήμερα, που ξύπνησα 6 χωρίς λόγο, και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Και επειδή 10 θα ερχόταν η καθαρίστρια, σηκώθηκα από τις 8 και έκανα δουλίτσες...

Και πριν νύσταζα πολύ, αλλά μου πέρασε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...